Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Gizi nem csak néz minket

A csajommal sokszor nem is szexelünk, csak maszturbálunk, mert felizgat minket a másik látványa, amikor simogatja magát. Ő ettől mindig lázba jön, szinte megvadul, ha látja, amint húzgálom a farkam, és ahogy egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy elélvezzek.
A legtöbbször csak spontán megsimogatom magam, amitől hamar feláll, és készen áll a lövésre. Ha ezt ő meglátja, akkor a segítségemre siet, és átveszi tőlem az irányítást. Van amikor csak kézzel folytatja, de van, amikor rábukik, és addig szopja, amíg a szájába élvezek. Ám olyan is van, amikor ráül, és meglovagolja.
Én is szeretem őt nézni közben, ilyenkor van, hogy csak nézem, mert ez is felizgatja, de legtöbbször csatlakozom hozzá. Persze olyan is előfordul, hogy csak simán megbaszom őt, amit szintén nagyon élvez.

Egy napon, amikor épp semmi dolgunk nem akadt, csak bámuljuk a tévét, amikor csengetnek. Ebben az időpontban általában a szomszéd nő jön át, hogy pletykáljanak egy kicsit. Ilyenkor a konyhában ülnek le, megisznak egy kávét, vagy csak esznek egy sütit, miközben be nem áll a szájuk.

Márti a csengetés után magára kap egy pólót, ami a térdéig ér, én meg tovább heverek a tévé előtt, hátha találok valami érdekeset. Ők most is konyhában ülnek le, mint mindig.
Márti az asztal mellett ül, vele szemben meg Gizi, aki nekem háttal van, és hevesen gesztikulál a kezeivel, amikor épp beszámol arról, hogy a sógora így meg úgy. Ez engem nem is érdekel, nem szeretem a pletykát.

Mivel a tévében nincs semmi érdekes, arra gondolok, hogy én is magamra kapok valamit, és csatlakozom hozzájuk egy kávéra. Amikor odanézek, azt látom, hogy Márti lábai kissé szét vannak rakva, miközben ő is hevesen reagál Gizi felvetéseire. A puncija rám kacsint, én meg vissza rá. Nem is megyek ki, innen jobban lehet látni. Ahogy beszél, a lábai néha összezárnak, de van, amikor szétnyílnak. Ilyenkor szinte kitárulkozik, ami szép, és persze izgató is. Amíg nézem, rámarkolok a farkamra, és meghúzgálom egy kicsit. Hmmmm…

Így még izgalmasabb, hogy ott ül vele a szomszéd csaj, aki persze nem lát belőlem semmit, sőt szerintem eszébe sem jut, hogy amíg ők beszélgetnek, én kiverem rájuk a farkam.
Gizi nem nagy szám, inkább átlagos, ám ahogy nekem háttal ül, a segge formásan kereknek látszik, a lábai meg meztelenül érintik a padlót, mert a papucsát is lerúgta.
Ebben a pillanatban néz rám Márti, és ledermed. Egy pillanatra megakad a mondat közepén, de aztán mégis folytatja, miközben nagyokat nyel. A szemeit le sem tudja venni rólam. Aztán amikor befejezi a mondatot, feláll, és bejön hozzám.
– Tedd már el a farkad, bármikor megláthat!
– Ugyan, ezt a nőt csak a pletyka érdekli.
– Jó akkor azért tedd el, mert felizgatsz vele, és így nem tudok arra figyelni, amit mond.

Nem válaszolok erre, csak vigyorgok rá. Ő meg, mintha ez lenne a természetes, rám hajol, majd a szájába veszi a farkam, és a makkomat szopogatja. Én meg a kezemmel adom neki a ritmust, hátha… De nem. Ismét felegyenesedik, majd otthagy.
– Tedd már el!
Amikor ismét visszamegy a konyhába, és leül Gizivel szemben, én még erősebben és látványosabban maszturbálok, hogy tovább húzzam őt. Egy pillanatig még nézi a játékomat, majd látszólag minden figyelmét Gizi felé irányítja.

Mivel nem figyel, nincs miért folytatni, így tovább kapcsolgatom a távirányítót, de továbbra sincs nézhető műsor. Mégiscsak jólesne egy kávé.
– Drágám, csinálnál nekem is egy kávét? – kérdezem tőle, mire ő visszanéz rám, és így szól:
– Gyere ki, és csinálj magadnak!
– Na de drágám, így nem mehetek ki – mondom neki, majd meglóbálom felé a még most is meredező farkamat.
Egy pillanatig csak néz rám, mintha azt fontolgatná, hogy vajon miért ne mehetnék ki a konyhába álló fasszal. De aztán mégis feláll, és hozzálát, hogy elkészítse nekem a kávét.
Amikor készen van behozza, leteszi az asztalra, majd a konyha felé néz, és mivel Gizi most sem törődik mással, megint lehajol hozzám, hogy újra megnyálazza a farkam, de most egy kicsit tovább időzik rajta.

Amikor ismét felegyenesedik, és elindul a konyha felé, azt látjuk, hogy Gizi kerek szemekkel bámul felénk, és még akkor is engem néz, amikor Márti leül vele szemben. Gizi odahajol hozzá, de most csak suttogva beszél, ezért nem hallok semmit, azt azért sejtem, hogy rólam van szó.
A suttogás folytatódik, Márti lábai egyre távolabb vannak egymástól, és mintha a keze is egyre közelítene a köztük lévő rózsaszín puncijához. Időnként rám pillant, majd tovább beszél Gizinek, aki szintén vet rám egy pillantást, hogy aztán folytassák a sugdolózást.
Márti most a mutatóujját tartja Gizi elé, miközben halkan mond neki valamit, majd feláll, és bejön hozzám, majd leül mellém, és selymesen simogatni kezdi a farkam.
– Gizi meglátott – mondja Márti egészen halkan.
– Mit látott meg?
– Amikor bekaptam a farkad.
– És?
– Azt mondja, hogy felizgult ettől.
– Tényleg? Én azt hittem, hogy ő…
– Ez még semmi.
– Ne kímélj, mi van még?
– Képzeld el, hogy ott ül előttem, és a pináját simogatja.
– Akkor tényleg felizgult.
– Na jó, de most én mit csináljak?
– Te nem izgulsz fel, ha látod, ahogy kiverem?
– Dehogynem, hisz tudod, de vele mit csináljak?
– Tudod mit? Ha tetszik neki, akkor nézze csak, ha meg nem, akkor úgyis elmegy.
– Mit nézzen?
– Hát, mondjuk, ahogy bekapod a farkam.
– Most?
– Akár most is lehet. Most nem figyel.

Márti rám hajol, és megint a szájába veszi, és úgy megszívja, hogy attól majdnem elélvezek. Amikor rám bukik, én vetek egy pillantást a konyha felé, ahol Gizi ül, és épp felénk fordulva bámul. Ez csak egy pillanatig tart, mert feláll, és az ajtóban állva nézi, ahogy Márti a farkamat szopja. Én élvezem a helyzetet, és ahogy látom, Gizinek is tetszik.
Amikor Márti felemelkedik rólam, ő is meglátja, hogy Gizi most már leplezetlenül néz minket.
– Tényleg tetszik? – kérdezi tőle Márti.
– Persze – vágja rá gondolkodás nélkül.
– Téged nem zavar, ha néz? – kérdezi tőlem a fülembe súgva.
– Dehogy, épp ellenkezőleg.
Márti a szemközti fotelre mutat, majd int Gizinek.
– Akkor gyere be, és ülj le oda!
Nem kell neki kétszer mondani, máris elhelyezkedik a velünk szemben lévő fotelbe, és csak néz.
– Mit szeretnél látni? – kérdezi tőle Márti.
– Mindegy. Baromi izgató, hogy így nézhetlek titeket.
– Miért izgató?
– Nem tudom. Átjár a borzongás, és úgy ver a szívem, mintha fát vágnék.

