Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Két kis picsa okozta a vesztemet

Egy kis házban élek, és kis falu szélén, amin túl már csak a semmi van. Na jó, nem szó szerint. A kertem végében van egy kis mező, azon túl csak egy sötét és zord erdő. Mivel a falu és az utca, aminek a végén van a házam, szinte senki nem jár erre, amit én nem is bánok, mert szeretek meztelenül a kertben lenni, amiben nem zavar senki és semmi.

Ezen a napon is a kertben vagyok, szükséges volt egy kis kerti munkát is elvégezni, hisz hamarosan itt a nyár, és ha nem figyelek oda, akkor mindet benő a gyom, és ezt nem szeretem. Amikor végzek a munkával, leheveredek a napozóágyba, és kinyitom a hideg sört, amit épp az imént vettek ki a hűtőből. A házból szól a zene, épp a kedvenc számom megy, amikor mozgást látok a mezőn. Nem igazán foglalkozok vele, mert nem érdekel, és ha mégis erre jár valaki, az biztosan valami turista, mert a helybéliek nem járnak ide. Miközben a sörömet kortyolgatom, felveszem az újságot, ami még alig egy hetes, és lapozgatni kezdem. Nem a tartalma miatt, hanem hogy elüssem az időt. Amikor elfogy a sör, bemegyek egy újabbért, majd visszafekszem a napágyra, és csukott szemmel élvezem a napsütést.

Talán egy kicsit el is bóbiskolok, mert amikor kinyitom a szemem, a nap már más szögben esik rám. A sör még a kezemben, így hát belekortyolok, ám ez is azt igazolja, hogy szundikáltam, mert a sör már meleg. Van még egy jele annak, hogy elaludtam, mégpedig az, hogy áll a faszom, mint a cövek. Ez így nem maradhat, ezért tennem kell valamit. Megmarkolom, és hozzálátok, hogy kiverjem, amikor hangokat hallok az erdő felől. Bassza meg, már megint valami kiránduló.

Szóval ott fekszem az ágyon és verem a faszom, amikor megint hangot hallok, de ez közelebbről jön és sokkal konkrétabb.
– Jó napot.
A hang irányába fordulok, és a kerítésen kívül egy nőt látok. Mi a faszt akar ez itt, amikor most sokkal fontosabb dolgom is van. Ignorálom a jelenséget, és folytatom a munkámat, amikor ismét megszólal.
– Jó napot, a nővéremet keresem.
Megint oda fordulok, és csak úgy odavetem neki.
– Akkor keresse tovább.
– Már két napja nem találom őt, lehet, hogy eltévedt az erdőben. – mondja megint az idegen nő.
– Akkor keresse az erdőben.

Azt gondolom, hogy majd tovább áll, és az erdőben folytatja a keresést, de nem. Ő csak ott áll a kerítés mellett, és engem néz. Bassza meg, ezektől a turistáktól már rejszolni sem lehet nyugodtan. Felállok, és a napágyat úgy fordítom, hogy takarásban legyek a jövevény felől. Visszafekszem, és folytatom a faszkiverést, hisz már nem kell sok hozzá. Már majdnem a csúcson vagyok, amikor ismét a nem kívánt hang üti meg a fülemet, de most egészen közelről.

– Bocsánat a zavarásért, nem tudna nekem segíteni?
Megáll a kezem, és elakad a szavam is, arra pimaszságra, hogy az idegen nő bejön a kertembe, és még az sem tarja távol, hogy épp elélvezni készülök.
– Mi közöm nekem magához, vagy akár a…
– Nővérem.
– Ahhoz. Húzzon innen picsába, amig még szépen mondom, mert…
Be sem kell fejezni a mondatot, mert sarkon fordul, és megy a kapu felé. Ott megáll, becsukja a kaput és visszafordul felém, majd megáll mellettem.
– Ha segít nekem a nővéremet megkeresni, akkor én is segítek magának. – mondja nekem, és én csak döbbenten nézek rá.
– Na és miben tudnál nekem segíteni?
– Nem is tudom.
– Akkor meg mi van?
– Például segíthetnék kiverni a faszát.

A torkomon akad a szó. Végig nézek rajta, és alaposan szemügyre veszem, hogy vajon mit tudhat egy ilyen fiatal nő, és vajon miért pont itt keresi a nővérét.
– Miért segítenél?
– Mert hiányzik a nővérem, és meg akarom találni.
– Az erdőben is kerested?
– Igen de nem találom.
– Azt honnan veszed, hogy itt tűnt el?
– Mert két napja együtt jöttünk ide, amikor eltávolodtunk egymástól és azóta nem találom. Szóval tud nekem segíteni?
– Az attól függ, hogy mit értesz segítség alatt.
– Nagy ez az erdő, és több idő kell, hogy átkutassam, de mivel nem itt élünk, szeretném, ha szállást adna arra az időre.
– Itt akarsz nálam lakni, amig megkeresed?
– Igen, erre gondoltam.
– És ezért cserébe hajlandó vagy minden itt töltött napon leszopni?
– Nem. Csak faszkiverésről volt szó.
– Ezek szerint mégsem tudsz nekem segíteni, akkor én miért tenném?

Erre a nő egy kissé tétovázik, mintha gondolkodna, majd megszólal.
– Na jó, legyen a szopás, de csak naponta egyszer.
– Legyen kettő, és áll az alku.
– Rendben. – adja meg magát a nő.
– Mi a neved?
– Kati vagyok.
– Én Tamás vagyok, mi a nővéred neve?
– Margó.
– Hány éves vagy te Kati?
– Tizennyolc.
– Hát a nővéred?
– Húsz.
– jól van Kati, áll az alku, és az első részlet most esedékes, úgyhogy kezdhetsz szopni, ha már megzavartál a rejszolásban.

Kati egy pillanatig tétovázik, majd odamegy a napágyhoz, leül a végére, majd ráhajol tamás faszához, majd a szájába veszi, és lassan szopni kezdi. Mivel Tamás már jócskán benne volt az előjátékban így hamar elélvez.
– Jól van. ma már nem tehetünk semmit mert ha a nap lemegy, az erdőben olyan sötét van, mint az éjszaka. Majd holnap kitalálunk valamit. Gyere, megmutatom a szobádat. Az remélem nem zavar téged, hogy itthon meztelenül vagyok, és ha kedvem tartja kiverem a faszomat is.
– Nem zavar, csak nyugodtan, hisz maga itthon van, én majd meghúzom magam, hogy ne zavarjak.
– Hát azt jól is teszed. Na ez lesz a szobád. Kicsit poros minden, mert ritkán használom, de majd te rendbe teszed.

***

Másnap reggel, amikor Tamás a konyhába megy Kati már ott van, és a kávét készíti, amin a ház ura egy kissé meglepődik, de aztán arra gondol, hogy amig itt van a kiscsaj, kihasználja.
– Jó reggelt, máris készül a kávé.
– Jó. – mondja Tamás, nem leplezve a hangjába bújtatott rosszallást.
– Mikor indulunk a keresésre?
– Előbb a kávé, aztán meglátjuk.
– Mindjárt kész a kávé. Mit tegyek bele?
– Semmit, jó az úgy. – válaszol neki Tamás, miközben a nő seggét nézi, ahogy a pult mellett serénykedik.

Amikor a kávé elkészül, csendben megisszák. Amikor Tamás a poharát a pultra teszi, csak annyit mond.
– Húsz perc múlva indulunk, addigra legyél készen. Majd otthagyja a nőt a konyhában, és megy a dolgára.

Még tizenöt perc sem telik el, amikor mindketten a kapuban állnak, amikor Tamás bezárja azt, majd a kulcsot zsebre vágja, és szó nélkül elindul az erdő felé. Nagyjából egy órányi megfeszítő menetelés után megállnak, Tamás így szól a lányhoz.
– Itt az oldalban van egy barlang, meglehet, hogy ott talált magának menedéket, úgyhogy most én felmegyek, te addig maradj itt és ne kóborolj el, mert nem foglak megkeresni. Érthető vagyok?
– Igen, itt maradok.
– Jól van.

Tamás elindul a meredek domboldalon, hogy megkeresse a barlangot, ahol talán megleli a csaj nővérét is.

***

Amikor megérkezik a barlanghoz, először bevilágít, de mivel nem lát semmit, beljebb megy. Két kanyar után eljut abba a csarnokba, ami elég nagy ahhoz, hogy egy egész család eléljen benne. Miután körbe világít, az egyik kiugró sziklaperem aljában meglátja a testet. Margó. Odamegy hozzá, és felületesen megvizsgálja. Van pulzusa és a pupillája is reagál a fényre. Most ez is elég. Amikor alaposabban szemügyre veszi, akkor látja csak meg, hogy a ruházata mocskos, több helyen is el van szakadva, de ezzel nem törődve alá nyúl, majd a vállára veszi a magatehetetlen testet és elindul vele a kijárat felé. Egy órával később ismét a tisztáson vannak, ahol Kati aggódó kérdéseire válaszol.
– Él még?
– Igen, látszólag nincs semmi baja, csak a kimerültség, az éhség és vízhiány. Mielőbb haza kell érnünk vele, hogy alaposabban is megvizsgálhassam.
– Te orvos vagy?
– Nem, de dolgoztam egy korházban évekig, mint ápoló és elég sokat megtanultam, ami ilyen esetekben hasznos lehet. Induljunk.

Egy újabb órányi erdei gyaloglás után hazaérnek, és a még mindig magatehetetlen testet, Kati rendelkezésére bocsájtott szobában az ágyra fektetik. Tamás levetkőzteti, minden ruhát levesz róla, mert át van ázva, és még mocskos is. Aztán megméri a lázát is, de az rendben van. Az viszont feltűnik neki, hogy a test, Margó teste nem olyan, mint egy húsz éves nőé, sokkal inkább látszik még gyereknek.
– Úgy tűnik nincs komoly baja, csak pihenésre van szüksége.
– Hála istennek, már azt hittem, hogy komoly problémának nézünk elébe.
– Nem, jól van, csak kimerült. De mond csak hány éves a nővéred?
– Mondtam már hogy húsz.
– Sokkal kevesebbnek látszik.
– Talán azért, mert nagyon vigyáztak ránk.
– Lehet. most hagyjuk pihenni, aztán majd eldöntjük, hogy mi legyen vele. Hogy mi legyen veletek, mert itt nem maradhattok.

A nap hátrelévő részében, Tamás ismét a kertben tevékenykedik, palántát ültet, és a már növekedő növényeket ápolja, hogy minél több termés legyen rajtuk. Amikor már minden készen van, a napozóágyra heveredik, és az odakészített sörből egyet kibontva iszik néhány kortyot, majd hagyja, hogy a kellemes fáradtság elnyomja.

Kati a szobában a testvére állapotát figyeli, ami nem változott azóta, hogy megérkeztek. Próbálta felébreszteni, szólongatja, de eredménytelenül. Egy idő után felhagy a próbálkozással, és inkább más elfoglaltságot keres magának.

Kicsit később, Tamás arra ébred fel, hogy Kati ott ül a napozó ágy végében, és a farkát simogatja. Amikor felnéz, Kati csak mosolyog rá, majd így szól.
– Köszönöm, hogy megmentetted a testvéremet.
– Nincs mit megköszönni.
– Dehogy nem. Most szeretném törleszteni a megállapodásunk szerinti járandóságomat.
– Jól van csináld csak.

Tamás hátradől, még a szemét is becsukja, és csak élvezi a kényeztetést. Kati eleinte csak nyalogatja a méretes faszt, majd a makkot a szájába veszi, és gyengéden szívogatja, amitől az még inkább keménnyé válik, és az erek is kidagadnak rajta. A szájában lévő makkor úgy szopgatja, ahogy a cukorkát szokás, lassan forgatja a nyelvével, és gyengéden szívogatja. Mióta meg kóstolta a faszt, nem tud betelni vele, és szinte bárkit hajlandó leszopni, aki neki ezt megengedi.

Amikor érzi, hogy Tamás farka már a csúcs felé közeledik, egyre intenzívebb módon szopja. Nem úgy, ahogy a filmeken látni, amikor a nő szája, mint valami dugattyú fel-le jár a férfi nemi szervén. Ő csak szopni tud, de azt profi módon elsajátította.

Amikor Kati abbahagyja a szopást, Tamás felemeli a fejét, hogy megtudja, miért állt meg. Azt látja, hogy Kati épp felette térdel, és épp magába csúsztatja Tamás hatalmas nemi szervét. Tamás nem ellenkezik, inkább ismét hátra dől, és élvezi a játékot. Kati ütemesen mozog rajta, fel és le, amitől Tamás hamar elélvez.

Kati továbbra is rajta ül, és lassan mozog, miközben Tamást nézi.
– Jó volt? – kérdezi tőle?
– Jó volt. Mond csak, nem lehetne a napi két szopás erre elcserélni?
– Talán. – mondja Kati kis huncut mosollyal a szája sarkában.

Ennyiben maradtak. Tamás elindul a konyha felé, hogy valami vacsorát készítsen, Kati meg a szobába megy, hogy megnézze a testvére állapotát.

Amikor eljön a vacsoraidő, tamás benéz a lányokhoz, hogy szóljon, kész a vacsora. Ám az ajtóban állva a földbe gyökerezik a lába, amikor meglátja őket. Kati az ágyon fekszik s hátán, Margó meg fölötte térdel, és a hatvankilences pózban kényeztetik egymást, miközben mindketten nyögdécselnek. Tamás nem szól semmit, csak nézi őket, még az sem érdekli, hogy észreveszik őt, elvégre ez az ő háza, azt csinál, amit akar.

Amint nézi éket, a farka ágaskodni kezd, és mivel most sincs rajta ruha, a keze hamar rátalál, és maszturbálni kezd. A két lány mintha észre sem venne semmit, csak nyalják egymást, és időnként pozíciót váltanak. Amikor Kati van alul, és épp a másik lány pináját nyalja, Tamás úgy dönt, hogy kiveszi a részét a mókából. Odalép hozzájuk, és a farkát benyomja Margó pinájába, majd gyors ütemben baszni kezdi. Amig ő ezzel van elfoglalva, Kati a zacsiját nyalogatja, ami tamásnak igen jól esik, és így amikor jön az orgazmusa, simán beleélvez a lány puncijába. Amikor kihúzza belőle a farkát, sűrűn folyik vissza a spermája, amit Kati ügyesen felnyalogat.

Tamás visszalép az ajtóhoz, de onnan még visszaszól nekik.
– Kész a vacsora, gyertek enni.

Néhány perccel később mindhárman ott ülnek az asztalnál, és kanalazzák az ételt.
– Nagyon finomat főztél. – mondja Margó.
– Tényleg nagyon finom. – kontrázik Kati.

Tamás egy kicsit zavarba jön, ami nem jellemző rá, és ettől még inkább zavarba jön., így inkább nem válaszol semmit, csak csendben esznek tovább.

Amikor befejezik a vacsorát, mégis rászánja magát, hogy megszólaljon.
– Most, hogy Margó előkerült és szerencsére nincs semmi baja, úgy döntöttem, hogy mennetek kell. Reggel elmentek, és soha többé nem jöttök vissza. Rendben?
– Persze, megértettük, csak hogy nem megyünk el. Itt maradunk, ameddig csak jól esik, ha tetszik neked, ha nem. Persze a fizetséget megbeszéljük, hogy mindenki megkapja, ami neki jár.

Tamás, ahogy hallgatja Kati szavait, egyre feljebb megy benne a pumpa, és szinte őrjöng, amikor az befejezi a mondandóját, és válaszol.

– A nagy lófaszt, megegyeztünk, hogy segítek megkeresni, de utána elhúztok a picsába, úgyhogy reggel szépen elhúztok a picsába. Nincs ellenvetés.
– De mi mégis maradunk.
– Hogy érted ezt?
– Úgy, hogy itt maradunk nálad.
– Ugyan miért tennétek?
– Először is mert nincs hova mennünk, másodszor meg jól érezzük magunkat veled.
– Nofene. És mégis, hogy akarjátok elérni, hogy ebbe én is beleegyezzek?
– Nincs más választásod.
– Ez meg mit jelent?
– Tényleg tudni akarod? Jó, akkor elmondom. Az a helyzet, hogy én még csak tizenöt éves vagyok, a nővérem meg csak tizenhat.
– Baszki. – mondja Tamás megdöbbenve.
– Bizony. És ha nem engeded meg hogy itt maradjunk, akkor elmegyünk a rendőrségre, és feljelentünk téged.
– Ugyan milyen váddal?
– Hogy kényszerítettél minket, és megerőszakoltál.
– Baszki. Baszki. Baszki. – tombol Tamás, közben mindent, ami a keze ügyébe esik, a falhoz vág, vagy épp a padlón töri össze.
– Nem lesz ez olyan rossz, hidd el. Neked mindenképpen jó lesz, hisz az alku az alku, és ugye a napi kész szopás…
– Menjetek ti a picsába.
– Szóval még az is lehet, hogy kétszerkettő lesz belőle, attól függően, hogy hogy állsz hozzá a dologhoz.

Tamás, miután már nem talál semmit, amit összetörhetne, kirohan a konyhából, és a kertben ordít, hogy levezesse az ingerültségét. Amikor ide költözött, akkor azért esett erre a házra a választása, mert itt távol volt szinte mindenkitől, és mert nem akart az emberekkel semmiféle kapcsolatot. És most tessék, ez a két nő behúzta őt a csőbe, és a nyakán maradnak. Mit tehetne?

***

Már egy hete így élnek együtt, ami Tamásnak tényleg nem is olyan rossz, hisz a Két kis picsa nem igazán foglalkozik vele, mondhatni le sem szarják őt, ám a napi két szopás az minden nap megvan, és ez egy kicsit megnyugtatja őt. A két lány jól megvan együtt.

Egy alkalommal Tamás hajnalban amikor kint még sötét van, arra ébred, hogy áll a fasza, ami szinte már fáj, mert kőkemény., Amikor kézbe veszi, és elkezdi kiverni, eszébe jut, hogy a korai időpont ellenére, az egyik lányt felébreszti, és megdugja. A gondolatot a tettek követik.

Feltápászkodik, és bemegy a másik szobába. Megáll az ajtóban, és nézi őket, ahogy egymáshoz bújva alszanak. Csendben odamegy az ágyhoz, és lefekszik a szélére, Margó mellé. Nincsenek betakarva, így szabadon van mindenük, ami Tamás ki is használ. Simogatni kezdi a lány hátát, majd a mellét, ezután lejjebb is talál olyan részt, amit a kezével illethet. Amikor a formás kis segget simogatja, a nagy lapát kezével, a lány mocorogni kezd, és még jobban kitárulkozik. Tamás az ujjaival a punci rését simogatja, miközben egész testében remeg, és már alig bír magával.

Nem finomkodik tovább, magához húzza Margót, és a farkát egyszerűen belenyomja a kis puncijába, majd mozogni kezd, és úgy bassza meg, hogy közben a lány felébred, és viszonozza a mozgását. Tamás nagyon hamar elélvez, majd felkel, és otthagyja őket.

– Talán ez az egy oka van, hogy még nem dobtam ki őket. – mondja magában. De később rájön arra is, hogy valójában beleszeretett a két kiscsajba. Nem úgy igazából, hanem csak a testükbe. Imádja a selymes bőrüket, a hamvas puncikat, és azt, hogy nem kell nekik udvarolni, mert odaadják magukat, amikor ő akarja. Napi kettő lett kialkudva, ám mivel ketten vannak, ez valójában négy, ami neki elég, nem is lenne többre igénye, vagy ereje. Ez így pont jó. Tamás rászokott arra, hogy reggelente egy dugással kezdi a napot. Van, hogy ő megy át a szobájukba, de van amikor ők jönnek, mert ahogy ő gondolja, annyira jó az ágyban, hogy ezt ők sem akarják kihagyni.

Egy ideig minden ment a saját megszokott módján, amikor egy napon ebéd közben beszélgetés alakult ki köztük, ami nem volt megszokott.

– Beszélnünk kell Tamás. -. mondja Margó két falat között.
– Figyelek.
– Az van, hogy terhes vagyok.
– Az, hogy lehet? – kérdezi meghökkenve.
– Nem tudom, hogy tudod-e, de ha egy férfi és egy nő szexel, és nem védekeznek, akkor nagy eséllyel az egyik terhes lesz. Tamás Te terhes vagy?
– Én nem.
– Bongó, akkor szerinted melyikünk az?
– Te vagy?
– Hát ezt jól kitaláltad. Szóval terhes vagyok, ezért különleges bánásmódban kell részesülnöm.
– Nem gond, elveteted és kész, nincs több gond.
– Ezzel van egy kis gond.
– Mégis milyen gond lenne?
– Az abortuszhoz, tizennyolc év alatt kell a szülői beleegyezés, vagy legalábbis a gyám jóváhagyása.
– És mi ezzel a gond?
– Az, hogy nekem egyik sincs.
– Ez azt jelenti, hogy nem lehet elvetetni a gyereket?
– Éles az eszed favágó. Pont ezt jelenti.
– Akkor pedig itt nem maradhatsz.
– Hohó, már elfelejtetted, hogy egyáltalán miért vagyunk itt?
– Nem, de ide nekem gyereket nem szülhetsz.
– Miért, mit csinálsz, talán elzavarsz?

Tamás ekkor rájön, hogy csapdába került. Két kis picsa. El nem zavarhatja őket, mert akkor nagyobb bajba kerül, mint eddig valaha, ám amikor arra gondol, hogy egy ordító porontyot is el kell viselnie, akkor kiveri a víz.

– Apa leszek? teszi fel magának a kérdést, amire máris tudja a választ. – Azt már nem. Kitalálok valamit, hogy megszabaduljak ettől a két kis ribanctól.

A következő napokban egyfolytában azon töri a fejét, miként tudna kikerülni ebből a csávából, de nem igazán talál megoldást. Az eltelt néhány hét során a két kis ribi, annyira belakta már a házat, amiben ő él, ami az ő sajátja, hogy már szinte mindent birtokolnak. Minap is, amikor ki akart menni napozni, és meginni néhány sört, a két picsa ott terpeszkedett a két napozóágyon. Most szerencsére egyedül van mert elmentek vásárolni. Mindig együtt mennek, mintha össze lennének nőve.

Most is a kertben fekszik, napozik az egyik ágyon, és issza a hideg sört. Már a hatodiknál tart, amikor megjönnek a lányok. A házban csinálnak valamit, közben beszélgetnek. Tamás nem is foglalkozik velük, mert még mindig azon agyal, hogy szabaduljon meg tőlük.

– Min gondolkozol ennyire? – kérdezi tőle Margó, aki egyszer csak ott áll mellette.
– Mi közöd hozzá?
– Semmi, csak próbálok kedves lenni. Hoztunk neked ajándékot.
– Nem érdekel semmilyen ajándék. Ha kedveskedni akartok nekem, akkor húzzatok el a picsába és vissza se gyertek.
– Tudod, hogy ez nem lehet.
– Sajnos tisztában vagyok vele. Hol van Kati?
– Elment valahova.
– Hova ment?
– Nem tudom, nem mondta.
– Gyere ide hozzám. mondja margónak, és megpróbál hozzá egy mosolyt is erőltetni.
– Mit akarsz.
– Gyere ide, szopjál egy kicsit nekem.
– Most nincs kedvem, különben is ma már megvolt a kettő.
– Akkor a holnapiból elengedem neked.
– Akkor sincs hozzá kedvem.

Tamás agyát elönti a szar, és felpattan az ágyról. Megmarkolja a kislány nyakát, és térdre kényszeríri őt, és a farkát megpróbálja a szájába gyömöszölni, ám ő ellen áll.
– Nyisd ki a szád.
– Nem akarom, hagyjál békén.
– Most fogsz szopni, mert most akarom, ha ellenkezel, akkor…
– Akkor? Mi lesz akkor? – kérdezi Margó, most már megszeppenve.
– Meg fogod tudni időben. Gyerünk nyisd ki a szád.
Margó ellenáll még most is, nem fog rajta a megfélemlítés, mert úgy gondolja, hogy az előny nála van, de ez nem marad így mindig. Fél attól, hogy ha ez a nagy ember feldühödik, akkor mi mindenre lenne képes. Kicsit megnyitja a száját, de nem eléggé ahhoz, hogy Tamás a szájába nyomja a farkát. Tamás megint dühbe gurul, és egy hatalmas pofont ken el a kislány arcán, amitől az megroggyan, és sírni kezd. Tamás még mindig a nyakát markolja, és még most is próbálkozik a faszát a lány szájába gyömöszölni, de az még most nem enged neki. Tamás egy újabb pofonnal igyekszik nyomatékot adni az akaratának. A pofon hatalmasat csattan, aminek hatására a lány aléltan csúszik ki a markából, és elterül a füvön.

– Mi a picsa? Látom a pofon hatással van rád.
Tamás felemeli a lányt a fűről és az ágyra teszi, majd fölé térdel, és belenyomja a farkát a szűk punciba, és addig bassza, amig el nem élvez. Ezután felheveredik a másik ágyra, majd kibont egy újabb sört, és egy hajtásra kiissza.

Néhány perccel később, amikor ránéz a lányra, az még mindig mozdulatlanul fekszik. Egy pillanatra, azt gondolja, hogy…
– Az nem lehet. Nem volt az a pofon olyan nagy.
Nézi még egy ideig, de nem lát semmi mozgást rajta, még a légzését sem. Felkel, és odalép hozzá, majd a nyaki ütőerére teszi a kezét, hogy megnézze a pulzusát. Semmi.

Megfogja a vállát, és megrázza. Semmi reakció. Újra a pulzusát vizsgálja, de most sem érez semmit. Elrendezi a lány testét, és szívmasszázzsal megpróbálja visszahozni, de eredménytelenül.
Feláll, és csak néz le rá.
– Hát ezt megszívtad.

A következő gondolata az, hogy a testet el kell tüntetni, Katinak meg majd azt mondja, hogy utána ment, hogy megkeresse. Sietni kell, mielőtt hazaér. Bemegy a házba, és egy nagy kulccsal tér vissza, ami a kert végében lévő kamrát nyitja, a sok limlomon kívül van ott két nagy hűtő is, ami a vésztartalékot képviseli, ami tele van élelmiszerrel.

Amikor odaér, kinyitja a zárat, majd a nagy lakatot is, és kitámasztja az ajtót. Ezután visszamegy a lányért, felnyalábolja, és elindul vele a fészerbe, hogy betegye a hűtőbe, ehhez azonban egy kissé át kell rendezni a két fagyasztó tartalmát. Amikor elkészül, pont annyi hely lesz, ahol elfér a lány teste. Rázárja a lakatot, majd bezárja a fészert is, ezután visszafekszik az ágyra, mintha mi sem történt volna.

Fél órával később megérkezik Kati is. Mos is házban matat, de mivel nem találja Margót, Tamáshoz intézi a kérdését.
– Hol van Margó? – kérdezi feldúltan.
– Utánad ment, meg akar keresni.
– Ez nem igaz.
– Szerinted én hazudok?
– Igen hazudsz. Itt van minden ruhája, a cipője, a papucsa, nem valószínű, hogy meztelenül ment el.
– Te is tudod, hogy ő mindig eltűnik, keresd tovább, biztosan előkerül.

Tamás magában dühöng, hogy lehetett ennyire figyelmetlen, hogy erre nem gondolt. A lány pucér volt, a ruhái a helyén, azokat is el kellett volna tüntetni. Most mit csináljon?

Kati ismét ott áll mellette, és ordít vele.
– Áruld el hol van Kati! Mit csináltál vele?
– Én semmit. Ha előkerül majd elmondja merre járt.
– Elmegyek a rendőrségre, ott majd tudják mit kell csinálni. – Kati sarkon fordul, és máris indul, hogy beváltsa az ígéretét.
– És mégis mit fogsz mondani nekik? – kiált utána Tamás.

Kati határozottan, sietős léptekkel megy a kertkapu felé, ám amikor odaér, és a kezét a kilincsre teszi, megáll. Talán egy percig áll ott, lehajtott fejjel, és nem mozdul. Majd megfordul és ismét Tamást kérdezi.
– Mit tettél vele?
– Semmit. Miért gondolod, hogy valamit csináltam vele?
– Mert a ruhái itt vannak, de ő nincs sehol, és tudom, hogy meztelenül nem megy el sehova.
– Oké. Higgadj le, és majd megbeszéljük a dolgot.
– Hogy higgadjak le, amikor megint eltűnt a testvérem.
– Megértelek, de pillanatnyilag nem tudok mást mondani.

Kati ott áll előtte, az arcán váltakoznak az érzelmek, nem tudja mit tegyen, és hogy mi történt, amig nem volt itt. Lassan egy könnycsepp gördül le az arcán, aztán még több követi. Egy szó nélkül megfordul, és bemegy a házba.

Tamás visszafekszik az ágyra, és töri a fejét, hogyan tovább. az elmélkedést egy állati hang szakítja meg.

– ÁÁÁÁáááááááááárghh…
Amikor a hang véget ér, egy nagy csattanást hall, egészen közelről. Fel akar emelkedni ülő helyzetbe, de nem képes rá. Ekkor hallja meg a következő csattanást, amit egy halk reccsenés is követ. Tamás arra eszmél, hogy fáj az orra. Amikor oda nyúl, hogy megtudja miért fáj, akkor az orra helyén, csak egy deformált göcsörtöt érint a keze. A harmadik csattanás már nem éri felkészületlenül, maga elé tartja a karjait, azt éri el a kerítésléc, aminek a vége Kati kezében van, és épp felemeli, hogy újra lesújtson.

Tamás nehezen, de ülő helyzetbe küzdi magát, így a következő ütés a tarkóját éri, amitől elveszíti az eszméletét.

Kati ledobja a fűbe a lécet, és leül mellé. Sír. Megállíthatatlanul, és fájdalmasan ömlenek a könnyei. Miután egy kicsit megnyugszik, feláll, és bemegy a házba. nem sokkal később ismét ott áll tamás mellett, és egy vastag kötéllel megkötözi őt. A kezeit a háta mögött, a bokáját meg a napozóágyhoz, mivel nem bírta őt megmozdítani sem. Miután végzett a művelettel, leül a másik ágyra, és vár, kezében most is ott van az a léc, mit fegyverként tart maga előtt. Várja, hogy Tamás magához térjen.

Már sötétedik, amikor Tamás megmozdul. Kati szemmel tartja őt, meg akar bizonyosodni arról, hogy a kötél féken tudja tartani. Néhány perc múltán, tamás már telesen magához tért, de az orra, és a feje még most is fáj.

– Mit akarsz tőlem? – kérdezi a lánytól.
– Tudni akarom, hogy mit csináltál a testvéremmel.
– Mondtam ár neked, hogy semmit.
– Nem hiszek neked.
– Ez a te bajod.
– Azt gondolod? Akkor elmondom mit fogok tenni. A konyhában egy fazék van a tűzhelyen, amiben forr a víz. Amikor ismét megkérdezem, hogy mit tettél a nővéremmel, akkor kapsz öt másodpercet, hogy válaszolj, mert ha nem, akkor az egész fazék forrásban lévő vizet rádöntöm.

Tamás megdermed. Vajon most blöfföl? Vajon tényleg képes lenne arra, hogy ezt megtegye?

– Mit csináltál Margóval? Hol van Margó? – Öt… négy… három… kettő… egy…
Kati feláll, és elindul a konyha felé. Nem sokkal később, már jön is visszafelé, kezében egy nagy fazék, amiben valóban gőzölög valami. Kati nem áll meg, nem lassít, ahogy jön, lendületből ráönti a férfira a fazék tartalmát, amiben valóban forró víz volt.

Tamás ordít, ahogy a száján kifér, vergődik, de nem bír kiszabadulni.
– Van a tűzhelyen egy másik ilyen fazék is. Hol van a testvérem? Öt… négy… három…
– A féherbe… ott an. Oa te..em…
A hangja gyenge, alig lehet érteni a szavát, ezért Kati ismét felteszi a kérdését.
– Hol van margó? Érthetően válaszolj, mert hozom a fazekat.
– A féserben… van. Ne hasudok. Téneg ott van.
– Hol van a kulcs?
– A nadrag sebemben.

Kati ismét otthagyja, és elindul megkeresni a nadrágot. A konyhában egy széken meg is találja, aminek a zsebében van egy kulcskarika, rajta több különböző kulcs. Elindul a kert vége felé, ahol a fészer van, majd a kulcsokat próbálgatva benyit. Amikor az ajtó kinyílik, a szeme elé tárul a fészerben lévő szerszámok és gépek sora, van ott fejsze kasza, de még motoros fűnyíró is. A sok kacat között, a testvérét nem látja, ezért benéz a szekrényekbe, a hűtőbe, és a helység végében egy ajtó mögött a hátsó helységet is átnézi, de nem találja Margót. Már csak egy helyen lehet, de azon a hűtőn lakat van. A karikán lévő kulcsokat próbálgatja, miközben a kezei egyre jobban remegnek, mert tudja, hogy ha ténylege ott van, akkor már biztosan halott.

Amikor a megfelelő kulcsot bedugja a lakatba, majd elfordítja, az egy kattanással kinyílik. Kati felnyitja a láda tetejét, és meglátja a testvérét, aki már szinte fehér a jégtől, amiből rájön, hogy már nincs segítség. Ismét sírni kezd, de most hang nélkül, csak a fájdalmát adja ki magából, ami lassan átadja a helyét a haragnak. Amikor kilép a fészerből már vicsorogva, indul vissza, mert végezni akar a férfival, aki ezt tette a testvérével.

Eközben Tamás mindent beleadva próbál kiszabadulni a fogságból, de nem boldogul vele, mert a forró víz hatására a kötél megdagad, ahogy a kezei és a melle, ami most már hólyagos lett.

Amikor meglátja Katit, ahogy felé közeledik, és az arcán azt a dühöt, ami hajtja, kétségbe esetten igyekszik kiszabadulni. Kati oda ér hozzá, felveszi a fűről az akáclécet, meglendíti, és Tamás fejére mér egy akkora ütést, ami reményei szerint leteríti őt, de tévedett. Tamás megbillen, egy pillanatra elsötétedik előtte a világ, de folytatja a küzdelmét, hogy kiszabadítsa a kezeit.

Kati ismét meglendíti a husángot, és újra ütni készül, amikor Tamás kezét lefogó kötél meglazul, és így az egyik kezét ki tudja húzni. Épp jókor, mert így még el tudja kapni a felé száguldó ütleget. Az egyik keze elég volt, hogy megállítsa az ütést, amig a másikat kihúzza a kötél szorításából, amitől a csuklóján a bőre is leválik a kezéről, de most ez nem számít, meg kell védenie magát, egy csitritől.

Az elkapott léc lendületét kihasználva, visszavág vele, de Kati hátralép, így az ütés elkerüli. Tamás most a lábát akarja kiszabadítani, ami sokkal könnyebb, mert ez a kötél nem ázott meg.

Mire a lába is kiszabadul, Kati már bent van a házban, és megpróbál elrejtőzni, ami reménytelen, de erre már csak akkor jön rá, amikor csapdába esik a saját szobájában. Az ajtót becsukja, és be is zárja, pedig tisztában azzal, hogy ez nem fogja megállítani a támadóját, legfeljebb csak lelassítja. Mivel a szobában nincs semmi, amit fegyverként használhatna, egy széket tart maga előtt, ami némi védelmet nyújt, de nem eleget.

Amikor berobban az ajtó, a darabjai szanaszét szállnak. Kati félelmében csak ordít, cselekvésre nincs ideje és esélye sem. Amikor Tamás belép a szobába, Kati kezéből kirántja a széket, és a sarokba hajítja olyan erővel, hogy az darabokra törik.

Odalép a lányhoz, és a torkát megmarkolva egyszerűen az ágyra hajítja, majd fölé térdel. Tamás letépi róla a ruháit, ami csak egy top és egy rövid nadrág. Ezután a farkát felnyomja a lány puncijába, aki mozdulni sem tud, a ránehezedő súly miatt.

Amikor már közel van ahhoz, hogy beleélvezzen, kihúzza belőle a farkát, és az ánuszához teszi, majd lassan elkezdi betolni neki, Nem azért ilyen óvatos mert a lányt akarja kímélni, hanem saját magának nem akar fájdalmat okozni. Miután már tövig belenyomta, előbb lassan, majd egyre gyorsabban bassza, és a végén beleélvez a lány végbelébe.

– Na kislány. Akarsz még velem baszakodni? Vagy elég volt most ennyi is? Te döntesz, ha még egyszer egy hangos szót hallok, vagy csak nemet mondasz, abban a pillanatban a testvéreddel lehetsz. Nos? Mi a válaszod?

Kati meg sem bír mozdulni, és beszélni sem képes a torkát megszorító hatalma mancsok miatt. Lassan megmozdul és megpróbál felülni, de visszaesik. Tamás odalép hozzá, megmarkolj a haját, és az arcát maga felé fordítja.
– Hallani akarom a választ.
– I…gen…
– Mi az igen? Engedelmes leszel?

Mivel Katinak a beszéd fájdalommal jár, ezért csak bólogat.
– Remek, ehhez tartsd magad.

Tamás otthagyja őt, mert be kell zárnia a fészert. Amikor visszatér a házba, ott csend van, semmi nesz nem hallatszik. Ez így jó. Gondolja magában, majd a hűtőből kivesz egy sört, kibontja, és a szájához emeli. Ebben a pillanatban az oldalába éles fájdalom hasít. Amikor a kezével kitapogatja, egy kést tapint, ami részben benne van, ám szerencsére a nagyobbik része még kívül.

Megfordul, és megpillantja Katit, aki ott áll tőle alig egy méterre, és kaján vigyorral néz rá.
– Most megdöglesz. – Mondja Tamásnak, miközben a háta mögött rejlő kezét maga elé tartva, egy másik, még nagyobb kést tart a kezében. Tamásnak meglendül a karja, és az ütés, amit bevisz a lánynak, kiüti őt, aki elterül a padlón és nem mozdul.
– Betelt a pohár, mész a tesód mellé.

Felmarkolja a kulcsait, megfogja a lány bokáját, és elindul a fészer felé, maga után húzva Kati testét. Amikor kinyitja az ajtót, és belép, elengedi a lány lábát, és a hűtőláda lakatjával babrál, hogy kinyissa azt. Felemeli a láda tetejét, amikor ismét egy éles fájdalom hasít bele, ám most a lábába. A fájdalomtól összecsuklik, így a földön fekszik a lány mellett, akinek a kezében egy fejsze van. Persze pont az a fejsze, amit alig egy hete élezett meg, és mivel borotválkozni lehet, annyira éles. Csak bámulja Katit, és a kezében lévő szerszámot. Érzi, hogy az ereje kezd elfogyni, mintha kihúztak volna belőle egy dugót, amin kifolyik az életereje.

Meglendíti a kezét, és megüti a lányt. Az ütés gyenge, ám jó helyen találta el, hogy kiessen a kezéből a fejsze. Feltápászkodik, hogy végre befejezze ezt a napot, mert már nagyon fáradt. Amikor felemeli a lányt, az oldalában lévő kés megmozdul, és tovább vágja a sebet, amitől még jobban vérzik, így egyre gyorsabban fogy az ereje.

Felemeli az elélt testet, és ráteszi a már a hűtőben lévő keményre fagyott Margó testére, ám ebben a pillanatban Kati magához tér, és egy jól irányzott ütéssel még beljebb küldi a kést, ami Tamás oldalából áll ki.

Tamás elengedi Katit, aki beesik a ládába, majd ezek után térdre esik. Az utolsó erejével, még a lakat fület ráhajtja a szemre, ám a lakatot már nem tudja rátenni. Ráborul a sötétség.

***

Amikor magához tér, és kinyitja a szemét, már világos van. A látása homályos, de azt érzékeli, hogy nem a fészerben van, de még csak nem is otthon. Egy kicsivel később, amikor a látása már kitisztul valamelyest, embereket lát maga körül.

A következő pillanatban az egyik odahajol hozzá.
– Nővér. Magához tért.

Tamás nem ismeri az arc tulajdonosát, de rájön, hogy egyenruhás. Vagyis elbukott. Ez nem jött össze. Egy pillanattal később ismét elsötétedik előtte minden, és többé már nem is lesz számára fény.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Gang Bang orgia a nudista parkban - Szex Blog Történetek

Gang Bang orgia a nudista parkban

– Na most nyald ki a pinámat nagyfiú. Mondja nekem, majd hátradől, hogy a feje az asztal másik szélén lelóg.
Én rádőlök, és nyalni kezdem. Közben ujjazom a pináját, ami elég könnyen megy, lazán eltűnik benne előbb három, majd négy ujjam is, majd az egész kézfejem. amig a csiklót nyalom, addig az öklömmel baszom a pináját. Könnyedén jár ki és be.
Teszek egy próbát, és az ánuszába tolom az egyik ujjam, majd sorban a többit is. Könnyedén megy.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük