Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A férfi erogén zónái

Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen – főleg kamaszkorban – az éjszakai spontán ejakuláció.

Ezekre a tudat híján működő élettani történésekre az egyszerűség és a biológiai állapot a jellemző. Kivételek azok az álom-szimbólumok, amelyeknek megfejtése már a mélylélektan tárgykörébe tartozik. „anyám, az álmok nem hazudnak..” írja Petőfi, s ez bizony igaz akkor is, ha első „látásra” és hallásra az álom tartalom érthetetlennek, olykor badarságnak tűnik. Az álmok a tudatalatti vágy-fantáziák tükrei.

A valóságban pedig az erotika, bármennyire is a nemiség kísérőjelensége, a legmagasabb nemi kultúráltságnak lehet a megjelenítése. Mindenki rendelkezik valamilyen „mennyiségű” szexuális tartalommal, s az egyénre jellemző energiát képvisel. Vannak kifejezetten jó szexualitással megáldott férfiak és vannak, akik hyposzexualitásuk miatt kevésbé aktívak, vagy akár emiatt tartózkodnak is a nemi együttlétektől. Olyanok is akadnak, akiknek pszichoszexuális fejlődésüket megzavartak a környezeti, emberi tényezők, s ők teljesen elfordultak az életnek ezen részétől Ők aszexuálisok, akik pedig csak gyér és ritka érdeklődést mutatnak a téma iránt: a hyposzexuálisok.

Minél gyérebb az egyén szexuális hajtóerejének energiája, annál nagyobb szüksége van az előjáték erotikát fokozó történéseire, a partner szexepiles magatartására, vagy éppen küllemére. A múlt század elején, a viktóriánus kor gyümölcseként, a szemérem kötelező női erény volt. A hosszú szoknyákból elővillanó női boka, erotikus hatással volt a férfiakra. Napjainkban viszont a nők szinte meztelenre vetkőzve, átlátszó semmikben mutatkoznak nyilvánosan, olykor a női szükséges fehérneműt elhagyva rezegtetik rugalmas vagy kevésbé esztétikus mellüket. Ez a nagy szabadosság és a nők kezdeményező magatartása olykor pont a fordított eredményt éri el, mint amit megcélzott.

Az ősi „hím-aktivitást” jelentősen gátolja a női ki- és feltárulkozás, erről árulkodik az a sok szexuális zavar, ami a fiatal generációt gátolja az egészséges libidó kialakulásában és újra termelődésében. Minden nőben meg vannak azok a gének, amelyek nemcsak mozgósítani képesek a férfi nemi vágyát, de amivel jól gazdálkodva egy életen át fenntarthatja párja érdeklődését maga iránt. Csakhogy ezzel az adottsággal bánni kell és ugyanúgy szükség van a férfi nemi étvágyának felkeltésére, mint ahogy, mint tudjuk „az éhség a legjobb szakács”.

A közvetlen testi kapcsolat során rangsorolhatók azok a testi zónák, amelyekkel a libidó fokozható, ha erre szükség van. A jó szexualitású férfi testének egész bőrfelületén érzékeny. A látvány és tapintás együtt képesek növelni a szexuális feszültséget, s minél nagyobb ez a feszültség, annál nagyobb hatású annak oldása, intenzívebb a gyönyör érzete.

Ezen túl a nyak háti része, a fül gyöngéd ingerlése az ott található idegvégződések miatt fokozzák a közösülési kedvet. Ezen túl térdhajlat belső oldala, a fenékizmok simogatása is hatásos. A férfi hasa, és combjainak belső része atavisztikus, ősi rögzülések miatt, amíg a nemi aktus formája – állatoknál ma is így van – ez volt megőrizte ez a tájék az alacsony ingerküszöböt, s ezért a jól reagáló képességet is. A comb belső felületén lévő u.n. szabó izom erőteljes simogatására a herék kissé felhúzódnak és ennek erotikus hatása felér egy, a herét konkrétan érint ingerrel.

Az ébrényi élet korai fejlődési szakaszában az ember „egynemű”. Igaz, hogy a kromoszomális program (XX. XY) már kód szinten jelzi az egyén nemét, de a nemi szerv fejlődése a 7-8. embrionális hétig közös. Csak később, amikor már a kislányembrióban kifejlődik a petefészek szövete, kisfiúban a hereállomány, ezek termelni kezdik a női- illetve férfi hormont, akkor válik ketté a korábbi közös alap. Ez a közös alap a női nemi szerv. Ebből az ősi „közösködésből” megtartott idegsejti csoportosulás a férfinél is meg van, noha neki nem lesz szüksége erre a képződményre, amely a csecsemő táplálásának centruma. A nemi differenciálódás idején a speciális sejtcsoportok már korábban a „helyükre” rendeződtek, csakúgy, mint kislánynál a csikló tájékon összegyűlt sok millió neuron. Ezeknek az a hivatása, ha az egyed férfi lesz, a klitorisz tovább növekedve hímvesszővé alakul, amelynek sokféle működéséhez gazdag idegellátottságra van szükség. A közös nemi szerv fejlődés legpregnánsabb bizonyítéka a férfi herezacskóján látszó összenövési forradása a nagy ajkaknak, amely a lánynál nyitott marad.

Így érthető, hogy a férfinek is érzékeny a mellbimbója, amelynek ingerelhetősége miatt kerül az erogén zónák közé. Természetesen a hímvessző és a herék direkt ingerlése a lehatásosabb, de akinek erre a közvetlen ingerlésre nincs szüksége, mert enélkül is akcióképes, annál nem is érdemes ez gyakorítani, főleg azokban az esetekben, ahol a direkt ingerlés jelentősen sietteti a magömlést. Nem az a cél, hogy mihamarabb vége legyen a szeretkezésnek, hanem az, hogy mindkét fél csúcsélményének elérése után fejeződjék be az aktus.

Ismerd meg a nők erogén zónáit is: katt ide!

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

edes-ebredes

Édes Ébredés

Édes Ébredés Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél. Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen...
Hárman dugjuk meg a barátnőmet.

Hárman dugjuk meg a barátnőmet

Hárman dugjuk meg a barátnőmet. Először csak halkan, majd egyre hangosabban nyögdécselni kezdett, miközben tovább szopta a farkamat. Megszűnt a külvilág, csak a szerelmemet láttam, amint az élvezet hullámokban elborítja a testét. Az, hogy neki mindjárt jó lesz, erősebb inger volt számomra bárminél.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük