Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szüzesség elvesztése

Szombaton a buliban megismerkedtem egy kis aranyos lánnyal. Nagyon szép szemei vannak a haja nagyon egyszerű és természetes. Úgy megcsókoltam volna, olyan érdekes és izgató érzés volt ahogy belenéztem a szemébe csak úgy csillogott. Ahogy mellette ültem hatalmas ingert éreztem, szerettem volna benyúlni a lába közé és érezni a vékony kis combját, ahogy összeért a lábunk néha egy-egy pillanatra olyan ritmusban ágaskodott a farkam csak úgy nyomta a nadrágomat és érzem ahogy benedvesedik, lüktet szinte az egész testem beleremeg.

Muszáj volt valahogy eligazítanom fészkelődtem a széken, hátha nem veszi észre, persze ez nem igazan sikerült. Lenézet egy pillanatra és elmosolyodott egy kicsit. Azt hiszem egy kicsit szégyelltem magam, nem tudom hogy miért. Elgondolkoztam, vajon mi járhat a fejében ? Lehet hogy még szűz? Még nem is érti mi forog a fejemben megkérdeztem hogy mi a horoszkópja „bika” válaszolta büszkén. A többiek nem is tudom hogy miről beszélgettek, valahogy nem jutott el a tudatomig csak arra csillant fel a szemem, hogy megyünk be a buliba és ébredjek mar fel. Riadtan visszatértem a valóságba, és nehezen de elindultam befele. Bent meghívtam egy italra egy kicsit tartózkodóan de elfogadta, majd táncba vittem egy kicsit produkáltam magam ő is megpróbált alkalmazkodni láttam rajta hogy egy kissé botladozva lépked, talán szexis akar lenni?  Olyan jól állt neki ahogy próbálta hajtogatni magát.

Olyan jó volt érezni hogy tetszem neki. Majd hirtelen megfogtam, megérintettem és finoman magamhoz húztam átöleltem. Jó volt, egyszerűen jó volt, közben azon gondolkoztam. Vajon mi ez a jó? Hiszen milyen egyszerű az egész, csak látom, csak érintem gondolok rá és már érzem is ezt a csodás érzést, milyen csodálatos is a természet és egyre csak az jár a fejemben, soha ne legyen vége.

Haza kísértem több mint egy kilométert ballagtunk vacogó hidegben, mondanom se kel hogy nagyon fázott jól összebujtunk majd megint megcsókoltam. Majd bejelentette a nagy hirt „veled akarok járni, tetszel nekem” erre én tapizni kezdtem, hirtelen izgult fel, szorosan magamhoz húztam és nagyon vadul smároltunk.

– Most itt akarom kiverni a farkad!

Éjjel 3 óra volt, vicsorgó hideg, most állt el a hó a levegőt szinte harapni lehetett. Farmer volt rajtam finoman lehúzta a cipzárt, elő kotorta a farkam olyan hideg volt a keze hogy szinte fájt.

– Hú de jó meleg, máskor is idenyúlok ha fázik a kezem.

Lassan kezdte verni, húzogatta a fitymát lassan és jó hosszan, szinte bele lenget a csípöm. Jó erősen szorította.

– Nem lenne jobb egy jó meleg ágyban folytatni? kérdeztem figyelmesen.
– Nem, én most akarom látni hogy elélvezel és meg akarom kóstolni a gecidet még soha nem kóstoltam. Te vagy a második fiú akinek megfogom a farkát.
– Tényleg? Ahhoz képest nagyon jól csinálod.

A hátam mögé sompolygott és úgy csinálta tovább egyre gyorsabban és gyorsabban, na még egy kicsit és most!!! csupa sperma lett a lány keze.

– Na megkóstolod? kérdeztem. – Nagyon óvatosan a nyelve hegyével megízlelte és széles vigyorral mondta:
– Hiszen ez egész jóízű! – Lenyalogatta a kezét csak úgy cuppogott a szájával.

Ballagtunk tovább haza, egyszer csak odaértünk a házuk elé. Megcsókoltam.
– Biztos, hogy nélkülem akarsz bemenni?
– Tudod az a baj, hogy félek nem védekezem semmivel és ezért nem akarom.
– Majd vigyázunk hiszen csak rajtunk múlik.
– Jó, de akkor tényleg vigyázzunk. Mondta nagy komolyan.

Bementünk a szobába, ott volt készen az jó puha ágyikó. Levettük a kabátunkat.
– Vetkőzz le teljesen, megint ki akarom verni a farkad, csak az alsógatyát hagytam magamon, benne az álló fasszal lefeküdtem az ágyra.

– Megint csak verni akarod? Mi lenne ha leszopnál? A gecim íze úgy is nagyon tetszett.
– Na jó próbáljuk ki.
Lefeküdtem az ágyra finoman elővette a szerszámomat három ujjal megfogta és a makkom hegyét kezdte csiklandozni a nyelvével majd egyre nagyobb és nagyobb köröket tett vele, mikor végig ért hirtelen bekapta és lassan szívogatva húzta ki a szájából állati jó volt ez a kis bevezetés.
– Most egy kicsit gyorsabban. – parancsoltam rá. Beletúrtam a hajába és érzékeltettem vele a kelő ritmust. Annyira jól mutatott a szájában a farkam, a másik kezemmel a seggét simogattam hatalmasat élveztem csupa geci lett a szája, meg mellére is ment egy csomó mindet összenyalta mint egy kutya, majd megcsókolt.

– Na jó volt? Kérdezte mosolyogva.
– Állati jó volt. Neked is akarom csinálni nyalni akarom és látni, hogy élvezed.

– De én annyira szégyellem magam nem merek előtted levetkőzni.
Én erre a kislámpára dobtam az ingem meg a pólóm és nagyon izgató félhomály járta át a szobát. Finoman elkezdtem vetkőztetni szép lassan gombolgattam ki az ingét csokoltam a nyakát és a mellét. Levettem az ingét már nagyon gyorsan vette a levegőt. Nyalogattam a köldökét és már feküdtünk is az ágyon kibontottam az övét egy kicsit nehez volt. Azért sikerült lehúzni róla a nadrágot. Megint smároltunk forogtunk az ágyon, felhúzta a lábat ott kopogtatott a farkam a szaftos punci tetején.

Levettem a bugyit is. Ó az a finom édes illat ami áradt az orromba nekiestem a piros puncinak. Egyre csak azt kiabálta „dugd már bele! nem bírom tovább érezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszál már!” én sem tudtam ellenállni az ágy elé térdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak úgy csattogott a segge. Jót élveztünk. Szinte nem is vérzett. Iszonyúan leizzadtunk.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

Éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzés

És ebben a pillanatban kitör belőled egy hatalmas sóhaj, ezt követi a remegés, ami az egész tested átjárja, és a megfeszülő izmok szinte pattanásig feszülő ívbe hajtják az egész tested és csak remegsz, luktetve, lélegzetvisszafojtva

Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük