Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A barátnőm és az anyja

A barátnőm egyszer meghívott hozzájuk, hogy együtt töltsük az éjszakát, és persze minden mást is, ami együtt a legjobb. Az édesanyja elment látogatóba egy barátnőjéhez, úgyhogy csak kettesben leszünk, egészen holnap estig. Hurrá!

A megbeszélt időben ott állok az ajtó előtt, és kopogtatok. Némi idő eltelik, mire Gabi kinyitja az ajtót, és beinvitál.
– Jaj de jó hogy itt vagy, már nagyon vártalak. – mondja nekem, miközben a nyakamba ugrik, és úgy szorít magához, mintha ezer éve nem látott volna. Amikor alábbhagy a szeretet ilyen fajta megnyilvánulása, amikor elenged, én felteszem a legfontosabb kérdést.
– Kati nincs itthon, ugye?
– Nem, nincs. Elment a barátnőjéhez, ahogy terveztük.
– Mikor jön haza?
– Csak holnap este.
– Pompás, akkor miénk ez a két nap, élvezzük ki minden percét.
– Csak lassan a testtel, ez a két nap valójában alig huszonnégy óra.
– Annyi baj legyen, ez akkor is is a mi időnk.

Mielőtt még bármi mást tehetne, én odalépek mögé, és elkezdem levenni róla a lólóját. Nem ellenkezik, miért is tenné, hisz ő is várta már ezt az estét. Mikor a bugyiját húzom le, akkor egy kicsit elbizonytalanodik, de nem hagyom magam, és határozottan hátra döntöm az ágyon, és odatérdelek elé. A lábait széttárva, a nyelvemmel kezdem izgatni, körbe-körbe nyalogatom az illatos punciját, majd időnként mélyen beledugom a nyelvem is. A lábait magasra emelve élvezi a dolgot, és én ezt kihasználva, a nyelvemmel az ánuszát is megnyalom. Enyhe remegés a válasz, majd egyre mélyebben, és durvábban nyalom felváltva a két lyukát.
Biztosan jól csinálom, mert hamar elélvez, miközben én tovább nyalom és szopom a csiklóját. Amikor egy kicsit lecsillapodik, akkor felállok, a kis seggét magam felé húzom, egészen az ágy széléig, majd a farkamat benyomom a lucskosan nedves pinájába. Én még a közelében sem járok, amikor ismét elélvez. Próbálom behozni a lemaradásomat, de nem sikerül, mert ismét csak neki jut az orgazmusból.

Ekkor felül előttem az ágyon, és a szájába feszi a farkam, majd szopni kezdi. Isteni a technikája, imádom ahogy a farkam szopja, és így minden esetben én is elélvezek, ahogy most is. Amikor megérzi hogy jövök, kissé hátradől, mert ilyenkor azt szereti ha kiverem rá a farkam, és tele spriccelem mindenét. Mikor én is kész vagyok, alaposan lenyalogatja a makkomat és hátradől az ágyon. Én odatelepedek mellé, és a sok gecit alaposan elkenem rajta, mert meg van arról győződve, hogy ettől szép lesz a bőre.

Egy kicsit még pihegünk az ágyon, aztán elmegyünk a fürdőbe, majd egy könnyű vacsora után ágyba bújunk. Beszélgettünk mindenféle unalmas és izgalmas dologról, és tervezzük a közös jövőt. Egy idő után azt veszem észre, hogy Gabi már nem válaszol, viszont úgy szuszog, mint aki alszik. Nem akarom felébreszteni, ezért igyekszem mozdulatlan maradni, aminek következtében én is elalszom.

Egy idő után arra ébredek, hogy mocorgást és neszezést hallok a szobában. Kinyitom a szemem, hogy lássam mi lehet az, de tök sötét van. Hegyezem a fülem is, de már nem hallok semmit. Behunyom a szemem, és folytatnám az alvást, amikor ismét a mocorgásra figyelek fel.

Csak figyelek, és egyre inkább úgy tűnik, hogy még valaki van az ágyunkban. Már érzem a mozgást, és az ágynemű suhogását is. Közelebb húzódok Gabihoz. miközben átölelem őt, és szorosan magamhoz húzom. És akkor megint érzem a mocorgást. Ahogy a takaró felemelkedik, majd újra le, ami enyhe szellőt csinál, ami egyértelművé teszi, hogy van itt valaki. A fülem még mindig hegyes, így próbálok tájékozódni a sötétben.

Ahogy fekszem, Gabit átölelve, egyszer csak érzem, hogy valami a kezemnek nyomódik. Valami nagy meleg és puha. Aztán egy cuppanás, és egy halk beszéd foszlánya ér el a fülemhez.
– Megjöttem Drágám, jó éjszakát.

Na ez az a pont, amikor minden a helyére kerül. Ezek szerint Kati mégis csak hazajött, és a saját ágya helyett, a lánya mellé feküdt be, nem is sejtve hogy ő nincs egyedül. Na ebből a helyzetből hogyan fogok én jól kijönni?

Próbálok néma és mozdulatlan maradni, de nem megy. Ahogy Gabit ölelem, a farkam a fenekéhez nyomódik, amitól az izgalomba jön, és elkezd merevedni. Plusz még Kati mellei, ahogy a karomhoz nyomódik, baromi izgató. Így nem is csoda, ha a farkam egyre inkább merevedik, egészen addig, amig rá nem talál a kedvesem forró és nedves puncijára, és mint ilyenkor mindig, szinte magától beletalál. Érzem, ahogy az egyre meredező farkam szinte felnyársalja Gabi punciját, és teljesen kitölti azt. Gabi még alszik, de esélyes hogy erre fel fog ébredni, és akkor tuti lebukunk. Mi a fenét csináljak?

Ahogy az lenni szokott, a helyzet megoldja önmagát.

A farkam Gabi puncijában, és úgy lüktet, mintha mindjárt elélveznék. Ennek hatására Gabi halk nyöszörgésbe kezd, és egyben mozgatja a fenekét is, hogy még jobb legyen. A nyöszörgésre Kati is reagál.
– Nyugi Szívem csak én vagyok. – mondja neki Kati, ami elindítja a lavinát.

Gabi kinyitja szemét, de mivel sötét van és nem lát semmit, felül, és villanyt kapcsol. A mozdulat, ahogy leugrik rólam, azt eredményezi, hogy a farkam immár szabadon meredezik, és a lámpafényben csillog rajta a friss punci nedű. Erre Kati is felpattan, és csak bámul ránk. Mindhárman meglepetten nézzük a másikat, és próbálunk rájönni, hogy mi a helyzet valójában. Én persze tudom, de nem vagyok abban a helyzetben, hogy erről nekik beszélni kezdjek. A kínos csendet Gabi töri meg.

– Anya. Ne bámuld már Zoli farkát.
– Nem is bámulom.
– De igen. Zoli te meg nem bámuld már Anya melleit.
– Dehogy, nem. – nyögöm ki végre, de még hozzá teszem. Dehogy nem.
– Miért talán nem elég jók a melleim? – kérdezi Kati.
– Nem arról van szó, hogy nem jó. Zoli tedd már el a farkad.

Tudom, ez nekem szól, de mozdulni sem bírok, mert még mindig Kati melleit bámulom. Aztán arra eszmélek, hogy Gabi a farkamat markolja, és hajtogatja jobbra és balra, de nem bír vele.
– Ne bántsd már Zolit. Mondja ismét Kati, miközben azt nézi, ahogy Gabi markolja a farkam.
– Nem bántom, csak próbálom…

Na. a próbálkozásnak meglett az eredménye. Addig nyüstöli a farkam, amig az eldurran, és mindkettőjüket lespricceli. Erre Gabi elengedi, és csak nézi, ahogy Kati is. Én viszont még érzek benne egy kis potenciált, ezért még húzok rajta néhányat, aminek hatására még több gecivel szórom meg őket.

Még most is csak néznek. Hol a farkamat bámulják, hol egymásra néznek.
– Hát egy gyönyörű volt. – mondja Kati.
Én is pont erre gondolok, ahogy a mellét nézem, és a rajta lassan csorgó cseppeket, ami a bimbójáról a combjára cseppen. Gabi nem szól semmit, de látszik rajta hogy forr benne a düh, és a büszkeség. Mivel ő sem tudja hogy ilyen helyzetben mit kell tenni, mi a helyes, ezért azt teszi, ami neki a legjobb. Ráhajol a farkamra, és lenyalogatja róla a maradék cseppeket. Ennek hatására, és mert még mindig Katit bámulom, a farkam ismét megkeményedik, és teljes pompájában meredezik. Amikor Gabi végez vele, némi büszkeséggel az arcán néz az Anyjára, majd rám.

– Oh, Gabika, jó lenne ha folytatnád, mert úgy látom Zolinak is tetszik amit csinálsz. Mondja neki Kati, miközben a saját mellét gyömöszöli a kezével.
– Majd én eldöntöm, hogy neki mi mikor jó. – mondja Gabi dacosan, de rájön a helyzet komikumára és elneveti magát. Aztán ránéz a farkamra, és újra rábukik és finoman szopni kezdi. Isteni.

Ahogy Gabi a farkam szopja, Kati még mindig a mellét szorongatja az egyik kezével, mi számomra is izgató látvány. Kinyújtom a szabad kezem, hogy megfogjam a másik mellét, de mire elérném, ő már a markomba is nyomja. Markolászom és simogatom, isteni finom.

Kati a másik kezével Gabi fenekét simogatja. Nem úgy, csak amolyan simogatós módban. Mivel nekem is van egy szabad kezem, én is besegítek neki. A feneke felett elnyúlva, úgy teszem rá a kezem, hogy az ujjam az ánuszához érjen. Először csak az egyik ujjammal simogatom, aztán már többel egyszerre, ami láthatóan felizgatja őt. Ekkor Kati is begyorsít, és nem csak a fenekét simogatja, hanem a punciját is. Beledugja az egyik ujját, majd kettőt. végül már négy ujjával játszadozik Gabi puncijában, mire ő megfordul, és széttárt lábakkal várja a folytatást.

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki. Nem egyszerű így, mert Kati keze még m indig benne van Gabi puncijában, így hát mellette nyomom be neki a farkam, miközben én a punciját baszom, Kati ujjazza őt mind a négy ujjával. Amikor rájön hogy ez így nem igazán jó, akkor ő is pozíciót vált, és a lábait átveti Gabi feje fölött, és odahajol a puncijához, amit én baszok. Lassan nyalogatja a csiklóját, és időnként a farkamat is, ami épp nincs benne  Gabiban.

Mindeközben Gabi alulról nyalja Kati pináját, aki ettől visongva vonaglik, és még hevesebben nyalja a puncit. Amikor kicsúszik a farkam, akkor megmarkolja, majd a szájába veszi, és alaposan megnyálazva tolja vissza Gabi puncijába. Ez így ismétlődik egy ideig, amikor Gabi remegése állandósul, és rövid sikolyok közepette elélvez. Amikor az orgazmus előtör belőle, csak belenyomom a farkam egészen tövig, és élvezem ahogy a belső lüktetése összeszorítja. Az élvezet pillanatában, feltör belőle a pisi is, ami tele fröcsköl engem, és amiből Kati is kap bőven, de ő hevesen nyalja a nedves, szaftos puncikát.

Amikor Gabi már túl van az orgazmuson, kimászik Kati alól, és őt teszi maga alá, amiközben ő fölé térdel, és szinte megbassza Kati száját. Én meg az adott pozícióban nem tehetek mást, mint Kati pinájába tolom be a farkam, és ott folytatom, ahol az imént abbamaradt. Most Gabi van felül, és ő nyalja Kati pináját, és most ő az, aki időnként a szájába veszi a farkam, és jól megszopkodja, hogy aztán tovább baszhassam Katit.

Ez a felállás nagyon is kedvemre való, szívesen folytatnám bármeddig, de a farkam már nem bírja tovább, és kitörni készül. Érzem ahogy lüktet, és már csak egy hajszálnyi választ el az orgazmustól, amikor kihúzom Katiból, és csak kézzel verem tovább. A két nő erre felül velem szemben, és együtt szopják tovább. A két száj, két oldalról öleli át a farkam, és szinte tökéletes szinkronban csúsznak rajta fel s le.

Most! Most én következek. Egy kicsit hátra lépek, és a farkamat markolva kiverem rájuk, de van egy kis dilemmám is. Kinek jusson a több, ki kapja az elsőt, ki érdemel többet? Ez csak bennem fogalmazódik meg, mert láthatóan ők tudják, mi a lényeg. Az arcukat egymásnak tartva várják a lövésemet. Hát legyen. Igyekszem középre célozni, hogy ne legyek részrehajló, és mindketten egyformán kapjanak belőle.

Így is lett. A lövéseim szinte pont a két mosolygó arc közé röppennek, és így egyformán kapnak belőle. Amikor már nem jön több, akkor egymás arcáról nyalogatják fel a spermát, és még így is egymásnak adják át, ami az önzetlenség legjobb példája lehet. Végezetül egymást előre engedve lenyalogatják a farkamat, és egymás mellett elterülnek az ágyon.

Én egy ideig csak nézem őket, majd letérdelek előttük, és a puncijukat kezdem nyalogatni, egyiket a másik után. Egyik finomabb mint a másik, és egyszerűen nem tudok betelni velük.

Miután mindkettőjüket újra a csúcsra juttattam, ők ketten összeölelkezve elterülnek az ágyon, és álomba merülnek. Én is befekszem Gabi mellé, és hamar elnyom az álom.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Kánikula és meztelenség az irodában - Szex Blog

Kánikula és meztelenség az irodában

Lépek egyet előre, majd még egyet, amikor Nóra megfogja a derekam, és magához ránt. Ennek következtében, az álló farkam úgy csusszan bele, mint forró kés a vajba. Előbb csak lassan, majd egyre gyorsabb ütemben járok ki és be a lucskosan nedves puncijában. Az izgalom, és az élvezet hatására, ez a lassú játék hamarosan vad dugásba megy át, aminek az a következménye, hogy mindketten elélvezünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük