Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Titkok

Reggelig nem jött álom a szememre. Ezért aztán a kelő nap első sugaraira én is kipattantam az ágyból, magamra öltöttem a futó felszerelésem, ami egy laza szabású, térdig érő fekete pamutnadrágból, egy piros kapucnis pulóverből, a kedvenc futócipőmből és régi mp3 lejátszóból állt, amin csak egy szám – a Linkin Park ft. Jey-Z: Numb, Encore – végtelenített változata volt. A friss hajnali levegő és a futás mindig jótékonyan hatot rám. Megnyugtatott.

A part felé vettem az irányt. A tó körül végigfutó kerékpárút ilyenkor még kihalt. Igyekeztem kiüríteni az agyam. Nem gondolni semmire, csak a zenére és futásra figyelni. Gyönyörködtem a vízparton felkelő nap színeiben. Ahogy először vörösen majd sárga színben izzva lassan egyre feljebb kúszik a horizonton.

Kicsivel több, mint egy órát voltam távol. A ház még csendes volt mikor beléptem, de hallottam az emeleten a fürdőszobából kiszűrődő csobogó víz hangját. Kati a zuhany alatt állt. Megszabadultam átizzadt ruháimtól és csendben mögé léptem. Azt hittem megijed, de nem lepődött meg mikor hátulról átöleltem és magamhoz szorítottam.
– Éreztem az illatod, már amikor a szobába léptél. – mondta szelíden és teljesen nekem dőlt. Tudtam, hogy füllent, ilyen messziről nem, de talán mikor mögé léptem akkor már érezhette.
– Aham, szóval ilyen büdös vagyok futás után?
– Nem. Nem vagy büdös! Szeretem a tested illatát, az igazi illatod.

Megfordult és kezeit összefonva a nyakam körül. – Ugye tudod, hogy mindennél jobban Szeretlek? – suttogta miközben rám emelte őzike szemeit. Csípőjét az enyémhez préselte. Érezte megkeményedő férfiasságom. Magamhoz szorítottam, lágyan megcsókoltam, majd a fülébe suttogtam.
– Tudom! És én is Téged!
– Szeretkezni akarok!
Mit mondhattam volna? Bár kissé kimerített a futás, de képtelen voltam ellenállni Katinak, amikor ilyen nyíltan és egyértelműen jelezte, hogy mit akar.
Szenvedélyes, de mégis lassú csókolózásba kezdtünk. Kati viselkedése most szöges ellentéte volt a tegnap éjszakainak. Ez a visszafogottság mégis érzékivé és kívánatossá tette.

Végig csókoltam a teste minden porcikáját, ahogy lassan letérdeltem elé. A víz, forró volt. Mintha apró hegyes tűk szurkálták volna a hátam. Nekidőlt a csempének, megtámasztotta magát és bal lábát a nyakamba tette. Mohón nyaltam bele a rózsaszín ajkak redői közé. Nyelvem fickándozásától pillanatok alatt gyönyörnedvektől sikamlóssá vált kéjbarlangja. Éreztem teste forróságát, nedveinek az akácmézre emlékeztető illatát és finom édes ízét. Felálltam, a feneke alá nyúltam és az ölembe emeltem. Lábaival körülfonta a derekam. Testünk tökéletesen illett a másikéhoz. Ahogy belé hatoltam felnyögött.
– Ahhhhh! Ihhhhgen! Szerethheleeeek! – A csempe, meleg volt. Éreztem, ahogy hozzá préselődtünk. Tekergettem a csípőm, majd fel-le előre-hátra mozogtam. Igyekeztem a lehető legjobban belé hatolni.

Szeretkezés közben ritkán marad meg az időérzékem. Most is elhagyott, így fogalmam sem volt, hogy csak másodpercek, vagy percek teltek-e el így, de úgy tűnt azonnal elélvezett. Orgazmusa most hosszú és vontatott volt, mely egyre erősödik, aztán hirtelen szétáradva szűnik meg. Nem volt robbanás, nem volt heves rángatózás. Csupán elfojtott sikolyaiból és testének apró remegéseiből tudtam, hogy elélvezett. Ez a visszafogottság rám is nagy hatással volt. Vele egy időben én is a csúcsra értem. Olyan szorosan ölelt magához, mintha ez lenne az utolsó napunk ezen a világon. Remegése akkor sem hagyott alább mikor ernyedten kicsusszantam belőle. Eltoltam kissé magamtól.
– Te sírsz? – kérdeztem meglepetten -. Csak nem fájt?
– Nem! Dehogy! – suttogta miközben a könnyeit próbálta kordában tartani.
– Akkor meg mi van? Megijesztesz.
– Beszélnünk kell!
– Ezt én is tudom, erre várok már tagnap este óta.
– Gyere, menjünk a szobába.

Kilépett a zuhany alól, majd a törölközőjét maga köré csavarva eltűnt a szobában. Elzártam a vizet, megtörölköztem, majd követtem. Az ágy szélén ült. Vörös vállig érő fürtjeit fésülte, amely enyhén loknissá vált a nedvességtől. Mellé ültem és megfogtam a kezét.
– Most nincs kifogás, sem mellé beszélés. Tudni akarom mi történt Veled, mióta elbúcsúztunk. – mondtam neki, miközben kivettem kezéből a hajkefét.

*

– Mondhatnám, hogy Betti az oka mindennek, de nem igaz, – kezdett bele mondókájába egy mély lélegzetvétel után – mivel én is jócskán hibás vagyok. És olyasmit tettem, amire nem vagyok igazán büszke, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam.
– Mégis mi a francról beszélsz? – fakadtam ki.
– Ne! Légy szíves előbb hallgass végig, így is elég nehéz. Majd utána elmondhatod, mit gondolsz. Kérlek! – tette még hozzá félénken. – De addig ne szakíts félbe jó?
– Rendben. – adtam meg végül magam. Feljebb ültem az ágy közepére, és törökülésbe húztam a lábaim. – Hajrá!
– Szóval szerdán, mikor elbúcsúztam Tőled és Bettivel elindultunk le a nyaralóhoz, már az autóban mesélni kezdett Svájcról. Pontosabban arról, hogy miket művelt a suli mellett. Még neked sem az igazat mesélte el tegnap a tűznél. Vagyis hát nem a teljes igazságot. Nem csak hostess-ként dolgozott, hanem erotikus munkákat is vállalt. Konkrétan szexcamchat-elt.
– Bocs, de az meg mi? – szakítottam félbe, de máris folytatta.
– Az olyasmi, hogy van egy weboldal amin, ha regisztrálsz élőben cseveghetsz lányokkal, akiket kamerán keresztül láthatsz is. Ha van kerdited – amit az üzemeltető számlájára befizetett meghatározott összegért pénzért válthatsz –, a számodra szimpatikus lányt privát beszélgetésre hívhatod. Ott aztán azt és úgy csinálja, ahogy Te szeretnéd. Ha van saját webkamerád, akkor Ő is nézhet Téged, de Betti azt mondja a legtöbben arctalanok. Eljátszhatjátok, hogy keféltek, vagy csak simán kérheted a lányt, hogy maszturbáljon neked. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.
– És ha valaki nem csak így virtuálisan akar dugni? – nem bírtam ki kérdezés nélkül, de Kati elég csúnyán nézett ahhoz, hogy türtőztessem magam.
– Pont ez történt. Betti négy vagy öt alkalommal is camszexelt így egy pasival, aki aztán neki is szimpi lett. Megbeszéltek egy randit, és ez a liba el is ment rá. A srác kedves volt. Elvitte vacsorázni stb. Aztán felajánlotta, hogy fizet neki 500 Euro-t ha most eljön vele a lakására és nyom neki egy privát számot.
Betti ment, de előre elkérte a zsozsót. A show közepén aztán megjelent még két pasi, akik a szomszéd szobából eddig csendben kukkolták. Tök pucérak voltak – mondta – és álló farokkal jöttek elő. A házigazda meg azt mondta, hogy fizet még 500-at, ha most mind a hármukkal lefekszik.
– Elképesztő! És belement?
– Jaj, maradj már kérlek! – intett le – Szerinted? Azt mondta, hogy az volt élete legerotikusabb és egyben a legmocskosabb élménye, de egy percét sem bánta meg. Annyira nem, hogy hagyta a camozást, és újra és újra elment a pasi meghívásaira, akitől alkalmanként 500 és 700 eurot kapott. Attól függően, hogy mit volt a „feladata”.
– Feladata?
– Igen. Volt, hogy csak a pasival kellett lefeküdnie. Ő szoktatta rá sado-mazora is. Volt, hogy dominát, volt, hogy szolgát kellett játszania, és volt, hogy ketten, hárman, vagy négyen is jelen voltak a baráti társaságából. Akikkel mind rendre kefélnie kellett, egyenként, vagy egyszerre. Általában férfiak, de volt, hogy egy másik nővel kellett szexelnie, a pasik meg nézték őket és verték a farkukat.
– Huha! – őszintén megdöbbentem, és elég nehezen tudtam megszólalni a hallottak után – Szóval a hugicád egy luxusprosti? – álmélkodtam.
– Hát, tulajdonképpen igen, és ő is annak vallja magát. Bár azt mondta, hogy ingyen is csinálta volna, mert rájött, hogy mennyire imádja a szexet.
– És ez a Peti, ez honnan jött?
– Őt tényleg egy partin ismerte meg. A cége szervezett egy privát partit, csak a cégvezetés, meg néhány VIP – ahogy ők hívták – részére. Persze az összes „mocskos” perverz férfi és nő volt. Ne szépítsük, akár a Római orgiákon. Kiállították pucéran a lányokat és ők meg válogattak közülük.
Bettit Peti választotta. Betti szerint úriember volt. Gyengéd, kedves. Jól érezte magát vele. Peti meg felajánlotta, hogy legyen a szeretője. Kapaszkodj meg havi 2000 eurot fizetett neki, csak azért, hogy akkor, ott és úgy kaphassa meg, ahogy és amikor Ő akarta. Betti belement. Aztán egymásba szerettek, és Betti végképp abbahagyta a „kurválkodást”.
– Kezdem tényleg „kedvelni” ez a Petit. – motyogtam, mert az imént hallottaktól nem tudtam eldönteni, hogy hánynom kell-e vagy pedig felizgultam. – Viszont még mindig nem értem, miért kellene ettől Neked ilyen különösen viselkedned, és miért mondtad, hogy hibás vagy?
– A történetnek még nincs vége. Bevallom eléggé felvillanyozott a hugi meséje. Mire leértünk a bugyim tocsogott.
– Tudtam, hogy romlott vagy édes! – böktem oda nevetve – de ennyire?
– Kössz! – lesütötte a tekintetét, de aztán mosolyogva folytatta – Jó, tényleg az vagyok…egy kicsit. De igazán megértheted, téged sem hagyott hideged, látom, hogy áll a farkad.
– Tényleg áll! – motyogtam, ahogy ellenőriztem.
– Szóval, egész délután takarítottunk Betti meg csak sztorizott. Estére kész voltam. Úgy érzetem magamhoz kell nyúlnom, különben szétrobbanok. Alig vártam, hogy este legyen és végre ágyba kerüljünk de aztán, már zuhany alatt megtettem. Azt hittem már alszik, de ez a kis mocsok végig nézte az ajtóban állva. Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy észre sem vettem. Csak amikor elzártam a vizet. Gondolhatod milyen zavarban voltam. Erre ő csak annyit mondott, hogy „Ez nagyon szexi volt.”
– Tudom, ezt én is tanúsíthatom. – hozzám vágott egy párnát, majd folytatta.
– Az alsó szobában aludtunk mindketten, mert a fönti részt másnapra hagytuk. Meg amúgy is, volt még miről beszélgetni és így volt a legkényelmesebb. Most általános dolgokra gondolok. Aztán egy hirtelen váltással azt mondta: „Tudod nővérkém, teljesen beindított, amit a zuhany alatt műveltél, nem zavarna ha én is magamhoz nyúlnék?” – Miért zavarna? – mondtam. Arra számítottam, hogy szépen elvonul, azonban ő benyúlt az éjjeli szekrény fiókjába és előkapott egy közepes méretű vibrátort. Amivel aztán szépen játszadozni kezdett ott mellettem. – nyeltem egy nagyot, de már nem tudtam szóhoz jutni, Kati pedig csak mesélt tovább.
– Először totál zavarba jöttem. Próbáltam úgy tenni mintha nem zavarna, sőt észre sem venném mit csinál, de annyira izgatóan nyögdécselt. – újra lesütötte a szemét – Persze nem titkoltam soha, hogy felizgat egy szép nő látványa, de arra álmomban sem gondoltam volna, hogy a saját húgom is ilyen hatással lehet rám.
A lényeg, hogy szépen kielégítettük magunkat egymás előtt. Nem érintettük meg egymást, vagy ilyesmi, csak néztük mit és hogyan csinál a másik. És nagyon élveztünk. – csak most emelte fel ismét a fejét. Rám nézett. Teljesen elpirult. Arcára kiül a szégyen és a bűntudat.
– Ez beteges, igaz? – kérdezte. Annyira szép és esendő volt ebben a pillanatban, hogy összeszorult a szívem. Mellé kuporodtam és átöleltem.
– Nos, ez tényleg durva, egy kicsit. Viszont így már értem, miért voltál olyan merész tegnap az udvaron. Romlottak vagytok – bólogattam -, de mit tagadjam, tetszik. – fejét az ölembe fektetve elnyújtózott az ágyon.
– Akarod, hogy folytassam?
– Miért még nincs vége? – őszintén meglepődtem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon - Szex Blog

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon

Ettől aztán végképp elszakad a cérna, és elélvezek. Pont a két melle közé, szinte hallani lehet ahogy a csattan a spermám a mellein, miközben ő áhitattal nézi ezt. Amikor befejezem a fröcskölést, Erzsi néni a szájába veszi a farkam, és alaposan lenyalogatja. Na ettől megint feltámad bennem a vágy, és érzem, hogy a szájában újra megkeményedik a farkam.

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget. Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük