Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy forró este Katival

Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar.

Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló mennydörgést.

Amikor este nyolc felé a viharfelhők megülték az eget, és eldördült az első mennydörgés, úgy döntöttem, áthívom a barátnőmet, Katit, aki a közelben lakott. Nem akartam egyedül lenni.

Kati vidáman csicsergett a kagylóba, és azt mondta, mindjárt jön. Húsz perc múlva meg is érkezett, de addigra már eleredt a zivatar, és barátnőm bőrig ázva topogott a küszöbön.

Nem tehettem róla, alaposan végigmértem a tekintetemmel. Kati Körülbelül 170 cm magas, karcsú, barna lány volt, formás, gömbölyű idomokkal. Egy átázott pólót viselt, amely teljesen átázott, és a mellbimbói keményen ágaskodtak alatta (nem viselt melltartót). Alul egy rövidnaci volt rajta, olyan feszülős fajta, ami kidomborított a punciját. Elég izgató látvány volt, női szemmel is. Éreztem, hogy a szívem hevesebben kezd verni.

– Szija Niki – csicseregte vidáman, és összepuszilkodtunk, kettőt balra, egyet jobbra, amolyan csitrimód. Finom puha volt az ajka. Összerezzentem, de Kati ezt nem hiszem, hogy észrevette. Ha mégis, azt hihette, a hűvös szél teszik, ami befújt a nyitott ajtón.

Betessékeltem a barátnőmet, és becsuktam az ajtót, kitessékelve a csúnya időt.
– Kérsz valamit inni? – kérdeztem Katitól.
– Aha, majd egy kólát, ha van.
Rám mosolygott, aztán megkérdezte:
– Figyu, tudsz adni valami melegítőt, vagy ilyesmit? Nagyon fázom.
– Látom – motyogtam. Kati arcára néztem, és láttam hogy furán, félmosollyal a szája sarkában nézeget. Akkor esett le, hogy vagy fél perce a mellét nézem, amely még mindig kemény bimbókkal ékesen meredezett a pólója alatt.

Csend ereszkedett ránk, érdekes feszültséggel teli. Aztán összeszedtem magam.
– Persze, mindjárt adok valamit – dadogtam, és kisiettem a konyhába két kóláért, hogy időt nyerjek. Nem is értetem, mi ütött belém, eddig nem is gondoltam ÚGY a lányokra. Talán a vihar tette, amely dühödten, érzékborzolón dühöngött odakinn.

Kivettem a hűtőből az üdítőt, és visszamentem a szobába, ahol torokgombócos döbbenetemre Kati már levetkőzött. Megálltam az ajtóban és kiszáradó szájjal néztem a meztelen hátát. Alul már csak az átázott fehér bugyija volt rajta, ami nem sokat takart a testéből. Döbbenten néztem, ahogyan előrehajol, hogy lehúzza a zokniját. Selymes bőrű feneke közben megfeszült, és gerincének csábos íve láttán kéjes borzongás kerített hatalmába.
Aztán észrevett a szeme sarkából, és felém fordult. Megint mosolygott.
– Na van valami rucid? – kérdezte édes hangon.

– Aha – nyögtem ki, és odamentem hozzá. Azok a telt keblek immár meztelenül ringtak, úgy vonzották magukra a tekintetem. Kissé riadtan tapasztaltam, hogy ölemben megindul az a bizsergés, amit eddig csak akkor éreztem, amikor pasival voltam.

Odaadtam neki a kólát.
– Mindjárt keresek egy… – kezdtem, de közben a hosszú nyakát figyeltem, miközben meghúzta meg az üveget. Aztán elkapta az üveget a szájától, és aprót sikkantott. Láttam, hogy az ital felhabzott, és most végigcsorog a száján, a nyakán… és a mellén.

– De ügyetlen vagyok – nevetett, és rám nézett. A szemébe néztem, aztán nem tehettem mást, a mellére. Abbahagyta a nevetést, és csak nézett rám. Engem pedig megrohant a bátorság, és közelebb léptem hozzá. Kezemet finoman a mellére tapasztottam, és lágyan simogatni kezdtem

– Nagyon szép vagy – mondtam rekedten.
Kati felsóhajtott, és megfogta a kezemet, irányítva, hogy simogassam a meredő bimbóit.
– Te is…
Csókolózni kezdtünk. Istenien csókolt. Kati hamarosan olyan hevessé és követelőzővé vált, hogy a szívem majd kiugrott az izgalomtól. Olyan érzésem volt, hogy álmodom – ez nem történhet meg. De kétségkívül ez volt életem eddigi legizgalmasabb élménye.

leszbi-csók

 

Miközben csókolt, a kezemet egy pillanatra sem engedte el, sőt, miután megismerkedett a mellével, elkezdte lefelé nyomni. Reszkető ujjaim rövidesen már a köldökével incselkedtek. Tenyerem alatt éreztem sima, forró hasát.
– Istenem – nyögtem a szájába. – Mit csinálunk?
– Semmit, amit nem jó – felelte, és benyúlt a pólóm alá. A mellbimbóim fájdalmasan kemények voltak, ő pedig az ujjai közé csippentette őket, úgy ingerelte.
Türelmetlenül dobtam le a felsőmet. Odabotorkáltunk a kanapéhoz, és lerogytunk rá. Simogattuk egymást, csókoltuk mindenütt.
– Nyúlj be – nyögte, én pedig engedelmeskedtem. Becsúsztattam a kezem a bugyijába, és felszisszentem a tocsogó forróságtól, amely ott várt rám. Kati teste összerándult.
Éreztem, mit kell tennem. Ajkammal rátapadtam a mellbimbójára, ujjaimmal pedig kitapogattam a csiklóját.
– Jaj de jó – lihegte Kati, és túrta a hajamat. – Csináld csak, Niki, csináld, ott, nagyon jó…

Agyamra már lila köd borult. Élveztem barátnőm mellének zamatát, s közben a kis dudoron jártak ujjaim, amit ő egyre hangosabban élvezett. Megemelte a popsiját, én pedig szinte leszaggattam róla a bugyit, hogy jobban hozzáférjek. Már olyan nedves volt, hogy a kezem néha lecsúszott a combjai közé a puncijáról. Kati közben nyögdécselt, néha felsikkantott, érezhetően élvezte minden érintésemet. Aztán, amikor a középső ujjam felcsúsztattam tűzforró lyukába, jajongani kezdett, és éreztem, hogy összerándul alattam karcsú, sima teste. Elélvezett.

puncinyalás

Szenvedélyesen megcsókolt. – Nagyon finom voltál. Most pedig, várj csak…
Mosolyogva a hátamra döntött, én pedig gyönyörködtem kipirult arcában, amelyen apró verejtékcseppek gyöngyöztek. Ujjával végsimított a mellem közt, le a köldökömig, majd megszívogatta a bimbóimat. Felnyögtem.

– Emeld meg magad – kérte, én pedig engedelmeskedtem. Kigombolta a farmeromat, majd lehúzta rólam. Alatta csak egy falatnyi fekete tanga volt rajtam, amely már elázott a kéjnedveimtől. Láttam, hogy Kati helyes kis orrának cimpái kitágulnak, ahogy odahajol az ölem fölé.

Az én illatomat érzi, és tetszik neki, gondoltam boldogan.

Kati kicsi, de fürge nyelvével végignyalta a bikinivonalamat, aztán félrehúzta a tangám, és lefetyelni kezdte a csiklómat, amely jól láthatóan dudorodott ki rejtekéből. Közben az ujjaival a hüvelyem bejáratával, vagy a popsilukammal játszott. Nem telt bele pár perc, és én már dobáltam magam, nyüszítettem a gyönyörtől.

– Finom ugye… istenem, de finom a puncid… – lihegte Kati, aztán ajkai közé kapta a csiklóm, és szívni kezdte. Felsikkantottam, és a hátam ívbe feszült. Az utolsó kép, amit láttam, hogy Kati oldalt fekszik, úgy nyal, és közben kéjlétől csatakos combjai közt ujjazza a sima, gyantás punciját.

punci-nyalás

 

– Istenem… jajaj… jajaj… ah…
Olyan orgazmust éltem át, mint még soha. Szétvetett lábakkal, verítékben fürödve dobáltam magam az ágyon, a testem rángott, nyakam megfeszült, és artikulátlanul kiáltoztam. Legalábbis Kati később ezt mesélte… Vagy három percig tartott, és utána még sokáig lüktetett a puncim azon a legédesebb módon. Kati még kényeztetett picit, aztán feljebb kúszott, és átölelt. Sokáig csókolóztunk, öleltük, simogattuk egymást. Egyáltalán nem voltunk zavarban.
– Van egy másik kólád? – kérdezte végül, mire összenevettünk.

Másnap viszont megrohant a pánik. Azzal a gondolattal ébredtem: Uramisten, mit tettünk! Leszbi lettem… Szinte már-már félve hívtam fel Katit, hogy találkozzunk, és tisztázzuk a dolgot. A városi parkba mentünk, és egy fagyi mellett hosszan beszélgettünk. Láttam rajta, hogy zavarban van, akárcsak én… de arra is rájöttem, hogy a vágyam iránta nem múlt el. A barátságunkat azonban ez nem rontotta el. Nem kerültük egymást a rá következő napokban, sőt, két hét múlva megint lefeküdtünk egymással. Neki van barátja, és nem tud a dologról. Kati azt mondta, nem mondja el neki, és bármikor összejöhetünk, ha úgy kívánjuk.

Én pedig kívánom, de nagyon… azzal együtt, hogy a pasik ugyanannyira érdekelnek, mint Kati, és ez valahogy megkönnyebbüléssel tölt el.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Nem ciki az önkielégítés

Nem ciki az önkielégítés Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése.  Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük