Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Reggeli szex a szomszéd sráccal

Mióta itt van a nyár, én egy teljesen új módját fedeztem fel, a reggeli kávézásnak. Nyugi, elmesélem. Szóval reggel korán kelek, minden nap 6-7 óra körül. Az első utam a konyhába vezet, hogy elkészítsem a kávémat, amivel kiülök a kertbe, hogy ott igyam meg. A kertben csak fű van, meg néhány virágágyás, amiben illatoznak a virágok, körben meg csak örökzöld bokrok, néhány tuja, más semmi. Ezen kívül van a kertben, a terasztól kb. 5-6 méterre egy függőágy, ami csak az enyém.  Ez az én kis fészkem, amire reggelenként rásüt a nap, és én élvezem, ahogy a nap sugarai végig simogatják a testemet.

Szóval, miután elkészül a kévém, én a bögrével a kezemben, anyaszült meztelenül kimegyek a kertbe, és kényelembe helyezem magam az én kis fészkemben. Rágyújtok egy cigire, és kortyolgatom a kávémat. miután a cigit elszívtam, a szabaddá váló kezemmel simogatom magam. A mellem, a hasam, a combomat, és amikor már eléggé izgatottá válok, akkor a puncimat is kényeztetem, amig el nem élvezek, és van hogy erre többször is sor kerül. Erre e reggeli szeánszra már annyira rákattantam, hogy az sem érdekel, ha a férjem reggelenként meglát, vagy épp az ajtóban állva kiveri rám a faszát. Ezt is élvezem, de ezt ő nem tudja.

Tegnap reggel is a szokásos menetrend szerint kiültem, majd rágyújtottam, és élveztem a reggelt, amikor valami elvonta a figyelmem a kávéról. Amikor odapillantok a teraszra, azt látom, hogy a férjem ott áll, ahogy máskor is előfordult már, ám most mozgást látok mögötte, és ahogy jobban meresztem a szemem, észreveszem, hogy az egyik haverja van ott vele, és engem néznek. Izgi.

Mivel mindkét kezem szabad, az egyik a mellbimbómat csipkedi, a másikkal meg a széttárt combom között a csiklómat simogatom. A férjem, ahogy legtöbbször, csak rezignáltan bámul egy darabig, aztán eltűnik az ajtó sötét keretében, ami által láthatóvá válik a másik pasi. Ő egy ideig csak néz, aztán a nadrágját kezdi masszírozni, mert gondolom felállt a farka miközben nézi a játékomat. Ez persze rám is izgatólag hat, és még intenzívebben simogatom magam, aminek meg is lett a hatása. A pasi még mindig félhomályban van, talán azt gondolja, hogy így nem látom, amikör lehúzza a sliccét, majd kicsapja a nagy farkát, amit egyből marokra fog, és gyors ütemben hozzálát, hogy kiverje rám.

Alig telik el egy perc, és már kész is van a faszi, a teraszom hófehér kövére csorgatja a gecijét, majd elteszi a faszát, és eltűnik a házban. Nem sokkal később meghallom a kocsi hangját, amint elhajtanak a ház elől. Most, hogy magamra maradtam, kényelmesen befejezem én is a reggeli játékomat, amit abba sem hagyok addig, amig túl nem vagyok három orgazmuson.

***

Ma reggel, szinte ugyan az történt mint tegnap, csak kicsit másképpen. Ma a férjem már korábban elment itthonról, így egyedül élvezhettem a reggel kávézás örömeit. Miután úgy érzem, hogy kellőképpen kielégültem, egy ideig még heverészek, amig megiszom a kávé maradékát, majd feltápászkodok, és átülök a teraszra az asztalhoz. Azon gondolkodom, hogy készítek még egy kávét, amikor egy árny mozdul az ajtóban, amit a szemem sarkából érzékelek csak. Amikor odafordulok, egy pillanatra megdermedek, mint az is, aki ott áll. Nem jövök zavarba, csak ráköszönök.
– Szia Zoli, mi járatban ilyen korán?
Zoli, a szomszédék fia, aki még alig múlt tizenhét éves. Még soha nem jött át hozzánk egyedül, főleg nem ilyen korai időpontban, ami meglepetést okozott nekem. A kérdésre nem válaszol, csak tátott szájjal néz rám, a szemei kikerekednek, ahogy a melleimet bámulja.
– Mi van veled? Nem láttál még pucér nőt? – kérdezem tőle, és hogy egy kis nyomatékot is adjak a meztelenségemnek, a melleimet megemelve felé mutatom.
– …de. – válaszolja,  miközben még mindig csorog a nyála a tátott szájából.
– Mi járatban ilyen korán? – kérdezem tőle újra, ám ő csak toporog tovább. – Gyere ide, ülj le és mesélj.
Erre megmozdul, egy tétova lépést tesz felém, aztán megfordul, és leül a mellettem lévő székre. Ahogy ott ül, a kezei az ölében, az arcán meg pír, mintha szégyellné magát, pedig én vagyok pucér és nem ő.
– Anyukád küldött? – teszem fel neki a kérdésem, mert róla nem tudom elképzelni, hogy volna velem bármi dolga, így reggel hét óra körül.
– Igen.
– Nagyszerű, tudsz beszélni, azt hittem a cica elvitte a nyelvedet. Elmondod hogy miért küldött?
Zoli megint nem válaszol, csak a mellemet bámulja, mintha bizony attól várna segítséget. Miért is ne, talán az megoldja a nyelvét. Odanyúlok a kezéhez, megfogom, és magam felé húzom, majd a tenyerét rátaszem a mellemre.
– Így már jobb? – kérdezem tőle, ám válasz helyett, most csak egy gyenge vigyort kapok. – Ha elmondod, hogy miért jöttél, akkor még foghatod a csöcsömet, de ha nem válaszolsz, akkor máris mehetsz haza.

Zolika ijedten néz rám, majd beszélni kezd.
– Anyukám azt szeretné kérni, hogy délután tessék átjönni, és vigyázni a húgomra, mert neki el kell mennie valami ügyet intézni.
– Jó.
– Jó?
– Mondom, hogy jó. Hányra menjek át?
– Kettőre.
– Mondd meg anyádnak, hogy ott leszek.
Zolika nem mozdul, a keze még mindig a mellemen, ahogy a szeme is, le sem tudja venni rólam. Ahogy nézem őt, észre veszem, hogy a nadrágja valahogy más mint eddig volt. Hát persze, felállt neki. Gondoltam húzom még egy kicsit a fiút.
– Mit rejtegetsz a nadrágodban? – kérdezem tőle.
– Semmit.
– Pedig látom, hogy van ott valami.
Ekkor oda pillant a nadrágjára, rájön, hogy mire célzok, és még jobban elvörösödik. – Megfoghatom? – kérdezem tőle, mire ő megremeg, és kissé mintha hátrálna is tőlem.
– Mire tetszik gondolni?
– Hát arra, hogy ha te foghatod a mellem, akkor én is szeretnék megfogni valamit.
– Mire tetszik gondolni? – kérdezi újra.
– Mutasd meg mit rejtegetsz a nadrágodban.
Zolika tekintete elszakad a mellemtől, rám néz.
– Nem rejtegetek semmit. – mondja kissé ijedten.
– Jó, akkor mutasd meg mi van ott. – mondom neki, de aztán meggondolom magam. – Tudod mit? Majd én megnézem.

Odanyúlok a nadrágjához, majd kigombolom, és a sliccét is lehúzom, amitől egyszeriben kiszabadul a farka a nadrágból. Megmarkolom, de csak ennyi, és csak nézek rá. Ő vissza néz rám, és nem tudja hogy most mi történik. Percek telnek el így, ő továbbra is engem bámul, ám néha rápillant a farkára is, ami egyre keményebben feszül bele a markomba. Rég láttam ilyen szép faszt, jó hosszú, ám a vastagsága igen csekély, ennek ellenére szeretném a számba venni, hogy szophassam.
– Mit gondolsz? – kérdezem tőle újfent. Ücsörgünk még így egy darabig, vagy ennél többet is szeretnél? Nem sürgetlek, de nekem még sok dolgom van ma.
– Mire tetszik gondolni? – már megint ez a hülye kérdés.
– Én arra gondoltam, hogy ha felállnál, akkor talán… – szándékosan hagyom nyitva a mondatot, hátha magától is rájön, hogy mit kellene tennie, vagy hogy mire számíthat. Tévedtem. Ő továbbra is mozdulatlanul ül, a tenyere a mellemen, miközben csak bámul rám. Nincs mese, ha tovább akarok lépni, akkor nekem kell megtennem a kezdő lépést.
– Állj fel Zolika. Tétován feláll, amitől a kigombolt nadrágja lecsúszik a bokájára. A farkát markolva magam elé húzom őt, majd ráhajolok, és a számba veszem a makkját, amitől az egész pasi megremeg. Csak reménykedni tudok benne, hogy nem sül el idő előtt.

Úgy tűnik, hogy valamit jól csinálok, mert a kezdeti merevsége helyett, most már a keze is jár, immár két kézzel gyömöszöli a melleimet, ami nekem nagyon jól esik, de nem elég. Abbahagyom a szopást, és felállok, majd felülök az asztal szélére, a lábaimat pedig felteszem egy székre, amitől a puncim szinte kitárulkozik előtte.
– Nyaltál már pinát? – kérdezem tőle.
– Nem. – mondja remegő hangon.
– Akkor itt az ideje, hogy megtudd milyen. Nyalj bele bátran.

Zolika leguggol az asztal előtt, így egészen közelről láthatja a pinámat, ami már kellőképpen lucskos, és baromira fel van izgulva. Zolika odahajol hozzá, majd a nyelve hegyével megérinti.
– Na, hogy ízlik?
– Finom. – mondja nekem vigyorogva, majd megismétli a mozdulatot. Nincs türelmem kivárni, amig ezzel a tempóval kielégít, ezért megmarkolom a haját, és erővel magamra rántom, hogy szinte cuppan az arca amikor beleverem az orrát, a puncimba.
– Akkor nyaljál. Érezni akarom a nyelved.
Zolika kezd belejönni a dologba, úgy nyalja a pinámat, hogy attól hamar elélvezek. Amikor már nem bírom tovább, újabb utasítást adok neki.
– Most dugd belém a farkad.
Zolika abbahagyja a nyalást, feláll, majd a puncimhoz érinti a farkát, de mintha félne tőle. Megint magamra rántom őt, amitől megjön a bátorsága, amitől egyre gyorsabb ütemben mozog bennem, ám ő már nem bírja sokáig. Mielőtt belém élvezne, eltolom magamtól, majd lecsusszanok az asztalról, elé guggolok.
– Verd ki rám a faszod Zoli.
– A rejszolásban van már bőven tapasztalata, mert ahogy rámarkol, és húzgálja, egy pillanat alatt rám élvez, tele fröcskölve az arcomat, a melleimet, a friss gecijével. Miután már nincs benne több, leszopogatom a makkját, amiközben ő vigyorogva nézi a műveletet.

Egy perccel később megint a széken ülve, folytatjuk a beszélgetést, ami az imént abba maradt.
– Mondd meg az anyádnak, hogy kettőre ott leszek. Intézze nyugodtan a dolgát.
– Köszönöm, megmondom neki. – válaszol Zoli, majd feláll, és indul, hogy vigye a jó hírt.
– Zoli. – Szólok utána. Ő megfordul, és kérdőn néz rám. Ugye jó volt neked is?
– Igen, jó volt.
– Ennek örülök. Ám azt ugye mondanm sem kell, hogy ez a dolog maradjon kettőnk között, nem szeretném ha bárkinek beszélnél róla. Ugye érted?
– Persze, ezt megígérem.
– Remek. Akkor délután találkozunk. Szia.
– Csókolom.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Felszedtem egy nőt az út széléről - Szex Blog

Felszedtem egy nőt az út széléről

A nőt betakarom egy vékony takaróval, ami elég kell hogy legyen, mert elég meleg van idebent. Én bemegyek a konyhába, öntök magamnak egy pohár konyakot, és ledőlök a kanapéra, a táskáját és a kabátját csak a szőnyegre dobom, amikor eszembe jut, hogy meg kéne nézni a zsebeit is.

bikiniben

A nyaralás

A nyaralás A kirándulásunk első részében a Karib-szigetek néhány kisebb szigetét látogattuk meg. Az első szállásunk egy gyönyörű, tengerparti nyaralótelepen egy jól felszerelt házikóban volt. Mindenünk megvolt, amit szemünk, szánk kívánhatott. A feladatom elég egyszerű volt, be kellett mutatkoznom a vezetőknek és néhány kisebb üzleti találkozót kellett lebonyolítanom. Miközben Tündi napozással és vásárolgatással töltötte szabadidejét. A harmadik nap, mikor visszaérkeztem a nyaralóba, a feleségemet azon kaptam, hogy szinte erotikus műsort ad elő négy, a szomszédunkban lakó 18...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük