Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam

Felszedtem egy nőt, de ez az eset még régebben történt meg velem, de csak most jutottam el odáig, hogy megosszam. Akkoriban még működött a férfiak és a nők között az ismerkedés személyes varázsa, ha összefutottunk bárhol, akkor természetes volt, hogy szót váltunk egymással, és még hosszabb beszélgetések is kialakulhattak, csak úgy spontán. Akkor még nem kellett a virtuális világ mögé rejtőzni.

Ennek köszönhetően megismerkedtem egy nővel, majd némi beszélgetés után nála kötöttem ki. Meg is történt mindaz, ami ilyen esetekben kívánatos, és elvárt, vagyis reggelig dugtunk és szerettük egymást. Másnap reggel viszont ez egy úgy szintre lépett.

Az történt ugyanis, hogy reggel, még pucéran ültünk a konyhában, és a kávénkat ittuk, kopogtak az ajtón.
– Gyere be. – mondja hangosan a csaj, mintha tudná, hogy ki kopog.
Az ajtó kinyílik, és egy női fej bukkan fel a résben, majd belép, és mintha örülne nekünk, úgy vigyorog.
– Szia. …sztok. köszön illedelmesen, majd az invitálásnak engedve belép az ajtón, és megáll az asztal mellett. Nem jön zavarba a meztelenségünk láttán amiből arra következtetek, hogy náluk ez megszokott dolog lehet.
– Ülj le Ancsa. Kérsz kávét?
– Igen. Kérek.
– Ő itt Gábor, ő meg Anikó. – mondja Zsuzsa, amivel le is tudja a bemutatást.
– Szia Ancsa. – mondom neki, mire ő még most is csak vigyorog.
– Zsuzsa elkészül a kávéval, és visszaül hozzánk az asztalhoz, és ismét csak a látogatót kérdezi.
– Mi járatban?
– Semmi extra, – mondja a csaj, – csak mivel hétvége van, arra gondoltam, hogy talán csinálhatnánk valami jót. De látom nálatok már ez is megvolt.
– Hát ja. Mire gondolsz? mihez lenne kedved?
– Nem is tudom. – Kezd bele a csaj, de mindjárt meg is akad benne a szó.

Zsuzsa, a szabad kezével megfogja a farkam, ami egyből emelkedni is kezd. Mindezt úgy teszi, mintha ez is a reggeli kávézás része lenne. Ez persze Ancsának is szemet szúr, amitől a vigyor még élénkebbé válik.
– Ti mit terveztek mára?
– Őszintén? semmit. Itthon maradunk, és…
– Gondoltam.

Ancsa mintha csak véletlenül tenné, kissé közelebb húzza a székét hozzám, és úgy beszél Zsuzsához, mintha valami titkos dologról lenne szó, amit én nem hallhatok, ám persze ezt úgy, hogy rajtam keresztül folyik a csevej.
– Képzeld el, az a kis köcsög megint átbaszott.
– A Józsiról van szó?
– Arról hát. Azt mondta hogy este bejön hozzám, de nem jött. Hajnalig vártam rá, aztán lefeküdtem egyedül. Képzelheted, hogy milyen most a hangulatom.
– El tudom képzelni. Én mondtam neked hogy attól a pasitól ne várj sokat, mert sunyi, és még hazudik is.
– Jól van. Megértettem. De azt elmondhatnád, hogy te hol szerzel megadnak ilyen jó pasikat.

Ancsa ezt úgy mondja, hogy közben a kezével végigsimít a combomon, amitől még jobban meredezni kezd a farkam. amit már Zsuzsa keze sem képes elrejteni. Olybá tűnik, hogy ezek ketten, rólam értekeznek, miközben én is ott vagyok köztük, ám ez egy cseppet sem zavarja őket. Én meg csak nézek hol az egyikre, hol a másikra, amikor nagy zavaromban, Zsuzsa hangja eljut a tudatomig.
– Kihoznád nekem a cigimet? Bent van az asztalon.
Ránézek, aztán hátrébb tolom a székem, és elindulok a szoba felé. Az a tény, hogy a farkam már jócskán áll, egy kissé feszélyez, de hát felnőttek vagyunk, nem akadok fel ilyen semmiségeken. A szobában az említett helyen meg is lelem a cigit, amit felmarkolok, és megyek vissza. Aza csak mennék, mert megállok hallgatózni. Ezek rólam beszélgetnek.

– …egész éjjel?
– Naná. Annyi orgazmusom volt, ami máskor egy hét alatt sem jön össze.
– Oh, baszki, de irigyellek téged. Mit csinált veled?
– Szinte mindent. Először is kinyalta a pinámat, persze csak mint előjáték, de olyan jól csinálta, hogy közben kétszer is elélveztem.
– Aztán?
– Mit aztán? Gondolhatod.
– Jó jó, de mond tovább.
– Hát, dugtunk. Először csak az ágyon, aztán a fotelban, majd amikor kimentem a konyhába innivalóért, akkor utánam jött, és ott is megbaszott a konyha asztalon.
– De jó neked. Én már ettől is nedves vagyok. Az a faszfej meg jól átbaszott.
– Ne aggódj, neked is jó lesz.
– Mire gondolsz? Józsira?
– Dehogy, inkább…
– Megvan a cigid. – mondom hangosan, majd odalépek hozzájuk, és leteszem az asztalra. – Miről beszéltetek?
– Csak semmiségekről. – mondja Zsuzsa, majd Ancsára kacsint.
– Igen, csak arról. – erősíti meg Ancsa is a nyilvánvaló hazugságot.

Nem ülök vissza, inkább töltök magamnak egy újabb kávét, majd a konyhaszekrénynek támaszkodok, és csak nézem őket. Megint előkerül a téma, és megint csak úgy beszélnek rólam, mintha ott sem lennék. Zsuzsa szinte mindent elmond Ancsának, amit éjjel csináltunk, Ancsa meg áhítattal lesi minden szavát.
– Aztán amikor már többször is elélveztem, megállt kihúzta belőlem a farkát, és fölém térdelt.
– És te meg jól leszoptad igaz?
– Nem, akkor csak kiverte rám. De úgy, hogy beterített mindenemet. Ment az arcomra, a mellemre, meg a hasamra is, ő meg csak verte, alig bírt leállni vele, mert mindig jött belőle.
– Na baszki, most teljesen felizgattál vele. Ide is ment a gecije? – Kérdezi Ancsa, miközben megfogja Zsuzsa mellét, a bimbóját az ujja közé csippenti, majd odahajol hozzá, és nyalogatni kezdi.

Én meg csak ott állok, kezemben a kávésbögrével, miközben a farkam már úgy áll, mint a cövek. Ők meg, mintha csak maguk közt lennének, egyre inkább belemerülnek az élvezetekbe. Ahogy Ancsa rábukik Zsuzsa mellére, és lassan nyalogatva a szájába veszi, szopja, addig Zsuzsa keze is elindul, hogy a másik nő bugyijában matathasson.

Ahogy ott állok, és még mindig csak nézem őket, – ahelyett hogy én is beszállnék, – csak a farkamat markolom, amin a kezem önkénytelenül is mozogni kezd. Jó nézni őket, szépek és izgatóak.

A lányok egyre jobban belemelegednek a játékba, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Zsuzsa immár az asztalon fekszik, a hátán, Ancsa meg a lába között matat, ujjazza, és öklözi őt. A kézfeje olyan könnyedén csusszan be Zsuzsába, hogy szinte csak egy cuppanást hallani, amikor kihúzza belőle, hogy asztán újra belenyomhassa.

Amig Ancsa a csajom pináját ujjazza, a szabad kezével leráncigálja magáról a nadrágját, majd a bugyit is, és az így szabaddá tett seggét felém riszálja. Nyilvánvaló, hogy mit akar, amit meg is erősít azzal, hogy felém fordul, és rám kacsint. A farkam már akcióra kész, de nem tudom, hogy Zsuzsa mit szólna hozzá, ha a tegnap éjjel történtek után, most a szomszédját is megbasznám.

A formás segg igencsak hívogató, és én alig tudok neki ellenállni. Odamegyek hozzájuk, és a kezemmel megsimítom Ancsa seggét, amitől ő összerándul, de tovább lépek az asztal másik oldalára, ahol Zsuzsa feje van, majd a farkam odatolom az orra elé, hogy szophassa. Zsuzsa a szájába veszi a farkam, majd alaposan megnyálazza, de aztán felül, és Ancsát nézi, ahogy az a punciját veszi kezelésbe, és ahogy a seggét riszálja.
– Akassz be neki. – mondja nekem Zsuzsa, miközben az állával abba az irányba bök, ahol az a bizonyos segg ringatózik. Ám legyen. Odalépek Ancsa mögé, majd az ujjammal belenyúlok, de az már annyira nedves, hogy nincs mire várnom. Oda illesztem a farkam hegyét, majd egy jól irányzott lökéssel tövig belenyomom, majd ütemesen kúrni kezdem, ami minden mozdulatnál cuppan egyet, hogy aztán még beljebb tudjam tolni. Meglepetésemre Zsuzsa kíváncsian nézi, ahogy a barátnőjét megbaszom, és ettől még inkább izgatottá válok.

Egy idő után, Zsuzsa leszáll az asztalról, mögém lép, majd megmarkolja a zacsimat, miközben a másik kezével Ancsa seggét simogatja.
– Jó kis picsa ez az Ancsa, ugye?
– Bizony jó. – válaszolok neki, némi lihegéssel megfűszerezve.
– Jobb mint az enyém?
Ez beugrató kérdésnek tűnik, ezért nem is válaszolok rá, inkább otthagyom Ancsa pináját, és a már alaposan szaftos farkam, odatolom Zsuzsa orra elé. Ő nem gondolkodik, azonnal a szájába veszi, és szopja. Eközben Ancsa is megfordul, majd letérdel, és csatlakozik a szopáshoz, és mint két jó barátnő, testvériesen megosztoznak rajtam.

Olyan élvezettel szopják a farkam, hogy képtelen vagyok tovább visszatartani, ezért a kezembe veszem, és kiverem rájuk. Jut mindkettőnek bőven az arcára, ám miután már belőlem nem jön semmi, egymásról nyalogatják a nyúlós cseppeket. Ez elég sokáig eltart, hisz ott is nyalják egymást, ahol semmi nincs.

Amig ők egymást kényeztetik, én ismét a szekrénynek dőlve csodálom őket. Szépek, izgatóak. Ám egy idő után otthagynak engem, majd kézenfogva bemennek a szobába, és az ágyon folytatják a műsort. Ancsa az ágyra fekszik, Zsuzsa meg fölétérdel, így 69-es pózban kényeztetik egymást tovább. Én sem akarok kimaradni a mókából, ezért Zsuzsa mögé lépek, majd beletolom a farkam, és alaposan megbaszom őt, amig Ancsa a punciját nyaldossa, no meg időnként a zacsimat is.

Helyet cserélnek, bár ennek nincs igazán jelentősége, ha csak az nem, hogy…
Most Zsuzsa van alul, Ancsa meg fölötte, és ugyan úgy nyalják egymás pináját. Átmegyek a másik oldalra, ahol Ancsa segge meredezik, majd odalépek hozzá, és belenyomom a farkam, pont úgy mint az előbb Zsuzsába. Nem tudnám megmondani melyik punci a finomabb, azt hiszem egyformán jók, így hát Ancsát is alapos kúrásban részesítem.

Amikor már nem bírom magamban tartani, egyszerűen beleélvezek a forró pinájába. Érzem, ahogy a gecim belelövell, és azt is, ahogy a pinája ritmikusan összehúzódik, amint elélvez. Amikor a farkam már kezd lankadni, lassan kihúzom belőle, így az összes geci, amit belepumpáltam, kifolyik, amit Zsuzsa fel is lefetyel. Egy csepp sem megy kárba belőle.

Ők még mindig egymást kényeztetik, amikor én már felöltözve megállok a szobaajtóban, ám ők még most sem vesznek rólam tudomást, így hát csendben elköszönök tőlük, majd fogom a cuccomat, és kilépek a lakásból, majd kényelmesen sétálva elindulok hazafelé.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Nem ciki az önkielégítés

Nem ciki az önkielégítés Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése.  Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük