Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nudista büfében az asztalnál

A hétvégén a nudista strandon pihentem ki a hét fáradalmait. Egyedül mentem, nem volt senki aki velem tartott volna, hisz az idő nem volt túl jó, csak a langyos idő, és a szemerkélő eső voltak a társaim. Úszkáltama vízben, ami pont jó volt, se hideg se meleg. A nap csak ritkán bukkant elő, így napozni se volt esélyem. A vízben lubickolva nézegettem a parton heverésző nőket, és arra gondoltam, hogy jó lenne ha már újra lenne komoly kapcsolatom, hisz akkor nem egyedül kéne a hullámokat masszíroznom.

Miután eleget úszkáltam, kimentem a partra, és a büfé felé figyelgettem, hisz már a gyomrom is jelzett, hogy jó lenne leküldeni neki valami fincsit. Elsétáltam a büféhez, és megnéztem a kínálatot. Pompás. Úgy döntöttem hogy beállok a sorba és eszek valami finomat.

A sor végére álltam, miközben azon gondolkodtam hogy mit is igyak a sült-hal mellé. Miután én lettem a sor vége, felfigyeltem az előttem állóra. Egy alacsony hosszú hajú kerek seggű lány volt előttem. Nagyon formás, és csábító az alakja, szerettem volna elölről is megnézni, de hát ezt most nem lehetséges, talán majd később. A hátsója lenyűgözött, kerek tömör, és gyönyörű, Az egész nő ilyen volt, nem duci, de még csak nem is telt, egyszerűen csak tömören sűrű. Nagyin felizgatott a látványa.

Ahogy nézegettem őt, azt vettem észre, hogy a farkam kezd ágaskodni. Próbáltam a figyelmem róla, ami nehezen ment, hisz ott domborodott előttem 30 centire. Nézegettem a kínálatot, a pultot, a fákat, mindent kipróbáltam, de a gondolataim újra visszatértek a formás seggű lányhoz. Körül kémleltem a környezetet, hogy vajon mennyire nyilvánvaló hogy álló fasszal lépkedek a kek seggű lány mögött. Úgy tűnt senki nem vette észre, de azért próbáltam úgy állni, hogy némileg takarásban legyek.

Ekkor megtörtént a „baj”. Előttem a lány addig mocorgott, amig egy laza hátvakargatásból kiindulva, a lendülettől lepofozta a farkam. Nem tudatosan, csak a lendület vitte a kezét. Na, gondoltam most lebuktam, és lelkileg felkészültem arra, hogy jelenetet fog rendezni, és botrányt csínál. Szerencsére ez elmaradt.

Amikor sorra került, kikérte magának az ebédre valót. A pultos mondta hogy még várni kell, rá, mert frissen készítenek mindent. A lány bólintott, és kissé félreállt, hogy oda engedjen a pulthoz. Elmondtam a pultnál serénykedő idősebb asszonynak, hogy mit kérek, és ő pillanatok el is készítette nekem egy tálcára. Amig ez a jelenet zajlott, a szemem végig a csajon, hisz most jól meg tudtam nézni szemből is, ami még jobban lenyűgözött, amint a hátsó látvány. A faszom fél árbócon meredt előre, hisz a csaj miatt már állt volna teljes díszben, ám a pultosnű látványa és a modora ezt némileg kompenzálta. Ezért volt szolid az erekcióm.

Miután kifizettem a számlát, megfogtam a tálcát, és elindultam keresni egy asztalt, ami legalább részben eltakart az emberek elől. Találtam is egyet, és az embereknek háttal le is ültem. Elrendeztem magam előtt az ebédre szánt étket, és épp elkezdtem a falatozást, amikor a hátam mögött megszólalt egy női hang.

– Szia, szabad itt egy hely?
– Felnéztem, és az a lány állt mögöttem, aki annyira felizgatott.
Egy pillanatra végigfutott bennem a gondolat, hogy van elég üres asztal és hely, miért pont ide akar ülni?
– Persze hogy szabad ülj csak le nyugodtan, ahova tetszik.
– Nem gond ha melléd ülök?
– Dehogy.
– Köszönöm.

Leül, elhelyezkedik, és ő is hozzálát az ebédjéhez. Néhány falat után megszólal ismét.
– Tulajdonképpen ezért jöttem ide hozzád, hogy bocsánatot kérjek.
– Na de miért, hisz nem is ismerjük egymást?
– Na igen, de azt hiszem mégis van miért.
– Mi lenne az?
– Amikor sorban álltunk, és vakargattam a hátam, véletlenül megütöttem a farkad. Hát ezért a bocsánatkérés, hidd el nem volt szándékos.
– Ugyan, én már meg is feledkeztem róla, Semmi baj.
– Biztos?
– Persze. Tulajdonképpen én voltam a hibás mert ránéztem a se… fenekedre, és elöntött a forróság, amire a kis huncut barátom elkezdett meredezni. Ha ez nincs, akkor nincs a baleset sem, Úgy hogy ezen ne emészd magad.
– Köszönöm. Akkor tulajdonképpen mégis én voltam az oka, hisz miattam, állt fel a faszod, és ezért történt a baleset is.
– Ugyan. Mint mondtam csak baleset volt, nincs miért okolni magunkat, ez máskor is előfordulhat. De hogy tudd, nekem igazából jól esett, hisz már egy ideje nincs barátnőm sem, de ha lenne, akkor ő állt volna előttem, és akkor nem történt volna meg ez az eset.
– Mióta nincs barátnőd?
– Már 3 hónapja.
– Sajnálom. Ha tényleg magányos vagy, akkor megengeded, hogy jóvá tegyem a hibámat?
– Mire gondolsz pontosan?
– Erre.

Egy mozdulattal félre tolta a tálcámat, és az asztal takarásában megmarkolta a farkam. Ekkor jöttem rá, hogy most már úgy áll mint a cövek, hisz amig beszélgettünk végig Őt néztem. Csodás látvány, meg kell hagyni. A mosolya bájos az alakja bűbájos, a mellei mennyeiek, és a keze… Az isteni. Ahogy megmarkolja a faszom, majdnem elélvezek. De nem csinál semmit, csak markolja.
– Mit gondolsz ki tudlak engesztelni valahogy? Kérdezi Ő, miközben a szemembe néz, és megnyalja a száját.
– …hát nem is tudom, talán ez a hely nem a legalkalmasabb erre. Nem gondolod?
– Nem. Én imádom az ilyen helyzeteket. Nos? megengeded vagy sem?
– Jó, talán egy kicsit. Nem szeretnék lebukni így a nyilvánosság előtt.

Ahogy ezt kimondtam, a keze máris beindult. Lassan húzogatta a farkam, pont annyira lassan, hogy épp csak szinten tartotta a merevedésem. Láthatóan nem akarta csak úgy kiverni, ennél többet véltem látni a dologban.
– Jó így neked?
– Igen. Nagyon jó, akár órákig vagy napokig is el tudnám ezt viselni.
– Ennek örülök.

Eközben a másik kezével, benyúl a lábai közé, azokat egy kicsit széttárja, és elkezdi a punciját simogatni. Ettől kiver a víz, a szívem egyre hevesebben dobog, és a faszom is követelően lüktet.
– Te is csináld így. Mondja nekem. Erre én a szabad kezemmel benyúlok a lába közé, de ő félreüti a kezem. – Nem így. Magadnak.
– Én verjem a farkam?
– Igen, én meg közben simogatom magam.
– Te ezt tényleg komolyan gondolod? Itt vagyunk egy strand közepén, körülöttünk egy csomó ember, talán nem itt kéne ezt csinálni.
– De igen, csináld csak majd meglátod hogy jó lesz.

Körül nézek, hogy lássam hogy állnak a dolgok. Nem túl jó, de lehetne rosszabb is. Itt-ott kisebb csoportokban tömörülnek az emberek, senki nem figyel ránk. Ahogy visszafordulok a lány felé, azt látom hogy immár hevesen ujjazza magát, nem zavarja a környezet, vagy az, hogy megláthatják. Ettől én is megremegek, és a kezem önkénytelenül is a faszomat markolja. Ahogy nézem a lányt, ahogy egyre hevesebben maszturbál, én is rárántok párat, amitől majdnem elélvezek.

Ekkor ő, mintha már régi ismerősök lennénk, a vállamra hajtja a fejét, és még hevesebben nyúzza a pináját. Eközben én sem bírom tartani magam, és vele egy ütemben verem a faszom. Alig fél perc kell csak hozzá, hogy ő elélvezzen. Csendben, diszkréten, csak én érzem a hogy remeg a teste, és ettől én sem tudom már visszatartani. Kilövell belőlem a geci, ami a lányt részben eléri, de a legtöbb, az asztalra a tányérunkba hullik vissza.

Még fél perc, amig a remegés lecsillapodik, aztán felegyenesedik, rám néz és azt mondja.
– Köszönöm. Ugye hogy jó volt? Ne is tagadd, látom. Most már együnk mert éhen halok. Jóétvágyat.
– Neked is jó étvágyat. Ő elkezd falatozni, és látszik hogy tényleg éhes. Én is hozzálátok, bár egy kicsit zavar, hogy a halam csupa geci lett, de ő megoldja ezt is.
– Tunkolhatok a tiédből is?
– Persze, csak nyugodtan.

Egy darab kenyérrel a kezében, feltunkolja a halamról a gecimet, és úgy eszi, mintha csak mustár lenne.
– Nagyon finom a halad, legközelebb és is ilyet kérek.

Én szóhoz sem jutok, csak eszegetem a halat, közben őt nézem. Csodálatos kis perverz lány, pont az esetem. Amikor végzünk az evéssel, a szemetet a kukába dobjuk, és elindulunk a cuccunk felé. Nem kérdeztem őt erről, de mivel célirányosan jön mellettem, már csak kíváncsiságból is megnézem hol lehet az ő cucca. Nem ért nagy meglepetés, amikor kiderült, hogy pont mellettem van az ő fekhelye is.

Amikor megérkezünk rám néz és azt mondja.
– Sajnos most mennem kell, de holnap is itt leszek, ha volna kedved velem ebédelni, annak nagyon örülnék. Meglepett amit mondott, de lehet hogy mégsem, talán ezt vártam.
– Jó rendben, szia.

Ezzel megfordult, és elsétált. Ekkor döbbentem rá hogy még a nevét sem tudom, ő sem az enyémet. Bíztam benne, hogy másnap valóban ott lesz újra. Nem csalódtam, ott volt, és attól kezdve egész nyáron együtt mentünk, és amikor csak tehettük, megfűszereztem az ebédünket is, ám ami a lényeg, a történet folytatódik.


Gyönyör a fürdőben - Szex Blog Történetek

Gyönyör a fürdőben

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

Üdvözlet a fedélzeten

Üdvözlet a fedélzeten

Üdvözlet a fedélzeten A barátommal egy éve szakítottunk. Komoly kapcsolat volt a miénk, 2 évig voltunk együtt, a szüzességünket együtt vesztettük el (sőt mindennemű első szexuális élményünk egymástól származott), mindenki szerint álompár voltunk. Soha egy veszekedés vagy rossz szó a másikra. Senki nem értette 2 év után miért vetettünk véget az idillnek (szerintük idill volt). Mi tudtuk; egyszerűen meguntuk a nagy szerelmet. Nekem nagyon fájt az egész, szerintem neki is. Titkon mindig reménykedtem, hogy még helyre...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük