Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A világ legabszurdabb szextörvényei

Íme egy rövid gyűjtemény a világ minden tájáról.

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

Anglia

Londonban tilos motoron szeretkezni. De tiltott az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Svédország

Egy nyilvános fotó-automatában fényképezkedsz, figyelj, hogy ne mutass magadból túl sokat! Teljesen meztelenül tilos ez a tevékenység, csak az alsó vagy a felső ruhadarabod hiányozhat.

Egyesült Arab Emirátusok

Abu Dhabiban egy nő arcára adott puszi „olyan tettre irányuló vágyakozást jelent, amely veszélyezteti a széles nyilvánosságot”. Büntetés: 10 nap börtön mindkettőjüknek.

lisa-ann-anal-porn-gif

Izrael

Izraelben tilos a pornófilm nézése. Ha rajtakapják, 3 évre is börtönbe kerülhet. A törvény a hotelszobában fogható pornócsatornára is vonatkozik!

Guam-sziget

Guam-szigetén tilos szűzen házasságot kötni. Ezért néhány kiválasztott férfinak az a főállású munkája, hogy járja a vidéket és pénzért elveszi a nők szüzességét.

Közel-Kelet

Több közel-keleti országban érvényes a törvény, miszerint tilos megenni a bárányt, ha korábban szexeltünk vele.

Libanon

Libanonban szabad megerőszakolni az állatokat, feltéve, hogy nőstények. Ha hímneműek, halálbüntetés jár érte.

Bahrein

Bahreinban a nőgyógyászoknak megengedik, hogy megvizsgálják a nők nemi szerveit, de nem nézhetnek rá közvetlenül. Ezért tükörből nézik a páciensek nemesebb részeit.

Hong Kong

Hong Kongban a feleségnek szabad megölnie hűtlen férjét, de csak puszta kézzel, mindenfajta segédeszköz, fegyver nélkül. A szerető bárhogy megölhető.

Bolívia

A bolíviai Santa Cruzban helyi rendelet tiltja, hogy egy férfi egyszerre szeretkezzen egy nővel és annak lányával.

Kolumbia

A kolumbiai Caliban egy nő törvényesen csak a férjével szeretkezhet, és az első alkalommal a nő anyjának jelen kell lennie.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
ekszakai-II-01

Az éjszakai fürdő után

a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat.

Igaz történetem 2. rész - Szex Blog

Igaz történetem 2. rész

Ne csináld! Nem akarom! Kérlek! Könnyei kicsordultak, sírni kezdet. De a fasz nem állt meg, még intenzívebben baszta, míg csak meg nem feszült a férfi teste és engedte bele magját a nőbe. A megerőszakolt testébe, annak is a kivezető nyílásába. A férfi amikor beleélvezett, tövig belevágta magát, nem figyelve semmire sem. Amina úgy érezte, szétszakad a segge. Hihetetlenül fájt neki, mint eddig még egyszer sem, de akkor egy olyan erejű orgazmus csapta meg, hogy lassan távolodni kezdett a világ, a hangok, a fájdalom. Elsötétedett minden, Amina elájult.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük