Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Orálszex az autószerelő műhelyben

Egy kellemes nap délutánja, kéz a kézben sétálunk végig a főutcán, lassan haladunk az autószerelő felé. Igaz hogy még korán van, de nem is sietünk, hisz a megbeszélt idő még odébb van, és mondták is hogy nincs még senki a műhelyben, de ha előbb érünk oda legfeljebb várunk egy kicsit.

Jóval a megbeszélt idő előtt érkezünk. Sehol senki. Mindenhol tisztaság, közben a fehér csempézett falak, szerszámok, és az autónk vár minket. Mivel mára már nem volt elintézni való dolgunk, úgy döntöttünk hogy itt várjuk meg a szerelőt, itt legalább nincs olyan meleg mint kint a napon. Lecsüccsenünk az egyik emelő karjára, és várjuk hogy teljen az idő, közben mindenféle dolgokról beszélünk, ami aznap történt, és ami még történni fog. És ez az izgalmasabb, hisz ma este csak kettesben leszünk, a gyerekek a barátoknál, így miénk az egész éjszaka. Már nagyon várom.

Miközben beszélünk, egy kampóról lelógó valamin matat a kezed, ami fel sem tűnik mindaddig, amikor is halk zúgás kíséretében elkezd emelkedni az emelő. Ahogy megindul felfelé, és lemaradok róla, hisz nem is ültem rá teljesen hogy Te, és csak nézem ahogy lassan emelkedsz felfelé, és ahogy játékosan nézel le rám fentről, és közben azt mondod, hogy most elrepülsz.

Végül sikerül úgy megállítani az emelőt, hogy nekem az pont szemmagasságban van, és ahogy felnézek rád, látom a szemedben hogy mire gondolsz.
– Ám legyen, ha így akarod.
Közelebb lépek, és a térdeid közé állva, azokat egy kissé eltolva egymástól befúrom az arcom a lábad közé, a pihe-puha husikádat szinte szétfeszítve, egészen a bugyidig. Egy nagy sóhajtásnak is beillő levegővétellel magamba szívom a tested illatát, a feromon-gőzős puncid szinte elkábít, teljesen levesz a lábamról.

Körülnézek hogy valóban egyedül vagyunk-e, majd a bugyid szélét félrehúzva, bedugom a nyelvem a résbe, és jó mélyen végignyalom. Ettől már majdnem kész is vagy. a szemed csukva, két kézzel kapaszkodsz egy oszlopba, és a combod amennyire csak lehet megnyitod, hogy még jobban hozzád férjek. És én csak nyalom a puncidat, ami egyre nedvesebb és egyre hívogatóbban tárulkozik fel előttem. Nyalás közben egy ujjamat feldugom neked, és simogatom körbe fel és le, majd amikor mér elég nedves, akkor következik a második, majd a harmadik ujjam is, végül benned van mind a négy, és egészen tenyérig felnyomom, és ritmusosan mozgatom benned. Közben a csiklód nyalom és szopom, bekapom, és szívom ahogy csak tudom. Érzem ahogy az egyre nagyobb lesz, és minden nyelvcsapásra egyre nagyobbakat cuppan ahogy szopom.

A szabad kezem közben végigjárja a tested rejtett zugait, simogatom a combodat, a feneked, és a ruha alá nyúlva a mellbimbódat csipkedem-csavargatom, amitől a kéj egyre magasabbra csap, és szinte meglovagolod a kezem és a szám, ahogy ujjazlak és nyallak.

Tudjuk hogy most nincs többre idő, ezért nem is húzzuk a dolgot, akarom hogy élvezz nekem. Nem is kell rá sokat várni, hisz egyszerre érzem a remegésed, a halk sikkantásokat, a mély szuszogást, és ahogy a kezeddel szinte magadba préseled az arcom, hogy szinte rátapadok a pinádra, és csak nyalom és szopom, hogy teljes legyen az örömöd, és ezáltal az enyém is.

Ahogy elélvezel, az nekem maga a mennyország, ahogy lüktet a puncid, ahogy folyik belőled az édes nedű, ahogy remegsz, és ahogy a comboddal szinte magadba szorítod a fejem. Én meg csak nyalom, majd ahogy alábbhagy a remegés egyre gyengébben és egyre lassabban alaposan kinyalom belőled az utolsó cseppig, a finom illatos nedveidet.

Az irányítóval lejjebb engedem az emelőt, hisz már végeztünk, és jobb ha a stabil talajon állsz meg a remegő lábaiddal. Mikor leér, lecsusszansz róla, én átölellek, Te pedig a szám széléről lenyalogatod a maradék cseppeket, majd a kezem következik, és mint a jól nevelt cicák, tisztán állunk egymás karjaiban.

De itt még nincs vége. Ránézel az órádra, majd rám, és ellentmondást nem tűrően, utasítasz hogy lépjek fel az emelőre. Én szófogadóan meg is teszem. Ekkor elém állsz, kigombolod a nadrágom, és egy laza mozdulattal előrántod a farkam, és minden bevezető nélkül rábuksz és szopni kezded. Én a belemarkolok a hajadba és a fejed mozgatom, így egészem tövig tudom a szádba tolni a farkam, és így neked is könnyebb a tövét nyalogatni közben.

Orálszex az autószerelő műhelyben

Ahogy ott állok félig letolt nadrágban, és a szádat kúrom, szinte önkívületi állapotban, Te a fenekem markolod, és szinte minden lökésemet megkettőzve, rántasz magadba, és ettől nagyon hamar elélvezek. Hogy ne a torkodba menjen, egy kicsit lazítunk mindketten, és csak a nyelveddel ingerelve, egy kicsit kézzel rásegítve lassú mozgással telepumpálom a szád a friss gecivel, ami a szád szélén vastag patakokban csorog tovább a dekoltázsodig, ahol a melleid között lecsúszva nyomtalanul eltűnik a ruhád mélyén.

A végén alaposan körbenyalod, megszabadítva az utolsó csepptől is, majd visszateszed a nadrágomba, és én rázárom a gombok kapuját.

Ezután kissé felületesen rendbe tesszük magunkat és egymást, mert már idő van, és bármikor megérkezhetnek a műhelybe.
Így is lett.
Ahogy elkészültünk, rá fél percre már nyílott is az ajtó, és belépett rajta a főnök, aki integetve üdvözölt minket, majd egyenesen az irodába ment a kulcsért,, amit a kezedbe nyomott, én közben a pénzügyi részt akartam rendezni, de rám szólt hogy ha nem gond, akkor majd legközelebb, intézzük el, mert neki most sürgős dolga van, és már robogott is tovább, de mielőtt a kanyarban eltűnt volna még visszaszólt.
– Szerintem nektek is.
És már ki is lépett az ajtón.
– Szerinted mire célzott? Kérdeztem.
– Na mégis mire?

Ekkor egymásra néztünk, nevettünk egyet, és egy ölelés után beültünk az autóba hogy mielőbb hazaérjünk.


Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Hármasban izgalmas maszturbálni - Szex Blog

Hármasban izgalmas maszturbálni

Ebben a pillanatban elélvezek. Mindkettőjük szája szorosan rátapad a farkamra, fel-le siklanak rajta, miközben az első adag geci magasan a fejük felett elszáll. Dia a következőt már megszerzi magának, mivel a szája szorosan a makkomra tapad, miközben szívja, szopja. Gitta is akar belőle, ezért simán kiveszi a farkam Dia kezéből, majd rábukik, hogy ő szophassa tovább. Az utolsó cseppeket, már felváltva nyalogatják a még most is keményen álló farkamról.

Meztelenül olvasok a parkban egy padon - Szex Blog

Meztelenül olvasok a parkban egy padon

Meztelenül olvasok a parkban egy padon Kaptam egy jó könyvet, amit épp most olvasok a parkban, meztelenül egy padon ülve . Figyelmeztettek, hogy nagyon pajzán, de én nem bánom szeretem az ilyet. A történet nagyon jó, nem olyan sekélyes, mint a hasonló írásokban azt megszoktam. A cselekményes és ezzel együtt a szereplők nem fogják vissza magukat. Szóval élvezetes.A nap süt, kellemes az idő, bár még nincs olyan meleg, a nyár még odébb van, de a friss...
A főnökasszony - Szex Blog - szexblog.com

A főnökasszony

A főnökasszony Megunván a vidéki életet nemrégiben úgy döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba, és ott próbálok szerencsét. Felmondtam a munkahelyemen és Pesten kezdtem munkát keresni. Egy belvárosi irodaházban találtam magam, ahol már vártak engem és még egy tucat embert. Kicsit megingott az önbizalmam, de próbáltam leplezni. Rendben lezajlott az interjú, amit egy középkorú férfi vezényelt. Úgy éreztem jól sikerült, ezért vártam a folytatást. Nem is csalódtam, behívtak a második körre. Nagy izgalommal mentem el újra, és...
Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem.A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...

Az új lakótárs

Az új lakótárs 1998-ban történt. Budapesten kezdtem el dolgozni, de mivel vidékről jöttem fel 1997-ben, a munkahelyem biztosított nekem szállást. Kis apartmanokat bérelt, és potom összegért adta ki két dolgozójának. Egy szoba - komfortos kis lakások voltak, 2 lány vagy két fiú részére. Meg volt benne minden, ami ahhoz kell, hogy az ember a fárasztó munka után jól érezze magát benne.Egy évig egyedül voltam, nem volt lakótársam. Aztán egyszer csak szóltak a személyezi osztályról, hogy a...
Őrjítő forróság a szaunában - Szex Blog Történetek

Őrjítő forróság a szaunában

Őrjítő forróság a szaunában Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra.- Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam. - Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük