IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +8
  • -0
  • 8
8 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Karácsony második napja Szilvivel

Karácsony másnapján Szilvi barátnőm hivatalos hozzánk. Már nagyon várom az érkezését, hisz már régen találkoztunk. Anyu is imádja őt, amikor hármasban vagyunk annyira jó a hangulat, hogy egy kívül álló számára olyan, mintha egy család lennénk.

Anyu a konyhában sütöget valamit, mert olyan nincs, hogy ha hozzánk jön valaki, akkor ne kapna friss ételt és italt. Na jó, az ital többnyire csak üveges.
– Nemsokára érkezik Szilvi. Van valami ötleted hogy mivel töltsük el kellemesen az időt hármasban?
Anya keze megáll, majd lassan rám emeli a tekintetét, és én olvasok belőle. – Nem. Anya, Szilvi nem olyan, ő csak a barátnőm.
– Biztos vagy benne?
– Teljesen. Vagyis… Nem tudom.
– Ha nem tudod, akkor ki kell deríteni.
– De Anya.
– Jól van, nem szóltam, rád bízom, hogy mit szeretnél csinálni.
– Köszi Anya.

Amig ő tovább szorgoskodik a konyhában, és a nappaliban megterítem az asztalt. Amikor Anya az utolsó adagot is az asztalra teszi, csöngetnek.
– Már itt is van. Megyek, és beengedem.

Az ajtó előtt ott áll Szilvia. Jól fel van öltözve a hideg miatt, és így csak azért tudom hogy ő az, mert pontosan érkezett, ahogy mindig.
– Gyere be. – Mondom neki, miközben a nyakába borulok, és puszikkal halmozom el a hideg arcát.
– Na most akkor bejöhetek, vagy még fagyoskodunk egy ideig? – kérdezi tőlem, miközben mosolyogva néz engem.
– Ja persze, gyere csak be, és vetkőzz le.

Egy perccel később, már anyu is csatlakozik hozzánk, és együtt megyünk az asztalhoz, ami már készen áll a pompás vacsorára, ahogy mi is.
– Nagyon örülök hogy köztönk vagy, már régen láttalak.
– Hát igen, az iskola miatt egy kicsit ritkábban járok haza, mint előtte.
– Mesélj, milyen a suli?
– Unalmas, és nehéz. Pont olyan, amilyennek elképzeltem, de eddig minden akadályt simán vettem.
– Kár hogy nem maradtál a városban, akkor minden nap találkozhatnánk.
– Igaz, de… Mindegy is, veletek mi a helyzet?
– Megvagyunk.
– Bővebben?
– Én még most is szingli vagyok, Anyu meg csak tegnap óta, de itt vagyunk mi egymásnak, és ez mindent kárpótol.
– Jaj Drágám, Szilvi biztosan nem erre gondolt.
– Ugyan. Semmi baj, tudom hogy megy ez, néhány hete én is szingli vagyok.
– Végre kidobtad azt a pasit?
– Nem egészen, inkább ő dobott engem, arra hivatkozva, hogy mostanában egyre kevesebbet láthat.
– Bocsi hogy közbe szólok. Mit innál Szilvike? Egy kis szívmelegítőt, vagy inkább valami csajos pia lenne a kedvedre?
– Nem is tudom, eléggé átfagytam, előbb egy kis szívmelegítő, aztán jöhet a csajos pia.
– Ez a beszéd. Máris hozom.
Anyu egy perc elteltével leteszi a poharakat az asztalra, majd mindkettőn kezébe nyom egy felest.
– Először a szívmelegítő. Boldog Karácsonyt.
– Boldog Karácsonyt.
– Boldog Karácsonyt.
Ezután koccintunk, és egy szuszra felhajtjuk a felest, ami mint kiderült tiszta vodka.
– Most pedig együnk mielőtt kihűl a vacsora.

A vacsora csendben telt el, csak a cuppogásokat lehetett hallani. Miután megettünk mindent, Anyu felszolgálja a kávét. és előkerül a martini is, ami jég hideg, pont ahogy én szeretem. Szilvi nem iszik kévét, így ő csak a martinit kortyolgatja, amikor megkérdezem tőle.
– Mióta is vagy te szingli?
– Nem számolom, de nagyjából hat hete.
– És? Van már jelölted, hogy nem legyél nagyon magányos?
– Nem is tudom. Talán…
– Ez mit jelent?
– Nem is tudom, hogy akarok-e erről beszélni.
– Ugyan már, Ha nekünk nem beszélhetsz róla, akkor…
– Na jó, annyit elmondok, hogy egy lányról van szó.
– Egy valódi nő?
– Igen, de mi az hogy valódi?
– Semmi semmi… Szóval te is rájöttél már a nagy igazságra?
– Nem tudom mire gondolsz, milyen nagy igazságról van szó?
– Hát tudod, eddig nem beszéltünk erről, mert… Szóval ez kimaradt.
– De most megtudhatom?
– Persze. Arról van szó, hogy nekem már nagyon régen volt pasim, és akkor is csak rövid ideig.
– De miért?
– Mert rájöttem hogy a pasik semmi mást nem akarnak, csak mindenkit megdugni. A csajokat meg kétszer is.
– Ez igaz. Nagyon is igaz. Amikor Zsolt kidobott, akkor már másnap volt egy másik nője, úgy hogy nem miattam volt a szakítás, hanem a dugás miatt. Neki olyan kell, akit naponta megbaszhat, és hát én kiestem ebből a körből, legalábbis számára. De neked miért nincs pasid?
– Mert már elegem van belőlük.
– Akkor most ezért vagy szingli?
– Nem ezért, de most épp ez van. Tudod, nekem eddig csak barátnőim voltak, mert egy nőben megvan mindaz, amire egy nőnek szüksége lehet.
– Mint például?
– Minden. Empátia, érzékiség, kedvesség, odaadás, és nem mellékesen egy nő tudja igazán, hogy mi kell egy nőnek. A pasik csak úgy tesznek, vagy csak eljátsszák, hogy ők “nem olyanok”.
– Ez igaz. Jó tudni hogy nem csak én gondolom így.
– Nem bizony.
– Ám van még valami, ami ide tartozik, és amiről még soha senkinek nem beszéltem.
– Elmondod? Vagy nagyon titok?
Szilvia ránk néz, Anyut nézi, majd engem, és mintha gondolkodna valamin.
– Igen. Azt hiszem a nők jobban vonzzanak, mint a pasik.
– Ezt pontosítsd kérlek, jobban, vagy csak a nők vonzanak?
– Nem is tudom. Azt hiszem az utóbbi.
– Ezt meg tudom érteni.

Akkor Anyu feláll az asztaltól, és elköszön, mondván hogy lefekszik, mert hosszú volt a napja. Mi ketten ott maradunk, és folytatjuk a beszélgetést.
– Szilvi, te voltál már nővel?
– Nem, még soha, de mindig felizgulok a gondolatra, hogy milyen is lehet.
– Milyen gondolatok ezek?
– Milyenek? Mint például most is. Ahogy rád nézek, és látom hogy a mellbimbód keményen nekifeszül a pólódnak, az nekem nagyon izgató. Arra gondolok, hogy milyen érzés lenne, finoman megharapdálni, vagy csak szopni.

És valóban, miközben beszél, egyfolytában a mellemet bámulja, miközben a szája szélét nyalogatja, látom rajta, hogy komolyan beszél. Ez engem is felizgat, amitől még jobban megkeményedik a bimbóm, és ami cselekvésre sarkall. Leveszem a pólómat, és vele szemben helyezkedek el, hogy kényelmesen hozzáférjen, miközben ő tátott szájjal néz engem.
– Mutasd meg hogy csinálnád? – mondom neki, miközben én magamnak meg csipkedem, hogy még peckesebben álljon.
– Komolyan mondod?
– Persze, csináld már.
Lassan odahajol hozzám, és egészen közelről nézi a mellemet, majd tétova mozdulattal megsimogatja, és megcsípi, hogy én is tettem.
– Jó így neked? – kérdezi tőlem, de már nem látok és nem hallok, mert a fantáziám teljesen leköti a figyelmemet.
– Csináld már, mert megőrülök.
Erre odahajol hozzám, egészen közel, és a kinyújtott nyelvével, végig simít rajtam, amitől mintha áram rázna, összerezzenek. Aztán a szájába veszi a bimbómat, és szívni kezdi, miközben a nyelve körbejárja. Én már nem bírok magammal, a testem tüzel, és vágyom a folytatásra. Lehúzom magamról a nadrágot is, majd a tangám mellett, megsimítom a nedves puncimat. Te jó ég, annyira lucskos, hogy szinte folyik belőlem. Az ujjamat megmártom benne, és Szilvi orra elé tartom, hogy lássa, érezze, mit vált ki belőlem a közelsége. Ő megfogja a kezem, és egészen közelről megszagolja, majd a szájába veszi, és lenyalja róla a nedveket.
– Vetkőzz le. – mondom neki, ami szinte utasítás, ám ő nem tétovázik, és elkezd ledobálni magáról a ruháit. Eközben én is megszabadulok a tangámtól, és Szivit hányat döntve, fölé térdelek, és megcsókolom őt. Eleinte félősen reagál, ám hamar rákap a dologra, mert szinte habzsolja a számat, a nyelvemet.
Aztán egy kicsit lejjebb, a nyakát nyalogatva, csókolgatom őt, majd egy lejjebb és lejjebb, hogy a melleit is kényeztessem egy kicsit. Ő nem szól, nem reagál, ám láthatóan élvezi a helyzetet. A melle pici, ám a bimbója annyira kemény, és helyke, hogy alig bírok tőle elszakadni. Lassan haladok tovább, a hasa után egyből a szemérme következik. Amikor odaérek, az kitárulkozik előttem, így közvetlen közelről csodálhatom meg az illatos punciját, amiből lassan csordogál az élvezet leve. Az ujjaimmal kicsit széthúzom, hogy jobban hozzáférjek. A nyelvem érintésére összerándul, majd elernyed. A nyelvem körbe körbe, simogatja a rózsaszín husiját, amitől ütemesen, vonaglik az egész teste. Amikor a tempót felgyorsítom, a teste is követi a ritmust. Hamar megérzem azt a pontot, ami az orgazmus felé vezet. Ha itt nem állok meg, akkor el fog élvezni. Ha megállok, akkor egy kicsit elnyújthatom a dolgot, bár nem sokáig, mert már kitörni készül belőle.

Egy kicsit még húzom a dolgot, de nem sokáig, mert érezni akarom ahogy elélvez, ki akarom nyalni a puncijából az édes nedveit. Amikor a remegése már nem csillapodik akkor sem, amikor leállok, akkor még jobban begyorsítom a tempót, amitől szinte kirobban belőle az élvezet, és szinte a számba fröcsköli a finom levét. Amig a remegése tart, amig a teste vonaglik alattam, addig nyalom a csiklóját, amig azt nem érzem, hogy már elég. Ekkor megállok, és kicsit felemelkedek, hogy láthassam őt. Gyönyörű. Mint minden nő, ha ki van elégítve.

Amikor a remegés alábbhagy, ő is felül velem szemben, és megcsókol. Amikor megérzi rajtam, a számon a saját élvezetének az ízét, akkor a csókja is hevesebbé válik, mintha abba sem akarná hagyni. Egy idő után mégis leáll, és rám néz.
– Most én is akarom nyalni a puncidat.
– Mit szólsz ahhoz, ha együtt csináljuk?
– 69?
– Naná hogy az. Élvezni fogod, megígérem.

Ismét hanyatt döntöm őt, és megfordulok, majd ráereszkedek a szájára, hogy kényelmesen hozzáférjen, miközben én is nyalhatom a pinácskáját. Imádom ezt a pózt, hisz ebben mindketten egyformán élvezetet lelünk.
Amikor a nyelve hozzám ér, még egy kicsit tétova, de hamar ráérez a lényegére, és úgy nyalja a pinámat, mintha mindig is ezt gyakorolta volna. Én sem hagyom magam, ismét belevetem magam a gyönyör rózsaszín csodájába, és addig nyalom, amig el nem élvez. Nem hagyok neki időt arra hogy gondolkodjon, elég ha élvezi a dolgot. Amikor már többször is elélvez, már és n sem bírok magammal. A testem alfelét úgy mozgatom, hogy szinte belé dörzsölőm a pinámat a szájába, ami meg is hozza a várt eredményt, mert egy hatalmas orgazmuson osztozhatok meg vele. Érzem hogy folyik belőlem a sok nedű, és azt is érzem, hogy ő azt szorgalmasan lefetyeli, nem hagy kárba veszni egyetlen cseppet sem.

Kicsivel később, amikor már eléggé lenyugodtunk, csak ülünk egymás mellett, és bámulunk bele a nagy semmibe. Egyszer csak Szilvi fel áll, és megkérdezi tőlem.
– Innál valamit?
– Naná, jó sokat és hideget.
– Máris hozom.
Csak a neszezést hallom, ám néhány pillanattal később ott áll előttem, még mindig anyaszült meztelenül, és felém nyújtja a martinis üveget. Elveszem tőle, és jól meghúzom az üveget, mivel poharat nem kaptam hozzá. Amikor visszaadom neki, ő is iszik az üvegből, majd visszaül mellém.
– Nos, Szilvi? Azt kaptad, amire vágytál?
– Nem tudom.
– Ez hogy lehet?
– Amire vágytam, az nagyjából ez volt. Ám mivel nincs előző tapasztalatom, nem tudom megmondani, hogy ez valóban az volt-e.
– Értem. Ha van kedved, akkor még gyakorolhatunk, akár reggelig is.
– Tényleg?
– Persze. Miért ne. – mondom neki, s közben kacsintok is rá.
– Inkább mond meg te, hogy én milyen voltam? Mivel neked már van tapasztalatod, biztos tudsz véleményt mondani.
– Igen. Ha tényleg a véleményemet akarod, hát tudd meg, hogy számomra teljesen kielégítő voltál, és szívesen megismétlem veled bármikor.
– Köszi, aranyos vagy, de tudod, hogy nem maradhatok.
– Meddig tart a téli szünet?
– Január negyedikén már a suliban kell lennem.
– Remek, addig van még… pont egy hét. Itt maradsz addig?
– Talán. Nem ígérek semmit., de tudd hogy szeretnék veled maradni.
– Ennek örülök. De most menjünk aludni, mert holnap is hosszú nap lesz.

Felmegyünk a szobámba, és ágyba bújunk. Az álom még messze elkerül minket, ám a reggeli első napasugarak még ágyban találnak.

Lesz még folytatás is.

  • +8
  • -0
  • 8
8 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account