Amíg ők diskurálnak, én ismét marokra fogom a farkam, és lassan húzgálom. Ez is tetszik Gizinek, mert a szemei egyre kerekebbek és még pislogni is elfelejt. Márti ismét felém fordítja a figyelmét, és rámarkolna a farkamra, ám azt már kezelésbe vettem. Erre feláll, felhúzza a rajta lévő pólót a derekáig, majd rám ereszkedik, így a farkam tövig belecsusszan a nedves puncijába.
Ahogy lassan mozog rajtam fel és le, mindketten azt nézzük, hogy Gizi mit csinál. Egészen felhúzza magán a ruháját, és jobb kezének a mutatóujjával a csiklóját dörzsöli, közben persze minket néz. Ahogy Márti növeli a tempót, úgy Gizi is egyre gyorsabban izgatja magát.
Márti lovagol rajtam, Gizi meg maszturbál, miközben minket néz. Egyszer csak feláll, odalép hozzánk, majd leül mellém, és hozzám dől, miközben a kezével a mellemet, a hasamat simogatja, de közben a pináját is kényezteti.

Márti követi őt a tekintetével, majd, amikor látja, hogy Gizi engem simogat, feláll, és rosszallóan néz rá.
– Erről nem volt szó. Még csak az kéne, hogy a faszát is a szádba vedd!
Ahogy ezt Márti kimondja, a szemei villámokat szórnak, mert egyáltalán nem tetszik neki, hogy a barátnője engem simogat. Igen ám, csakhogy amikor Márti feláll, hogy megdorgálja, Gizi egyből rámarkol a farkamra, és tovább húzgálja, miközben huncutul néz fel rá.
– Szeretnéd? – kérdezi Mártitól.
– Mégis mit?
– Hogy a számba vegyem?
– Dehogy szeretném. Különben is engedd el!
Gizi úgy tesz, mint aki megsértődött, majd lassan elveszi róla a kezét.
– Jól van, ülj vissza rá, hadd nézzem, ahogy elélvezel!
Márti, talán mert szemmel akarja tartani Gizit, szemből ül vissza a farkamra, hogy folytassa, amit megkezdett. Gizi eközben tovább masztizik, és csak nézi ahogy Márti meglovagol, és ahogy egyre közelebb kerülünk a csúcshoz.

Márti már csukott szemmel és hátravetett fejjel, egyre közeledik a véghez, amikor Gizi megmarkolj a mellét, és vadul dögönyözni kezdi. Márti ettől megdermed, majd ránéz Gizire. A tekintetében leginkább döbbenet látszik, ám az sem sokáig, mert a következő pillanatban elélvez. Ugrál rajtam sikongat, és dobálja magát, Gizi meg eközben tovább markolja a mellét, sőt mindkettőt felváltva.
Amikor Márti lecsillapodik, rám dől, és csak liheg.
– Jó volt? – kérdezi Gizi, bár azt nem tudni, hogy kinek szól a kérdés. – Azért tudd, hogy irigyellek – mondja.
– Na mégis miért? – kérdez vissza Márti.
– Mert irigy vagyok. Irigyellek azért a gyönyörű faszért, ami most is benned van. Ennyi na.
Amikor ezt kimondja, hátradől a kanapén, és még intenzívebben simogatja magát.
– Te a pasimra vagy irigy?
– Dehogy – mondja Gizi felháborodottan. – Elegem van a pasikból, de néha azért egy jó dugás nem ártana.
– Szóval neked csak a fasz kell?
– Hát… momentán igen. De persze nem kérhetek tőled ilyet. Az is jólesett, hogy megfoghattam.
Márti most leszáll rólam, mint egy bicikliről, és a másik oldalamra ül.
– Egy kicsit összepináztam, de ha akarod megfoghatod – mondja Márti Gizinek, akinek megáll a keze, és hitetlenkedve néz a nőmre.
– Tényleg?
– De csak most az egyszer. Nem csinálunk ebből rendszert.
Gizi tekintete kissé meglágyul, már-már mosolyog. Ránéz a farkamra, ami még mindig egyenesen mered előre, majd Mártira.
– Ez komoly?
– Igen, de lehet, hogy mindjárt meggondolom magam.

Gizi nem kéreti magát. A kezét alaposan megmártogatja a saját nedves pinájában, majd odanyúl a farkamhoz, és megmarkolja. Nem csak kézbeveszi, hanem rámarkol. amitől én döbbenek meg. Szerencsére a szorítása meglazul, majd a keze megindul, és simogatja fel és le. A makkomat az ujjaival simogatja, mondhatni, hogy dörzsöli, majd teljes testével felém fordul, hogy a másik kezével is tegyen valamit. A zacsim alá nyúl, hogy a tojásaimmal is játszhasson egy kicsit.
– Mondd, neked miért nincs pasid? – kérdezi Márti, miközben figyeli őt.
– Mert elegem van belőlük.
– Miért?
– Mert mindegyik csak idomítani akar.
– Ez mit jelent?
– Hát, tudod, ha összejövök eggyel, akkor már az első alkalommal elkezdi. „Ezt ne így csináld”, „az úgy nem jó”, „hányszor mondjam, hogy kell csinálni”, „béna vagy ehhez, de majd én megtanítalak”, meg ilyenek. Ebből már elegem van. Bezzeg amikor a szexről van szó, azt hinnéd, hogy aktívak, de nem. Hol egy meccs miatt, hol a haverok meg a sör miatt passzolnak.
Amit Gizi beszél, mintha a farkamnak mondaná, mert egyfolytában azt nézi, közben meg a kezei járnak rajta. Engem persze nem zavar, ha közben ők társalognak, mert a csaj keze ügyesen jár rajtam.
– Megértelek, volt benne nekem is részem. Mikor dugtál utoljára?
– Ó, arra már nem is emlékszem, de talán már vagy két éve nem volt ilyen élményem.
– Nem hiányzik?
– Most viccelsz? Már olyan nedves vagyok, hogy úszóversenyt is rendezhetnének a lábam között. Fogd meg milyen nedves!
Gizi elveszi a kezét a pinájától, hogy Márti megfoghassa, ám ő nem mozdul, csak néz.
– Látom – mondja neki.
– De fogd meg nyugodtan.
– Elhiszem.
Gizi erre megfogja Márti kezét, és odahúzza a lábai közé és még be is nyomja magának.
– Na? Érzed?
Márti döbbenten néz rá, majd rám is, de nem válaszol és nem is mozdul. Gizi továbbra is fogja a kezét, és mozgatja a pináján le és fel, miközben láthatóan élvezi a dolgot.
– Aha, érzem. Akarod egy kicsit?
– Mit?
– Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy kicsit meglovagolnád a pasimat.
– Most szívatsz?
– Nem, dehogy. Persze ha nem akarod, akkor…
– Azt mondod, hogy meglovagolhatom ezt a gyönyörű faszt, ami most a kezemben van?
– Igen – mondja Márti, miközben visszahúzza a kezét.
Gizi erre felpattan, odamegy Mártihoz, majd az ölébe ül, és megcsókolgatja.
– Imádlak. Te voltál már nővel?
– Még nem – mondja Márti. – Te már próbáltad?
– Persze. Nagyon jó, tudod, egy nő, pontosan tudja, hogy mi kell egy másik nőnek, és meg is teszi azt. Ha nővel vagyok, mindig kielégülök, persze nem csak elélvezek, hanem igazán kielégültnek érzem magam utána. Próbáld ki, isteni érzés.
– Akkor miért nincs csajod?
– Ez bonyolult, de majd egyszer elmesélem neked.
Gizi lemászik Mártiról, majd megáll, előttem, és rám néz.
– Ugye neked sincs ellenedre, hogy megtegyem?
– Ugyan már, ha Márti mondja, én nem ellenkezhetek.
– Akkor jó – mondja Gizi, és továbbra is csak toporog előttem. – De így akkor is fura egy kicsit, nem gondoljátok?

Eközben ledobja magáról a ruháját, így alaposan szemrevételezhetem. Igazán jó nő. És az izgalmáról sem lódított, hiszen a lábai között, a combja belsején vastag csíkokban folyik a pinájából a nedve. Gondoltam segítek neki egy kicsit, hogy a toporgásból valami más legyen. Megmarkolom a farkam, és néhány rántással keményre gyúrom. Gizi csak nézi, majd lép egyet felém, és az egyik térdével mellém térdel, amit követ a másik is. Kicsit félénken támaszkodik a kezeivel a vállamra, amikor lassan leereszkedik rám. Amikor a makkom már benne van, egy nagyot sóhajt, miközben egyre lejjebb ereszkedik rám. Amikor már tövig benne vagyok, arra gondolok, hogy most kezd bele a vágtába, de tévedtem. Csak annyit érzek, hogy a pinája összehúzódik, majd ütemesen lüktetésbe kezd. A nő már ennyitől elélvez rajtam. Miközben remeg, lassú mozdulatokat tesz csak, majd rám borul, és a kezeivel magához szorít. Még legalább egy percig tart nála ez a néma játék, érzem, ahogy a pinája lüktet, és szorít.

Amikor vége az orgazmusának, felegyenesedik, és rám néz, majd Mártira.
– Na? – kérdezi Márti kíváncsian, mert ő talán észre sem vette.
– Köszönöm – mondja Gizi, majd leszáll rólam, és Márti mellé ül, aki viszont felemelkedik, és rábukik a farkamra, és szopni kezdi.
Amikor már majdnem jó, eltolom magamtól, és felállok, hogy előttük legyek, majd lassan, komótosan húzgálom tovább a farkam, mert szeretném rájuk verni. Mindketten készek erre, mivel úgy helyezkednek, hogy minél közelebb legyenek hozzám. Márti a punciját kényezteti közben, Gizi meg a melleit gyömöszöli, ám mindketten áhítattal várják, hogy végre elélvezzek.
Amikor már nem bírom tovább, erősen rámarkolok, és Mártit célba véve, az első adagot ő kapja, majd a második Gizié, a továbbiakat meg igazságosan osztom el kettejük között.
Miután már nem jön belőlem több, Márti megint a szájába veszi, és szopja, Gizi meg mintha csak ugyanezt akarná, egyre közelebb jön hozzám, amíg már szinte a nyelve hegyével el nem éri azt a részt, ami Márti szájába már nem fér bele.

Márti észre is veszi a törekvését, és megáll a szopásban. Ránéz Gizire, majd a farkam felé fordítva felkínálja neki. Gizi nem teketóriázik, egyből bekapja szinte az egészet, és vadul, ám közben gyengéden szopni kezdi.

Néhány perccel később ismét a konyhában ücsörögnek, és mintha semmi sem történt volna, ott folytatják a pletykát, ahol abbahagyták. Jó volt ez a spontán élvezet, Giziről nem gondoltam volna, hogy ilyenre is képes. Ám ez megváltozott, hiszen másnap megint átjött, színleg csak traccsolni, ám most ő foglalta el azt a helyet, amit máskor Márti tudhat a magáénak, így Gizi szemei egyfolytában engem lestek.

Mi mást tehettem volna, felállítottam a farkam, majd alig egy perc múlva már mindketten ott ülnek velem a kanapén, és két oldalról simogatnak.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Az ügyintéző - Szex Blog

Az ügyintéző

Frank hanyatt dőlt az ágyon, Evelin pedig föléje térdelt és kezével a szeméremajkai közé igazította a férfi péniszét, majd lassan leengedve a fenekét, magába fogadta a forrón lüktető férfit. Alig akarta elhinni, de már ettől majdnem orgazmusa volt. Alig bírta visszatartani. Pedig még kérdezni akart valamit, mielőtt teljesen elvesznek a hormonok tengerében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük