Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A nővéremmel huncutkodunk a kertben

A nővéremmel hazafelé biciklizve alig tudtam kordában tartani a fütykösöm, mert a nővérem teste és viselkedése járt az eszemben. Lehet, hogy nem is olyan béna a csaj? De miért izgat állandóan? Most is, ahogyan előttem pedálozik abban a rövid sortban, és a kerek feneke jobbra, balra hintázik, néha hátranéz, mintha élvezné a dolgot… Direkt csinálja? Alig vártam, hogy megérkezzünk, mert sürgős dolgom volt a fürdőszobában.

– Fürdöm egyet, rendicsek? – kérdeztem, miután betoltuk a bicajt az udvarra.
– Oké, de siess, mert én is szeretnék zuhanyozni! – kiáltotta utánam Anita. Jó alaposan lemostam magamról az izzadságot, és közben húztam-halasztottam a pillanatot, amikor magamhoz nyúlok. Visszaidéztem a délelőtti perceket, és átkoztam magam, hogyan lehettem olyan hülye, hogy nem néztem meg magamnak jó alaposan Anita meztelen testét, mikor a tóban pancsoltunk. Persze nem volt mindig behunyva a szemem, és most magam előtt láttam a feneke formáját, szinte éreztem a ruganyos cickóját, amikor néha súrolta a bőröm.

Ráérősen pumpáltam a farkam, amikor zajt hallottam magam mögött. Kihajoltam az L alakú fürdőszoba sarkán, de nem láttam senkit. „A szél lehetett” – gondoltam, és behajtottam a mellmagasságban levő ablakot. Kinéztem rajta, és láttam, hogy tőlem alig pár lépésre Anita teregeti a holmijait. Már ledobta magáról az átizzadt ruháját, mert egy kis otthonka volt rajta. Élvezettel néztem a lenge ruhán átsejlő domborulatait, amiket nem is rejtett el túlságosan a kivágás, mikor a cuccokért hajolgatott. Akkor fogtam megint marokra a farkam, amikor a kötélhez nyújtózott, és elhűlve láttam, hogy nincs rajta bugyi. A rövid ruha alól kikandikált a formás feneke, és amint előrehajolt, a combjai között az a kis pamacs. Úgy látszik már tényleg felkészült a zuhanyozásra! Nem bírtam tovább, és a víz alá menekültem a kilövellő farkam fogva. „Ez aztán a vakáció” – gondoltam, amikor a hajam törölgetve öltözéshez készültem. Csakhogy a gatyóm eltűnt, és vele a pólóm is.

Kénytelen voltam a törülközőbe csavarni magam, és a fürdőből kilépve kérdőre vontam Anitát:
– Hová tüntetted a ruhám?
– A kiskonyhában kiöblítettem a magaméval együtt – mondta természetesen. Akkor villant az agyamba, hogy ő volt a zaj forrása, amit a füriben hallottam, amikor vertem a bránert. „Jézusom!” – gondoltam, és majd elsüllyedtem, de a nővérem arca nem árult el semmit. „Micsoda idegek!” Bekaptam pár falatot, aztán eszembe jutott, hogy kiprovokálom tőle az ígért délutáni nudizást, mert még volt ereje a napnak.

– Na, mit találtál ki az itthoni napozásra?
– Már odaraktam a fűre a nyugágyat, mindjárt jövök én is! – mondta, és kilesett a fürdőből. Hátra sétáltam, de először nem is vettem észre a napozóágyat, mert természetellenes helyzetben, az oldalán feküdt, a lábával kitámasztva. „Aha, ez fogja elrejteni a nővérem a leselkedő tekintetek elől!” – jöttem rá nagy nehezen.

Nem akartam első lenni, ezért inkább hátrafelé kerültem, a kedvenc helyemre, ahol az előbb Anita teregetett. Talán nem tudja, hogy a ruhák közül egészen jól be lehet látni a fürdőbe, pláne ha fel van kapcsolva a villany. Most persze nem volt, ezért csak a víz alatt forgolódó, meztelen testét láttam a homályban, de aztán közelebb lépve megdermedtem. „Most már egyenlők vagyunk!” – gondoltam, mert Anita egész nyilvánvalóan a pinusát simogatta, kitámasztva magát a másik karjával. Az ablak zárva volt (átkoztam is magam), ezért nem hallottam a nyögéseit masztizás közben, de a hátrahajló fejéből kitaláltam, hogy közel van az elélvezéshez. Újra felállt a farkam, ahogyan a terpeszét, és a feneke alá simuló kezét láttam hátulról. Megrázkódott a melle, és sóhajtott egy nagyot, én meg iszkoltam a szobámba, ahogy tudtam, még mielőtt észrevesz. Még akkor is gyorsabban vettem a levegőt, amikor benyitott egy törülközőben, a másikkal a haját szárítgatva.

– Na jössz? Én készen vagyok – mondta mosolyogva.
– Hát én is majdnem – mondtam, de nem hiszem, hogy értette.
– Hová akarsz feküdni? – kérdezte, mikor hátra értünk, és lerúgta a papucsát. „Melléd” – gondoltam, de aztán előzékenyen leültem az ágy kitámasztott oldalához, és körülnéztem. Csak a tyúkok kárálása hallatszott a szomszédból, de látni nem lehetett őket, mert a málnasövény elég sűrű volt.

– Hogy tetszett a tó? – kérdeztem felnézve, mert Anita még mindig állt, szemét le nem véve a lábam közéről. Akkor vettem észre, hogy a törülközőm nem takarja el a himbálózó farkam.
– Nem bánod, ha végre a törülközőmre fekszem? – kérdeztem tőle, és kezdtem kicsavarni magam a frottírból.
– Pardon, én is mindjárt… – mondta hebegve, és lebukott a túlsó oldalon. Még láttam az ágy fölött, ahogyan kiteríti a leplet, aztán elnyúltunk a füvön. Hihetetlen izgató volt tudni, hogy egy karnyújtásra hever tőlem pucéran egy klassz csaj, már amennyire délelőtt megállapíthattam.

A nővéremmel huncutkodunk a kertben - Szex Blog

karnyújtásra hever tőlem pucéran egy klassz csaj

– Isteni volt, elmegyünk máskor is? – kérdezte nyújtózkodva. – Mi lenne, ha mindig így napoznánk? Ideje már, hogy kapjak egy kis színt is a nyáron! – mondta egy szuszra.
– Nekem is jobb így – mondtam. – Most a fenekem napoztatom.
– Elférsz? – kuncogott.
– Hogyhogy? – kérdeztem.
– Nem nyomja valami a hasad? Láttam, amit láttam! – mondta incselkedve.
– Nyomná, de most a lábam között van – válaszoltam.
– Ó, szegény!
– És a szegény melleid nem örülnek, hogy végre szabadok? – kérdeztem.
– Dehogynem! Már a tóban is olyan jó volt, ahogyan simogatta őket a víz.
– Simogathatta volna más is – mormogtam.
– Hé, te! – reagált azonnal Anita. – Nem elég, hogy egész délelőtt legeltethetted rajtam a szemed, mikor együtt meztelenkedtünk?
– Azt mondtad, hogy tartsam csukva! – méltatlankodtam.
– Ó, azt csak úgy mondtam! Egy kis leselkedéstől még nem dől össze a világ…

– Én is megnéztelek magamnak – mondta egy kis szünet után a nővérem. – Szóval nem is láttad a cicimet? – kérdezte.
– Hát igaz, ami igaz – mondtam sokat sejtető hangsúllyal, nehogy mulyának tartson.
– Na látod, te kis hamis! És szerinted milyen vagyok? Nem lóg nagyon a mellem?
– Már, hogy lógna… ilyen kemény dudát már rég láttam! És a mellbimbóid, ahogyan a víz fölé meredeztek! – tódítottam merészen. – Sütteted most a cicidet? Mert így világít a sötétben!
– Most a kemény dudáimon fekszem, mert nem akarom őket leégetni.
– Már hozom is a krémet – álltam volna fel készségesen, de leintett.
– Inkább én – mondta, és betekerte magát a törülközőbe. – Maradj így! – mondta, ahogy a fenekem stírölte. Egész szexi volt, amikor visszafelé lépegetett, mert alig takarta a fenekét a fehér anyag. De ahogy letérdelt mellém, csak az aranyló pelyheket láttam a combján, a nyílást jól rejtette a törülköző.

– Először én kenem be a hátad, aztán te az enyémet – mondta ellentmondást nem tűrően, és megnyergelte a lábaimat, ahogy végzett velük. Az érzés, ahogyan a puha keze elkente a síkos tejet a hátizmaimon, a lapockán, és közben a tudat, hogy semmi nem választja el testünket a törülköző alatt, hihetetlenül felizgatott. Mikor a fenekem masszírozta, éreztem, hogy a bőr felhúzódik a farkamon. Szét akartam tenni a lábam, de nem engedték a combjai.

– Ne izegj-mozogj! – parancsoltam, de aztán feljebb ült. Most már a farizmaimmal éreztem a nedvedző puncusát.
– Hoppá! Szétnyílt a törcsim, ne nézz hátra! – nevetett fel, amikor egyszer előrenyúlt a vállamhoz.
– Egy kis leselkedés nem a világ – idéztem, és hátrasandítottam. A hasa alatt mesésen sötétlett a fekete háromszög, és az egyik melle teljesen szabad volt, ahogyan újra akarta igazítani a leplet.
– Hát ez nem igaz! Nem lehet veled bírni? – takarta el a szemem a kezével, de így nem tudott a türcsivel foglalkozni, ami már teljesen a combomra csúszott.
– Á, inkább hagyom. Tessék előre nézni! – rendelte, és előre dőlve még az arcomon tartotta a kezét. A hátamon éreztem mellbimbóinak nyomását.
– Tényleg kemények! – állapítottam meg, és csak akkor vette észre, hogy a felsőteste a hátamnak szorul.
– Te! Jézusom, ha most valaki meglátna minket! – suttogta a fülembe. – Maradj így! Mindjárt szólok, ha lefeküdtem! – mondta, és körül nézve átlépett az ágyon.
– Kész vagyok, jöhetsz! – mondta, mikor elhelyezkedett. Megpróbáltam eltakarni a meredező farkam, mikor újra megláttam a gyönyörű fenekét. Hason feküdt, mint a tó mellett. A melle kilapult a hónalja alatt, ahogy látni engedte a feje fölé emelt karja.

– A seggem is! – parancsolta feleslegesen, mert akkor már lent jártam a kezem a derekánál.
– De fincsin csinálod! – sóhajtott fel, mikor a feneke partjához értem. A kissé szétnyitott combja közé nyúltam, és alulról felfelé lassan végigsimítottam testének legrejtettebb tájait. Tenyeremmel éreztem duzzadt ajkait, és ruganyos izmait nyílásai körül.
– Öcsike! Ott nem fogok leégni – nézett hátra mosolyogva, de nem zárta összébb a lábát. Én is ráfeküdtem, mint ő az előbb és a fülébe suttogtam:
– Mi lesz a fronttal? Megfordulsz?
– Miért ne? De fordulj meg te is! – Mikor visszanéztem, már hanyatt feküdt, a csípőjén az egyik törülközővel. A mellét, legalábbis a bimbókat a tenyerével takarta el. A törülközőjére guggoltam, de vigyáztam, hogy ne nyomjam túlságosan, aminek az lett az eredménye, hogy könnyen beláthatott a derekamra csavart törülköző alá.

– Nem vagyok nehéz? – kérdeztem. Valószínűleg az voltam, de nem bánta a kilátást:
– Jól vagy így! – mondta, és közben a combom szemlézte – Hogy szoktad lenyugtatni? – biccentett az egyre emelkedő törülközőm felé.
– Jézus! Már megint? – kérdeztem lenézve az ölembe, mintha csak most vettem volna észre a helyzetet.
– Gyakori nálad? – kérdezte ártatlanul.
– Neeem. De ha egy ilyen csini csajt látok, mint te, nem állok jót magamért.
– Dehogynem! – kacsintott rám. – Menj vissza, most én jövök! – mondta, és ledobott magáról.
– Oké! – kiáltottam át, ahogy a törülközővel leszorítottam a fütyköm.
– Jó, de még hátravan a lábam és a cickóm – mondta, és tényleg hallottam a szomszédból a masszírozás neszeit.
– Nem nézek oda, de szerintem a hasadhoz szorítsd, mert még eltörik – nevetett, ahogy meglátta az összeszorított lábam.

Nem hittem a szememnek, amikor letelepedett a csípőmre. Úgy ült, ahogyan én, és így egyszerre láttam a széttárt combja közét, és a farkam nedves hegyét kikandikálni alóla. A mellem gyúrva fel-le mozgott az ölemen, ezzel feljebb és feljebb csúsztatva a törülközője szélét. Vágatával pont a farkam simogatta egész hosszában, alig leplezve, hogy közösen maszturbálunk.

– Jó? – kérdezte, amikor hallotta, hogy gyorsabban szedem a levegőt. A sötét háromszögébe fúrtam a tekintetem, hogy ő is láthassa:
– Ennél sose volt jobb! – sóhajtottam.
– Dehogynem! Már elfelejtetted a repülőst? – kérdezte kajánul.
– Segítség, kapaszkodnom kell! – kiáltottam, és ő engedelmesen felemelte a karját a feje fölé, miközben a combjaimra csúszott, és a farkam teljesen szabaddá vált. Felültem és a bal kezem becsúsztattam a törülközőn, a ruganyosan előreugró, síkos mellére. Ő pedig mintha csak erre várt volna, a kezét rászorította az enyémre.

– Jó ég… Most megvagy… – zihálta, én meg a meredt mellbimbó, a hihetetlenül meztelen hús tapintásától őrülten elkezdtem élvezni. A mellemre tört ki a láva, és már nem is szégyenkezve hátrahanyatlottam. Amikor kinyitottam a szemem, Anita még mindig a farkamra meredt, de aztán lassú mozdulattal szétnyitotta magán a törülközőt, hogy mindent jól láthassak, aztán újra összetekerte magán.

Akarod tudni mi történt? – kérdezte halkan.
– Én is elélveztem – mondta, ezzel rám hajolt, nem törődve a spermámmal, és szájon puszilt – És isteni volt, köszi! – mondta, és lassan felállt. – Jössz fürödni? – kérdezte, és a szemembe nézett. – Tudod, úgy mint régen – mondta még.


egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet.Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...
Karácsony második napja Szilvivel - Szex Blog

Karácsony második napja Szilvivel

Egy kicsit még húzom a dolgot, de nem sokáig, mert érezni akarom ahogy elélvez, ki akarom nyalni a puncijából az édes nedveit. Amikor a remegése már nem csillapodik akkor sem, amikor leállok, akkor még jobban begyorsítom a tempót, amitől szinte kirobban belőle az élvezet, és szinte a számba fröcsköli a finom levét.

Meztelenül olvasok a parkban egy padon - Szex Blog

Meztelenül olvasok a parkban egy padon

Meztelenül olvasok a parkban egy padon Kaptam egy jó könyvet, amit épp most olvasok a parkban, meztelenül egy padon ülve . Figyelmeztettek, hogy nagyon pajzán, de én nem bánom szeretem az ilyet. A történet nagyon jó, nem olyan sekélyes, mint a hasonló írásokban azt megszoktam. A cselekményes és ezzel együtt a szereplők nem fogják vissza magukat. Szóval élvezetes.A nap süt, kellemes az idő, bár még nincs olyan meleg, a nyár még odébb van, de a friss...
A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte - Szex Blog

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult.Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki....
A kishúgom kíváncsisága megőrjít - Szex Blog

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

Elé hasalok az ágyra, és a nyelvemmel izgatom őt, miközben az ujjaival játszik. Kis idő múlva, hugi is mellé fekszik, és ő is Ágihoz hasonlóan, játszani kezd magával. Az egyiket nyalom, a másikat csak nézem. Aztán gondolok egyet, és átcsusszanok hugihoz. Az ő puncija még majdnem sima, alig van rajta néhány pihe, ám úgy nedvedzik, mint egy igazi felnőtt. Oda hajolok hozzá, és megnyalom a csiklóját, ami csak egy apró gyöngyszem a rózsaszín kagylóban. Egyre jobban belemelegedek a nyalásba, és igazán élvezem. Ő most nem a húgom, hanem a szeretőm, akit ki kell elégíteni, és ezért mindent elkövetek, hogy ez összejöjjön.

swinger-party

Swinger klubban vesztettem el a szüzességem

Swinger klubban vesztettem el a szüzességem Imádok szexelni, szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga. 16 éves koromban vesztettem el a szüzességemet, rögtön egy gruppen-szex partin, pontosabban egy Swinger klubban. Később mindenfélét kipróbáltam, férfiakkal és nőkkel egyaránt. A szex a mindenem, az életem értelme. Az első szexuális élménytől kezdve a legizgatóbb élményeimről naplót vezetek.Egyszer csak elakadt a lélegzetem, amikor éreztem, hogy hátulról valaki megfogja a melleimet. Nyakamon éreztem forró leheletét, és végigfutott rajtam a remegés, amikor a...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük