Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Az első szex hármasban

Az első szex hármasban tavaly nyáron történt egy házaspárnál, akikkel több mint 20 éve tartom a kapcsolatot. Náluk mindig meztelenül vagyunk, és nem is számítottunk rá, hogy így alakul majd.

 

Megbeszéltük, hogy négy napra lemegyek hozzájuk pihizni. Megterveztünk mindent. A gyerekek a nagyinál voltak, mi pedig hármasban otthon számítógépeztünk, videóztunk mivel az idő eléggé viharosra fordult. 2 napig esett. A harmadik naptól már jó idő volt. Ági szombaton is dolgozott a helyi közértben. Mi Árpival lementünk a nudi strandra és napoztunk, labdáztunk.
Estére mire hazamentünk Ági már megfőzött. Kaja aztán még mindig meztelenen nekiláttunk kártyázni. Este 10 fele abba hagytuk a kártyát. Lámpa leolt és a kinti félhomály be szűrődött a szobába.
– Teljesen elfáradtam. – nyögte Ági.
– Hát így van ez. – mondta Árpi
– Na gyere majd átmasszírozlak jó alaposan. – mondtam Én.

Mivel tanultam némi akupresszúrát elég jól el tudom lazítani az embert.
Ági hasra feküdt, Én pedig közvetlen a feneke alatt ráültem. Kezembe vettem Ági Niveáját és egy keveset nyomtam a hátára, majd óvatosan kör-körös mozdulatokkal elkezdtem masszírozni.
– Na figyelj csak, mert ha Laci nem lesz akkor, Neked kell csinálni! – vigyorgott Árpira Ági.
– Rendben, majd mondja a kollega, hogy mit kell és Én meg jól megfigyelem.

Lassan az első adagot beszívta Ági háta, ezért ismét elővettem a Niveát és újabb adagot tettem Ági hátára. Ezt az adagot pont a lapockái közé tettem, majd elkezdtem a vállait masszírozni. Ehhez persze előre kellett hajolnom, a farkam pedig Ági két popsifélgömbje közé csúszott. A masszírozás mint tudjuk kézmunkával jár és ezzel egyetemben némi test mozgással is. Így a farkam akaratlanul is Ági popsijának két félgömbjéhez csúszkált, a makkom pedig a popsilyukához ért. Az eredmény nem maradt el.

A farkam erőteljesen elkezdett nőni, ami viszont további mélységekbe kezdett el lecsúszni. Egyszer csak azt vettem észre, hogy Ági óvatosan fészkelődik alattam és egy kicsit megnyitja a lábait, hogy a farkam a puncijához eshessen. Persze el is érte az eredményt. Két kicsi mozdulat észrevétlenül és a farkam a puncibejáratnál volt, de nem hatoltam be, mert nem akartam, hogy baj legyen belőle. Hiszen Árpiék régi barátaim és nem akartam elszúrni a barátságunkat egy ilyen dolog miatt. Tovább dolgoztam Ági vállait. Ismét Nivea és masszír tovább. Ági pedig óvatosan ellendörzsölt a puncijával a farkamnak. Álltam mint a cövek. Árpi meg ott ült mellettem és árgus szemekkel figyelte a kezeimet.

Egyszer csak Árpi megszólalt:
– Na most Én csinálom jó?
– Rendben. – engedtem át a terepet.
– Laci, ülj ide elém és dumcsizzunk amíg Árpi gyakorol! – ajánlotta Ági.

Én pedig kaptam az alkalmon és odaültem pont elé, persze úgy hogy a farkam pont az arca felé essen.
Árpi elkezdte a masszírozást. Körülbelül 2 percet masszírozhatott, mikor is Ági hátranyúlt és azt vettem észre, hogy Árpi farka körül matat. Aztán rájöttem a lényegre. Ági nem bírta tovább és bevezette Árpi farkát a pinájába. Árpi ütemesen elkezdett mozogni. Ági hangját apró sikolyok hagyták el, majd röviddel ezután hossza szisszenéssel elélvezett. A látványtól a farkam egyre lüktetett és óvatosan elkezdtem masztizni. Egyszerre csak Ági megfordult és Árpi misszionárius pózban elkezdte ismét a menetet. Én pedig ismét magamhoz nyúltam észrevétlenül. Suttogást hallottam. Hogy miről beszélgettek, szeretkezés közben nem tudom, csak sejtésem van róla. Egyszer csak Árpi és Ági egyszerre elélvezett.

– Laci! – mondta Árpi – Masszírozd meg Ági melleit is, mert ki van száradva a bőre!
– Rendben! – válaszoltam.
Ági időközben kifeküdt az ágy szélére úgy, hogy a feneke pont az ágy szélére került. Odatérdeltem Ági lábai közé és Niveát kentem a mellei közé. Persze gondosan figyeltem arra, hogy a farkam ismét Ági puncijához érjen, de ne hatoljak be. Lassan körkörös mozdulatokkal elkezdtem masszírozni Ági melleit és persze a farkam hozzádörzsöltem a puncijához. Érezhetően Ági is élvezte a dolgot, mert pár pillanat múlva elkezdett viszont dörgölőzni. Újabb Nivea adag a mellekre és masszír tovább. Farkam állt mint a cövek, lüktetett és az agyamba pedig bömbölt a NEM SZABAD! hang. Talán három-négy körkörös mozdulatot tehettem Ági mellein, mikor is éreztem, hogy lenyúl a farkamhoz, megragadja és a punci bejárathoz igazítja a makkom, aztán szép lassan elkezdett ráhúzódzkodni a farkamra.

Kicsit meglépett a dolog, de ekkor megszólalt Árpi:
– Gyerünk már! Dugd be a farkad! Had lássam, ahogy benn vagy Ágiban.
Nos nem kellett kétszer mondani. Abba maradt a masszírozás és elkezdtünk Ágival szeretkezni. Rövid hagyományos póz után Ági lecsúszott rólam, négykézlábra állt és úgy parancsolt maga mögé. Mivel Nekem ez a kedvenc pózom, nem kellett várnia Áginak, mert egy pillanat alatt ismét a puncijában voltam és ütemesen elkezdtem ki-be húzogatni a farkam, miközben Ági Árpi farkát kezdte el szopni.

Tettszett a dolog veszettül. Körülbelül 5 percig ment ez így majd pedig a következő történt:
Árpi lefeküdt hanyatt. Ági beleült a farkába, Én pedig Ági szájához igyekeztem a farkammal. Isteni érzés volt, ahogy Ági szája körbe befogta a farkam. Önkénytelenül is elkezdtem finoman szájba dugni. két-három perc múlva Ági kivette a farkam a szájából, majd odasúgta:
– Menj a popsimhoz!

 

Na nekem sem kellett többet mondani. Odamentem a popsijához melyet előrehajolva felkínált és elkezdtem nyalogatni a popsilyukát miközben Árpi tovább dugta Ágit. Majd némi bő nyálat ott hagyva a farkammal kezdtem el izgatni a popsilyukát. Aztán szépen lassan elkezdtem behatolni.
Tövig sikerült lassan behatolnom, majd lassan elkezdtem ütemesen dugni a kis hátsó bejáratot. Isteni érzés volt ahogy a szűk záróizom körbefogta a farkam. Talán úgy 15-20-at mehettem ki-be a popsiban mikor is éreztem a vékony falon keresztül, hogy Árpi farka elsül. Ebben a pillanatban Ági is és Én is hangos sóhajjal elélveztünk. Mindenki óriásit élvezett.

Ebben a pózban maradtunk még vagy 5 percig és pihegtünk. Aztán szétváltunk és Ágit átölelve elaludtunk.
Másnap nem került szóba a dolog és azóta sem beszéltünk róla. Azóta is ugyanúgy találkozgatunk, nudizunk és miegymás, de a téma nem került elő többet.

Lehet, hogy csak megint egy alkalmas pillanat kell?

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Boldog szülinapot

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot! Szeretlek, és nagyon fáj, hogy nem lehetek veled a szülinapodon, pedig már számtalanszor elgondoltam, hogy miket is csinálnánk mi ketten együtt. Most is mint mindig, mindenről Te jutsz eszembe, bármire nézek, mindenhol mindenben azt látom, hogy veled akarok lenni, és együtt megélni a percek szépségét. Most, amikor e sorokat írom érzem ahogy a szívem dobog, és érzem ahogy egyre nő bennem a gerjedelem irántad, és a vágy folyamatos hompölygésén keresztül is érzem, hogy most Te...
uj-eletem-kezdete

Az új életem kezdete

Az új életem kezdete Az élet szép. Az élet bonyolult. Ezek közhelyek, de Muriellel ez mindennapi valósággá válik. Muriel nem csak beilleszkedett a társaságaimba, hanem ő maga vált „a társaság”-gá. Addigi felületes kapcsolataim Muriel jóvoltából elmélyültek, kevesebb időt fordítottam a munkámra – bár nem hanyagoltam el, csak egy normális szintre szorítottam vissza – és több figyelmet fordítottam a szórakozásra, pihenésre. Volt egy kollégám, Péter, aki rendszeresen járt a közeli nudista telepre, gyakran hívott engem is. Egyszer régebben el...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük