Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szexel indul a hét, a legjobb hétfő

Hétfő reggel van, a gyerekek már elmentek a suliba, így most van időm a hétvégén készült filmeket és képeket elrendezni, és megvágni.
Nagyon jó hétvége volt, kettesben voltunk egy olyan helyen, ahol ember szinte alig jár, a természet az eredeti formájában mutatkozott meg előttünk így mi sem tehettünk másként, mint hogy a természet lágy ölén kényeztettük egymást.

Miközben áttöltöm az anyagokat a számítógépre, csinálok egy kávét magamnak és arra gondolok hogy vajon felébredtél-e már. Nem hallok semmi hangot, így nem is zavarlak a pihenésben.

Először a képeket nézem végig. Nagyon jók. Ezután a videókat veszem szemügyre, hogy minden rendben van-e.
A folyóparton van a táborunk, ami nem más, csak egy hatalmas szőnyegszerű takaró, amin a törölközök vannak és néhány elengedhetetlen nyári kellék. Épp ott tartok, amikor fekszem a hátamon, Te pedig az arcom fölé térdelsz, és szopod a farkam, én pedig hevesen nyalom a nedvesen csillogó puncidat. Ennél a résznél tartok éppen. és már eléggé áll a farkam, és kellemesen belesimul a markomba. Lassan mozog rajta a kezem, és egyre feszesebben jelzi, hogy valóban jó a videó. Annyira belemélyedtem a filmnézésbe, hogy észre sem vettem, hogy ott állsz mellettem, egy szál semmiben, kezedben a kávésbögrével, és kedvesen rám köszönsz.

– Jó reggelt Kedves. Mi jót csinálsz?
– Éppen a puncidat nyalom.
– Azt látom. És egy laza mozdulattal végigsimítasz a kezemen, amivel a farkam markolom. Tényleg nagyon jó lehet az a film.
– Jó reggelt neked is. Azt hittem még alszol.
– Tényleg annyira szereted a puncimat nyalni, mint ahogy mondod?
– Naná hogy szeretem, de ezt már jól tudod.
– Ha igazán szereted, akkor mutasd meg hogy korán reggel hogyan nyalnád.
– Jó. És visszatekerem ahhoz a részhez, ahol épp a számba élvezel, én meg őrülten nyallak.
– Én nem erre gondoltam.
Leteszed a kávésbögrét a kis asztalra, majd az én asztalomról óvatosan félretolsz mindent, majd felülsz előttem az asztalra, szétrakott lábakkal, és csak annyit mondasz.
– Most akarom hogy kinyalj.

Mivel sem neked, sem egy ilyen kérésnek nem tudok ellenállni, és nem is akarok, így lassú simogatások közepette, elkezdem nyalni, a fincsi és illatos puncidat.
közben egy ujjam becsúszik a popsidba, egy másik meg a puncidba, és amíg a csiklódat nyalom egyszerre izgatom a két nyílásodat.
– Dugd be 2 ujjadat.

Immár 2 ujjam izgatja a puncit és a popsit is, egyre jobban csúszik, és egyre követelőzőbb vagy ettől Te is.
– Még egy ujjad akarom.

Most a punciban van 3 és a popsiban a legkisebb, de hogy ne maradjon egyedül a kisujjam, ezért mind a négy ujjam a puncit izgatja, lassan ki és be. Már szinte az egész kézfejem benned van, ettől egészen begerjedsz, és szinte ráhúzod a puncit a kezemre. A kezemmel dugom a puncidat, közben a csiklódat szopom, ahogy szereted, ettől aztán hamar el is élvezel.

– Most dugj meg rendesen, érezni akarom a puncimban a farkad.
Felállok és a farkam megnedvesítem a nedves puncidban, és lassan de határozottan betolom tövig. Az első mozdulat után ismét másik kérést kapok.

– Jó lenne ha előbb inkább a popsimat dolgozod meg, azt annyira szeretem.

Mielőtt még bármit csinálnék, lehuppansz az asztalról és a kanapéra térdelsz, pont úgy hogy kényelmesen hozzád férjek. Mögéd térdelek, és nyalogatni kezdem az ánuszodat, ami heves reakciót vált ki belőled, és egy újabb kérést.

– Kérlek hozd a többi kelléket is.
– Melyiket szeretnéd?
– Mindet.
– Máris hozom.

Kapsz 1-1 csipeszt a bimbóidra, a szádba teszem a golyót, és becsatolom hátulról, majd miután ismét feltérdelsz, a két kezed megkötözöm a hátad mögött. Még szinte hozzád sem nyúltam, de már ennyitől remeg mindened, és a feneked úgy meredezik felém, mintha követelné, ami jár neki.

Letérdelve a feneked kezdem nyalni, a nyelvem időnként mélyen belenyomva, alaposan megdolgozom, de közben a puncit is simogatom, és titkon beletolom a vibró-golyót, és be is kapcsolom.
A remegésed egyre csak fokozódik, amikor végre a farkam, lassanként behatol a popsidba, majd a lassú mozgásból egyre hevesebb lesz. Minden lökésnél tövig nyomom beléd a farkam, és ettől a zacsim a puncidon csattan, majd ez az ismétlődés egyre szaporábbá válik.

Nem sokkal később érzem amikor elélvezel, a popsilukad szinte harapja a farkam, és csak szívja-szopja, érzem hogy nekem sem sok van már hátra. Miután elélveztél, kicsit lassítom a tempót, ahogy ilyenkor szereted, de mégis most szinte az egyik után jön a következő orgazmus, és úja elévezel a farkamon.

Mielőtt én is elélvezek, egy hirtelen mozdulattal megfordulsz, és úgy ülsz elém hogy a farkam pont előtted van, és az arcod hozzádörgölöd és csak nézel rám a gyönyörű csillogó szemeiddel, amiből tudom hogy mit szeretnél.

Kiveszem a golyót a szádból, majd azonnal rábuksz a farkamra, és hevesen kezdesz szopni, én pedig tövig nyomom, így baszom meg a szád, amíg érzem hogy elélvezek. Az első lövések még a szádba mennek, de aztán kiveszem, és telespriccelem az arcod a friss és forró gecivel, ami a homlokodtól lassan folyik végig az arcodon, és az álladról lecsepeg a melledre és a combodra.
Miután az utolsó cseppet is rád vertem, az arcodat hozzám dörgölöd, így alaposan elkenve a „reggeli sminkedet”.

Egy forró csókot kapsz, így még jobban elkenjük a csordogáló folyamot, és egymás szájáról lenyaldossuk az utolsó cseppeket is.

Ezután kioldom a karodon a köteleket, és a puncit is megszabadítom a vibrátortól, de a csipeszeket a bimbókon hagyom, mert azt szívesen hordod bármikor.

Ahogy ott ülsz félig elterülve, csak pihegsz, a kávésbögrédet a kezedbe adom, majd a sajátommal melléd ülök és kávékortyolgatás közben cirógatlak ott ahol a legjobban szereted, és csak ennyit mondok.

– Jó reggelt Neked is Kedvesem.

így baszom meg a szád

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A kukkoló - Szex Blog

A kukkoló – Ruhynga V

Gyönyörittas nyögései között szája mosolyra nyílt. Tisztában volt vele, hogy őket nézem és láthatta a kezem, ahogy a farkamon járt fel s alá. A másodpercek, amíg így néztük egymást Bettivel, óráknak tűntek. Még nem láttam senkit élőben szeretkezni, és a látvány teljesen megrészegített.

Édeshármas szextörténet - Szex Blog

Édeshármas szextörténet

Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak. Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük