Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Élvezzük egymást egész nyáron

Miután belépek a kapun, a félhomályos előtérben, a kulcsomat csörgetve a postaládához lépek, és kinyitom. Üres. Pedig már nagyon várom azt a levelet. Ahogy továbbmegyek a lift felé, egy árnyat pillantok meg, de nem foglalkozok vele. Megnyomom a lift hívógombját, amikor az árny felém lép egyet, és így szól hozzám.
– Szia Tamás, lennél kedves segíteni nekem? – Ági az, az alattunk lakó nő, akivel csak ritkán futok össze.
– Persze. – mondom neki, majd felé fordulok, hogy lássam, miről is van szó.

Ekkor veszem csak észre, hogy első pillantásra mi volt rajta annyira furcsa. A nő majdnem meztelen, csak egy kisebbfajta törölköző van a vállára terítve, ami alól szinte mindene kilátszik. Egy kissé meg is lep engem ez a divat, ám hamar túlteszem magam rajta.
– Veled meg mi történt?
– Ne is kérdezd. Inkább segíts nekem.
– Pontosan mire gondolsz?
– Elveszett mindenem, és nem tudok hazamenni, mert még a kulcsom sincs meg.
– A férjed nincs itthon?
– Nincs.
– Miben tudok neked segíteni?
– Ki kéne nyitni az ajtómat, hogy végre haza tudjak menni.
– Na igen. Mindjárt megnézem mit tehetek érted. Menjünk fel, ne itt ácsorogj meztelenül.

Beszállunk a liftbe, megnyomom a négyes gombot, mire az ajtó bezáródik, majd némi zörgés után ismét kinyílik. Kinézek a folyosóra, és mivel üres, elindulok az ajtóm felé, majd kinyitom. Ekkor villan belém, hogy vajon Orsi mit szól hozzá, ha egy meztelen nővel állítok be ilyen késői órában. Már mindegy is. Jelzek Áginak, hogy jöhet, majd előre engedem, így majdnem együtt lépünk be a lakásba. Amikor becsukom magam mögött az ajtót, és visszafordulok, Orsi áll előttem, és rosszalló arckifejezéssel néz rám, majd Ágira.
– Szia Drágám, ő itt Ági, az alsó lakó. Ági, ő a kedvesem, Orsi. – Mutatok a csodálkozó nőmre.
– Szia Orsi, bocsi, hogy csak így… tudod, az van, hogy…

Orsi most is pont olyan segítőkész, mint mindig, így egy pillanat alatt ruhát ad Áginak, ami történetesen az én egyik nagyméretű pólóm, és ami épp hogy csak eltakarja a seggét, de az inkább kilátszik alóla. Ezután leülnek a kanapéra, majd ági belekezd a mesébe.

Ági röviden elmondja, hogy mi történt vele, addig én a szerszámosládában kotorászok, megfelelő eszközt keresve, amivel kinyithatom Ági ajtaját. Amikor már a kezemben van, kilépek az ajtón, és lemegyek egy emeletet, majd megállok az ajtó előtt. Csak tátom a szám, mert ez nekem sok. Van három zár, mind biztonsági, ezen kívül acél az ajtókeret, és még az ajtó is meg van erősítve, a zár körül. Ez nem fog menni egy csavarhúzóval, és egy fogóval, más szerszámom meg nincs, amivel ki tudnám nyitni.

Visszamegyek a negyedikre, majd belépek a saját ajtómon. A lányok már a szobában ülnek a kanapén és beszélgetnek. Csatlakozok hozzájuk, hogy megtudjam, mi a fene történt Ágival. Pont jókor érkezek, mert Ági ép azt meséli Orsinak, hogy…
– Amikor kijövünk a vízből, két pasi áll a cuccaink mellett. Kissé furcsának tartottam, hogy egy nudi strandon bárki öltönyben jelenjen meg, ám az még furcsább volt, ami ezután történt.
– Miért? Mi történt?
– A két öltönyös utasította a férjemet, hogy öltözzön fel, és ő persze fel is öltözött, aztán az egyik karonfogta őt, és elindultak a kijárat felé, a másik meg összeszedte a maradék cuccainkat, ami a parton volt szanaszét dobálva, aztán utánuk eredt, én meg ott maradtam anyaszült meztelenül.
– Nahát, ez tényleg fura. Mit csináltál ezután?
– Mégis mit tehettem volna? Meztelenül csak nem sétálok végig a fél városon. De szerencsére megtaláltam ezt a türcsit, ami egy bokorra volt terítve száradni.
– És aztán?
– Aztán vártam, hogy besötétedjen. Amikor már elég sötét lett, elindultam hazafelé, a kertek alatt, az út mellett. Így jutottam haza, vagyis csak a házig, mert nem tudok bemenni a lakásba.
– A férjeddel mi történt?
– Nem tudom. Elképzelni sem tudom, hogy mibe keveredett bele.

Ekkor én is közbeszólok, hogy tudja, ma már nem fog hazajutni.
– Az a helyzet, hogy az ajtótok biztonságos, nem tudom kinyitni egy csavarhúzóval, úgyhogy lakatost kell hívni, aki kinyitja.
– Hát ez szar ügy. – mondja Ági.
– Tényleg az. – mondja Orsi is, de még hozzáteszi. – Itt maradhatsz, amig az ajtó kérdése megoldódik.
– Nagyon köszönöm. Ezzel Ági odahajol Orsihoz, és megöleli őt, amitől a segge még jobban előtűnik a pólóm alól, így a fotelből, ahol ülök, pont láthatom a pucér punciját is. Egy ideig így ülnek összeölelkezve, miközben a farkam egyre inkább emelkedik, amitől a nadrágom kidudorodik, és ezt Orsi észre is veszi.

Még mindig egymást átölelve ülnek, Ági az arcát a Orsi nyakához szorítja, miközben Orsi nézi, ahogy a nadrágom egyre csak emelkedik. Az egyik keze Ági hátán pihen, amit mintha csak véletlenül tenné lejjebb csúsztat rajta, így már lényegében a seggén van, így simít végig rajta, Aztán e simogatás leple alatt, szinte véletlenül, Ági pólóját feljebb húzza, miközben még mindig engem figyel, és a reakciómat. A szemem hol Orsi szemébe mélyed, hol pedig Ági seggén legeltetem. Orsi még feljebb húzza rajta a pólót, aztán már csak a pucér seggét simogatja, Ági meg mozdulatlanul tűri a kényeztetést.

Ahogy nézem Orsi játékát, előveszem a farkam, majd lassan mozgatom rajta a kezem, amitől Orsi olyan tekintettel néz rám, amitől majdnem elélvezek. Egyre gyorsabban simogatom magam, miközben Orsi is egyre merészebb lesz. Immár konkrétan simogatja Ágit, nem csak a seggét, a másik meze a vállánál a póló alá csúszik, így a hátát is érinti. Ági még most sem mozdul, így veszem magamnak a bátorságot, és odalépek hozzájuk, majd Orsi előtt állva odatolom neki a farkam, és ő azonnal a szájába is veszi. Lassan mozgok be és ki, miközben élvezem a helyzetet.

Akkor Ági megremeg, majd kihátrál Orsi öleléséből, és felnéz rá. A szeme kikerekedik, és szinte döbbenten nézi, ahogy Orsi szájában eltűnik a farkam. Csak néz, mozdulni sem bír. Majd megemeli a tekintetét, és rámnéz, ám ebben a nézésben már nem annyira a döbbenet, mint inkább a vágyakozás látszik. Én csak visszamosolygok rá, amitől kissé felbátorodik, majd visszafordul Orsihoz, és tovább gyönyörködik abban, ahogy ő a farkam szopja.

Amikor már eleget látott, odahajol hozzá, és egy bátortalan puszit nyom Orsi arcára, mire ő is rámosolyog, de szopj a tovább a farkam. Ágin látszik, hogy neki is tetszik a helyzet, de azt is, hogy nem mer továbblépni. Ezt Orsi is észreveszi, és amikor leáll, elengedi a farkam, és Ági felé fordítja.
– Akarod? – kérdezi tőle.
Ági válasz helyett csak megnyalja a makkomat, majd megint Orsit nézi, aki ismét rábukik, és szopja tovább. Ági is részt akar a játékból, de csak visszafogottan, így az egyik kezével a zacsimat gyömöszöli, miközben a szeme a farkamra tapad, ami eltűnik Orsi szájában.

Akkor Ági váratlanul otthagy minket, majd elmegy a fürdőbe. Tudja hol keresse, hisz az ő lakása is pont ilyen elrendezésű. Miután kettesben maradunk, Orsi rámnéz, és így szól hozzám.
– Jó hogy felhoztad.
– Mi mást tehettem volna, nem hagyhattam ott meztelenül.
– Jobb ha itt meztelen, ugye?
– Hát…
– Baromira felizgatott, ahogy néztem a faszod, ahogy emelkedik a nadrágban.
– Engem meg te izgattál fel, ahogy simogattad a seggét.
– Jó csaj nem? Nekem tetszik.
– Nekem is.
– Gyere ülj le ide. – mondja nekem Orsi, miközben mutatja a helyet, és ezzel egy időben ledobja magáról a pólóját, majd lecibálja rólam a nadrágomat, és meztelenül fölém áll, aztán lassan ráereszkedik a farkamra. Élvezettel harapdálja a nyakam, a fülem, miközben meglovagolja a farkam.

Kinyílik a fürdő ajtaja, majd Ági lép ki onnan, aki lassú léptekkel elindul felénk. Megáll előttem, és csak néz, majd térdre ereszkedik, és Orsit kezdi simogatni, amitől ő megremeg, de nem áll le. Ági a hátát simítja végig a kezével, aztán a seggét veszi kezelésbe, miközben megint a zacsimat markolássza. Egy idő után mellém ül, és amikor felé fordulok, megcsókol. A szája az enyémre tapad, miközben a nyelvét az enyémmel összeakasztva, szinte letámad. Eközben a keze is jár, Orsi mellét markolja meg, majd az enyém is sorra kerül.

Ági lecsusszan mellőlem, és visszatér Orsi mögé, ám most nem őt veszi kezelésbe, hanem engem. Teszi mindezt úgy, hogy megmarkolja a farkam, majd kihúzza Orsiból, majd vadul szopni kezdi. Erre Orsi is bevadul, mire felemelkedik rajtam, megfordul, és úgy ül vissza rám, hogy szembe kerül Ágival, aki erre abbahagyja a szopást, és a farkam megint benyomja Orsi pinájába. Orsi vad vágtába kezd, ám amikor elfárad, akkor lassabb tempóra vált. Ekkor Ági megint közelebb férkőzik hozzá, és belenyal a puncijába, amitől Orsi megremeg, majd lassú tempóban mozog rajtam tovább, hogy Ági nyalhassa őt. Ági viszont nem csak Orsit kényezteti, hanem engem is, néha kiveszi a farkam, szopja egy kicsit, majd visszaadja.

Ez így megy egy darabig, amikor Orsi megáll, majd lemászik rólam, mire Ági ismét a farkamra bukik, ám a kedvesem lerángatja róla. Arra gondolok, hogy talán féltékeny, hogy a szomszédasszony szopja a számára kedves faszt, de tévedtem.
– Engedd el. – mondja áginak, miközben a karját fogja, és igyekszik rólam lecibálni.
Ági felnéz rá, mert talán ő is arra gondolt, amire én, ám ő is téved. Orsi tovább rángatja őt.
– Kelj már fel, innen, és ülj a helyemre.
– Üljek rá? – kérdezi Ági meglepetten.
– Persze. csináld már.

Ági feltápászkodik a szőnyegről, majd felém fordul, majd a lábát felemeli, hogy áttegye a térdem fölött, de Orsi megállítja őt.
– Fordulj meg.
– Így? – Kérdi Ági, majd Orsi felé fordul, és újra ereszkedni kezd rám.
– Igen. Pontosan. Csináld már. Orsi szinte remeg az izgalomtól.
Ági leereszkedik rám, mire a farkam simán belecsusszan a nedves pinájába, mire Orsi odatérdel elém, és nyalni kezdi Ágit. Ahogy ő is tette, időnként kihúzza a farkam a nőből, kicsit megszopokodja, majd visszatolja bele.

Őrület ez a két nő. Annyira felizgatnak a játékos viselkedésükkel, hogy már minden pillanatban attól tartok, hogy elér a vég. A legizgatóbb számomra Orsi. Még soha nem voltunk hármasban, még soha nem volt nővel ő sem, így ez számomra igazán meglepő volt, hogy ennyire nyitott rá, ráadásul látom és érzem rajta, hogy őt is baromira felizgatja ez a közös élvezet. Nekem az is izgalmas, amit csinál. Egy idegen nő ül a farkamon, aki rajtam lovagol, miközben az imádott nőm, úgy szopja a farkam, hogy azt ki kell húznia a nőből, akit éppen baszok. Ettől igazán izgatottá válok, szeretném egyszerre megbaszni mindkét pinát.
– Szállj le rólam Ági. Mondom neki, mire ő leáll, és hátranéz rám. – Szállj le. Mondom neki ismét, mire ő mozdul, felemelkedik, majd megáll, Orsi mellett.

Miután így megszabadulok tőle, én is felállok, majd utasítom őket, hogy mit hogy csináljanak. Miután már mindketten a kanapén térdelnek, a két gyönyörű segg, látványától ismét megremegek, majd Orsi mögé lépek, és betolom neki a farkam, majd gyors ütemben baszni kezdem, miközben Ági seggét simogatom, és a pináját ujjazom. Aztán váltok. Ági mögé lépek, majd szinte felnyársalom őt a farkammal és alaposan megbaszom, ám eközben Orsit simogatom.

Így, váltva baszom meg a két nőt, amitől mindketten elélveznek. Aztán kihátrálok Ágiból, majd a kezembe veszem a farkam, és hozzálátok, hogy kiverjem rájuk. A két nő megfordul, a szőnyegen ülve, tátott szájjal várják a fehér áldást. Amikor már a csúcson vagyok, Egy morgás, és némi nyögés kíséretében élélvezek. Az arcukra verem ki a farkam, így a geciből mindketten bőven kapnak. Amikor vége van, ők egymásról nyalogatják le, majd felülnek a kanapéra, és csak néznek rám. Annyira szépek így együtt, hogy én is csak gyönyörködök bennük néhány pillanatig, majd én is leülök közéjük, és csak lihegünk.

Másnap Ági ajtaját egy szakértő kinyitja, így már akár haza is mehetne, de nem teszi. A nap nagy részeben ismét csak az élvezeteknek hódolunk.

Ági másnap egy emailt kap a férjétől, aki épp Peruban van, valamilyen üzleti ügyben ott is kell maradnia néhány hónapig, így Ági szinte beköltözött hozzánk, és egész nyáron velünk is maradt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A barátnőm, és a nudista hétvége - Szex Blog

A barátnőm, és a nudista hétvége

Ott ülök vele szemben, és közösem maszturbálunk, miközben egymást nézzük és a látványban gyönyörködünk. Az érkezőt már csak akkor veszem észre, amikor beül vera a harmadik helyre, majd ő is a pináját kezdi simogatni, miközben minket néz. Egy idő után megáll a keze, és belecsobban a vízbe, majd egészen közel jön hozzám, és úgy nézi a farkamat, majd megfordul, és Melindához intézi a szavait.

Az önkielégítés tudománya

Az önkielégítés tudománya

Az önkielégítés tudománya A szexualitás rejtett izgalmai közben nem árt, ha saját testünk felfedezéséről sem feledkezünk meg. Amivel önmagát boldogítja, az a párját is felvillanyozza. Bemelegítés A bőr rendkívüli érzékenysége rengeteg öröm forrása lehet. Próbáljuk a kezeket végigfuttatni a testen, úgy, hogy közben a bőr bársonyosságát figyeljük. Figyeljük meg, hogy fújással hogyan hűtjük, illetve melegítjük a bőrünket. Csiklandozzuk az egész testfelületet egy madártoll-szerű anyaggal, hogy megtudjuk, hol vagyunk a legérzékenyebbek. A bőrünk ízét érezzük, ha megnyaljuk az elérhető...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük