Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szomszédasszony és a férje

Régóta rendszeresen olvasom itt az erotikus történeteket. Azt hiszem ezzel egy kicsit pótolni szeretném a szexuális élvezeteket. Közel 27 éves házasságunk utóbbi időszakában férjem kezd elhanyagolni, potenciája csökkent, az én vágyam pedig nem változott, sőt lehet hogy még többet szeretnék kapni.

Amiért elhatároztam, hogy leírom ezt a történetet, az az, hogy fantasztikus élményekben volt részem az utóbbi két hónapban. Biztosan sok nőnek vannak hasonló gondjai, sokan meg fogják érteni, ha elolvassák. Azt látom, hogy sok nő ír le történetet, de valószínűleg fiatalabbak, mint én.

Véletlenül alakult ki ez a kapcsolat és nem tudom eldönteni, hogyan osszam meg ezt a titkot a férjemmel és esetleg bevonjam-e őt ebbe a kapcsolatba.

A mellettünk lévő lakásban egy néhány évvel fiatalabb házaspár lakik. Aranyosak, kedvesek, sokat szoktunk összejárni, beszélgetünk, iszogatunk. A beszélgetés sokszor az erotika, a szex körül forog, izgató, izgalmas, de csak beszélgetés marad.

Rendszeresen szoktam masztizni, sokszor a fürdőkádban a zuhannyal, és sokszor sikerül elélveznem is. Egyik reggel, amikor a tükör előtt ülve a puncimat simogattam, csengettek. A szomszédasszony (Éva) jött át, elfogyott a tejfölük és kért. Leültünk, beszélgettünk. Lassan a házasélet került a beszélgetésünk központjába. Izgatottan, boldogan és kimelegedve mesélte, hogy milyen csodálatos a házaséletük. Ahogy telnek az évek, egyre több élvezetet adnak a szeretkezéseik, a férjével rendszeresen szeretkeznek reggelente is. Most ment el a férje és előtte orálisan elégítették ki egymást. A férjének olyan potenciálja van, hogy egy-egy szeretkezés során négyszer-ötször is orgazmusa van.

Aztán elkezdte kérdezgetni, hogy meséljek arról, hogy milyen a mi házaséletünk. Nagy nehezen és szégyenkezve mondtam el panaszaimat. Egy kicsit könnybe is lábadt a szemem. Éva nagyon megértő volt, megsimogatta kezemet és arcomat, és azt mondta, ezen változtatnunk kell.

Aztán kimentem a konyhába, hogy kávét főzzek. Egyszer csak Éva is kijött, mögém állt, hátulról hozzám simult és megfogta a melleimet és közben a fülembe súgta: egy remek ötletem van, hogyan tudunk téged sok-sok élvezetben részesíteni. Az a gondolata támadt, hogy reggelente menjek át hozzájuk, és férje mindkettőnket boldoggá tud tenni. Este megbeszéli a férjével és reggel már szeretkezhetünk is hármasban.

Egész éjjel alig aludtam, ez járt a fejemben. Vegyes érzelmeim voltak: tele voltam aggodalommal, hogy mi lesz, ha a férjem megtudja, ugyanakkor tele voltam vágyakozással, mert amit az Éva a szeretkezéseikről mesélt, az már a gondolat is tűzbe hozta egész testemet.

Reggel, miután a férjem elment, félelemmel vártam, hogy az Éva becsöngessen. Lényegében elhatároztam, hogy egyszer kipróbálom az élvezetnek ezt a lopott formáját.

Egyszer csak csöngettek, Éva volt, megfogta a kezem és áthúzott hozzájuk. Éva pongyolában volt, a férje pizsamában várt. Amikor átértünk, Éva is, meg a férje is engem kezdett simogatni, csókolgatni. Lassan levetkőztettek, ledöntöttek a heverőre és István (ő Éva férje) a puncimat kezdte nyalni és kezével simogatni, miközben Éva az ajkaimat smárolta és a mellemet markolászta. Nem kellett hozzá sok idő, hogy óriásit sikoltva elélvezzek. Alig fejeződött be ez fantasztikus mámor, Éva megfogta István farkát és a puncimhoz illesztette, István pedig elkezdett baszni. A mennyekben jártam, csodálatos volt, vagy négyszer elélveztem, amíg István is elélvezett és belém spriccelt. Olyan farkat éreztem a puncimban, amilyenben régóta nem volt részem. Ma már tudom, hogy Istvánnak rendes farka van, 19 cm-es és legalább öt és fél centi vastag.

Nem kellett sok idő, hogy István farka ismét elkezdett merevedni és azt kérte, viszonzásképpen szopjam le. A végén az egész arcomat, mellemet telespriccelte.

Hát így kezdődött és azóta rendszeresen szeretkezünk hármasban. Néha, amikor István is elmegy, Évával kettesben folytatjuk. Újra élek, újra élvezek, öröm és boldogság tölti be életemet.

De egy kicsit fáj, hogy férjemet becsapom. Az jár a fejemben, és Évával is beszélgettünk már erről, hogy be kellene vonni a férjemet is. Lehet, hogy egy ilyen többes kapcsolat a férjem potenciáját is megnövelné.

Hát ezen vívódom.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam - Szex Blog

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam

Eközben Ancsa is megfordul, majd letérdel, és csatlakozik a szopáshoz, és mint két jó barátnő, testvériesen megosztoznak rajtam. Olyan élvezettel szopják a farkam, hogy képtelen vagyok tovább visszatartani, ezért a kezembe veszem, és kiverem rájuk. Jut mindkettőnek bőven az arcára, ám miután már belőlem nem jön semmi, egymásról nyalogatják a nyúlós cseppeket. Ez elég sokáig eltart, hisz ott is nyalják egymást, ahol semmi nincs.

Tömegben buszon - Szex Blog Történetek

Tömegben buszon

Eszméletlen jó érzés volt, ahogy a rázkódások miatt masszírozta a dákómat. Persze rá is tett még egy lapáttal, de abszolút nem feltűnően. Hozzám nyomogatta a fenekét. Már nagyon a végemet jártam, gondoltam egyet és átkaroltam a derekát , benyúltam a lenge blúza alá, hogy érezzem a hasa melegét, magamhoz húztam és beleélveztem a nadrágomba.

Hárman az ágyban - Szex Blog

Hárman az ágyban

Egy pillanattal később, a kedvesem felült, majd egy gyors mozdulat után velem szemben a könyökére támaszkodva, nyalogatta a farkamról az ő saját édes nedvet, és közben a csillogóan mosolygó szemével engem nézett. Ezután ketten két oldalról nyaldosták végig, időnként az egyikük szájában tűnt el, mint a testvérek, akik megosztoznak a legjobb falatokon, néha pedig a zacsimat nyalogatták körbe, persze ezt is megosztva egymás közt.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük