Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az orális szex – Hogyan szerezz örömet a barátnődnek.

Athena Douris a világ leghíresebb leszbikusainak egyike, számos leszbikus magazin szerkesztője, aki kétségkívül nagyon sokat tud arról, mi minden tudja lázba hozni, felcsigázni a női testet. Athena Douris beavat az orális szex rejtelmeibe. Lehet, hogy a kezdet néha viszontagságosnak tűnik, de cikkünkben közölt útmutatók alapján talán legközelebb jobban fog menni. Megéri igyekezni, mert ha jól csinálod, a barátnőd hálás lesz érte!

ELSŐ LÉPÉS: Ha orális szexre kér egy nő, de te nem tartod igazán étvágygerjesztőnek, amit a száddal kell majd megérintened – kérd meg, hogy borotválja le,(nem muszáj teljesen) a szeméremszőrzetét. Szappanozd be jól a zuhany alatt, és ess neki közvetlenül a pancsolás után. Ha ezek után sem visz rá a lélek, hogy a száddal elégítsd ki, alighanem a kapcsolatotokban van a hiba. Hagyd el azt a nőt, akinek nem tudod megtenni. Hidd el, mindketten jobban jártok.

MÁSODIK LÉPÉS: Mielőtt hozzákezdenél, gondoskodj a megfelelő előjátékról, mert az ebben az esetben sem hagyható ki! A legtöbb férfi túl gyorsan és túl erősen használja a nyelvét. Ebben az esetben fájdalmat, és nem örömet okozol. Csináld gyengéden, főleg az elején. Azt is rosszul teszed, ha széthúzod a szeméremajkait, mint egy kíváncsi nőgyógyász. Végül pedig ne vetődj rá egyből a klitoriszára, amíg be nem melegedtek kellőképpen. Fontos, hogy tudd, hol van! Először nem könnyű a nyelveddel megtalálni, ezért kérj segítséget. Kérdezd meg a lánytól, hogy jó helyen jársz e, merre, keresd. De ne azt mond, hogy „Ugye jó?”

Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

HARMADIK LÉPÉS: Ha még mindig ott tartasz, hogy a nyelvedet egy bizonyos pontra szegezed, aztán csak tekersz körbekörbe, akkor a technikád nem jobb egy középiskolás srácénál, aki először csinál ilyesmit az osztálybuli utáni éjszakán. Szóval a hölgyek kedvencei a következők: A) A lapos nyelv Dugd ki a nyelvedet és tartsd laposan. Mozgasd lassan a fejedet föl és le, mintha udvariasan bólogatnál és azt mondanád: „Szolgálatára, asszonyom.” Nyaldoshatsz is közben, de szigorúan csak lapos nyelvvel. B) A puha nyelv Lazítsd el az ajkaidat és az állkapcsodat. Tedd a szádat az ölére, és hagyd, hogy a nyelved teljesen puhán kiessen a szádból, a szeméremajkai közé. Ne tegyél nyaldosó mozdulatokat, hanem lógasd a nyelvedet, mint egy szomjas kutya. Ha úgy érzed, hogy tele van a szád nyállal, csak annál jobb, mert a következő pont. C) A nedves ajkak Dörzsöld nedves (és még mindig laza!) szádat a szeméremajkaihoz. Hagyd, hogy az alsó ajkad végigcsússzon rajta. Légy megfontolt: minél lassabban csinálod, hölgyed annál jobban fogja érezni magát. D) A gyengéd szopogatás Rendben, ha a környékén alapos munkát végeztél, most már elkezdheted szopogatni a klitroszát. Nagy óvatosan csináld, semmiképpen ne tegyél húzogató mozdulatokat, mert ezt csak nagyon kevés nő szereti. Ráadásul náluk is megvan az a veszély, hogy rászoknak erre az örömszerzésre, egy idő után nem tudnak másféleképpen elmenni.

NEGYEDIK LÉPÉS: Mint tudod, a nők nagyon érzékenyek, pláne hogyha szexről van szó. Hamar megérzik, ha kedvetlenül vagy idegeskedve bújsz velük az ágyba, és ezzel csak elrontod az ő örömüket is. Arra, hogy elhessegesd az olyan gondolatokat, mint: „Úristen, milyen nő ez, már egy órája lefetyelek itt lent”(ez akkor szokott előfordulni, ha rosszul csinálod), a legjobb módszer a fantáziálás. Teljesen mindegy, hogy mire gondolsz közben, csak élvezd annyira, hogy ő – elélvezzen.

ÖTÖDIK LÉPÉS: A MÉLY NYELV Van olyan nő, aki szereti, van, aki utálja, ezért aztán kötelező engedélyt kérni, mielőtt csinálnád. Biztos, ami biztos, a nyelves szeretkezést csak akkor vesd be, ha hölgyed már teljesen felizgult, és akkor se tartson túl sokáig.

HATODIK LÉPÉS: HASZNÁLD AZ UJJAIDAT Az ujjak használata elengedhetetlen orális szex közben. Valóban, ehhez kell egy kis koncentrációs képesség, de meg tudod csinálni. Válassz egy ujjtechnikát, egy nyelvtechnikát, aztán hangold össze a kettőt, és tarts ki jó sokáig. Az végül is teljesen mindegy, hogy milyen mozdulatokat végzel, ha betartod a két alapvető szabályt, azaz 1. legyenek elég nedvesek az ujjaid; 2. lassan csináld. Ha valami extrát is be akarsz vetni, miközben ki-be húzogatod az ujjadat, forgasd meg, mint egy csavarhúzót.

Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

 

HETEDIK LÉPÉS: Az orális szex természetesen nem csak egy szimpla gimnasztikai gyakorlat, ha el akarod varázsolni a nődet, vess be személyre szabott trükköket is. Ehhez persze jól kell ismerned a partneredet. Sok nő azt szereti, ha gyengéden simogatják a hasát vagy a combja belső oldalát.

NYOLCADIK LÉPÉS: JUTTASD A CSÚCSRA Két szabályt jegyezz meg, ha ezeket betartod, nem hiszem, hogy panaszkodni fog a nőd. Az első, hogy találd meg a megfelelő mozdulatsort és tartsd egyenletesen a ritmust. Ahhoz, hogy a lehető legjobb ponton izgasd, muszáj beszélnetek közben. Szóval, ha nyöszörög a gyönyörtől, kérdezd meg tőle, hogy: „Itt? Vagy kicsit balra?” A második a lassúság szabálya. Jó munkához idő kell, tehát legyél mindig lassú, még akkor is, ha látod, hogy hölgyed egyre jobban beindul a nyelvjátékodtól. Te csak maradj egy-két lépéssel mögötte. Húzd az időt, ameddig csak tudod. Minél később jöjjön el az a pillanat, amikor elkezdesz vadul lefetyelni. Gondolj arra, hogy ha lassú vagy, még bármikor begyorsíthatsz. Ha viszont túl hamar felpörögsz, az olyan, mintha kettesből tennéd ötösbe a sebváltót. A kapcsolás téves, és a motor leáll… Tehát csak akkor gyorsíts, ha már könyörög neked, különben pedig tégy úgy, mintha azt szeretnéd, hogy szenvedjen egész este, és soha ne élvezzen el. Persze amikor már eljött az idő, és tényleg az orgazmus közelében van, ne fogd vissza magad. Pörögj fel, használd az ujjadat minél erősebben, és szopogasd vagy nyalogasd (attól függ, melyiket szereti jobban) olyan gyorsan, ahogyan csak a nyelved bírja. Tarts ki és várj, ameddig a fejedet el nem tolja magától.

AZ UTÓMUNKÁLATOK Miután végeztetek, hagyd, hogy kiélvezze a gyönyör perceit. Ne kezdj rögtön ostoba fecsegésbe, csak tartsd a karodban, csukd be a szemed és pihenj. Ha már magához tért, udvariasan megkérdezheted, hogy készen áll-e a misszionárius pózra. De kérlek, mutass több érzékenységet, mint egy rinocérosz, és ne kiálts fel, hogy: „Végre eljött az én időm!” Ha érzékelteted, hogy aztán revansot vehess, egy csapásra minden elronthatsz. Nem a használtautó-piacon vagy: bármit is tettél, nem azért tetted, hogy kapj cserébe valamit. Ha kedves voltál a partneredhez, és jó a kapcsolatotok, úgyis szívesen viszonozza fáradozásaidat.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Őrjítő forróság a szaunában - Szex Blog Történetek

Őrjítő forróság a szaunában

Őrjítő forróság a szaunában Ősz volt, de még nem az esős ősz, hanem Őrjítő forróság. Egy pénteki nap, fél három felé járt az idő, amikor a barátnőm, Pálma javasolta, hogy menjünk ki a strandra. - Minek? - kérdem én, hiszen otthon egy hatalmas medence vár rám, és ott akár bikini lenyomatok nélkül lebarnulhatok... Pláne, hogyha meztelen ugrom a hűsítő habok közé. Hatalmasat sóhajtottam. - Hogy hogy minek? Hát pasizni. Tele van a strand jobbnál jobb Adoniszokkal - mondta...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük