• +9
  • -0
  • 9
9 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Minap távolsági busszal kellett utazzak. Mórahalomnál felszállt egy nagyon kellemes kinézetű bodor hajú szőke, feszes, kerek fenekű ,165 körüli magasságú, harmincas csajszi.

Minap távolsági busszal kellett utazzak. Mórahalomnál felszállt egy nagyon kellemes kinézetű bodor hajú szőke, feszes, kerek fenekű ,165 körüli magasságú, harmincas csajszi.

A rózsaszín, testhez simuló farmer kiemelte a gyönyörű alakját. Már akkor összeakadt a tekintetünk, amikor a jegyet vásárolta. Én éppen a bokájától felfelé a fenekén át jutottam a szeméig, de ezt ő nem látta, csak az elégedett végeredményt a tekintetemben.
Igazából tipikusan az a helyzet volt, hogy “jaj, de szép”, és itt ilyen helyzetekben meg is szokott akadni a történet, hiszen egy zsúfolt buszon semmi olyan nem nagyon történhet, maximum utána, ha összeismerkedik valakivel az ember.

Rengetegen voltak, én sok száz km-t utaztam, nem nagyon volt kedvem udvariaskodni senkivel. Közben pont odakerült mellém. Hallottam, ahogyan a barátnőjével megbeszéli mobilon, hogy a Mars téren találkoznak. Vagy a Belvárosi hídnál, vagy máshol. Tulajdonképp erről ment a diskurzus.
Azt már sokszor tapasztaltam, hogy a zsúfoltság ellenére az emberek azért igyekeznek a személyes szférájukat megőrizni a buszon, és nem dőlnek neki senkinek, maximum hozzá-hozzá érnek valakihez a heringjárat miatt.

De ő nekitámaszkodott a székemnek és a karfán levő karomnak a fenekével.
Jajj:)
Jól esett, nem mondom:)
Nem húzódott el, pedig éreznie kellett, hogy meddig az ülés, és honnan a kezem.
Ez így ment egy darabig, mígnem megláttam, hogy egy anyuka a kisgyermekével ott áll alig másfél méterre tőlem. Na jó, legyen, mégiscsak alapvetően udvarias embernek tartom magam, hát felkínáltam a helyet. Megköszönte az anyuka és mondta, hogy csak Szegedig utaznak – még jó.
Viszont így pont a szőkeség mellé kerültem. A busz megállt, megint csak özön ember akart felszállni.
Péntek volt, négy óra elmúlt, mindenki hazafelé igyekezett.
Ekkortól lőttek a személyes tereknek, hiába próbálta volna bárki is megőrizni a sajátját. Hát a szőkeség ellenében én nem akartam a sajátomat megőrizni:)
De ő sem az övét. Először azt hittem félreértek valamit, de nem. Engedte, hogy a rázkódás és a zsúfoltság “véletlen” nekem lökje.

Hű, de finom érzés volt ahogy nekem nyomódott a cicije. Belenézett a szemembe és elmosolyodott. Én pedig azon nyomban kővé váltam – minden értelemben.
Ugyanis a támaszkodó lábamat a két lába közé fogta és behunyta a szemét. Rettentő rossz az 55-ös út, de ez most pont jól jött. Rázott, dobált a busz, ő pedig mélyen felsóhajtott, és a lábait kissé berogyasztva még jobban ráült a combomra. Nem nagyon tudtam mozdulni, de nem is akartam.
Gyorsan körbepillantottam, hogy látja-e valaki a jelentet, de annyira sokan voltunk, hogy senki nem nézett semerre, mindenki próbálta kihúzni Szegedig, hogy valamennyire is megőrizze a személyes terét, legalább úgy, hogy nem néz sehova, csak maga elé. Ez nekünk most jól jött.

Figyeltem a légzését, egyre mélyebben vette a levegőt. Hagyta, hadd dörzsölődjön a puncija a lábamhoz. Egyszer csak elkezdett igen szaporán lélegezni, még mindig csukott szemmel, majd egy hatalmas kátyút követve felsikkantott, átkarolt -én is őt- és szabályosan rárogyott a lábamra. Fél percig el sem engedett.
Majd kinyitotta a szemét -gyönyörű zöld szemei voltak- kislányosan elmosolyodott, majd hátat fordított, de nem húzódott el, hanem teljesen belesimult az ágyékomba.

Ahha. Most jön a viszonzás.
Hát legyen…. Most én élveztem ki a kátyús út áldásait. Eszméletlen jó érzés volt, ahogy a rázkódások miatt masszírozta a dákómat. Persze rá is tett még egy lapáttal, de abszolút nem feltűnően. Hozzám nyomogatta a fenekét. Már nagyon a végemet jártam, gondoltam egyet és átkaroltam a derekát , benyúltam a lenge blúza alá, hogy érezzem a hasa melegét, magamhoz húztam és beleélveztem a nadrágomba. Hatalmas, hosszú sóhajjal fújtam ki a meleg levegőt a nyakába.
Rendes szeretkezések alkalmával nem élvezek ekkorát.

Csak reménykedni tudtam, hogy hamar Szegedre érünk. De szerencsére már a reptérnél jártunk a város határában. Nem nézett rám, én is elengedtem, mert mindenki készülődött a leszálláshoz. Amikor befordultunk a távolsági buszpályaudvarra, gyors sziát rebegett és ment a barátnőjéhez.

Hogy elmondta-e a történteket, nem tudom. Én villámgyorsan beugrottam az állomás vécéjébe és rendbe tettem magam. Remegő lábakkal szálltam vissza a buszra és ültem vissza a helyemre. Bealudtam, mint egy rendes szeretkezés után. Úgy ébresztett a sofőr, mikor megérkeztünk.

Bár utazok még ezen a vonalon párszor, azért nem gondolom, hogy ez megismétlődhet. Ehhez kellett a zsúfoltság, egy kis szerencse és nem kevés őrültség, hogy mindketten bevállaltuk ismeretlenül szinte mindenki előtt. Szép emlék marad:)

  • +9
  • -0
  • 9
9 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
0 Comments

Leave a reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*

© 2014 - 2022 Szex Blog - Szextörténetek, Sztorik, Izgalmas események.

Log in with your credentials

Forgot your details?