Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A feleségem megerőszakolása

A feleségem és én beszélgettünk a szexuális életünkről, és ekkor jöttünk rá, hogy valami izgalom kell, ami feldobja, mert ugyan jó, élvezzük egymást még most, tizenkét év után is, de be kellett látnunk, hogy már mindent kipróbáltunk, és kell valami új. Egy este a kanapén heverészve filmet néztünk, amiben volt egy olyan jelenet, amiben a nőt megerőszakolja egy betörő. Miután a filmnek vége lett, a nejem így szól hozzám.
– Ez felizgatott, és nem kicsit.
– Mire gondolsz pontosan?
– Tudod, amikor a betörő felforgatja a lakást, majd amikor benyit a hálószobába és meglátja az ágyon fekvő meztelen nőt, és…. megerőszakolja.
– Ténylg felizgat ha megerőszakolnának?
– Igen. Azt hiszem élvezném nagyon.
– Jól van, akkor legközelebb ki is próbáljuk. De vajon kit kérjek meg, hogy ezt megtegye? – kérdezem tőle, ami valójában egy költői kérdés, és ezzel csak húzni akartam őt. Sikerült is.
– Naaaa! Te legyél az, te erőszakolj meg. Amikor még félálomban vagyok, akkor rámveted magad, és jól megbaszol.
– Ha ez a vágyad, akkor ezen könnyen segíthetünk. Nem mondom meg hogy mikor, majd egyszer megleplek vele.
– Húúúú. az nagyon izgi lesz. – Mondja nekem, miközben a lábait széttárja, és a pináját kezdi simogatni.
– Ha ezt csinálod, akkor már most megbaszlak, és még a szemed is bekötöm, hogy ne láss semmit. Erre még hevesebben simogatja a csiklóját, és vágyakozva néz rám.
– Már alig várom. Csináld már te állat. Gyere és basszál meg. Megbaszta, ahogy kell. Utána elmentünk aludni, mert reggel korán kell kelnem, mert holnap sok munka vár rám.

Napközben folyton az jár az eszemben, hogy miként fogom megerőszakolni a nejemet. Az hogy csak úgy rámászok, és megdugom, az elég gyenge, valami plusz kell hozzá, de mi legyen az.

Amikor végre elindulok hazafelé, már majdnem sötét van, hisz télen rövidek a nappalok. Még mindig azon jár az eszem, hogy hogyan fogjak hozzá az erőszakoláshoz, amikor egy fényreklám villanása elvonja a figyelmem a tervezésről. Egy szexbolt fényreklámja, mintha csak megrendelésre történne. Leparkolok a járda mellett, és betérek az üzletbe, ahol egy fiatal, – alig lehet több húsz évesnél, – nő toppan elém.
– Miben segíthetek?
A meglepetéstől szóhoz sem jutok, csak nézem a lányt, és elfog a vágy. Alig van rajta valami, és az is szinte átlátszó, de ami nem, az pont nem takar semmit belőle. Ahogy nézem, elkezd kialakulni gondolatban, hogy hogyan tudnám megerőszakolni őt. Persze csak gyakorlásképpen, hogy e nejemet igazán lenyűgözzem. A szemem legeltetem rajta, miközben már az ágyon hever, én meg a háta mögött rákattintom a csuklójára a…
– Hahó Uram! Jól van?
A hangra összerezzenek, és a szemébe nézek. Kár volt, mert a szemei még inkább elbűvölnek. Néhány pillanat kell még ahhoz, hogy összeszedjem magam, és megszólaljak.
– Igen, jól vagyok. Köszönöm a kérdését.
– Remek. Miben segíthetek?
Elmondom neki nagy vonalakban, hogy a szexuális életünket akarjuk egy kicsit feldobni, és ehhez a megerőszakolás mellett döntöttünk.
– Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis én a szakértője vagyok ennek a devianciának.
– De ugye nem fog engem megerőszakolni? – kérdezem tőle.
– Ugyan, dehogy. Csak ha kifejezetten kéri.
– Szóval itt ilyet is lehet kérni?
– Talán igen, de csak privátban. Szóval ki fog kit megerőszakolni. – kérdezi tőlem, és hozzá olyan ártatlan arcot vág, mintha azt kérdezte volna, hogy megkaphatja-e az üres csokipapíromat.
– A terv az, hogy én erőszakolom meg a nejemet.
– Csináltak már ilyet?
– Még nem.
– Akkor mondom mire lehet szükségük hozzá. Először is kell egy bilincs, vagy kötél, amivel megkötözi a kezeit. És talán a lábait is. Én a bilincset ajánlanám, mert a kötél némi szakértelmet igényel. Aztán szükség lehet egy szájpecekre, hogy ne tudjon kiabálni. Ez lehet a szokásos gumigolyós, vagy valami speciális. Amikor ezt mondja a kezével rámutat egy polcra, ami tele van olyan eszközökkel, amiket szerintem még Mengele is használt egykor.
– Jó lesz a gumigolyó. – mondom neki.
– Remek. Kell egy szemtakaró is, meg egy ostor, meg…
– Bocsásson meg, én nem értek ezekhez, úgyhogy önre bízom, csak szedje össze, amire szükségem lehet, és már itt sem vagyok.
Ennek az egyik oka az volt, hogy a farkam már úgy állt, hogy majdnem beletört a nadrágomba. Részeb azért, mert már siettem volna haza, hogy végre megerőszakolhassam a nőmet, és nem mellékesen azért, mert a csaj szinte majdnem meztelen volt ami baromira felizgatott. Tíz perccel később, a kocsi már a garázsban, én meg csak ülök a kocsiban, ás nézem a szatyornyi kütyüt. Kicsomagolom mindet, mert a hálóban már hangosabb lehet. Kiszállok a kocsiból, és elindulok a házba. Sehol senki, minden üres. Nagyon csalóka ez a sötét, olyan, mintha már éjszaka lenne, pedig még alig ban hét óra.

Mivel az alsó szinten nincs, elindulok az emeletre, azt gondolván, hogy biztos ott lesz. Bingó. Ahogy benézek a hálószobánkba, ő ott fekszik hason az ágyon. Csak egy bugyi van rajta, és a melltartó. A haja szétterül a párnákon, és látszik ahogy szuszog. Csak a kintről beszűrődő fény ad világosságot, de nekem ez pont elég. Csendesen levetkőzök, a ruháimat csak úgy ledobálom a szőnyegre, majd kiteszem az ágy végébe az új játékszereket. Mivel kezdjem? Kezembe veszem a csatos bőrből készült bilincset, ami valójában nem is bilincs, de amivel össze lehet kötni a lábakat bokánál. Ez jó lesz.

Igyekszem úgy tenni, hogy ne ébredjen fel, bár az is eszembe jut, hogy ha mégis felébredne, akkor együtt működne velem. A lába megvan, mi legyen a következő. És a legfontosabb, hogyan?
Az eszközöket e kezemben tartva fölé térdelek, és a két karját a háta mögött összebilincselem. Vicces ez a szar ezekkel a rózsaszín plüss bizbaszokkal. A következő a szemtakaró, majd amikor ez is kész, jöhet a szájpecek. Szerintem erre mindenképpen fel fog ébredni, és talán még ellenállásra is számíthatok. Mindegy, most már nincs visszaút.

A jobb kezemben a golyóval, bal kézzel a homloka alá nyúlok, és megemelem a fejét, majd a nagy golyót a szájába teszem. Na ez az a pillanat, amikor felébred és ellen áll nekem.
– Ne ficánkolj, akkor könnyebb a dolgom. – mondom neki, miközben a tarkóján becsatolom a bőrszíjakat. Remélem nem túl szoros, és nem is laza.
– Ennnnnnnnn-Geeeeeeee-Jeeeeeeeel. – Mondaná ő de golyó megakadályozza a beszédet. így csak a magánhangzókból lehet következtetni arra, hogy mit is mond.

Ahogy a háta felett térdelek, elkezdem leráncigálni róla a tangáját, ami így elég nehéz feladat, és így el is szakad. Jó lesz így is. Egy egyik kezem az ő megbilincselt kezeit, markolja, így az ártalmatlan számomra. A másik kezemmel a farkam próbálom belenyomni a pinájába, de az fetrengés miatt ez egy kicsit nehezen megy. Rángatja magát, és dobálja, miközben folyamatosan árad belőle a szó, amit nem értek, és most nem is akarok vele foglalkozni. Meg akarom őt baszni, ahogy azt ő is szeretné.

Amikor végre benne van a faszom, elkezdek mozogni. Kezdetben lassan, aztán egyre gyorsabban. Ahogy a tempót növelem, úgy szűnik az ellenállása is. Mielőtt elérném a csúcspontot, kicsit lazítok a szorításon is, hogy neki is legyen elég ideje eljutni az orgazmusig. Váltogatom a tempót. Hol a lassabb dugás, hol pedig a gyors baszás. Amikor gyorsítok, akkor már ő is láthatóan élvezi, hisz a fenekét úgy nyomja rá a farkamra, hogy az tövig belecuppan. Már nagyon közel vagyok a csúcshoz, és érzem hogy ő is ott jár már, mikor valami történik. Egy sikkantást hallok, amitól megdermedek, mert ez a hang az ajtó irányából jön. Megállok, és az ajtó felé fordulok, hogy lássam ki a fene lehet az.

Amit látok, attól megdermedek. Pontosabban akit látok, attól kiver a víz. A nejem áll az ajtóban, és a szájara szorított kezeivel próbálja csökkenteni a meglepetés által kiváltott sikolyt.
– Mi folyik itt. – Kérdezi. amit akár én is kérdezhetnék. De ha a nejem az ajtóban áll, aki kit basztam meg ilyen kellemesen, Visszafordulok felé, aki immár az ágyon ül, és épp leveszi magáról a szemtakarót, és kiköpi a golyót. A feleségem húga.
– Mi a picsa? – kérdezem én válaszra sem várva.
– Nem tudtál volna még egy percet várni? – kérdezi a hugica, egy kissé felháborodva. A nejem nem válaszol, csak kiviharzik a szobából, és a földszintig meg sem áll.
– Bocsi. – mondom a huginak és futok a nejem után.

Ő a nappaliban a konyha asztalnál ül, és a fejét a karjaira borítva sír. Odalépek mellé, és megszólítom őt.
– Ne haragudj, nem szándékos volt, azt hittem te vagy az, és arról fogalmam sem volt hogy ő itt lesz.
A nejem felemeli a fejét, letörli a könnyeit, majd megszólal.
– Tudom, nem a te hibád. Ma jött, én sem tudtam előre. Azt mondta hogy fáradt, és mivel ott beszélgettünk az ágyon, el is aludt, én meg addig lementem boltba, hogy hozzak egy kis innivalót, meg rágcsát.
– Ne haragudj, nem így terveztem.
– Mondtam hogy nem a te hibád, csak…
– Mi az a csak?
– Nem akarok erről beszélni.
– Jól van, akkor… Leszedné rólam valaki azt a szart?
– Ez a hugi. A nejem elindul a hang irányába, és mire én odaérek, már nevet. A hugin nevet. A lába még mindig összekötve, és a bilincs is a csuklóján van, így araszolgat a lépcsőn lefelé. Elég vicces jelenet, bár csak a feleségem nevet rajta, én nem venném hozzá a bátorságot, hisz én kötöztem őt meg. Felszaladok mellette a lépcsőn, hogy megkeressem a kulcsot. Amikor visszaérek és leveszem róla, ő felszalad, majd egy perc múlva ismét ott van velünk és felteszi a kérdést.
– Elmondanátok, hogy mi volt ez az egész? A nejem belekezd a mondókába, én meg addig felmegyek a hálóba és magamra kapok valamit. Mire visszaérek, már jó a hangulatuk is.
– Szóval nincs harag ugye? – kérdezem a hugitól, mire ő így válaszol.
– Ha a drágalátos nővérkém csak egy perccel később jön, pont jó lett volna. De ezt majd leverem rajta.
– Sajnálom hogy így alakult, de…
– Mi de? -kérdezi a hugi tőle.

A nejem végignéz rajtunk, és rájön, hogy ez mindenkinek élvezetes játok volt, és ez megváltoztatott benne valamit.
– A fenét sajnálom. – kezd bele ismét a mondandójába. Kibaszottul felizgatott hogy a húgomat kúrtad meg. Bocsi hugi de ez van.
– Akkor jó, mert én is élveztem nagyon a férjedet. Úgy baszik mint egy igazi macsó.
– Hohó, én is itt vagyok ám. -szólok bele a csevejbe.
– Még jó hogy itt vagy, nem is engedünk el. Igaz hugi?
– De nem ám. Be kell fejezned, amit elkezdtél.
– Úgy van, és utána engem is megbaszol, mint egy igazi macsó.

Így is lett. Miután megvacsoráztunk, felmentünk a hálószobába, és ott folytattuk, ahol előzőleg abbamaradt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
pc-izom

PC – az elfelejtett örömizom

PC - az elfelejtett örömizom Számos fiatal anya számára ismerős a szülés után fellépő kellemetlen jelenség: hirtelen lehajlás, vagy egy jóízű nevetés után néhány csepp vizelet ürül a nadrágba. A legtöbben szégyellnek a problémával orvoshoz fordulni, melyért egy elgyengült izomcsoport, a Pubococcygeus a felelős. A NAGYMAMA ELLENŐRIZTE Az amerikai Dr. Arnold Kegel elsők között foglalkozott a jelenséggel. Mivel az alhasi szervek, közöttük a méh, húgyhólyag, hüvely felfüggesztéséhez a Pubococcygeus ( a továbbiakban PC ) izomzat hozzájárul, ezen a...
maszti-a-kadban

Maszti után egy menet a barátnőmmel

Maszti után egy menet a barátnőmmel Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk. Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára....
orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük