Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A postás mindig kétszer csenget

Jó ideje nem írtam, de a dolgok történtek velem. Itthoni munkára kényszerültem és sok mindent házhoz hozattam. Volt egy kb. középkorú „postás bácsi” aki lelkesen mászta meg mindig értem az emeleteket. Igaz, otthon nem szoktam faksznizni, egy szál póló van rajtam, az ugyan takar mindent….de….
Elöször nem is fogtam mire ez a lelkesedés, de aztán egyre többször vettem észre, hogy hozzáér az ujjaimhoz ahogy átadja tollat, aztán már a karomhoz, aztán segitett behozni a csomagokat, közben véletlenül itt-ott hozzámért. Egyszer elkezdett velem hosszasabban beszélgetni, gondoltam mi van ez nem siet sehova, nem furcsa? Aztán ahogy pár szót beszéltünk az ajtó előtt, egyszer-egyszer végigsimitott akaromon, majd a derekamon – és árgus szemekkel leste mit szólok hozzá. Meglepődtem, de mivel már régen fantáziáltam ilyenről, hát hagytam- kiváncsi voltam, mi fog történni…
Ezt bátorításnak vette, közelebb lépett és az ujjai már a mellem és a fenekem felé kezdtek kalandozni. Én meg vigyorogtom, mint a tejbetök…na meddig megy el vajon? mi lesz ebből? ezek kavarogtak a fejemben.

Amig a keze le nem tévedt a pólóval takart seggemre, majd alá….és ő is megdöbbenve észlelte, hogy nincs rajtam egy szál bugyi se! – Te engem vártál, vagy mi? – kérdezte berekedve az izgalomtól.
– Ugyan már – rántotam meg a vállam,- sosincs rajtam bugyi itthon.
– Soha?! – elfúlt a hangja- Basszus, ha én ezt előbb tudom!
Ezzel jól belemarkolt a szabaddá tett fenekembe,a másik kezével pedig a melleimet járta körbe.
– Azt mindig néztem, hogy melltartó nincs rajtad – mormogta a fülembe – de hogy bugyi se? Te kis céda!
Ezzel az ajtónak lökött és egy hirtelen mozdulattal belökte az ujjait a fenekem felöl a pinámba. Elakadt a lélegzetem, amit elégedetten vett tudomásul.
– Ez tetszett, mi? – vigyorgott kajánul és egyre hevesebben kezdte masszirozni a melleim is, egyelőre a pólón keresztül.
– Éreztem – folytatta- csupa lucsok lettél! Mindig ilyen hamar benedvesedsz?
Eddig meg se szólaltam, csak élveztem a szokatlan helyzetet, de most már ingerelni is akartam kicsit.
– Hát igen, elég izgulós vagyok…ha érted! – mosolyogtam rá bátorítóan.
– Ó az jó – nyögte és mélyebbredugta belém az ujjait.

Ettől rángások futottak végig a testemen, kezdtem elvesziteni a józan eszem. Ő közben a másik kezével a kerek hasamat és a nagy melleimet simogatta.
– Csináld még- nyöszörögtem.
– Ó csinálom én, csak akkor fogj meg te is! – adta ki a parancsát és a kezem a nadrágja elejére tette.
Éreztem, ahogy domborodik és elkezdtem simogatni. Nyögött egyet-kettőt, majd kihúzta a tőlem lucskos ujjait, feltolta a pólóm és a nagy, kerek, puha melleimre hajolva elkezdte csókolgatni őket. Puszilta, csókolta, nyalogatta, harapdálta, a fogai közé vette a bimbómat amitől halkan felsikantottam. Még átfutott az agyamon, mi lesz ha valmelyik szomszéd hazajön, de itt a felső emeleten napközben szerencsére a kutya se jár, úgyhogy utána el is felejtettem az aggodalmam és belevetettem magam a hancúrba.

Benyúltam a nadrágjába, hogy kivegyem az ágaskodni kívánó farkát, de egyelőre nem engedte, azt dörmögte, elég ha simogatom, ő most engem akar élvezni. Úgyhogy simogattam,ahogy tudtam, ő pedig egyre jobban tépte-marcangolta a melleim, közben a kezével durván szétnyitotta a lábaim, éreztem ahogy az eddig rejtegetett nedv elkezd csordogálni a combomon, ameg a hűvös szellőt a lépcsőházban ahogy megérintette a puncimat.
– Hadd nyaljalak ki, kérlek – könyörgött és abbahagyva melleim kínzását letérdelt elém.
Nem bírtam ellenállni a kiskutya szemeinek, meg fel voltam húzva mint a búgócsiga, hát csak bólintottam.
Ő betérdelt a lábam közé kicsit felhajtotta a pólóm és elkezdte nyaldosni a szétfeszített lábam közét. Ó istenem, nem gondoltam volna, hogy a tiltott gyümölcs ilyen gyönyört ad! Nagy tehetség volt az istenadta, végignyalta a combjaim tövét, aztán körözött a nagyajkaim körül, de nem, csakazért sem nyalintott oda, ahol már tüzelve vártam. Már pucsitottam és úgy lihegtem, miközben a saját melleim markolásztam a gyönyörtől, hogy ott! ott! nyaljon!

– Naná, hogy kinyallak- motyogta bele a puncimba- mit gondolsz, miről álmodtam hónapokon át….
Aztán olyan fürgén kezdett csapkodni a nyelvével, hogy majd belehaltam. Szívta, csókolta, harapta a csiklómat, hogy szinte ráültem a szájára a kéjtől! Tudott a faszi az biztos! Tuti, jó pár háziasszonyon gyakorolt már! A nyálával keveredve csorgott le a saját nedvem a combomon, aztán már nem birtam tovább és jajgatva elélveztem! Ott rángott a puncim ő meg csak nyalta, nyalta amig utolsót nem rángott a kéjtől a testem.

Akkor feltápászkodott, letörölte szájáról a puncinedvem és hamiskásan megkérdezte:
– Na jó volt, babám?
Alig bírtam elmotyogni az igent…azt hittem most majd ő akar jönni, de csak lenyalta az ujját és azt mondta: – Leszel a kis kurvám, he?
Ott és akkor bármibe beleegyeztem volna, annyira szédültem az előbbiektől, tudta is ám ő azt, nem véletlenül kérdezte!
– No, mert akkor jövök ám még a héten legyél itthon, de akkor már mást is kipróbálunk, benne vagy?

Bármibe, baszki, ha ilyen elélvezést tud okozni! Csak bólogatni tudtam és halkan nyöszörögni, a lábam rogyadozott… ő bedugta a számba két ujját, hogy nyaljam le egy kicsit, aztán megmarkolta a mellem.
-Rendben, akkor következő alkalommal talán kipróbáljuk mennyire tágulsz! Azt se tudtam, mire gondol pontosan, de már kezdtem újra benedvesedni.

De ő csak megfordított, hogy betoljon az ajtónkon…igaz egy pillanatra végigsimított gömbölyded, nagy fenekemen és azt mormolta…
-…hm, hm, ezzel is kéne valamit kezdeni….no majd meglátjuk.
Ezzel betolt az ajtón, rámcsukta én pedig lüktető, bizsergő puncival lerogytam a fotelba és csak modt kezdtem felfogni, mi is kezdődött el az életemben…! folyt.köv!…


A rózsa illata

A rózsa illata Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.- Drágám!...
A barátnőm, és a nudista hétvége - Szex Blog

A barátnőm, és a nudista hétvége

Ott ülök vele szemben, és közösem maszturbálunk, miközben egymást nézzük és a látványban gyönyörködünk. Az érkezőt már csak akkor veszem észre, amikor beül vera a harmadik helyre, majd ő is a pináját kezdi simogatni, miközben minket néz. Egy idő után megáll a keze, és belecsobban a vízbe, majd egészen közel jön hozzám, és úgy nézi a farkamat, majd megfordul, és Melindához intézi a szavait.

Meztelen kaland a kempingben - Szex Blog Történetek.

Meztelen kaland a kempingben

Meztelen kaland a kempingben Az úgy volt kérem, hogy elmentünk nyaralni. Ahogy mindig is szoktuk, előre nem határoztunk meg szoros időtervet, inkább csak egy területet, amelyet bebarangolunk kényelmesen, ráérősen, belefér amennyi belefér. Ezen a nyáron éppen a keleti régióba mentünk, pihenni, és megcsodálni a táj és a kultúra rejtett szépségeit.A napi program után, már jó későn, végre találtunk egy kempinget, és nem is teketóriáztunk, eldöntöttük, itt fogunk aludni. Elég lerobbant hely volt, forgalma se nagyon lehetett,...
A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...

Nudista strandon a vízben szopott le

Nudista strandon a vízben szopott le Reggel amikor magamhoz tértem, láttam, hogy a többiek is ugyanúgy lustálkodnak. Hozzám hasonlóan, ők sem tudják, hogy kinyissák-e a szemüket vagy inkább aludjanak tovább. Judit teste csodálatos volt a reggeli napsütésben is. Amikor megmozdultam, karjával átölelt és egy forró csókkal jelezte, hogy ő is ébren van. Beletúrtam a hajába és nyelvemmel a nyakát ízlelgettem és élveztem testének természetes illatát, amely még reggel is olyan volt, mintha egy csecsemőt csókolgattam volna. Magammal...
tanuljunk-a-pornobol

Tanuljunk a pornóból!

Tanuljunk a pornóból! Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát.Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint...
Élvezetek a buszon hazafelé - Szex Blog

Élvezetek a buszon hazafelé

Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

így baszom meg a szád

Szexel indul a hét, a legjobb hétfő

hevesen kezdesz szopni, én pedig tövig nyomom, így baszom meg a szád, amíg érzem hogy elélvezek. Az első lövések még a szádba mennek, de aztán kiveszem, és telespriccelem az arcod a friss és forró gecivel, ami a homlokodtól lassan folyik végig az arcodon, és az álladról lecsepeg a melledre és a combodra.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük