Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Dunaparton

Ez az eset még régen történt meg velem, egy meleg nyári napon, amikor randim lett volna egy nővel, aki késett, és nem is keveset. A parti köveken üldögéltem, időnként fel-le sétálgattam, és vártam. Ha akkor tudom mi lesz a vége, inkább nem is vártam volna meg.

Szóval a fák árnyékában a köveken üldögélek, és azon mélázok, hogy ha megjön, akkor mit is fogunk csinálni. Nézegettem azt a partszakaszt, ahol talizunk, és beindult a fantáziám. Felmerült a gondolataimban mindenféle pajzán és perverz ötlet, amit megtehetünk. A nagy fantaziálás közben, fel állt a farkam is, és már elég szoros volt a helye a nadrágban, ezért kiszabadítottam. Egy kicsit megsimogattam, hogy megvigasztaljam, jön majd az a pina, és akkor jó lesz neki.

Ahogy ülök a köveken, és a farkam simogatom, egyszer csak megszólal mögöttem egy nő.
– Nem tudom mire készülsz, de ha arra mire gondolok, nem kéne megtenned. – Mi van?
– Hogy érted azt hogy nem kéne megtennem? Ugyan miért ne tenném meg.
– Mert midig van más megoldás.
– Igazad van, ennél van jobb megoldás, de pillanatnyilag nincs semmi.
– Elmondod nekem, hogy miért vagy ennyire bánatos? – na itt bekattant valami, és elhatároztam, hogy megtréfálom őt.
– Mit szeretnél hogy elmondjak neked?
– Például azt hogy amire most készülsz, az szerinted miért és kinek lenne jó?
– Nekem momentán tök jó lenne, de hogy másnak mi ebben a jó, azt nem tudhatom.
– Miért döntöttél úgy hogy meg akarod tenni?
– Ez nem döntés kérdése, egyszerűen csak jól esik.
– Szeretnéd ha segítenék neked megoldani a problémát? – na, gondoltam, bejött a zsákutcámba a nőci, aki egyébként ez idáig, a mögöttem lévő hatalmas kövön ülve folytat velem eszmecserét, mintha csak a hátamnak beszélne.
– Hogy gondolod, hogy segítesz nekem? – kérdezem tőle, mire ő mocorogni kezd.
– Odaülök melléd, és meglátjuk mit tehetünk. Jó ez így.
– Remek. – mondom neki, mire ő elkezd a köveken mászva közeledni hozzám. Amikor odaér, és leül mellém, akkor rám néz, és rémülten megkérdezi.
– Mit csinálsz te itt?
– Várom a barátnőmet, de mivel késik, gondoltam elütöm valamivel az időt, és addig kicsapom a farkam.
– Nahát. – mondja nekem, miközben a szeme a farkamon.  – Én meg azt hittem, hogy bele akarsz ugrani a Dunába.
– De hát miért tennék ilyet, amikor ilyen fincsi elfoglaltságot találtam magamnak.
– Fincsi?
– Naná hogy az. Te még nem nyúltál magadhoz?
– Éééénnnnn? Soha.
– Hát ez az, akkor soha nem fogod megtudni hogy ez milyen fincsi. De lépjünk vissza egy kicsit. Azt mondtad hogy segíteni akarsz. Most itt az alkalom, hogy segíts nekem egy kicsit. – azzal elengedem a farkam és úgy helyezkedek, hogy hozzáférjen. A szeme még midig rajta, mintha képtelen lenne elszakadni a látványtól.
– Én ebben nem segíthetek neked.
– Miért nem? – kérdezem tőle meglepetten.
– Mert fogadalmat tettem.
– Ez mit jelent pontosan?
– Nem érinthetek férfi testet. Legfőképp ezt a részt itt ni.
– Miért? Mi a baj a farkammal? Talán nem tetszik?
– De, nagyon tetszik, ám én nem nyúlhatok hozzá.
– Ha feloldozlak a fogadalmad alól, akkor hozzányúlhatsz?
– Akkor igen, de… Ekkor a hátunk mögött felhangzik egy sivítóan kellemetlen hang.

– Vera nővér! Hol vagy? Vera nővér rám néz, és csak annyit mond.
– Mennem kell. Örülök hogy nem akarod magad a vízbe ölni. További szép napot. – mondja nekem, majd a köveket megmászva távozik. Én meg ott maradtam egyedül, így hát folytatom a megkezdett játékomat.

Aztán néhány perccel később meglátom Évát, aki a fák ágai között csörtet felém.
– Hahó. Éva, itt vagyok. Amikor észre vesz, felém veszi az irányt, és lerakja a motyóját a kövem tövébe.
– Remélem nem késtem sokat. – mondja nekem, miközben letérdel előttem.
– Nem, még időben vagy. Ezután egyből rábukik a farkamra és szopni kezdi. Azt gondolom, hogy könnyű dolga van, mert én már előkészítettem neki kellőképpen, neki csak be kell fejezni.

Szopja a farkam, de annyira bénán, hogy amikor már majdnem jó lenne, akkor valamit mindig megváltoztat. A technikája is csapnivaló, de azért elmegy, szeretem azt is ha csak úgy szopkodják a farkam, de most már a kielégülésre vágyom.

Elered az eső is, és csak ázunk. Én a kövön ülve, ő meg előttem térdelve, és folyamatosan elbénázza a dolgot. Amikor már kezd elegem lenni a helyzetből, mert már csurom víz vagyok, és mert már unom a nyálazást. Elveszem tőle a faszom, és folytatom egyedül.
– Nem jól csinálom? – kérdezi tőlem, de válasz helyet csak eldurrantom a farkam, és messze lövöm a sok gecit, arra mindenképpen ügyelek, hogy rá is menjen belőle.
– De, nagyon jól csináltad, csak most nem volt hozzá türelmem kivárni, hogy végre befejezd. Szarrá ázunk itt mire leszopsz rendesen. Igyekeztem egy kis cinizmust és szemrehányást is belevinni a mondókába, de láthatóan ő nem fogékony erre.

Ezek után a Dunaparti kocsmában megittunk egy sört, aztán mentünk a dolgunkra.
Vele már csak néhány alkalommal találkoztam, nem igazán tudott elbűvölni az egyénisége.


elkezdtem a pináját is simogatni

Karácsonyi szünet

Karácsonyi szünet Egy keserű válás után elhatároztam, hogy a családommal töltöm az ünnepeket. Mikor megérkeztem a repülőtérre, a húgom és az apám várt rám. Már jó néhány éve nem láttam őket. El se hittem, milyen jól néz ki a húgom - eszméletlen volt.Egy nagyon rövid szoknyát és fehér blúzt viselt, és őrjítő volt. Szinte bűnösnek éreztem magam, hogy úgy gondolok rá, mint egy nőre, nem mint a testvéremre. Megöleltem mindkettőjüket, összeszedtük a csomagokat, aztán hazaindultunk....
Hármasban izgalmas maszturbálni - Szex Blog

Hármasban izgalmas maszturbálni

Ebben a pillanatban elélvezek. Mindkettőjük szája szorosan rátapad a farkamra, fel-le siklanak rajta, miközben az első adag geci magasan a fejük felett elszáll. Dia a következőt már megszerzi magának, mivel a szája szorosan a makkomra tapad, miközben szívja, szopja. Gitta is akar belőle, ezért simán kiveszi a farkam Dia kezéből, majd rábukik, hogy ő szophassa tovább. Az utolsó cseppeket, már felváltva nyalogatják a még most is keményen álló farkamról.

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát - Szex Blog

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

Tényleg pont jó. Annyira izgalmas a nő, annyira felizgat szexuálisan, hogy az izgalmam egyre csak nő. Ennek hatására, olyan hirtelen tör fel belőlem az orgazmus, hogy szinte beleremegek. Csak húzgálom a farkam, miközben egymás után röppennek ki belőlem a fehér cseppek, amik egymást követve landolnak a két ágy közötti szőnyegen, kis sötét foltokká változva. – Ez nagyon szép volt. – mondja a nő, miközben látom rajta, hogy most ő következik.

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében Évente jelennek meg statisztikai kimutatások arról, hogy mely korosztály melyik témát kedveli a legjobban. Meglepő lett az eredmény. A statisztika szerint a férfiak 17%-át érdeklik az autók és technikai információk, 23%-át politika és gazdasági hírek vonzzák, a maradék 60 %-ot pedig egyértelműen a szex érdekli.A nők érdeklődési köre ennél egyértelműbb, a család, a gasztronómia és otthon témákat a nők 48%-a keresi fel rendszeresen, a pletykákra mindössze 8%-a...
Szexélményem 2 pasival 2. rész - Szex Blog

Szexélményem 2 pasival 2. rész

Szexélményem 2 pasival 2. rész Alex az oldalára fordult, felkönyökölt, rátette a kezét a hasamra majd lassan elkezdett simogatni. Ati is felkönyökölt és az Alex kezét nézte, ahogy simogat. Lassan elindult feljebb és már a mellemet simogatta, Ati, mint akit megbabonáztak úgy bámulta a kezét, de nem mozdult, hogy esetleg megérintsen.Amikor a mellbimbóim már teljesen megkeményedtek, összehúzódtak, nyitott tenyérrel még feljebb araszolt egészen addig, amíg az állkapcsomat fogta közre. Maga felé fordította az arcomat. A szemembe nézve...
maszti

Szex egyedül

Szex egyedül Mindegy, hogy nőről vagy férfiról van szó, többségük rendszeresen kényezteti saját magát. Van, aki csak a kezét használja, míg mások különböző eszközöket hívnak segítségül: vibrátort, csiklógyűrűt, netán a kispárna csücskével dörzsölik nemi szervüket. Te melyiket használod?Ha maszturbálsz, akkor elég egyértelműen ki tudod deríteni, mi az, ami lázba hoz, illetve mi az, ami elvezet a kéjhez, a mindent áttörő orgazmushoz. Természetesen ezek a tapasztalatok meghatározóak a szexuális kapcsolatodban is. Hiszen, ha kellőképpen meg tudod osztani...
férfi erogén zonák

A férfi erogén zónái

A férfi erogén zónái Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen - főleg kamaszkorban - az éjszakai spontán...

A feleségem 2 nővel

A feleségem két nővel Egy nő barátommal találkoztam, méghozzá a feleségem tudtával. Nem ő volt az egyetlen ilyen kapcsolatom, de talán a legbensőségesebb. Kedvesem mégis teljes lelki nyugalommal engedett el, pontosan tudta, hogy nem kell féltékenykednie... Nagyon érdekes nő ez az Erika. Régebb óta ismerem mint a páromat, és soha nem volt szó a barátságnál szorosabb kapcsolatról. Még az esküvőnkre is eljött. Nem túl gyakran találkoztam vele, általában 2-3 havonta egyszer ültünk le beszélgetni valahol. Ilyenkor...
Úgy vársz rám

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám A megbeszélt időre érkezem meg hozzád, kopogok, és néhány pillanattal később ott állsz előttem az ajtóban. Csak nézlek, és szóhoz sem jutok.Egy vékony selyemnek látszó köntös van rajtad, és tisztán látszik hogy alatta az új szerzeményed, egy vadítóan szexi melltartó van, és egy bugyi, de ez nem is látszik, de gondolom hogy rajtad van.Egyet lépünk beljebb, és én a virágot átadom neked, és közben a sarkammal az ajtót is becsukom. Majd lépünk még...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük