Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szexélményem 2 pasival 2. rész

Alex az oldalára fordult, felkönyökölt, rátette a kezét a hasamra majd lassan elkezdett simogatni. Ati is felkönyökölt és az Alex kezét nézte, ahogy simogat. Lassan elindult feljebb és már a mellemet simogatta, Ati, mint akit megbabonáztak úgy bámulta a kezét, de nem mozdult, hogy esetleg megérintsen.

Amikor a mellbimbóim már teljesen megkeményedtek, összehúzódtak, nyitott tenyérrel még feljebb araszolt egészen addig, amíg az állkapcsomat fogta közre. Maga felé fordította az arcomat. A szemembe nézve hajolt egyre közelebb, amíg szinte érintette a számat.

Szinte!!
De nem ért hozzám!!
Szereti ezt csinálni!

Kivárja, hogy az utolsó millimétert én tegyem meg, vagy mint délután, hozzám ér de nem mozdul így nekem kell tennem valamit ha élvezni akarom az érintését. A nyakára tettem a kezemet és megpróbáltam közelebb húzni de nem engedte. Résnyire nyitottam a számat és egy picit kidugtam a nyelvemet, csak annyira, hogy pont hozzáérjek. Éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai az érintéstől. De nem mozdult. Erre elkezdtem a nyelvemmel finoman simogatni az ajkait. Felmordult és szinte beszívta a nyelvemet. Forró volt a szája és bársonyos. Szinte faltuk egymást.

Ekkor megéreztem, hogy az eddig passzívan figyelő Ati az Alex nyakán lévő kezemre teszi az övét. Kicsit érdes volt, de tűzforró mintha lázas lenne. Maga felé húzta a kezemet és egyszer csak megéreztem a forró leheletét az ujjaimon. Finoman súrolta az ajkaival az ujjaimat, majd kinyitotta teljesen a kezemet, és a tenyeremre szorította a száját.

Eközben Alex felemelte a fejét, elengedte az arcomat, és azt nézte, mit csinál az öccse. Ati is felnézett és egészen közelről láttam, ahogy szinte cinkosan egymás szemébe néznek. Ati újra a szájához húzta a tenyeremet és elkezdte a nyelvével cirógatni. Éreztem forró, érdes kezének tapintását és a szintén forró, de bársonyos nyelvét. Alex elmosolyodott, megfogta a másik kezemet és elkezdte az öccsét utánozni. Hihetetlen érzés volt….

Egy idő után éreztem, hogy Alex már a csuklómat csókolja, nyalogatja. Pár pillanat múlva a másik oldalról is jött ugyanaz a kényeztetés. Ezután szinte kínzó lassúsággal szinte teljesen egyszerre araszolgattak a vállam felé a karom belső oldalán a vékony érzékeny bőr minden milliméterét végig nyalogatva, csókolgatva.

Alex ismervén engem tudta, hogy szeretem a pici finom harapdálást, és természetesen nem hagyta ki ezt sem. Minden egyes kis harapására – bár nem okoztak fájdalmat – összerándultam. Nem kellett sok és az Ati is rájött, kileste mi az, ami ilyen hatással van rám, és azután két oldalról kaptam az érzékeimet borzoló édes-kéjes kínzást. Amikor a vállamhoz értek kicsit szabadabban tudtam mozgatni a kezem így aztán rátettem mindkettejük csípőjére a kezem és elkezdtem őket simogatni. Az Alextől a már jól ismert morgást hallottam az Ati viszont sziszegett mintha nehezére esne levegőt venni. Nocsak, ezek szerint mégsem teljesen egyformák – gondoltam magamban.

Eközben már a melleimen kalandoztak a szájukkal, s a kezük pedig a hasamon, medencémen járt.
Forró ajkak a mellemen, forró kezek a testemen, és a kezeim alatt a meg-megrezzenő férfitestek. Fantasztikus érzés volt.

Éreztem, ahogy Alex csókokkal borítva a nyakamat a számhoz közelít. Közben Ati a mellbimbómat a fogai közé vette és picit megszorította. Szinte felsikoltottam a kéjtől. A kezét a hasamról a mellemre csúsztatta majd az ujjai közé vette a másik mellbimbómat így az egyiket a fogaival a másikat az érdes ujjaival morzsolgatta. Alex a számra tapadt szinte követelőzően, mohón csókolt.

Soha ilyet nem éreztem. Mintha az egész testem lángolt volna a vágytól. Szinte forrt a vérem.

Éreztem az Ati elengedi a szájával addig fogvatartott kőkeményre duzzadt bimbót, és a fejét az enyém mellé téve pár centiről nézi, ahogy Alex-el egymás száját csókoljuk, marjuk, harapjuk.

Alex ráadásul az Ati szemébe nézve folytatta mintegy fogva tartva a tekintetét. Majd egyre finomabbá vált és lassan elengedte a számat. Letette a fejét mellém, mintha csak invitálná az Atit, hogy folytassa Ő. Nem kérette magát…

Fölém hajolt, és óvatosan kicsit tétovázva megközelítette a számat. Ez volt az első csók vele. Puhán érintett meg az ajkaival. Mintegy feltérképezve a számat körbesimogatott először az ajkaival aztán pedig a nyelvével. Remegtem az élvezettől, az újdonság varázsától. Az Alex mellettünk hallhatóan kapkodta a levegőt. Úgy látszik a látvány legalább olyan izgató lehetett, mint az érzés.

Az Ati gyorsan tanul! Ugyanis finoman megharapta az ajkamat, amire én önkéntelenül felnyögtem ezzel szabad utat engedve a nyelvének. Alex megfogta a kezemet és a kőkemény farka köré szorította. Megrándult az egész teste, ahogy körbe fogtam és picit megszorítottam a gyönyörű extra méretű szerszámot.

Az Ati közben eszméletlenül izgatóan csókolt és éreztem, hogy remeg az izgalomtól. Szerettem volna az Ő farkát is megfogni, de nem fértem hozzá. Érezte, hogy mit szeretnék így hamarosan a markomban érezhettem a másik szinte vibráló hatalmas farkat. Felnyögött csók közben, amikor köré fontam az ujjaimat.

Egy kis idő után elfordítottam a fejemet, az Ati kicsit meglepődve elengedett. Lenéztem és gyönyörködtem a két férfitestben, amely ki volt szolgáltatva az én kezeimnek. Mindkettejük makkján ott voltak az izgató cseppek melyeket eddig direkt nem dörzsöltem szét. Először az Ati makkjáról vettem az ujjam hegyére majd az izgalomtól meredt tekintetétől követve lenyaltam az ujjamról. Hallottam hogy az Alex is egyre nehezebben veszi a levegőt, és most ő következett. Levettem a makkjáról a cseppecskét és a szemébe nézve picit kinyújtott nyelvvel lenyaltam az ujjamról.
– Megőrjítesz te kis dög! – törte meg az eddigi csendet Alex.
– Nem jobban, mint ti engem – válaszoltam neki.
– Na jó, akkor rólam inkább ne is beszéljünk – kontrázott Ati.

Vágyakozva bámultak mindketten, én pedig újra a markomba szorítottam a két lüktető hímvesszőt. Szinte egyszerre rándultak össze. Alex lecsapott a számra és a szeméremdombomra szorította a tenyerét. Ati újra a melleimet vette célba. A már jól bevált módom morzsolgatta a mellbimbóimat az őrületig csigázva ezzel.

Éreztem, hogy Alex finoman szétválasztja a szeméremajkaimat, amelyek nagyon síkosak voltak részben a saját nedveimtől, részben az Ő spermájától. A hüvely bejáratához illesztette a középső ujját, majd finoman húzta felfelé a nagy- és a kisajkak között, éreztem, vigyáz, nehogy hozzáérjen a csiklómhoz, majd fentről a másik oldalon vissza. Ezt a finom masszírozást ismételte egy ideig, majd finoman a hüvelyembe csúsztatta a középső ujját amennyire csak tudta. Ez engem annyira nem izgat fel viszont Ő valamiért nagyon gerjed rá. Ati egyszer csak elengedte a cicimet és éreztem, hogy megfordul. Azért én nem engedtem ki a kezemből a farkát. Az ajkait a következő pillanatban a combomon éreztem, kicsit puszilgatta, nyalogatta majd megharapott. A testemen mintha áramütés futott volna végig.

Közben eltoltam az Alex fejét, hogy nézni tudjam, mit csinál az Ati. Alex is érdeklődve figyelte. Az Ati a combom belsejét simogatta s közben azt figyelte mint csinál az Alex a puncimmal.
– Szeretnéd nyalni igaz? – kérdezte tőle Alex.
– Igen – jött a válasz.
– Menjünk fürödjünk meg – javasolta Alex.
– Tele van a puncija…….., gondolom azt azért nem akarod kinyalni belőle? – tette hozzá.
– Hmm… azt inkább tényleg kihagynám – mondta Ati.
– Na azt már nem!! – mondtam én.

Mindketten meglepődve néztek rám.
– Nem megyünk sehova, amíg nem élvezek el – tettem hozzá.

Alex elnevette magát és megfogta az Ati kezét, odahúzta a puncimhoz és ketten egyszerre izgattak, simogattak most már a csiklómat is kényeztetve. Nem kellett sok és hatalmasat élveztem. Az egész testem rángatózott a kéjtől. Közben mintha összebeszéltek volna, egyszerre csúsztatták mindketten a hüvelyembe a középső ujjukat.

Amikor kicsit visszanyertem a tudatomat éreztem, hogy mindkettőjük farka nagyon megduzzadt. Valószínűleg mindjárt elmennek – gondoltam – és elkezdtem verni nekik. Az Alex lefogta a kezemet és azt mondta:
– Még nem, majd később, most menjünk zuhanyozni!

Ati elég csalódott képet vágott, de szó nélkül odébb gurult, hogy már nem értem el. Felkeltünk mindhárman és a fürdőszobába indultunk. Én letérdeltem a kád aljára és vártam, hogy ők is társuljanak. Alex mögém térdelt szétterpesztett lábakkal, így a combjai között voltam, Ati pedig velem szembe.
– Majd mi megmosdatunk! -mondta Alex.

Ha együtt fürdünk – ami elég gyakran előfordul – szinte mindig egymást mosdattuk. Nem ellenkeztem, hisz alig vártam, hogy hozzám érjenek simogassanak. Alex a kezébe nyomott a tusfürdőből, majd az Atinak nyújtotta. Ezután a vállaimra tette a kezeit – maga felé húzott amíg a fejemet a vállára nem támasztottam – és finom körkörös mozdulatokkal elkezdett masszírozni. Ennek hatására a melleim ugyanabban a ritmusban emelkedtek-süllyedtek.

Ati egy ideig csak nézte őket, majd csípőmre tette a kezeit és ő is mosdatni kezdett. Először a csípőmet, majd egyre lejjebb míg végül a combjaimat masszírozta a hüvelykujjaival, mintegy véletlenszerűen néha súrolva az előbbiektől még mindig érzékeny szeméremdombomat. A combjaim közé csúsztatta a kezeit majd finoman de határozottan széttárta őket. Elkezdte a puncimat mosni. Úgy éreztem, ezt nem fogom kibírni, hiszen pár perce élveztem el, és még iszonyúan érzékeny voltam. Vonaglottam a kezei alatt. Ráadásul Alex eközben áttért a melleimre, így már tényleg sok volt.

– Hagyjátok abba… – könyörögtem nekik.
– Mi a baj édesem…. – mormogta Alex a fülembe.
– Nem tetszik?
– Nem jó?
– Kérlek, kérlek….hagyjátok abba – vergődtem a kezeik között.
– Ennyire rossz? – kérdezte Alex félkomolyan.
– Tudod, hogy ilyenkor túl érzékeny vagyok, és most rögtön úgysem tudok elélvezni még egyszer – válaszoltam.
– Na jó, de csak azért mert tudom, hogy tényleg így van – engedett el Ő.
Ati a zuhanyért nyúlt és leöblítette rólam a habot.
– Most én jövök! – mondtam nekik.
– Eddig ti kénytettetek engem, most rajtam a sor.
– Térdeljetek egymás mellé! – mondtam nekik, amit nevetgélve megtettek.
– Terpeszben! – utasítottam őket!

Szembetérdeltem velük úgy, hogy a széttárt térdeim a lábaik között legyenek, így teljes belátást nyertek, én viszont kényelmesen hozzáférhettem mindkettőjükhöz.
– Nyomj a kezembe tusfürdőt! – utasítottam Atit.

Végigkentem a tusfürdőt a vállukon, mellkasukon majd erőteljes mozdulatokkal a nyakukat kezdtem mosni. Odahajoltam Alexhez és megcsókoltam. Nem finoman, játékosan, hanem durván, erőszakosan. Rövid csók volt.

Ezután Ati következett, ugyanaz a kicsit durva, követelőző csók. Ezt megismételtem párszor, mindig vadul, de rövid ideig csókolva őket. Az Ati volt az, aki nem bírta a kínzást, mert egyszer csak pont, amikor el akartam engedni, utánam kapott, és a nyakamat, vállamat szorítva magához rántott és ugyanazzal a vadsággal, mint én az előbb, folytatta a csókot.

Közben én a kezeimet lejjebb csúsztattam a combjuk tövéig és egy hirtelen mozdulattal megmarkoltam a két keményen ágaskodó hímvesszőt. Mindketten felhördültek. Ati ha lehet még hevesebben csókolt, Alex pedig a vállamra tapasztotta a száját és belemélyesztette a bőrömbe a fogait. Nemsokkal ezután, Alex magához húzott nem törődve Ati panaszos, csalódott morranásával. A számra tapadt és úgy éreztem a szuszt is kicsókolja belőlem.

Eközben én a kőkeményen álló farkakat vertem elég gyors tempóban. Alex egyre szorosabban ölelt magához, és éreztem, hogy Ati a középső ujjával egy határozott mozdulattal a puncimba hatol. Elengedtem őket….

Kiszabadítottam magam Alex szorításából és elvettem a puncimtól Ati kezét.
– Ne csináld ezt te kis szadista dög. – morcoskodott Alex.
– Ti ne érjetek hozzám, mert így nem tudok arra figyelni, amit csinálok – mondtam nekik.

Beleegyezően bólintottak. A kezembe fogtam újra, a két meredező gyönyörűséget, és sokkal lassabban, mint az előbb, le-föl csúsztattam rajtuk a tusfürdőtől síkos kezeimet. Miután láttam, most már arra koncentrálnak, amit csinálok velük, marokra fogtam a golyókat, és elkezdtem finoman masszírozni őket.

Alex már tudta mi következik, tehát inkább az Ati arcát figyeltem, vajon mit fog reagálni. Miközben a golyókat masszíroztam, óvatosan kinyújtottam a középső ujjaimat, és a záróizmokra csúsztattam őket. Alex csak megremegett, és éreztem, ahogy az ujjam alatt összerándul, majd kitágul az izmos gyűrű. Ati viszont szinte ugrott egyet, és vádlón bámult rám, szinte pánikszerűen szorítva az izmait. Majd kétségbeesett ábrázattal Alexra nézett, aki erre szabályszerűen elröhögte magát és ezzel odalett az addigi érzéki feszültség.

Én sem bírtam megállni nevetés nélkül….
– Nagyon vicces… –mondta szinte sértődötten Ati.
– Legalább szóltál volna mit fogsz csinálni! Vagy ne nevessetek…. – tette hozzá békülékenyen.

Fogtam a zuhanyt és lemostam róluk a tusfürdő maradékát.
– Ülj a kád szélére! – szólítottam fel Atit.
– Miért..? – kérdezte kicsit gyanakvóan.
– Te csak ülj fel, ne aggódj – mondtam neki.

Felült a kád peremére, kicsit hátra nyomtam a felsőtestét így a háta mögötti falhoz támaszkodott.

Alex mögém térdelt, és szinte hozzám tapadt, éreztem ahogy merev farka a fenekemnek feszül.

Újra a kezembe vettem a zuhanyt, és nagyon alaposan lemostam Ati farkát. Mindketten feszülten figyelték a mozdulataimat.

Ezután teljesen szétnyitottam a lábait, hogy kényelmesen hozzáférhessek majd előrehajolva a golyóktól indulva lassan, de erősen végigszántottam a nyelvemmel a farkán. Összerándult, és a hajamba markolva rászorította az arcomat a hasára. Kézbe fogtam a golyóit erre engedett a szorításon, most már tudtam mozgatni a fejemet, bár még mindig a hajamba mélyesztve tartotta a kezeit.

A másik kezemmel megfogtam a farka tövét, és így tartva körbe simogattam a nyelvemmel makkját. Miután többször körbe nyalogattam, a számba vettem és lassú mozdulatokkal elkezdtem szopni. Próbált a kezével gyorsabb ütemre sarkalni, de nem engedtem. Én diktáltam a ritmust. Nem akartam hogy rögtön elélvezzen, mert szopni akartam még egy kis ideig ezt a gyönyörű pattanásig feszült duzzadt faszt.

Hallottam mindkettejük kapkodó lélegzetét, éreztem Alex kőkemény farkát, kezeinek már-már fájdalmas szorítását, és nem akartam tovább várni. A számmal és a kezemmel gyorsabb ritmusra váltottam. Újra az előbbi mozdulattal Ati záróizmára csúsztattam az ujjam, de most nem ellenkezett, sőt kis mozdulattal még előrébb csúszott, hogy jobban hozzáférjek. Elkezdtem körkörösen masszírozni, majd nagyon finoman kicsit behatoltam. Abban a pillanatban elélvezett.

Üvöltött a kéjtől és hihetetlen erővel pumpálta számba a spermáját, nyeltem ahogy bírtam de képtelenség volt mindet lenyelni, így fojtott ki a számon még síkosabbá téve a farkát….

Az Alex ebben a pillanatban hátrarántott, szinte hanyatt döntve a kádban és türelmetlen mozdulattal az ajkaim közé préselte a farkát, és máris jött a lüktetve áramló, spriccelő sperma, nem is annyira szoptam mint inkább verte a számba, számra, arcomra a farkát. Hihetetlen mennyiségű geci tört fel belőle, beterítve az arcomat, számat keveredve az Ati spermájával. Próbáltam minél többet lenyelni, miközben még mindig a számhoz dörzsölte makkját. Ati közben a nyakamon lefolyó spermát kente szét a kezével a mellkasomon, cicijeimen.

Alex elengedte a már ernyedő farkát és még mindig tartva a tarkómat, elkezdte az arcomon levő spermát az ujjaival a számhoz vinni. Lenyalogattam róla.

Ez mindkettőjüknek láthatóan nagyon tetszett. Miután így nagyjából letisztogattak, belemasszírozták a bőrömbe a spermát, Alex megengedte a vizet és a kád széléhez támaszkodva magához húzott. Eközben Ati is elhelyezkedett velünk szemben, és csak nézett minket amint Alex átölelve tart és a hajamat simogatja.

Történt más is azon az éjszakán, de az már a harmadik felvonás…


Szilvia a megcsalt feleség - Szex Blog

Szilvia a megcsalt feleség

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük