Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Karácsony második napja Szilvivel

Karácsony másnapján Szilvi barátnőm hivatalos hozzánk. Már nagyon várom az érkezését, hisz már régen találkoztunk. Anyu is imádja őt, amikor hármasban vagyunk annyira jó a hangulat, hogy egy kívül álló számára olyan, mintha egy család lennénk.

Anyu a konyhában sütöget valamit, mert olyan nincs, hogy ha hozzánk jön valaki, akkor ne kapna friss ételt és italt. Na jó, az ital többnyire csak üveges.
– Nemsokára érkezik Szilvi. Van valami ötleted hogy mivel töltsük el kellemesen az időt hármasban?
Anya keze megáll, majd lassan rám emeli a tekintetét, és én olvasok belőle. – Nem. Anya, Szilvi nem olyan, ő csak a barátnőm.
– Biztos vagy benne?
– Teljesen. Vagyis… Nem tudom.
– Ha nem tudod, akkor ki kell deríteni.
– De Anya.
– Jól van, nem szóltam, rád bízom, hogy mit szeretnél csinálni.
– Köszi Anya.

Amig ő tovább szorgoskodik a konyhában, és a nappaliban megterítem az asztalt. Amikor Anya az utolsó adagot is az asztalra teszi, csöngetnek.
– Már itt is van. Megyek, és beengedem.

Az ajtó előtt ott áll Szilvia. Jól fel van öltözve a hideg miatt, és így csak azért tudom hogy ő az, mert pontosan érkezett, ahogy mindig.
– Gyere be. – Mondom neki, miközben a nyakába borulok, és puszikkal halmozom el a hideg arcát.
– Na most akkor bejöhetek, vagy még fagyoskodunk egy ideig? – kérdezi tőlem, miközben mosolyogva néz engem.
– Ja persze, gyere csak be, és vetkőzz le.

Egy perccel később, már anyu is csatlakozik hozzánk, és együtt megyünk az asztalhoz, ami már készen áll a pompás vacsorára, ahogy mi is.
– Nagyon örülök hogy köztönk vagy, már régen láttalak.
– Hát igen, az iskola miatt egy kicsit ritkábban járok haza, mint előtte.
– Mesélj, milyen a suli?
– Unalmas, és nehéz. Pont olyan, amilyennek elképzeltem, de eddig minden akadályt simán vettem.
– Kár hogy nem maradtál a városban, akkor minden nap találkozhatnánk.
– Igaz, de… Mindegy is, veletek mi a helyzet?
– Megvagyunk.
– Bővebben?
– Én még most is szingli vagyok, Anyu meg csak tegnap óta, de itt vagyunk mi egymásnak, és ez mindent kárpótol.
– Jaj Drágám, Szilvi biztosan nem erre gondolt.
– Ugyan. Semmi baj, tudom hogy megy ez, néhány hete én is szingli vagyok.
– Végre kidobtad azt a pasit?
– Nem egészen, inkább ő dobott engem, arra hivatkozva, hogy mostanában egyre kevesebbet láthat.
– Bocsi hogy közbe szólok. Mit innál Szilvike? Egy kis szívmelegítőt, vagy inkább valami csajos pia lenne a kedvedre?
– Nem is tudom, eléggé átfagytam, előbb egy kis szívmelegítő, aztán jöhet a csajos pia.
– Ez a beszéd. Máris hozom.
Anyu egy perc elteltével leteszi a poharakat az asztalra, majd mindkettőn kezébe nyom egy felest.
– Először a szívmelegítő. Boldog Karácsonyt.
– Boldog Karácsonyt.
– Boldog Karácsonyt.
Ezután koccintunk, és egy szuszra felhajtjuk a felest, ami mint kiderült tiszta vodka.
– Most pedig együnk mielőtt kihűl a vacsora.

A vacsora csendben telt el, csak a cuppogásokat lehetett hallani. Miután megettünk mindent, Anyu felszolgálja a kávét. és előkerül a martini is, ami jég hideg, pont ahogy én szeretem. Szilvi nem iszik kévét, így ő csak a martinit kortyolgatja, amikor megkérdezem tőle.
– Mióta is vagy te szingli?
– Nem számolom, de nagyjából hat hete.
– És? Van már jelölted, hogy nem legyél nagyon magányos?
– Nem is tudom. Talán…
– Ez mit jelent?
– Nem is tudom, hogy akarok-e erről beszélni.
– Ugyan már, Ha nekünk nem beszélhetsz róla, akkor…
– Na jó, annyit elmondok, hogy egy lányról van szó.
– Egy valódi nő?
– Igen, de mi az hogy valódi?
– Semmi semmi… Szóval te is rájöttél már a nagy igazságra?
– Nem tudom mire gondolsz, milyen nagy igazságról van szó?
– Hát tudod, eddig nem beszéltünk erről, mert… Szóval ez kimaradt.
– De most megtudhatom?
– Persze. Arról van szó, hogy nekem már nagyon régen volt pasim, és akkor is csak rövid ideig.
– De miért?
– Mert rájöttem hogy a pasik semmi mást nem akarnak, csak mindenkit megdugni. A csajokat meg kétszer is.
– Ez igaz. Nagyon is igaz. Amikor Zsolt kidobott, akkor már másnap volt egy másik nője, úgy hogy nem miattam volt a szakítás, hanem a dugás miatt. Neki olyan kell, akit naponta megbaszhat, és hát én kiestem ebből a körből, legalábbis számára. De neked miért nincs pasid?
– Mert már elegem van belőlük.
– Akkor most ezért vagy szingli?
– Nem ezért, de most épp ez van. Tudod, nekem eddig csak barátnőim voltak, mert egy nőben megvan mindaz, amire egy nőnek szüksége lehet.
– Mint például?
– Minden. Empátia, érzékiség, kedvesség, odaadás, és nem mellékesen egy nő tudja igazán, hogy mi kell egy nőnek. A pasik csak úgy tesznek, vagy csak eljátsszák, hogy ők „nem olyanok”.
– Ez igaz. Jó tudni hogy nem csak én gondolom így.
– Nem bizony.
– Ám van még valami, ami ide tartozik, és amiről még soha senkinek nem beszéltem.
– Elmondod? Vagy nagyon titok?
Szilvia ránk néz, Anyut nézi, majd engem, és mintha gondolkodna valamin.
– Igen. Azt hiszem a nők jobban vonzzanak, mint a pasik.
– Ezt pontosítsd kérlek, jobban, vagy csak a nők vonzanak?
– Nem is tudom. Azt hiszem az utóbbi.
– Ezt meg tudom érteni.

Akkor Anyu feláll az asztaltól, és elköszön, mondván hogy lefekszik, mert hosszú volt a napja. Mi ketten ott maradunk, és folytatjuk a beszélgetést.
– Szilvi, te voltál már nővel?
– Nem, még soha, de mindig felizgulok a gondolatra, hogy milyen is lehet.
– Milyen gondolatok ezek?
– Milyenek? Mint például most is. Ahogy rád nézek, és látom hogy a mellbimbód keményen nekifeszül a pólódnak, az nekem nagyon izgató. Arra gondolok, hogy milyen érzés lenne, finoman megharapdálni, vagy csak szopni.

És valóban, miközben beszél, egyfolytában a mellemet bámulja, miközben a szája szélét nyalogatja, látom rajta, hogy komolyan beszél. Ez engem is felizgat, amitől még jobban megkeményedik a bimbóm, és ami cselekvésre sarkall. Leveszem a pólómat, és vele szemben helyezkedek el, hogy kényelmesen hozzáférjen, miközben ő tátott szájjal néz engem.
– Mutasd meg hogy csinálnád? – mondom neki, miközben én magamnak meg csipkedem, hogy még peckesebben álljon.
– Komolyan mondod?
– Persze, csináld már.
Lassan odahajol hozzám, és egészen közelről nézi a mellemet, majd tétova mozdulattal megsimogatja, és megcsípi, hogy én is tettem.
– Jó így neked? – kérdezi tőlem, de már nem látok és nem hallok, mert a fantáziám teljesen leköti a figyelmemet.
– Csináld már, mert megőrülök.
Erre odahajol hozzám, egészen közel, és a kinyújtott nyelvével, végig simít rajtam, amitől mintha áram rázna, összerezzenek. Aztán a szájába veszi a bimbómat, és szívni kezdi, miközben a nyelve körbejárja. Én már nem bírok magammal, a testem tüzel, és vágyom a folytatásra. Lehúzom magamról a nadrágot is, majd a tangám mellett, megsimítom a nedves puncimat. Te jó ég, annyira lucskos, hogy szinte folyik belőlem. Az ujjamat megmártom benne, és Szilvi orra elé tartom, hogy lássa, érezze, mit vált ki belőlem a közelsége. Ő megfogja a kezem, és egészen közelről megszagolja, majd a szájába veszi, és lenyalja róla a nedveket.
– Vetkőzz le. – mondom neki, ami szinte utasítás, ám ő nem tétovázik, és elkezd ledobálni magáról a ruháit. Eközben én is megszabadulok a tangámtól, és Szivit hányat döntve, fölé térdelek, és megcsókolom őt. Eleinte félősen reagál, ám hamar rákap a dologra, mert szinte habzsolja a számat, a nyelvemet.
Aztán egy kicsit lejjebb, a nyakát nyalogatva, csókolgatom őt, majd egy lejjebb és lejjebb, hogy a melleit is kényeztessem egy kicsit. Ő nem szól, nem reagál, ám láthatóan élvezi a helyzetet. A melle pici, ám a bimbója annyira kemény, és helyke, hogy alig bírok tőle elszakadni. Lassan haladok tovább, a hasa után egyből a szemérme következik. Amikor odaérek, az kitárulkozik előttem, így közvetlen közelről csodálhatom meg az illatos punciját, amiből lassan csordogál az élvezet leve. Az ujjaimmal kicsit széthúzom, hogy jobban hozzáférjek. A nyelvem érintésére összerándul, majd elernyed. A nyelvem körbe körbe, simogatja a rózsaszín husiját, amitől ütemesen, vonaglik az egész teste. Amikor a tempót felgyorsítom, a teste is követi a ritmust. Hamar megérzem azt a pontot, ami az orgazmus felé vezet. Ha itt nem állok meg, akkor el fog élvezni. Ha megállok, akkor egy kicsit elnyújthatom a dolgot, bár nem sokáig, mert már kitörni készül belőle.

Egy kicsit még húzom a dolgot, de nem sokáig, mert érezni akarom ahogy elélvez, ki akarom nyalni a puncijából az édes nedveit. Amikor a remegése már nem csillapodik akkor sem, amikor leállok, akkor még jobban begyorsítom a tempót, amitől szinte kirobban belőle az élvezet, és szinte a számba fröcsköli a finom levét. Amig a remegése tart, amig a teste vonaglik alattam, addig nyalom a csiklóját, amig azt nem érzem, hogy már elég. Ekkor megállok, és kicsit felemelkedek, hogy láthassam őt. Gyönyörű. Mint minden nő, ha ki van elégítve.

Amikor a remegés alábbhagy, ő is felül velem szemben, és megcsókol. Amikor megérzi rajtam, a számon a saját élvezetének az ízét, akkor a csókja is hevesebbé válik, mintha abba sem akarná hagyni. Egy idő után mégis leáll, és rám néz.
– Most én is akarom nyalni a puncidat.
– Mit szólsz ahhoz, ha együtt csináljuk?
– 69?
– Naná hogy az. Élvezni fogod, megígérem.

Ismét hanyatt döntöm őt, és megfordulok, majd ráereszkedek a szájára, hogy kényelmesen hozzáférjen, miközben én is nyalhatom a pinácskáját. Imádom ezt a pózt, hisz ebben mindketten egyformán élvezetet lelünk.
Amikor a nyelve hozzám ér, még egy kicsit tétova, de hamar ráérez a lényegére, és úgy nyalja a pinámat, mintha mindig is ezt gyakorolta volna. Én sem hagyom magam, ismét belevetem magam a gyönyör rózsaszín csodájába, és addig nyalom, amig el nem élvez. Nem hagyok neki időt arra hogy gondolkodjon, elég ha élvezi a dolgot. Amikor már többször is elélvez, már és n sem bírok magammal. A testem alfelét úgy mozgatom, hogy szinte belé dörzsölőm a pinámat a szájába, ami meg is hozza a várt eredményt, mert egy hatalmas orgazmuson osztozhatok meg vele. Érzem hogy folyik belőlem a sok nedű, és azt is érzem, hogy ő azt szorgalmasan lefetyeli, nem hagy kárba veszni egyetlen cseppet sem.

Kicsivel később, amikor már eléggé lenyugodtunk, csak ülünk egymás mellett, és bámulunk bele a nagy semmibe. Egyszer csak Szilvi fel áll, és megkérdezi tőlem.
– Innál valamit?
– Naná, jó sokat és hideget.
– Máris hozom.
Csak a neszezést hallom, ám néhány pillanattal később ott áll előttem, még mindig anyaszült meztelenül, és felém nyújtja a martinis üveget. Elveszem tőle, és jól meghúzom az üveget, mivel poharat nem kaptam hozzá. Amikor visszaadom neki, ő is iszik az üvegből, majd visszaül mellém.
– Nos, Szilvi? Azt kaptad, amire vágytál?
– Nem tudom.
– Ez hogy lehet?
– Amire vágytam, az nagyjából ez volt. Ám mivel nincs előző tapasztalatom, nem tudom megmondani, hogy ez valóban az volt-e.
– Értem. Ha van kedved, akkor még gyakorolhatunk, akár reggelig is.
– Tényleg?
– Persze. Miért ne. – mondom neki, s közben kacsintok is rá.
– Inkább mond meg te, hogy én milyen voltam? Mivel neked már van tapasztalatod, biztos tudsz véleményt mondani.
– Igen. Ha tényleg a véleményemet akarod, hát tudd meg, hogy számomra teljesen kielégítő voltál, és szívesen megismétlem veled bármikor.
– Köszi, aranyos vagy, de tudod, hogy nem maradhatok.
– Meddig tart a téli szünet?
– Január negyedikén már a suliban kell lennem.
– Remek, addig van még… pont egy hét. Itt maradsz addig?
– Talán. Nem ígérek semmit., de tudd hogy szeretnék veled maradni.
– Ennek örülök. De most menjünk aludni, mert holnap is hosszú nap lesz.

Felmegyünk a szobámba, és ágyba bújunk. Az álom még messze elkerül minket, ám a reggeli első napasugarak még ágyban találnak.

Lesz még folytatás is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Alaposan felizgatjuk egymást- Szex Blog

Alaposan felizgatjuk egymást

Alaposan felizgatjuk egymást Ez az eset még fiatal koromban történt velem, amikor vidéken éltünk, egy nagy házban, egy kellemesen csendes kis faluban. Mint ilyen, nem igazán volt társasági élet, nem volt olyan hely, ahova egy fiatal fiú elmehetett volna szórakozni. Akkor még csak tizenhét éves voltam, és szinte az egész napomat otthon töltöttem, bár néha elmentünk néhány haverommal a környéken csavarogni. Ezzel csak az volt a baj, hogy a haverok másik településen éltek, és így ritkán...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük