Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Újra összejöttem az ex-csajommal

Amikor kilépek az üzletből, és épp csak becsukódik mögöttem az ajtó, egy nő toppan elém, és megpróbál kikerülni, hogy bemehessen. Ahogy ilyenkor szokott lenni, én ellépek, hogy utat engedjek neki, ám ő pont arra próbál kerülni. Egy darabig toporgunk egymással szemben, miközben én ráeszmélek, hogy ismerem őt. A volt csajom az, ám ő rám sem néz, csak próbál bejutni a boltba. Gondoltam, húzom még egy ideig a dolgot, úgy lépkedek előtte, hogy feltartsam őt.

Amikor már kezd ideges lenni a helyzet miatt, akkor megáll, rám néz, mintha valami cifrát akarna mondani, de aztán elsimul az arca, látom rajta hogy megismer.
– Szia Gabi. Rég láttalak.
– Szia. mondja nekem, miközben a morc arckifejezés mosolyba megy át.
– Te mit keresel errefelé, hisz nem is itt laksz.
– Dehogy nem, lassan egy éve hogy itt lakok a közelben.
– Mesélj magadról, mi van veled mostanában?

Ő belekezd a mondókájába, miközben belép az üzletbe, én meg megyek utána, és hallgatom őt. Szinte ömlik belőle a szó, ahogy régen is. Amikor elváltak útjaink, egy ideig még találkozgattunk, de aztán távol kerültünk egymástól, és a kapcsolat megszakadt. Amikor együtt voltunk, a kapcsolatunk jónak volt mondható, megértettük egymást, jó volt a szex is, csak éppen az egyéb célok nem passzoltak össze. Ő orvos, heti szár órákat dolgozott, és így nem igazán maradt idő egymásra. amikor végez a vásárlással, csak állunk az üzlet előtt, és csak nézzük egymást. Nem tudom mit mondhatnék, és láthatóan ő is kifogyott a szavakból.
– Merre mész? – kérdezem tőle.
– Csak néhány utcányira lakom, elsétálok.
– Szívesen elviszlek, én kocsival vagyok.
– Ó, azt megköszönöm.

Megérkezünk a jelzett házhoz, ami tényleg csak néhány saroknyira van az üzlettől, amikor kiszállunk a kocsiból, majd a szatyrokkal megáll a kapu előtt, és így szól hozzám:
– Bejössz egy kávéra?
– Persze, szívesen.
Kinyitom neki a kaput, majd utána megyek én is, egészen a konyháig kísérve őt. Miután elpakolja a vásárolt holmikat, hozzálát a kávét elkészíteni, miközben tovább beszél hozzám. Megtudom, hogy ez a ház a szüleié volt, de egy éve, amikor egy balesetben meghaltak, ő vette birtokba, azóta itt él. Azt is megtudtam, hogy nincs senkije, hisz a hivatása nem teszi lehetővé egy komoly kapcsolat kialakítását, de azért van néhány barátja. Amikor kész a kávé, a konyhaasztalhoz ülünk, ott folytatjuk a beszélgetést.

A beszélgetés folyamát egy közjáték szakítja meg. Épp a kávémba kortyolok bele, amikor kinyílik a veranda ajtaja, és egy pucér pasi jön be rajta. Majdnem a torkomon akad a korty, hisz a jelenség váratlanul ért, ám ahogy látom, Gabi sem számított erre.
– Sziasztok. – mondja a jövevény.
– Szia Tamás. – üdvözli Gabi a belépő Adoniszt. – Nem úgy volt, hogy csak este jössz? – kérdező tőle egy kissé meglepetten.
– De igen, ám volt egy kis változás, így gondoltam, megleplek téged.
– Hát ez sikerült is. Bemutatom neked egy régi barátomat, ő itt Gábor.
– Szia, én Tamás vagyok. – mondja nekem, a tag, s közben a kezét nyújtja felém.
– Gábor. Mondom röviden, és viszonzom a kézfogását.
– Bocsánat a hiányos öltözetem miatt, nem tudtam hogy jön valaki.
– Semmi baj, felnőttek vagyunk. – mondja Gabi, miközben a zavara kezd feloldódni.
– Gyertek ki a kertbe, most még nagyon kellemes az idő, később már kibírhatatlan lesz a meleg.

Gabi fogja a kávéját, majd feláll az asztaltól, és elindul a kijárat felé. én meg követem őt. A kertben néhány napozóágy asztal, székek, állnak a féltető alatt, ami kellemes árnyékot ad. Gabi leül az asztalhoz, miközben int nekem, hogy üljek mellé.
– Bocsi Tamás miatt, de tényleg nem tudtam hogy már itt van.
– Semmi baj. Máskor is pucéran szoktad fogadni a látogatóidat?
– Nem. Vagyis… ő is nudista, és amikor itt van nálam, it szoktunk a kertben napozni.
– De nem csak napozni szoktatok ugye?
– Nem, néha előfordul más is. De csak az élvezetek miatt, nem a pasim, csak barát, és kolléga.
– Világos. – mondom neki, miközben megint a pucér pasit figyelem, amint leül ő is az asztalhoz.

Beszélgetünk mindenféle jelentéktelen dologról, amig tart a kávé, aztán Tamás feláll, és kimegy a napra, és leheveredek az egyik napozóágyra.
– Neked nincs kedved egy kicsit napozni? – kérdező tőlem Gabi, amiközben leveszi magáról a felsőjét, ami alatt nincs semmi.
– Nem is tudom… – mondom neki bizonytalanul.
– Ha nem bánod, én kifekszem egy kicsit, ha eldöntötted, akkor gyere te is.

Amig ezt kimondja, leveszi a szoknyát is, ami alatt nincs bugyi sem. Tudom, hogy így szereti, de most kicsit meglep a dolog, és egyben fel is izgat. Az említett ruhadarabot a székre dobja, majd az egyik ágy mellé lépdel, és leheveredik rá. Én csak nézem őt, amiközben felvillannak a régi emlékek, amikor még együtt jártunk nudizni, és amikor nem csak a napsütést élveztük, hanem egymást is.

Eldöntöm, hogy én is csatlakozok a napimádókhoz, ezért leveszem a pólómat, majd a nadrágot és az alsómat, aztán kifekszem én is a napra. Amig élvezem a nap sugarait, Gabit nézem. Szinte semmit nem változott az elmúlt évek alatt. Most is olyan formás, amint emlékeimben él, és legalább annyira izgató is. Amint őt bámulom, arra eszmélek, hogy áll a farkam. Megfordulok, hogy a hátamat is süsse egy kicsit nap, és hogy elrejtsem a vágyamat, amit Gabi vonzalma okoz. Próbálom elrejteni, de nem megy, túl nagy ahhoz, hogy csak úgy el tudjam sunnyogni a dolgot.

Amig ezzel vagyok elfoglalva, Gabi hangját hallom, amint hozzám beszél.
– Látom még mindig vonzónak tartasz.
Felnézek, és őt látom, ahogy a könyökére támaszkodva engem néz és a meredező farkam.
– Másra számítottál? – kérdezem tőle.
– Nem, dehogy. Most is tetszik.
Amint végig nézek rajta, még jobban elfog a vágy, amitől a farkam még keményebben meredezik. Gabi, mintha csak cukkolni akarna, a lábait kissé széttárja, így láthatóvá válik a kisajka, ami nagyobb, mint a nagy. Mindig imádtam szopni-nyalni a punciját, mert szerettem, ahogy elélvez, és a nedveit a számba csorgatja. Most is szeretném.

Gabi most felül, és úgy néz, miközben a kezével úgy tesz, mintha a farkam húzgálná, aztán rám mutat az ujjával, miközben a másik keze a lába közé siklik, és a punciját kezdi simogatni. Szóval azt akarja, hogy maszturbáljak. A kezem a farkamra csusszan, és lassan mozog rajta, miközben az ő keze is egyre gyorsabb ütemben jár a lábai között. Én nézem őt, ő néz engem, és így masztizunk csendben, miközben egy számomra idegen pasi ott fekszik mellette, alig egy méternyire, aki szundikálni látszik.

Gabi is oda néz, aztán vissza rám, majd felemelkedik, és hozzám lép, majd térdelve elhelyezkedik a lábam között, és a kezébe veszi a farkam. Lassan mozog rajta a keze, miközben még mindig a szemembe néz.
– Jó így? – kérdezi tőlem alig hallhatóan.
– Isteni. – válaszolok a kérdésére szintén alig hallhatóan.

Gabi közelebb csusszan hozzám, majd ráhajol a farkamra, és szopni kezdi. Atya ég, hogy ez mennyire finom. Ismét feltolulnak bennem a régei emlékek, és ebben a pillanatban már bánom, hogy szakítottunk. Ritka az olyan nő, aki ennyire jól tud szopni. Csukott szemmel élvezem a játékát, miközben arra gondolok, hogy talán még van rá esély, hogy újra összejöjjünk.

A következő pillanatban erőteljes mozgásra riadok. Kinyitom a szemem, és egy pillanatra ledermedek. Tamás áll Gabi mögött, és a felé meredő puncijába nyomja a faszát, miközben tövig nyomja belé, és a szemem előtt bassza meg a pináját. Ahogy nézem Gabit, aki átszellemülten élvezi a helyzetet, és pont olyan beleéléssel szopja tovább a faszom, mint eddig, amitől az izgalmam még inkább felfokozódik.

Ahogy Tamás kúrja őt, minden lökésével Gabi torkára csusszan a farkam, amitől úgy érzem, hogy mindjárt elélvezek. Gabi ismer engem eléggé ahhoz, hogy tudja, mikor mi történik, ezért visszafogja magát, inkább csak élvezi hogy Tamás farka benne jár. Annyira élvezi, hogy nem sokkal később el is élvez. Amig az orgazmus rázza őt, a szájával a farkamra tapad, és vadul szívja, miközben a kezével úgy veri, hogy attól meg én élvezek el, egyenesen bele a szájába, ő meg csak szívja szopja, amig van mit.

Miután kiszopott, Gabi megfordul, és Tamás farkát szopja tovább. Tamás megfeszül, majd ő is beleélvez Gabi szájába, majd amikor már befejezte, egyszerűen visszafekszik a napágyra, és mintha semmi sem történt volna, becsukja a szemét, és mozdulatlanul fekszik. Gabi feláll, és a kézfejével megtörölgeti a száját, majd lép kettőt a ház felé, és megkérdezi tőlünk.
– Kértek valamit inni? Van kóla, sör, és ásványvíz.
– Én vizet kérek. mondom neki, hisz ma még haza kell vezetnem.
– Tamás? Neked mit hozzak?
– Egy sört. – válaszol neki, de meg sem moccan.

Gabi bemegy a házba, én meg azon töprengek, hogy miként csöppentem bele ebbe a helyzetbe. Amig együtt voltunk, szinte minden tök fasza volt, nem is értem miért váltak szét az útjaink. Ja igen, mert ő heti száz órát dolgozik. Mielőtt tovább fűzhetném a gondolatsort, Gabi megáll előttem, és a kezembe nyomja a flaska vizet, majd a sört odaviszi Tamásnak, aztán visszajön hozzám, letelepedik mellettem a fűre, és beszélgetni kezdünk. A régi emlékek felidézése mellett, a mostani helyzetről, és a lehetőségekről is eszmét cserélünk. Mi lenne ha… ?

Amig mi egymást szórakoztatjuk a szavakkal, Tamás otthagy minket, majd néhány perc múlva útra készen ott áll mellettünk, és közli, hogy neki most már mennie kell, mert éjszakás ügyeletben lesz. Miután elköszönünk tőle, ott maradunk kettesben, és mintha elfogyott volna a szó, amit kimondhatnánk, csak nézünk magunk elé, és egymásra, amikor Gabi megint feltérdel elém. Azt gondoltam megint szopni akar, de tévedtem. Addig helyezkedik, amig ráül a farkamra, ami eleinte még alapjáraton áll, de hamar megtalálja a helyét a nedves és forró punciban.

Ez az amit a hétköznapi emberek szeretkezésnek neveznek, amikor nem az a cél, hogy minél előbb elélvezzen az ember, hanem hogy jó sokáig tartson. Lassan mozog rajtam fel és le, miközben csókolózunk, és simogatjuk egymást, ám hamar eljön az a pillanat, amikor már nincs értelme visszatartani az orgazmust, így egyszerre, együtt élvezünk el, miközben egymás szemébe nézve, tudatosul bennünk, hogy ennek bizony lesz folytatása.

Miután lecsillapodtak a vágyak, csak fekszünk egymás mellett, miközben a nap utolsó sugarai a szomszéd fák csúcsán járja táncát.
– Mit szólnál, ha megismételnénk? – kérdezi tőlem.
– Én benne vagyok, de…
– De mi?
– A szex nagyon jó dolog, ám amig a körülményeink nem változnak meg, nem látok arra lehetőséget, hogy folytassuk a kapcsolatot.
– Igazad van. Mi lenne ha csak ennyi lenne? Ha csak találkoznánk néha, és kielégítenénk egymás vágyait.
– Az is jó, de nekem ez így kevés. És még most is imádlak. Ha csak időnként találkozunk, akkor…
– Akkor?
– Nem tudom, majd meglátjuk mit hoz a jövő. De most nekem is mennem kell. A párom nem tudja hol vagyok, és pánikolni fog, ha későn megyek haza.
– Szóval nem vagy már szingli.
– Nem. De ez… Holnap meglátogathatlak?
– Persze. De mit mondasz a csajodnak?
– Majd kitalálok valamit.

Amikor benyitok a lakásba, Krisztina már az ajtóban elém áll, és számonkérő hangon kérdezi hogy merre jártam, és miért nem szóltam, hogy később jövök.
– Az van, hogy a cégnél áramszünet volt, de a munka miatt meg kellett várni, hogy megjavítsák, mert a folyamatban lévő projektet be kell fejezni.
– Ha és, befejezted?
– Sajnos nem, holnap is sokáig bent kell maradni.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. - Szex blog Történetek

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában.

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. Egy iskolai három napos kiránduláson történt,  4-6 ágyas szobákban voltunk elszállásolva. Valahogy későn értem be a busztól és a szobák elosztásánál már nem jutott nekem hely, így az idegenvezetőnkkel kerültem együtt egy szobába. Először kicsit idegenkedtem tőle, de amikor láttam a szobát, már örültem a szerencsémnek. A mi szobánkban volt egyedül tévé, és volt külön zuhanyzó, míg a többieknek a folyosó végén lévő zuhanyzóban WC-be kellett kimenniük. Beköltöztem a szobába, még egyedül...
A szomszéddal maszturbáltam 4 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 4

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 4. rész Reggel korán felébredek. Először azt sem tudom hol vagyok, de aztán apránként előbukkannak a tegnapi nap emlékei. Igen, emlékek, ezt megőrzöm az életem emlékkönyvében. A szemem nyitva, de nem mozdulok. Jó így. Csak a szemem járja körbe a szobát, ami egyszerű, de ésszerű berendezésű, nincs benne semmi személyes, igazi vendégszoba. Eszembe jut, hogy nincs itt velem a cuccom, sem a...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük