Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A perverz barátnőm

A perverz barátnőm az, aki az előző napon még csak exhibicionista barátnőm volt. A pontosság kedvéért megjegyezném, hogy ő nem a csajom, csak barátok vagyunk. Jó barátok.

A megbeszéltek szerint, az ajtaján kopogok, pedig még nincs is nyolc óra. Szinte azonnal ajtót nyit nekem, és egyben alaposan meglep.
– Gyere be, még nem vagyok kész.
– Azt látom. – mondom neki, miközben ismét megcsodálhatom a meztelen testét. – A tegnapi ellenállásod odaveszett, hisz azt mondtad, hogy szó sem lehet nudiról.
– Igen, az tegnap volt. Ma már másképp van. – mondja nekem, miközben a ruhásszekrényben matat.
– Mi változott meg?
– A tegnapi nap, talán életem egyik fordulópontja volt.
– Kifejtenéd ezt bővebben?
– Persze. Én soha életemben nem pucérkodtam nyilvánosan, legfőképp nem mások előtt. Tegnap viszont valami megváltozott. Élveztem a helyzetet. Nem is kicsit. Tudod, azt gondoltam, hogy ha meglátsz ruha nélkül, akkor majd elkezdesz nyomulni, mint általában a pasik, és ettől nagyon féltem. Nem a nyomulástól, mert azt tudom kezelni, hanem attól, hogy ha ez megtörténik, akkor az véget vet a barátságunknak, amit nem szeretnék. Már régóta ismerjük egymást, mindig jól elvoltunk egymással… na jó, igazán barátok voltunk, illetve remélem még most is azok vagyunk. Szóval én ezt nem akartam kockáztatni.
– Megértelek, és ebben egyet is értek veled. Soha nem akartalak megdönteni, mert az egy másik játék, ám az, hogy barátok vagyunk, nekem is sokat jelent.
– Örülök hogy ezt mondod. Mit gondolsz? Az ami történt, nem lesz probléma köztünk?
– Dehogy lesz. Az én nézőpontom az, hogy ha valami neked jó, és én hozzá tudlak ahhoz segíteni, akkor szemrebbenés nélkül megteszem érted. Érted?
– Köszönöm. – mondja nekem, miközben odalép hozzám, és két puszit nyom az arcomra.
– De most már öltözz, mert indulni kellene. Tudod, ma szombat van, és ilyenkor többen vannak, mint hétköznap.
– Jól van, mindjárt készen vagyok. Aztán egy laza mozdulattal magára ölt egy ruhát, ami egy igazi nyári remekmű, hisz majdnem átlátszó, és szinte láttatni engedi a meztelenségét. – Van még sok gondolatom, ha kíváncsi vagy rá, akkor útközben elmondom.
– Persze hogy kíváncsi vagyok, az egész nap a miénk, lesz időd elmondani. Indulhatunk?
– Készen állok, mehetünk. Mondja nekem, miközben elém áll, és vigyorog rám.
– Öööö… Nem vettél fel bugyit.
– Tudom. És a bikinimet sem hozom magammal.
– Ejha, akkor mehetünk.

***

Útközben nem beszélgettünk, mert bringázás közben nem a legjobb. Hamar odaérünk a földes bekötőúthoz, ami a tóhoz vezet. Szombat lévén, már többen is vannak, akik gyalog, bringával, vagy épp autóval mennek a víz felé. Mi a bringát toljuk, és gyalogolunk.
Amikor már a földúton sétálunk, ő megáll.
– Megfognád egy kicsit a bringámat? – kérdezi tőlem, majd a kezembe nyomja a kormányt. Aztán nemes egyszerűséggel leveszi magáról a ruhát, majd összetekeri, és a bringa kosarába teszi. Visszaveszi tőlem a bringáját, és máris indul tovább. Én még egy darabig csak nézem, és csodálom a gyönyörű testét, aztán a nyomába eredek.
– Szóval, mi változott meg tegnap óta?
– Ó, nagyon sok minden. A legizgalmasabb, hogy élvezem a meztelenséget, és ezzel együtt egyszerűen felizgat.
– De mégis mi izgató van ebben? Én ezt a mezteleség dolgot, alapvetően egy természetes állapotnak tekintem, ami nem a nemiségről szól.
– Nem tudom elmondani még. Nem tudom magam kifejezni, de elmondom, hogy mit éltem meg tegnap óta.
– Figyelek, mondhatod.
– Az első az volt, amikor a labdát dobáltuk. Amikor szóltál, hogy kint van a cicim.
– Ez ilyenkor előfordul, nincs ebben semmi rendkívüli.
– Lehet, de ezzel együtt, én baromira izgatott lettem. Kicsit olyan érzés, mint a félelem, de ez valahogy más. Felizgultam, ez a legjobb szó rá. Utána a következő az volt, amikor masztiztam. Arra gondoltam közben, hogy mennyire jó lenne, ha néznél közben. Ez volt az, ami miatt olyan hamar jött az orgazmus, mint még soha. Utána, amikor a bikinimet kimostam, és ott guggoltam a víz partján, az jutott eszembe, hogy biztos nézel, és ez ismét kibaszottul izgató volt. Utána már hogy pucéran voltunk egészen estig, csak hab a tortán. Értesz engem?
– Persze hogy értelek. És itt megjegyzem, ezzel nem vagy egyedül, a legtöbb nő élvezi ha nézik, ha megcsodálják. Mondhatni ez egy természetes jelenség. A baj csak az, hogy sokan félnek ettől az érzéstől, és inkább eltitkolják, letagadják. Az hogy te erről ilyen nyíltan beszélsz, hogy elmondod nekem az érzéseidet, nagy örömmel tölt el.
– Tényleg?
– Igen. És itt tartozom neked egy vallomással.
– Oh. Kivele.
– Amikor a parton feküdtünk, és nekem felállt a farkam, az miattad volt. A szemem sarkából láttalak, néztelek, ahogy masszírozod a cicidet, és a puncidat. Ez nekem volt baromi izgató, és ez miatt élveztem el. Bevallom nem aludtam.
– Tényleg? – kérdező tőlem, miközben megáll.
– Tényleg. Nem hazudnék neked. Ez úgy mondom neki, hogy közben a szemébe nézek, ám ő mintha a távolba révedne. Az arca eltorzul, és álló helyzetben meggörnyed. Majd a következő pillanatban, egy hatalmas sóhaj tör fel belőle, és ezzel együtt az egész nő megremeg. Néhány pillanat múlva kisimulnak a vonásai, és rám mosolyog.
– Baszki. Elélveztem.
– Mi? Csak így?
– Igen. Csak így.
– De hát mitől? kérdezem tőle, mert furcsának tartam.
– Amit elmondtál. Hogy néztél ahogy maszturbálok, és végig nézted ahogy elélvezek.
– Tényleg?
– Igen.
– Nahát, erre nem is tudom mit mondjak.
– Nem kell semmit mondani. Elképesztő vagy, hallod?
– Én? De hát és nem is csináltam semmit.
– Az nem számít, egyszerűen kihozod belőlem, ezeket a rejtett dolgokat. Jé, megint áll a farkad.
Lenézek, és tényleg. Amiket elmondott, ahogy így állva spontán elélvezett, egyszerűen engem is felizgatott.
– Igyekzzünk a vízhez, hogy lehűtsem magam. Magunkat.
– Miért? Nekem tetszik, hogy áll a farkad. sőt kifejezetten izgató hogy így sétálunk.

A séta során többen megelőznek minket, és többen meg is bámulnak, de engem nem érdekel, és láthatóan őt sem. Sőt neki inkább izgató. Már majdnem a víznél vagyunk, amikor egy bucka mögül meglátjuk a partot. A tegnapi helyünk már foglalt.
– Mi legyen? Keressünk másik helyet?
– Dehogy. Jó lesz itt.

Leereszkedünk a partig, és egy üres részen kitelepítjük magunkat, a két törölköző, és a számos kacat, ami ilyenkor kell. Mivel most nem kell az időt a ruhákra fordítani, egyszerűen befutunk a vízbe, és egymást csapkodjuk vele. Kicsit úszkálunk kicsit beszélgetünk, aztán kiúszunk a partig.
Én a vízben hasalva veszem szemügyre a társaságot. Tőlünk jobbra, egy idősebb pár fekszik a homokban, balra meg egy fiatalabb pár. Mondanom sem kell, hogy mind meztelenül, ahogy egy nudistához illik.
– Van kedved labdázni? kérdezem tőle, mire ő lelkesen bólogat, majd felpattan, és máris hozz a teniszlabdát. Mire egyet gondolok, már be is dobta a vízbe, hogy úszhassak utána. Veszem az akadályt, és megyek a labdáért. Amikor elkapom, visszafordulok, és már lendítem a karom, hogy dobjam neki, amikor is megszakad a mozdulat. Nézem a nőt, és elakad a szavam is. A parton ugrabugrál, mégpedig úgy, hogy a parton fekvők, alaposan megnézhessék minden porcikáját. Hajlong tekergeti magát, és úgy általánosságban azt mondanám, hogy ezt élvezi. Eldobom a labdát, de elvétem, mert egy kissé távolabb esik le, mint amire számított, és most el kell sétálni odáig. Ehhez persze el kell mennie a párocska előtt, akinek a férfi tagja, kigúvadó szemekkel figyeli minden mozdulatát. Amikor megszerzi a labdát, visszadobja nekem és én ismét úgy célzok, hogy mindenképpen pózolhasson valamelyik oldalon. Látható en élvezi a játékot, ám egy idő után elfárad, és leül a part menti sekélyes vízbe. Én is odaúszok, és kihasalok a langyos vízbe, pontosan vele szemben.

– Elfáradtál? – kérdezem tőle, de ő csak csillogó szemmel, megrázza a fejét.
– Azért ültem pont ide, hogy amikor kiúszol, akkor pont láthasd, amit mutatni akarok neked.
– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.
– Hmmm… – mondom neki válaszként, és ő újra megmeríti az ujjait, mire bég több csillogás van az ujjain.
– Tetszik?
– Nagyon tetszik. Imádom az ilyet. Lenyalhatom az ujjaidat?
– Nem gondolod, hogy az már egyfajta kontaktus lenne, ami talán visszafordíthatatlan?
– Talán. Lehet.
– Inkább lenyalom én és elmondom neked hogy milyen.
– Jóóóó. A szájába veszi az ujjait, és átszellemülten nyalogatja őket.
– Isteni finom. Aztán újra mintát vesz, és újra csak lenyalogatja, ami számomra megint csak izgató, és a farkam már lyukat fúrt a sekély vízben a laza talajba. Ismét a mintavétel, ám ezúttal más is társul hozzá. Az idősebb pár nőtagja, hisztivel kísért utasításait próbálja meg az öregúr teljesíteni, de nem igazán megy neki, hisz a szeme az előttem ücsörgő nőre tapad, és láthatóan képtelen róla elszakítani. Eközben az öreglány, már elhurcolta a cuccaikat, olyan távolságba, ami már ártalmatlannak tűnhet számukra. Onnan kiabálja a tata nevét, hogy azonnal menjen oda hozzá, és ne bámulja azt a nőt. A tata lassan hátrál, ám az ő cerkája is kezd kiegyenesedni, majd amikor odaér a nagyihoz, az megint kiossza őt. Sajnálatos dolog, de ez van.

Ezzel szemben, a másik pár, a csetepaté leple alatt, közelebb cuccol hozzánk. Lehet hogy ők nem ennyire vaskalaposak.

Eközben, az előttem ülő nő elhagyja a helyét, és letelepedik a helyünkre. Mit tehetnék, én is oda megyek hozzá, ám most már az álló farkam sem zavar, mert tisztáztuk a dolgot, ami szerint tetszik neki. Leülök mellé, aztán kérdőn nézek rá, hogy vajon mi a terve. Láthatóan nincs terv, csak improvizál. Ahogy ott ülök mellette, ő odatérdel mellém, és kérdőn néz rám.
– Mit csinálnak? – teszi fel nekem a kérdést, ami a mellettünk levő párra vonatkozik.
– Nem csinálnak semmit.
– Kár.
– Miért? mit kellene csinálniuk?
– Arra gondoltam, hogy engem néznek. A puncim baromira felizgul, ha csak arra gondolok, hogy néznek.
– Azzal nincs baj, mert tényleg néznek.
– Nem csinálnak semmit?
– Nem. Hacsak… úgy tűnik, hogy a nő, a pasi farkát masszírozza.
– Uhhhhrrr…  – mondja erre. – Ez tök izgi.
– Te figyelj csak. Ha arra vágysz hogy nézzenek, akkor miért rájuk vársz, én szívesen nézlek téged bármilyen helyzetben.
– Tényleg?
– Naná. Számomra baromi izgalmas amit csinálsz. Felizgat nagyon.
– Ez is felizgat? – kérdezi tőlem, miközben az egyik kezével hátra nyúl a lábai között, és a punciját kezdi simogatni. Naná hogy felizgat. Erre megremeg az egész teste, és még jobban simogatja magát.
– A szomszédainknak is tetszik, mert nagyon néznek.
– Tényleg? Uhhhhrrr… – és megint a remegés. Mindjárt elélvezek.
– Akkor ne tartsd vissza, csak nyugodtan élvezz.
– Jó. Tudod mi a helyzet?
– Nem. Mond el.
– Itt vagyok a farkadtól alig pár centire, és annyira szeretném a számba venni és egy kicsit szopni.
– Én benne lennék, de tudod…
– Persze, tudom, de mégis. Legalább te játssz vele egy kicsit, hogy nézhessem.
– Így gondolod?  – kérdezem tőle, majd megmarkolom a farkam, és óvatosan húzgálni kezdem, mert attól tartok, hogy azonnal elélvezek.
– Uhhhhrrr… imádom, ahogy kivered a farkad. – mondja nekem, miközben ő egyre hevesebben simogatja magát.
– Változás van. A szomszéd nő, már a pasi farkát szopja.
– Aaahhhhrgggg… Én mindjárt elélvezek.
– Élvezz csak, én is mindjárt jó vagyok.
– Tényleg?
– Naná. Ennél izgalmasabb helyzetben még nem voltam. A farkamhoz is alig merek hozzáérni, mert mindjárt elsül.
– Én már nem bírom! Itt van. Ebben a pillanatban előtőr belőle, egy rövid sikoly, majd összecsuklik, és elterül mellettem, miközben remeg az egész teste, de a punciját egy pillanatra sem engedi el, sőt egyre vadabbul simogatja. Amikor már alábbhagy a remegése, egyszer csak hirtelen felnéz, és a szomszéd felé fordul.
– Kész vagytok?
– Majdnem. – jön a válasz tőlük.
– Akkor csináljátok, mert látni akarom hogy elélveztek mindketten. Nem kellett ennél több bíztatás, a nő felpattan, majd a pasi fölé térdel a 69-es pózba, majd nagy lendülettel szopni kezdi a párja farkát. Ekkor a nő, aki velem van, térden állva odakúszik hozzájuk, és egészen közelről nézi, ahogy a nő szopja a faszt, és közben a keze megint a punciját dörzsöli. Mindezt úgy hogy felém tartja, talán azért, hogy nézhessem a játékát. Oda megyek hozzá, és egészen közelről csodálom a ujjait, ahogy ki-be járnak a tocsogóan szaftos punciban. Odatérdelek mögé, és a farkammal megbökdösőm a kezét, hogy tudja, ott vagyok. Ekkor a nő elkiáltja magát.
– Vedd ki a szádból, látni akarom, ahogy spriccel.
A szomszéd nő, így is tesz, kiveszi a szájából a faszt, és csak kézzel dolgozik rajta tovább, aminek meg is van az eredménye. A pasi farkából sugárban tör elő a sok geci, és beterít mindent, ami a közelében van. A legtöbb a párja arcára megy.
Amig a pasi spriccel, a kezem alatt a nő heves remegésbe kezd, és egy érzéki sikoly közepette elélvez. Ezek után elterül a homokban, és csak liheg. Amig ő kiheveri a fáradtságát, a szomszédok összecuccolnak, majd egy köszönés kíséretében lelépnek, otthagyva minket kettesben. Oda kúszok mellé, és leheveredek az oldalánál. Félresöpröm a haját, ami a szemébe lóg, és akkor meglátom a mosolyát.
– Hogy érzed magad? – kérdezem tőle, bár láthatóan kimerült.
– Istenien. – jön a rövid válasz, majd még hozzáteszi. – Ez már nagyon beteg nem?
– Mire gondolsz?
– Rám. Magamra. Olyan vagyok mint egy veszett szexdémon. Szerinted ez nem beteges?
– Talán. Nem tudom. Ez az első ilyen megnyilvánulásod, ebből nem lehet következtetést levonni.
– Lehet. Neked is jó volt?
– Nekem nagyon, élveztem minden pillanatot.
– Az jó, ne nem így értettem. Te is elélveztél?
– Nem. de már hozz sem merek nyúlni, mert amióta itt vagyunk, egyfolytában áll, már szinte fáj.
– Jaj, nagyon sajnálom.
– Ugyan, nincs mit sajnálnod.
– De, tudom milyen rossz dolog a kielégületlenség. Legszívesebben itt és most leszopnálak, csak tudod, a barátság…
– Persze, tudom. Van valamilyen más alternatíva hogy én is kielégüljek?
– Nem is tudom, ha kivernéd nekem, akkor… A fenébe, akkor megint felizgulok, és félek hogy nem tudom magam visszatartani attól hogy valami végzetes dolgot…
– Szívesen kiverem neked, ha ez örömet okoz. Bár hozzáteszem, nem fog sokáig tartani.
– Köszönöm, kedves vagy.
– Ugyan, nincs mit, egy barátért bármit megtennék. Hogy szeretnéd?
– Csináljuk együtt. Én nézlek téged, te meg engem. Ez így jó?
– Tökéletes.

Én feltérdelek, ő meg a hátára fekszik, és elkezdi magát simogatni. Egy egyik keze a melleit, a másik meg a punciját. Isteni ez a látvány, egyszerűen imádom nézni, ahogy egy nő maszturbál. Amig nézem, a farkam a kezemben, de csak alig érek hozzá, mert már annyira érzékeny, hogy szinte fáj.
– Jól csinálom? – kérdezem tőle.
– Isteni vagy. És én?
– Te meg csodálatos. Elengedem a farkam, és csak nézem őt. Annyira szép, annyira érzéki, hogy az még azt is elhomályosítja, hogy ilyen vad, és mondhatni perverz. Mindig szerettem a perverz nőket.
És akkor  megtörténik. A farkam elkezd fel-le mozogni, egy belső lüktetés hatására, majd megindul az áradat. Az első spricc messze elszáll a teste felett, de a második, és a többi már talál. Mindenhova jut belőle, a cicikre, a hasára, még az arcára is. Mikor az első spricc elhagyja a farkam, akkor ő is elélvez, megint csak a sikoly és a remegés marad utána. Amikor elcsitul a mámor, felül, és a szemembe néz, majd így szól.
– Jó pár lennénk, azt hiszem. Nem válaszolok erre, hisz ne is kérdés volt, ám egyet értek vele, jól összeillenénk.

A nap hátralevő részében többnyire csak beszélgettünk. Mindeközben számtalan módon csodáltam őt, azért amilyen. Én nem tartom perverznek, ezek csak érzések, ami utat tör magának. Erre az egyik legjobb példa, hogy beszélgetés közben, amig a szemembe néz, az egyik keze folyamatosan a punciját simogatta, és nem egy alkalommal el élvezett. És persze én is vele élveztem a helyzetet.

Annyira elbeszélgettük az időt, hogy arra eszméltünk, hogy már nem látjuk a napot, el kell indulni, hogy még sötétedés előtt hazaérjünk. Amig a bringánkat toljuk, folyamatosan felbukkan valami téma, ez egész utat végig beszéljük. Amikor odaérünk a főúthoz, ő még mindig beszél, és fel sem tűnik neki, hogy még mindig meztelenül sétálunk, pedig már majdnem otthon vagyunk. Így történt, hogy hazáig mentünk, egy szál semmiben, aminek az lett az eredménye, hogy többen is megbámultak minket.

Amikor hazaértünk, beraktuk a bringákat a tárolóba, majd ő kinyitotta a lakás ajtaját, és belépet rajta. Visszafordulva, csak rám néz, és megkérdezi.
– Holnap is kimegyünk?
– Holnap is, amig csak akarod.

Becsukta az ajtót, és én felmentem az emeletre, majd még mindig meztelenül bementem a lakásba.

Másnap minden kezdődött elölről, csak a helyszín és a szereplők változtak.

Ha tetszett neked ez a történet, akkor olvasd el az első részét is. 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hárman az ágyban - Szex Blog

Hárman az ágyban

Egy pillanattal később, a kedvesem felült, majd egy gyors mozdulat után velem szemben a könyökére támaszkodva, nyalogatta a farkamról az ő saját édes nedvet, és közben a csillogóan mosolygó szemével engem nézett. Ezután ketten két oldalról nyaldosták végig, időnként az egyikük szájában tűnt el, mint a testvérek, akik megosztoznak a legjobb falatokon, néha pedig a zacsimat nyalogatták körbe, persze ezt is megosztva egymás közt.

fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses. Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük