IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +0
  • -1
  • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 100%

Elborzasztó, furcsa szexuális szokások

Egyre gyakrabban hallunk olyan házaspárokról, akik a nyelvi, kulturális és szokásbeli különbségek ellenére egymást választották életük társául. A távolság azonban gyorsan kiütközik egy kapcsolatban, és nem csak a kommunikációban, az étkezésben, hanem olyan helyen is, amelyre nem is gondolnánk: az ágyban. A világ legfurcsább szexuális szokásaiból válogattunk.

Olcsó exporthitelek, kenyérbutikok, startup-sztorik, friss üzleti trendek és rengeteg gyakorlati tipp, amellyel hatékonyabbá teheti az üzletét. Megjelent a Piac & Profit üzleti magazin legújabb száma!

Ahány ház, annyi szokás – mint mindenre, úgy a szexre is igaz a mondás, sőt! A világ más tájain egészen érdekes, néha elborzasztó szokások élnek az ágyban!

Közép-Afrikában például a tömegszex egy sajátos fajtáját élik a házasulandók. Néhány törzs ugyanis a mai napig úgy tartja, hogy a szex legyengíti a férfiakat, ugyanis a nő nemi dzerve kiszívja a másik nem életenergiáját. Ezért Közép-Afrika egyes területein tartózkodnak a gyakori szeretkezéstől. Sőt! A friss házasok nem kettesben bújnak ágyba! A menyasszonyt kifektetik a falu főterére, sorba állítják a törzs férfijait, akik közül a leggyengébb áll előre. Mindannyian közösülnek az ifjú asszonnyal, és várják a hatást: vajon bárki is belepusztul-e az aktusba. Ha nem, akkor érintheti meg csak a férj a nejét.

A Csendes-óceán egyik apró szigetén ugyancsak zavarbaejtő szokások uralkodnak: egy lány addig nem mehet férjhez, amíg el nem veszíti a szüzességét. A lányok azonban közelről sem a leglogikusabb megoldást választják a probléma kiküszöbölésére, nem jövendő férjükkel szeretkeznek, hanem felfogadnak egy olyan férfit, akinek hivatalos és legális foglalkozása a liliomtiprás.

Tunéziában pont fordítva áll a dolog: itt csak az mehet férjhez, aki szűz, és ennek az első éjszakán bizonyítékát is adja, vagyis azt a lányt, aki nem vérzett az első együttlétnél, nem tekintik érintetlennek. Ezért sok dolguk akad a sebészeknek az észak-afrikai országban: a plasztikai sebészet ugyanis már megtalálta a megoldást a problémára, stoppolják a lányok szűrhártyáját…

Szaúd-Arábia is sajátos szokásokkal bír, itt is tilos nem szűzen férjhez menni, de – figyeljenek, hölgyeim! – itt a férfiakat is ugyanez a kötöttség sújtja. Mivel házasság előtt nem érhetnek nőhöz, ezért sokak szerint kvázi-homoszexuális kapcsolatokba bonyolódnak, hogy amennyire csak lehet, megismerjék a testet és a technikákat. Persze valószínű, hogy az erősebbik nem másik tagján végzett gyakorlatok és tapasztalatok kevésnek bizonyulnak majd a nászéjszakán…

  • +0
  • -1
  • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 100%
IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account