Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A vécésnéni verte ki a farkam

A vécésnéni kiverte a farkam? Hát persze. Régen minden más volt, mint ahogy az illemhelyek, és azok kezelőszemélyzete is. Amikor munkából hazafelé tartottam, időnként szükségem volt rá, hogy betérjek egy ilyen nyilvános illemhelyre. Nem sokszor, de néha úgy alakult.

Egy alkalommal, amikor épp bent voltam, és végeztem a kisdolgom, egyszer csak megjelent a vécésnéni a felmosójával. Őt nem zavarta hogy épp pisilek, sőt, inkább talán direkt azért időzítette a munkáját. Első alkalommal nem láttam ebben semmi rendkívülit, én végzem a dolgom, ő is végzi a saját dolgát, így mindenki jól jár.

Amikor a következő alkalommal tértem be, már nem tudtam a véletlen számlájára írni, hogy amikor én ott lógatom a farkam és pisilek, akkor ő ismét megjelenik, és felmossa a porondot. Most nem csak simán felmossa, hanem engem mos körbe. Csorgatom a vizeletet, amikor felszólít, hogy emeljem fel a lábam, aztán a másikat is, miközben folyamatosan a farkamat nézi. Amikor én végzek, akkor ő is végez a munkájával, és végre magamra hagy.

Egy ideig felbukkan a gondolataimban a kiscsaj, aki megszólítás szerint vécésnéni, de egyáltalán nem néni . Talán huszonegynéhány éves lehet, és eddig minden alkalommal egy kék köpeny volt rajta. Vajon mit akarhat? Teszem fel magamnak a kérdést, de nincs rá válasz. Az egyetlen amire gondolok, hogy faszmániája van, szereti meglesni a kuncsaftokat, amikor épp a dolgukat végzik.

Aztán egy alkalommal már előre felkészültem a mutatványra. Amikor beléptem, és hozzáláttam a dolgomat elvégezni, akkor nem azt csináltam, ami a szokásos, hanem csak húzgáltam a farkam, és így hamar felállítottam. Menetrend szerint jött a néni , a felmosójával, ám amikor odaért hozzám, és meglátta hogy most más a műsor, akkor nem kezdett felmosni, hanem oda állt mellém, és csak nézte hogy kiverem a farkam. A helyzet egy kicsit furcsa volt, ám ezzel együtt izgalmas is, így hamar elélveztem, és a fajanszot televertem friss gecivel. Miután végeztem, ahogy máskor is, felhúztam a sliccem, és távoztam. De nem mentem ki, hanem visszapillantottam, mert kíváncsi voltam, hogy mit csinál a néni .

Most is meglepetést okozott. Ahogy ott áll a fajansz mellett, és bámulja ahogy a gecim lassan lefolyik a lyukon, felhúzza a köpenyét, és maszturbálni kezd ennek a látványára. Na gondoltam, ez is elég beteg, ha ilyenre gerjed, aztán eszembe jut, hogy talán nincs partnere, mert hát ki szeretne egy vécésnéni pasija lenni.

Másnap ismét betértem, de most nem a kényszerűség, hanem a kíváncsiság hajtott. A forgatókönyv ugyan az, ott állok a fal mellett, és hozzálátok kiverni a farkam. A néni ismét ott terem, és csak nézi, hogy mit csinálok. Aztán jött egy fordulat, és vele a meglepetés.
– Leszophatlak? – kérdezi tőlem, és közben úgy néz rám, mintha az élete függne tőle, hogy mit válaszolok. A kérdés meglepett, ám a hangja annyira kellemes volt, hogy majdnem engedtem a csábításnak. Belegondolva, ha egész nap ezt csinálja, akkor nem igazán szeretném ha a szájába venné a farkam, bármennyire is jól esne.
– Azt nem lehet, de ha tiszta a kezed, akkor megfoghatod. – mondom neki válaszként, mire ő, mint egy fuldokló, máris megmarkolja a farkam. és elkezdi kiverni. Én nem ellenkezek, hagyom, hogy csinálja.
– Jó így? -. kérdezi tőlem, és közben rám néz, valóban úgy tűnik, hogy tudni akarja a választ.
– Igen. Jól csinálod, nagyon ügyes vagy.
– Akkor jó. – mondja nekem, miután ismét a farkam bámulja és azt, ahogy a kiveri nekem.

Tényleg ügyes, és fimon a keze is. Hamar elélvezek, aztán elengedi, és otthagy, megy a dolgára, mert fel kell mosni a lecseppent cseppeket. Én megyek a dolgomra, és hagyom dolgozni.

A következő héten, minden nap meglátogattam, és ő minden alkalommal kiverte a farkam. Egy alkalommal hosszabban időztem ott, és beszélgettünk egy kicsit.
– Megkérdezhetem tőled, hogy miért csinálod ezt?
– Mi az az ezt? – kérdez vissza, mintha nem tudná mire célzok.
– Hogy minden nap kivered a faszomat, és mintha semmi nem történt volna, folytatod a munkádat.
– Szerintem nem akarod tudni, hogy miért.
– És mi van ha mégis?
– Azt nem hiszem. Egy olyan pasi, mint te nem akar semmilyen kapcsolatba kerülni egy olyan nővel, mint én vagyok.
– Miért? Te milyen nő vagy?
– Nem neked való.
– De mégis , ez mit jelent? Nem vagy csúnya, és még okosnak is látszol, akkor mégis miért mondod ezt?
– Én egy bűnöző vagyok, és ez a munka is csak a rehabilitáció része. Ugye hogy így már más a helyzet?
– Mit tettél? Elmondod nekem?
– Agyonvertem a pasimat.
– Agyonverted?
– Igen. Megérdemelte.
– Mit követett el?
– Megerőszakolt.
– De hát ha a pasid volt, akkor mégis hogyan?
– Be volt baszva, és felhozta hozzánk két haverját… és… Megdugatott velük, amit én nem akartam.
– Hát ez szőrnyű. Miért nem jelentetted fel?
– Akartam, de megelőzött… A verésért.
– Tényleg agyon verted őt?
– Igen, de ennél többet is érdemelt volna.
– És mégis te húztad a rövidebbet.
– Igen, jól megszívtam.
– És amit itt csinálsz? Hogy kivered a farkam? Talán még másoknak is… Ezt miért csinálod?
– Nem tudom, egyszerűen be vagyok indulva ha faszt látok. A pasimnak is minden nap kivertem, vagy épp leszoptam, ez nálam talán egy betegség lehet, de minden alkalommal, amikor bejön valaki, felizgulok, és tocsog a pinám. Ez van.
– Szóval ez en faszomat is csak a faszomért verted ki, ennek semmi köze hozzám, igaz?
– Igen.
– Másokkal is meg szoktad tenni?
– Csak aki szimpatikus.

Amikor itt tartunk a beszélgetésben, belép egy idősebb férfi, és megy a belső helységbe, hogy elvégezze a dolgát.
– Bocsi, most munka van, ha akarod megvárhatsz.
Otthagy és bemegy a pasi után. Kicsit kíváncsi is vagyok, ezért meglesem, hogy mi a helyzet. A pasi ott áll, ahol az előbb én álltam, és a farkát hegyezi. A néni odatérdel elé, és szopni kezdi, mire a pasi teljesen elalél, és önkívületben élvezi a műveletet. Amikor elélvez, felhúzza a sliccét, és távozik, miközben a nő seggére csap a tenyerével, és közli vele, hogy holnap is meglátogatja.

A néni utána kullog, miközben a száját nyalogatja körbe, és a köpeny ujjával törölgeti. Ettől egy kissé elfog a hányinger, és áldom az eszem, amiért nem tettem a szájába a farkam. Egyszerűen elképesztő ez a helyzet, és a nő, de ezzel együtt izgalmas is.

Otthagyom, és elindulok haza. Ez után egy ideig nem térek be, mert ha csak rágondolok is, a gyomrom felkavarodik, és ezzel együtt a farkam is merevedni kezd. Nem értem mi ez a kettősség, és ez egy kicsit aggasztó.

Nagyjából két hét telik el, mire újra bemegyek, ám most csak a természet hívó szava miatt teszem ezt. A néni már nincs itt, helyette, egy öregúr tesz a dolgát. Amikor belépek a hátsó helységbe, épp akkor mossa fel a végét, én meg odaállok a már megszokott helyemre. Az öreg még mindig ott sertepertél, amikor megáll mögöttem, és így szol hozzám.
– Akarja az úr, hogy leszopjam?

Nem akartam, és ettől kezdve soha többet nem léptem be abba a vécébe.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük