Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Közös maszti Erikával

Az első Közös maszti Erikával az irodalom érettséginek köszönhetően valósult meg.

Érettségire készültünk és nekünk, végzősöknek már nem kellett bejárnunk a gimnáziumba. Mivel napközben mi otthon lehettünk, a szülők pedig továbbra is húzták az igát, a munkahelyen átmenetileg megszűnt a kórós helyhiányunk. Az eddigi legaktívabb időszakunk következett Erikával a szex terén, aminek, lévén szorgalmas tanuló volt, néha nem igazán örült. Volt, hogy le is tiltott a lakásukból, mondván, hogy nem szexből kell érettségiznünk és rám is rám férne, ha néha inkább tanulással tölteném az időmet. Ebben speciel igaza volt, tényleg rám fért volna. Úgyhogy cselhez kellett folyamodnom és a segítőkészségére apellálva arra kértem, hogy hadd mehessek föl hozzá irodalomtételeket tanulni, mert nekem nincsenek meg kidolgozva és jó szántamból, otthon, egyedül biztos nem tudom magam Gorkij önéletrajzához láncolni.

Természetesen a segítségre szoruló férfi szerepe ebben az esetben is bejött és délelőtt már náluk voltam. Szép kora nyári idő volt, az erkélyükre odasütött a nap, és mivel nem nagyon lehetett oda belátni, ideális hely volt a napozáshoz. Ki is szokta használni, és amikor egyedül volt pucéran sütette magát. Most is kimentünk tanulni az erkélyre, de természetesen pucérságról szó sem lehetett. Viszont a melegre és a napsütés jótékony hatására való javaslatomra én gatyában , Erika pedig fürdőruhában ücsörögtünk. Unszolásom eredményeképpen aztán a bikini felsőtől is megszabadult én pedig Arany balladái fölött átnézve legeltettem a szemeim a formás, nem túl nagy, rózsaszín bimbós ciciken, amiken látszott, hogy idehaza rendszeresen éri a napocska őket. Erika igyekezett nem tudomást venni a bámészkodásomról és a tételsor jól irányzott használatával hessentette el a cicikre tévedő kezemet.
– Pedig biztos neked is jól esne, hegyesek a cicijeid.- mondtam bánatosan
– Neked meg a gatyád hegyes.- válaszolta kihívóan
– Naa, hadd játsszak velük – kérleltem.
– Játssz a magadéval!
Ültemben lehúztam elől a gatyámat és előpattant a valóban peckesen meredező farkam. Megfogtam és szép lassan húzogatni kezdtem
– Így gondoltad?- kérdeztem
Fél szemmel, de érdeklődően sandított oda
– Hát ha így szoktad.
– Te hogy szoktad? -kérdeztem
– Nem szoktam – mondta, és látszott rajta, hogy a figyelmét egyre kevésbé köti le a kezében tartott könyv.
– Naa, mutasd meg.
Lerakta a könyvet, szétnyitott a combjait és a bikini alsón keresztül a puncijának simogatását imitálta.
– Mindig bugyin keresztül csinálod?
Sóhajtott és a kezét lassan a bikinibe csúsztatta. Néztem, ahogyan bugyi alatt a punciján mozog keze ő pedig már leplezetlen kíváncsisággal bámulta a farkam.
– Izgi, ugye? Válaszképp csak bólintott.
– Te láttál már ilyet? – kérdeztem
– Még nem. És te?
– Csak videón, de ott a lány a cicijét is simogatta.
Értette a célzást, bal keze a bal mellére csúszott és erősen, határozottan markolászni kezdte, miközben a hasa egyre jobban hullámzott föl-le. Ebből és a le-le csukódó szemhéjából tudtam, hogy tényleg fölizgatta a dolog, hogy együtt önkielégítünk. És mi tagadás nekem is oda kellett figyelnem, nehogy ilyen hamar elélvezzek. Próbáltam már rábeszélni, hogy mutassa meg, hogyan maszturbál, de eddig még nem sikerült. Azt persze láttam már, hogy szeretkezés közben a csiklóját izgatja miközben én a hüvelyében vagyok, de így, kívülről látni teljesen más volt. És persze az is borzalmasan izgalmas volt, ahogy látja a merev farkamon mozgó kezemet. Az igazat megvallva nem ő volt az első, aki így látott, egy haverommal hokiztunk már pornófilm nézése közben, de hogy lány látja, az sokkalta izgatóbb volt.

Megfogtam a pihenőszéket, amin eddig mellettem ült és teljesen szembe fordítottam velem. Aztán a bikinialsót húztam le a bokájára. Sötétbarna bozontos punci, középen a nedvesen csillogó rózsaszín réssel, a csiklóján pedig ott dobol a középső ujja.
– Jó így nézni, ilyen közelről? – kérdezte
– Nagyon jó, nyögtem. Be is szoktál nyúlni?
Nem válaszolt, csak lejjebb csúsztatta az ujját, szép lassan egész a hüvelybemenetig, ott kicsit körzött vele majd finoman magába süllyesztette. Láttam, ahogy megfeszül a combja és a feneke, miközben a kicsi ujja tövig csúszik a puncijába. El kellett engednem a farkam, nehogy elsüljek. Visszaültem a székembe és az ujjaimmal simogattam a farkam miközben előttem Erika terpeszkedett és láthatóan egyre nagyobb vehemenciával hol a csiklóját masszírozta, hol az ujját döfködte magába.
– Végig akarod így csinálni? – kérdezte
– Ha lehet.
– Én is nézzem közelről?
– Igen.
Fölállt és félrerúgta a bokáján tekergő bikinit. A párnát, amin addig ölt a székem elé tette, és a szétnyitott térdeim közé térdelt. Azt hittem a szájába akarja venni a farkam, ahogy ezt már többször is megtette ebben a pózban, de ehelyett mindkét kezét maga alá csúsztatta és rám szólt, hogy csináljam. Elmondhatatlanul izgalmas volt, hogy jobb kezemmel ütemesen vertem a farkam, csak pár centire a barátnőm arcától, és bár nem láttam, de tudtam, hogy ő pedig a punciján dolgozik egyre vehemensebben.
Fentről néztem ahogy a kezem mozog föl-le a farkamon és láttam ahogy Erika nézi a fitymámban ki be bujkáló makkomat.
– Így, így el fogok élvezni – lihegtem.
Csak annyit mondott, hogy jó én pedig gyorsítottam a farokverés ütemén, csattogott a fitymám, majd éreztem, hogy előtör belőlem a sperma, hátrarántottam a bőrt, és Erika előtt nagy adagokban az ég felé tört elő belőlem a geci, hogy aztán a hasamon és a kezemen landoljon. Ő pedig a combomra hajtotta a fejét, láttam ahogy feszül a mellbimbója, megfeszültek a karjai is és a torkából előtörő apró nyögések tudatták velem, hogy ő is elérte az orgazmust.

Pár perc múlva már a hasamról törölgettem a spermát, és közben arról panaszkodtam, hogy ez így nem ért, mert én nem láttam a punciját, amikor élvezett. És erre bizony egész érettségi utánig várnom is kellett, amikor nem csak az ujjaival, de egy vibrátorral is bemutatta nekem a női önkielégítés mikéntjét.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Imádom a nyári meleg napsütést - Szex Blog

Imádom a nyári meleg napsütést

Hogy nyomatékot adjak a szavaimnak, máris odanyúlok a pinácskámhoz, és a két középső ujjamat beledugom. Még mindig lucskos, mitől is változna. Lassan benyomom, majd visszahúzom, aztán újra, miközben nézem őt, hogy miként reagál. A szeme a kezemen, és a puncimon, láthatóan tetszik neki ez a játék, mert a keze a saját puncijára simul, és lassú mozgással simogatásba kezd.

pizzafutár

A Pizzafutár

A Pizzafutár Esős és hideg őszi éjszaka volt, szép váltása egy hosszú forró nyárnak. Eléggé elfoglalt napom volt, igy felhívtam egy pizzafutárt, hogy valami meleg ételhez jussak. Eközben vettem egy meleg, hosszú fürdőt pihenésképpen. A férjem ma nagyon sokáig dolgozik. Az egyik gyermekünk alszik, a másik pedig egy barátunknál van éjszakára. Jó erősen dörzsöltem testemet a fürdőszivaccsal, hogy felpezsdüljön a vérkeringésem. Megszólalt a csengő, de nem tudtam, ki lehet az. Hirtelen eszembe jutott, hogy pizzát rendeltem. Tudtam, hogy a pizzafutár kint...

Nudista strandon a vízben szopott le

Nudista strandon a vízben szopott le Reggel amikor magamhoz tértem, láttam, hogy a többiek is ugyanúgy lustálkodnak. Hozzám hasonlóan, ők sem tudják, hogy kinyissák-e a szemüket vagy inkább aludjanak tovább. Judit teste csodálatos volt a reggeli napsütésben is. Amikor megmozdultam, karjával átölelt és egy forró csókkal jelezte, hogy ő is ébren van.   Beletúrtam a hajába és nyelvemmel a nyakát ízlelgettem és élveztem testének természetes illatát, amely még reggel is olyan volt, mintha egy csecsemőt csókolgattam volna. Magammal...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük