Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Megdugott a pasim legjobb barátja

Selymes simogatás hoz vissza az ébrenlétbe, bár ennek a határa, eléggé képlékeny. Mintha lepkék ficánkolnának rajtam, hol itt, hol ott érzem, amint a leheletkönnyű szárnyak megérintenek, hogy aztán a következő pillanatban máshol, máshogy érjenek hozzám. Egy kicsit csiklandoz a játék, ám az idegvégződéseim komolyan veszik a kihívást, mert vad vágyakat, eszelős ölelkezést, és egekig érő orgazmust vetít elém.
Evezek az álom elől, igyekszem a fénybe, mert ez már nem álom, hanem a valóság. Amikor kinyitom a szemem, Mirella szőke hajzuhatagát látom, amint részben betakar. Lassan mozog fel és le, miközben a kezein megtámaszkodik, amitől annyira könnyű és légies az érintése. Elernyedek, a fejem a párnára hajtom, hogy csukott szemmel élvezhessem azt a figyelmességet, amit az imádott nőm ily módon ad tudtomra.
Ma ő a soros. Nem mintha ez így működne, egyszerűen csak ő volt az, aki előbb felébredt. Egy ennyire egyszerű. Élvezem, amit velem tesz, miközben szárnyalok a fellegek felett, egyre magasabbra, ahonnan már csak egy módon juthatok vissza.
Egy robbanás rázza meg a testemet. Milliónyi színes szikra, megannyi forma és alakzat vesz körbe, ami még magasabbra repít, hogy aztán egy gyors zuhanás után ismét a testemben legyek.
Felkönyökölök, és belenézek Mira csillogó szemeibe.
– Jó reggelt – mondom neki, de ő nem jut szóhoz, mert az utolsó cseppeket is felszippantja rólam.
– Jó reggelt szerelmem – búgja felém –, hogy aludtál?
– Nem tudom, hisz aludtam közben, de az ébredés az mennyei volt. Mit szólnál, ha viszonoznám neked a kedvességedet?
– Már alig vártam, hogy felajánld.
Mira lefordul rólam, majd a hátán fekve, széttárt lábakkal várja, hogy lerójam a tartozásom. Odafordulok felé, a lábait széttolva befészkelem magam közéjük, hogy kényelmesen hozzáférhessek a mézescsuporhoz, ami ilyenkor mindig tele van az édes nedveivel.
Kezdetnek megcsókolgatom a nagyajkakat, majd beljebb is, egészen addig, amíg a gyöngyszem ki nem emelkedik a kelyhéből.
A számba veszem és úgy szopom, mintha valami cukorka lenne, amitől egyre nedvesebbé válik, ami már szinte kifolyik belőle, ám én résen vagyok, és mindet felnyalom az utolsó cseppig. Amikor a nyelvem a kisajkak közé tolom, hogy kiteljesedhessen az élvezete, meglepetésszerűen megrándul, mintha csak a detonátort nyalogatnám, és az élvezete belerobban a számba.
Még egy darabig nyalogatom, lágyan csókolgatom, mert orgazmus után így szereti. Amikor az izmai elernyednek, a légzése normalizálódik, akkor felülök mellé, és megcsókolom.
– Pinás a szád – mondja ki félig, ugyanis a csóktól már érthetetlen, amit mond.
– Neked meg geci ízed van.
– Naná, épp most szoptam ki a pasim faszát.
– Ma nagyon gyorsan elélveztél. Van valami oka?
– Nincs. Vagyis… volt egy különös álmom.
– Elmondod?
– Nem is tudom, már kezd szertefoszlani.
– Akkor vágj bele, mielőtt teljesen eltűnik.
– Jól van. Szóval masztiztunk.
– És ebben mi a különös?
– Hát… az, hogy… nem ketten voltunk.
– De én azért ott voltam, ugye?
– Persze. Meg Tomi is, meg a csaja.
– Izgi. Folytasd!
– … Meg Robi, és Melinda. Tomi csajának a nevét sem tudom.
– Nem számít, mondd tovább!
– Szóval itthon voltunk, és… a kanapén ülve beszélgettünk, Tomi meg a fotelban, Robi a másikban, a két csaj meg a fotel oldalán ült. Fura, pedig van elég helyünk.
– És?
– Felváltva mondogattak a fiúk mindenféle érdekes dolgot. Robi a motorjáról, Tomi meg a házépítésről, aztán… elkezdi kigombolni a nadrágját, majd előveszi a farkát, és addig masszírozza, amíg keményen feláll neki. A többiek meg nem is reagáltak, mintha csak ez tök természetes lenne, hogy dumcsi közben valaki kiveri a farkát.
– Folytasd, ez izginek indul.
– Még hogy indul, az egész az volt.
– Mi történt utána?
– Utána? Te is kivetted a sajátodat, és masztizni kezdtél. A leginkább az zavart, hogy a két csaj nem a másik pasit bámulta, hanem téged. Pedig Tominak kurva nagy farka volt, ilyen nagy nincs is. Szóval a csajok téged bámulnak, és persze én is. Aztán azt vettem észre, hogy felizgulok. De nem tőled, vagy Tomitól, hanem így az egész volt izgalmas, hogy csak úgy, beszélgetés közben, nekiálltok kiverni a faszt. Ettől, mint már mondtam, baromira felizgultam, és én is benyúltam a bugyimba, hogy megsimogassam magam, de a puncim annyira lucskos volt már, hogy amikor a bugyimat félrehúztam, akkor úgy folyt belőlem a nedvem, hogy tócsa lett alattam. Erre te…
– Mit csináltam?
– Szerinted?
– Mondd már!
– Letérdeltél előttem és kinyaltál, én meg csak élveztem. Egymás után megállíthatatlanul, miközben néztem a fiúkat, mert akkor már mindketten verték a faszt, és ez még izgatóbb volt. Aztán feltűnt, hogy a csajok… vagyis itt van három méretes fasz, ez a két nő meg csak a saját pinájával játszik. Így hát odamentem Tomihoz, megmarkoltam a faszát, és én vertem neki tovább, de aztán…
– Kiverted a barátom faszát? – kérdezem tőle csodálkozva.
– Persze. Baj? Ez csak álom volt.
– Jó, de mégis… Megnéztem volna.
– Megnézted. Közben te is maszturbáltál, mint állat.
– Így? – kérdezek vissza, miközben megmarkolom a farkam, hogy meghúzgáljam.
– Pontosan, csak gyorsabban. Na szóval, én Tomi faszát vertem, majd lehajoltam és a számba vettem. Jó volt. Majdnem elélveztem a gyönyörtől, és…
– Állj! Te le is szoptad Tomit?
– Persze. A csaja olyan béna volt, hogy… még hozzá sem nyúlt, csak masztizott, ahogy a másik csaj is. Szóval ahogy szopom Tomi faszát, megérzek a seggemen egy kezet, majd egy másikat is. Hátranéztem, de te még mindig rejszoltál, így hát kizárásos alapon Robi markolja a seggem.
– Ejha, az egyiket szopod, a másik meg…
– Várjál. Robi fogja a seggem, majd az ujját a pinámba nyomja, megforgatja benne, aztán meg a faszát gyűri belém, ami akkora volt álmomban, mint egy rúd szalámi. Aztán alaposan megkefélt, én meg élveztem.
– Robi megbaszott téged?
– Meg hát. De nyugi ez, csak álom volt. Szóval, ahogy Robi kúrja hátulról a pinámat, elfog a vágy, hogy szopjam is. Megfordulok, majd a számba veszem, és csak élvezem, ahogy kitölti a számat, és mert vastagon szaftos tőlem. Hozzálátok szopni, amikor Tomi markolja meg a seggem, és magára ránt. Amikor már az ölében ülök, Robi megint a számba nyomja a faszát, de már nem én szopom, egyszerűen csak szájbakúr.
– Nahát. Nem is tudtam, hogy ennyire perverz vagy.
– Ez nem perverzió, csak élvezet. De te sem vagy ám különb!
– Miért? Én mit csináltam? Vertem a faszom?
– Eleinte igen, de aztán… Amíg engem a két barátod megbaszott, te a Tomi csaját becserkészve, egyszerűen a szájába nyomtad a faszt, és úgy basztad szájba, ahogy engem Robi. Eddig azt hittem, hogy féltékeny lennék, ha más nővel csinálnád azt, amit velem szoktál, de álmomban csak felizgatott. Annyira izgató volt nézni, hogy a farkad tövig a szájában volt, hogy attól én is elélveztem. Nem is egyszer, mert közben Tomi alaposan megkúrta a pinámat.
– Lehet, hogy tényleg perverz vagyok, mert felizgat az álmod. Megnéztem volna, hogy csinálod!
– Tényleg?
– Naná.
– Jól van, megoldom. Szóval te Tomi csajával… Neki mi a neve?
– Nem tudom, talán Kitty.
– Lehet. Tudod mi Kitty ellentéte?
– Nem.
– Hát Betty – mondja Mira, miközben csilingelő hangon nevet a saját viccén. – De félre a tréfával. Betty után, Melindát is…
– Kitty.
– Jó, akkor Kitty után Melinda kerül sorra, mert őt is megbaszod. Ő legalább élvezte, mert úgy visított, mint egy kismalac, aztán meg csak elterült a fotelben, mintha elájult volna. Na erre Robi otthagy engem, és megnézi mi van a csajával. Ez volt az a pillanat, amikor végre feltápászkodsz a kanapéról, és elém állsz. Végre megint szophatom a faszod, ám továbbra is Tomi farkán lovagolok.
Mira megáll, mintha gondolkodna, miközben most is a punciját simogatja.
– Nincs folytatás? – kérdem tőle.
– De van, csak nem emlékszem rá, mi volt még.
– Na várj csak, majd felidézem. Fordulj hasra!
Mira szó nélkül teszi, amit mondok, majd, amikor már a popsija felém meredezik, fölétérdelek, és a farkam tövig belenyomom.
– Ah… ez nagyon jó. Sokkal jobb a faszod, mint a barátaidé.
– Remélem is! – mondom válaszként, majd alaposan megkefélem őt, amíg el nem élvez. Aztán megfordítom, és a hasára, mellére verem rá a farkam, amit ő a két kis kezével szétken magán.

***
A Mira által elmesélt sztori annyira felizgatott, hogy úgy döntöttem, holnapra meghívom hozzánk Robit és Tomit, és persze a lányokat is. Vasárnap lévén talán nincs más programjuk. Erről persze Mira semmit sem tud, legyen ez neki meglepetés.

Vasárnap dél körül meg is érkeznek, ahogy a pizza is, amit titokban megrendeltem ebédre. Miután mind megettük, letelepszünk a nappaliban, ahogy azt Mira elmesélte, majd beszélgetni kezdtünk.
Amikor a beszélgetés kezdett már unalmassá válni, mintha csak egy önkéntelen mozdulat lenne, a nadrágon át elkezdtem a farkam masszírozni, amíg az elég kemény nem lett. Persze a többiek csak néztek, hogy mit csinálok, de egyik sem tette szóvá.
Ettől kicsit felbátorodva, kiszabadítom a nadrágból, majd látványosan elkezdem húzgálni, miközben egy elterelő kérdést dobok be a csevejbe.
– Nektek, hogy telt a nyár, merre voltatok nyaralni?
A társaság figyelmét leköti a ténykedésem, ám Mira veszi az akadályt, és közelebb jön hozzám, hogy a kezével rásegítsen a játékomra. Eleinte csak simogatja, majd rábukik, és a nyelvével játszik a makkomon.
Én közben nézem őket, hogy vajon miként fognak erre reagálni. Alapvetően majdnem úgy történik minden, ahogy Mira elmesélte, ám a valóság némileg különbözik az ő verziójától.
Melinda az első, aki megmozdul. Feláll Robi mellől, és leül mellém a másik oldalamra, majd megmarkolja a farkam. Kitty sem akar lemaradni, ezért Tomi nadrágját kezdi kibontani, majd nemes egyszerűséggel ráül a farkára.
Ettől beindulnak a dolgok, és majdnem úgy, ahogy Mirella megálmodta, hajnalig élvezzük egymás társaságát.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Pornómozi kirándulás után - Szex Blog

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

A csajom leszopja az ételfutárt - Szex Blog

A csajom leszopja az ételfutárt

Már egy ideje megy a műsor, a futár meg sem mozdul, ám Anett egyre jobban belemerül a dologba. Már nem csak a fasz jár ki-be a szájában, hanem a keze is a punciját simogatja, amitől hamarosan el fog élvezni. Ahogy mézem a formás seggét, ahogy az ujjai ujjazzák a nedves pináját, elfog a vágy, mire felállok a fotelből, odamegyek hozzá, majd a farkam belenyomom. Anett erre megremeg, és még erőteljesebben szopja a fickót, miközben én hátulról megkúrom őt.

szex-idős-korban

Szex ötven felett is – az időskori szex nyomában

Szex ötven felett is - az időskori szex nyomában Nemcsak a húszéveseké? Hát nagy csodákat nem fogunk állítani ebben a cikkben, és nem találjuk fel az örök fiatalság vizét sem, sokkal inkább megpróbálunk néhány tippet adni, mit tehet az, aki már idősebb, de mégis szereti az intimitást, és a szexet! Hormonok! Sokan azt gondolják, hogy a szexualitás maximum a harmincas éveink végéig erős, aztán szép lassan kihuny… jönnek a hölgyeknél a menopauza évei, csökken a női hormonok szintje,...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük