Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Négy orgazmusom története

Megosztom Veletek azt a Négy orgazmusom történetét, amire eddig még nem volt példa az életemben. 36 éves vagyok, és eddig azt hittem egészséges szexuális étvágyam van. A férjem külföldi munkájának ideje alatt az éhségem próbáltam mindenféle segédeszközökkel csitítani, de rá kellett jönnöm, olyan ez, mint a nagy tüzet öntözőkannával locsolgatni. Valamire jó, de az igazihoz rendes locsolócsőre van szükség.

Mondanom sem kell, hogy a skype-on történt beszélgetéseink jórészt szexuális töltöttségűek voltak, gyakori volt az egymás előtti maszturbálás. Amikor hazaért alig bírtunk egymással betelni. Viszont megváltozott valami. Bennem is és benne is. Új dolgokat akartunk mindketten. Egyre gyakoribb lett a popószex, ill. az egyéb eszközök bevonása. Rajongásig szeretem például, ha kiköti a kezem az ágy két végéhez, és kifeszítve várom, hogy azt tegye velem, amit szeretne. Egyik ilyen alkalommal mellém térdelt, és azt mondja: „szopj”. Ez a kiszolgáltatott érzés a végletekig felhúz. Odaadóan szívom, nyalom, kényeztetem a farkát, mert tudom: utána jutalom jár. Eddig nem tudtam tövig bekapni a farkát, de már olyan kéjjel nyomom a fejem előre, hogy ezen még ő is megdöbben.

Persze hamar felvette a fordulatszámot ő is. Rámarkol a hajamra, és úgy húzza a farkára a fejem. A szopástól olyannyira felizgulok, hogy a szabad végtagjaimmal tekergek mindenfelé, hátha megkönyörül rajtam, és az én pinám is kap valamit. Ha valamit nem jókor vagy nem jól csinálok, kiveszi a farkát a számból. Nagyon gonosz dolog! Bámulatos, hogy tudja felkorbácsolni a vágyat bennem az egekig!

Könyörögnöm kell, hogy újra baszni kezdje a számat és hálás vagyok, ha újra bekaphatom. De egyre kínzóbb a vágy, hogy az én pinám is kapjon valamit. Vagy a nyelvét, vagy a farkát. A mellbimbóim ágaskodnak – vágynak a szája után. Lehajol. És megharapja a bimbómat. A farkával a számban a kéjtől felsikítok. Ívben megfeszül a hátam, annyira akarom még. És akkor szopni kezd ő is, a másik mellem pedig hevesen markolja. Alig vagyok eszméletemnél. Kiveszi a számból a farkát és otthagy. Neszeket hallok. Aztán érzem, hogy a mellbimbómra felteszi a csipeszeket. Hideg borzongás. Ahogy a pici súly legördül a mellkasomról, megremegek. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire finom!

Teljesen átadom magam neki, a bizalom 100%-os. Felhúzza a lábam, és közé fekszik. Remegve várom a száját. És végre rátapad a pinámra a forró, nyálas szájával. Nagyon gyengéden játszik a nyelvével. Ízlelget, csókolgat, mintha nem is a pinám, hanem a szám lenne. Majd nem abbahagyva két ujjával belém hatol és nem mozdul. A hosszú várakozás után ennyi is elég. Sokáig tart az első orgazmusom. Remeg a testem, folyik a könny a szememből. Majdnem elájulok. Amikor érzi, hogy a remegés elcsendesül, odabújik hozzám és megcsókol. Simogat, szeretget. De nem oldoz el. Újra nyalni kezd. Finoman, lassan. De a keze most játszik, de nem csak a pinámmal. Kalandozik a keze a popóm felé. Érzem, hogy olajos a keze. Lassan a figyelmem elkalandozik, és már csak izgatottan várom, hogy az átélt finomság után mi jöhet még.

Teljesen széttárom a lábam, mindenem kitárom előtte. Belecsúszik az ujja a popsimba. A következő pillanatban már én tolom a csípőm, hogy még mélyebbre tolja. De szinte azonnal ki is húzza. Megdorgál, hogy türelmetlen vagyok, ezért tovább kínoz, és csak izgat továbbra is. Valami síkos, hideg dolgot érzek. Nem tudom mi az, de már tolom is a csípőm. Felnevet. Azt mondja, ha jó leszek, megkaphatom. Fölém térdel és a számhoz illeszti a farkát. Mohón kapok utána, de a kikötött kezem miatt nem nagyon tudok mozogni. Megoldja ezt a gondomat, határozott, erős lökésekkel baszni kezdi a számat.

A melleim hullámoznak a mozgástól, a csipeszekhez erősített súlyok simogatják a bőrömet és finomakat rántanak a mellbimbóimon. Sikítanék a gyönyörtől, ha a torkomat éppen nem egy fasz uralná. Megáll, és hagyja hogy csak szopjak átéléssel. Megdicsér, hogy ügyes vagyok, rászolgáltam a jutalomra. És visszatér a pinámhoz. Újra csókolózni kezd vele, közben az olajos-síkos valamit újra megérzem a popómnál. Nem tudom kontrollálni a mozdulataimat. Húzom rá magam a műfaszra. Még nem kapcsolta be, egyelőre a finom kéj áramlik át a testemen, miközben még mindig csókolgatja, nyalogatja a csiklómat.

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg. De nem szereti, ha követelőzök. Ezért még mélyebbre tolja a vibrátort. Elakad a lélegzetem. Az orgazmus nem szűnik. És közben újra csapást érzek a seggemen. De ez most nem a tenyere, hanem az ostort vette elő. Nem tudom hányszor csapott rám. Arra eszméltem, hogy újra mellettem fekszik és cirógat, dédelget. A műfasz nyugodtan pihen a popómban.

Tudtam, hogy még jár nekem ma valami egészen finom, de azt éreztem, hogy képtelen vagyok több orgazmust elviselni. Kimerültnek és fáradtnak éreztem magam. Megcsókolt és azt mondta, hogy már csak a gyönyörű kis pinácskám nem kapta meg, ami jár neki. És készüljek, mert meg fog tölteni gecivel. Előtte eloldoz, de viselkedjek ügyesen, és fogadjak szót neki, akkor mindkettőnknek nagyon jó lesz.

Eloldozott, majd újra megcsókolt. Hosszan, finoman, lágyan. Majd egyre vadabbul szívta, harapta a számat, szinte a torkomig lenyomta a nyelvét. Éreztem, hogy újra remegek a vágytól. Kértem, hogy szophassam a farkát. Rám nézett, és azt mondta: később. De nem tudtam uralkodni magamon, ezért a visszakapott szabadságommal élve igyekeztem elérni a farkát a számmal. Nyugodt maradt, hagyta, hogy mohón bekapjam, de közben elmondta, hogy ez engedetlenség volt. Ezért most újra meg fog kötni.

Most négykézlábra állított, és a hátam mögött bilincselte össze a kezem. Ott feküdtem előtte felhúzott lábakkal, a vállamon támaszkodva, a faromat kínálva neki. A lábaim zárva. Határozott mozdulattal nyitotta szét a lábam. Teljes kiszolgáltatottság és a vibráló várakozás elegyével vártam rá. Elindította a vibrátort, újra éreztem a remegést. Aztán ráfogott a kezemre, és a farkát óvatosan, lassan tolni kezdte a pinámba. Olyan lassan, hogy nem bírva magammal, én toltam a csípőm hátra. Újra rácsapott a seggemre, majd vadul baszni kezdett.

A lökésekkel együtt erősen többször egymás után rávert a ringó seggemre. Sikítottam a gyönyörtől, majd ahogy éreztem hogy közeledik a csúcshoz, az ágaskodó kőkemény farkát döfi már belém, mindent felülmúló orgazmussal vártam, hogy belém lője a nedvét. Nem kellett sokat várnom! Ordítva élvezett belém. Két kézzel rántotta a pinámat a farkára, majd mélyen bennem tartotta, amíg az utolsó csepp ki nem csurrant.

Lekapcsolta a remegést a vibrátorról, de még a helyén hagyta. Kivette a farkát a pinámból, majd nyalni kezdte a csordogáló gecit. Éreztem, ahogy a geci végigfolyik a combom belső oldalán. Majd ugyanott a nyelvével odaadóan tisztogatva lenyalja. Az oldalamra fektetett, majd a gecivel a szájában odajött hozzám és megcsókolt. Boldogan nyaltam ki a száját.

Csókolóztunk és közben valami olyat tett, amivel a „meggyszem felkerült a tejszínhab tetejére”. Ahogy csókoltuk egymást, újra elindította a vibrátort, és nem kihúzva egy centit sem, a tenyerébe vette a popsim, és aprókat nyomott rajta befelé. Hátrahanyatlott a fejem az újabb orgazmustól. Amikor vége lett, óvatosan kihúzta belőlem és a bilincset is levette rólam. Átölelt és azt mondta: ügyesen viselkedtem, és kitalálta, hogy a következő alkalommal mivel lepjen meg. Látja, hogy bejön nekem ha a puncim és a popóm is ki van töltve, ezért készüljek, mert hamarosan valami egészen rendkívüli dolog történik majd. Annyit elárul, hogy Ferinek hívják és a farka 18 cm…


Szex egy idegen pasival - Szex Blog - szexblog.com

Szex egy idegen pasival

Szex egy idegen pasival Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jó pár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is,...
Szex munka közben - Szex Blog

Szex munka közben

Miközben a vibrátort a popsijában járattam, a másik kezemmel előröl átnyúltam a két lába között és a punciját kezdtem simogatni, most már megengedte, hogy be is nyúljak, ezért egy ritmusban ujjaztam és a popsiját kényeztettem a vibrátorral.

Jó reggelt Drágám.

Jó reggelt Kedvesem

Ahogy a tested mozgása egyre szaporábbá válik, úgy gyorsítom én is a tempót. Ahogy közeledsz a csúcs felé, úgy nő bennem is a vágy, hogy minél többet kaphassak meg belőled, hogy jobban érezhessem hogy valóban élvezed.

Miki-móka a játszótéren - Szex Blog

Miki-móka a játszótéren

Ezután végre belémhatol. Erősen. Mélyre. Tövig. Majd újra, újra, és újra. Aztán hirtelen kiveszi a farkát belőlem, és leveszi rólam a combfixet. Még nem tudom, mi a terve, de lassan összeáll a kép. A hasamra fordít, a hinta, ahol az előbb leszoptam, még mindig lengedezik. Hirtelen megfogja a jobb csuklómat, és a hintához kötözi a combfixemmel, majd ugyanígy tesz a bal kezemmel is. És akkor hátulról hatol belém. Ez nagyon jó, nagyon jól csinálja.

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Anyával töltjük a karácsonyt kettesben - Szex Blog

Anyával töltjük a karácsonyt kettesben

Kicsit eltávolodik tőlem, és könnyedén lenyom a kanapéra, amitől így a hátamon fekve, várom hogy megtörténjen a dolog. Az egyik lábamat a kanapé mellé a szőnyegre teszi, a másikat, viszont magasba amelve a támlájára helyezi. Tudom mi következik, és vágyom is rá. Amikor megérzem a forró leheletét a puncimon, akkor már tudom, hogy elvesztem, és átadom magam a gyönyörnek.

Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

Megtanítalak maszturbálni - Szex Blog

Megtanítalak maszturbálni

Megtanítalak maszturbálni Megtanítalak téged is, mert nagy eséllyel nem tudod hogyan és mit kell csinálni, hogy igazán élvezd a szexet. Ez az ötlet néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, amikor egy barátnőm nálam volt a hétvégére, és beszélgettünk. Naná hogy a szex és az élvezetek is beszédtéma volt.Akkor jöttem rá, hogy a barátnőm, - nevezzük őt Erikának, - nem tudta, hogy mi fán terem az orgazmus. Annyit tudott csak, hogy a puncit kell piszkálni, és akkor...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük