Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Megdugom a szád és Te élvezed

Csendes hétvégi nap délután, elfoglaltságot találtunk mindketten. Én a heti mérleget készítettem, Te pedig, az a filmet nézed a tévén, amit ajánlottam, hogy ezt látnod kell. Nem is csalódtam benned, hisz feszült figyelemmel ragad a szemed a képernyőre, s ahogy ülsz, szinte előre dőlsz, mintha ettől hamarabb érne a tudatodig az információ, de ez persze csak látszólagos.

Miután végeztem a dolgommal, csak kényelmesen hátradőlök a széken, és téged nézlek, gyönyörködöm benned, amint már oly sokszor tettem ezt máskor is. Gyönyörű vagy. Ahogy elmélyülten nézlek, hirtelen tudatosul bennem, hogy kívánlak, ezt megerősíti a mereven álló farkam is. Amikor hozzáérek végigfut rajtam a bizsergés és a vágy irántad. Próbálom felmérni, hogy mennyire köti le a figyelmed a műsor, próbálom róla elvonni a figyelmed, de csak annyit érek el vele, hogy időnként rám pillantasz, aztán vissza. Emelem a tétet. Letolom a nadrágomat, de csak annyira hogy a farkam szabadon maradjon, és így simítom kézzel fel és le, majd vissza. Erre már a pillantások is sűrűbbé válnak, és talán minden alkalommal egy picit hosszabban időznek el rajtam.

Ekkor kinyújtod felém a karod, és a kezeddel jelzel hogy kéred, hogy szeretnéd ha neked adnám a játékomat, de fél szemmel továbbra is nézed a színes képeket.

Felállok, és odalépek hozzád úgy, hogy a farkam pont az arcod magasságában van, amit egyből meg is markolsz, és játékosan simogatod, időnként a zacsit is megmarkolod. Kissé előre dőlsz, hogy jobban hozzáférj, és a piros ajkaid közül előbukkanó kis helyes nyelvecskéddel lazán körözöl a makkomon, ami engem mindig feltüzel, pont úgy mint most is. Próbálok úgy helyezkedni, hogy a szádba tudd venni, de amikor közelebb kerülök hozzád, a markolászó kezeddel határozottan visszautasítólag eltolsz magadtól.

Ekkor eszembe jut a legújabb játékunk, amit még ki sem bontottunk, hát most itt az ideje. Nem is kell messzire menni érte, mert itt van még mindig az asztalon, ahova tettem, így hát kibontom, és letekerem a hosszú piros selyemkötelet. Fogom a kezed és a hátad mögött megkötözlek, stabilan de nem szorosan, így legalább nem tudsz eltolni magadtól. Van még egy új játék, ami 2 csipeszből, és némi láncból áll. Kiszabadítom a két csodás nagy melled a blúzod fogságából, és a két csipeszt rácsíptetem a bimbódra, ami már keményed mered előre, így könnyű ez a művelet is. amikor a csipeszek rajta vannak, akkor egy kicsit felszisszensz, jelezvén hogy így pont jó. A lán végét pedig a lábam között elölről hátra vezetem, és a végét fogva, lassan húzni kezdem, amitől a a cicid megindul felém, és ezzel együtt a meggypiros ajkad is egyre közelebb kerül a farkamhoz. Eltolni már nem tudsz, ezért lassan megnyílik a szád, és előbukkan a nyelved hegye, ami óvatosan körbejárja ismét a makkomat, ám a lánc húzásával egyre közelebb, és egyre mélyebben van a szádban. Élvezettel szopod, én pedig az egyre növekvő vágynak eleget téve egyre mélyebben és egyre gyorsabb ütemben tolom beléd, mindeközben a láncra vert cicid a combjaimat simogatja.

Csodálatosan finom vagy, szeretem ahogy szopod a farkam, én pedig imádom megdugni a szádat. Ahogy benyomom a torkodig, a pocakom az orrodhoz ér, ám amikor visszahúzom, akkor nagyobb levegőt veszel, hogy a következő pillanatban ismét tövig benyelhesd. imádom megbaszni a szádat, és imádom ahogy ezt élvezed, még akkor is, ha időnként ösztönszerűen visszautasítod. Amikor ezt érzem, akkor egy kicsit lazítok, de épp csak annyira hogy legyen elég levegőd, ám néha pont az a jó benne, hogy az oxigénhiány miatt elönti az agyad az endorfin, amitől még izgalmasabb és még élvezetesebb a dolog. Időnként könnybe lábad a szemed is, de látom benne a csillogást, és tudom hogy ez örömet okoz, és ez az ami engem is egyre jobban feltüzel. Ilyenkor az egyik kezemmel belemarkolok a hajadba, és úgy húzom magam felé a fejed, hogy ne is tudj ellenállni, és így addig dugom a szád, amíg el nem élvezek tőled.

Megdugom a szád és Te élvezed

Amikor már érzem hogy előtörni készül belőlem a vágyam, akkor kiveszem a szádból a farkam, megmarkolom és erőteljes húzásokkal élvezek rá az arcodra, telespriccelem a hajad a homlokod, de jut belőle az orrodra és a szádra is, majd tovább csordogál rajtad, le az álladon végig e melleden, egészen a combodig. Az utolsó cseppeket csak elkenem az arcodon, kifényesítem vele az ajkad, majd a végén a nyelveddel érzékien körbenyalogatod, hogy ne menjen kárba egy csepp sem.

Ezután lépek egyet hátra, majd még egyet, és szó nélkül lazán húzom magam felé a láncra-vert melleidet, akik mintha nyúlnának felém azonnal követni kezdenek, így jelezve hogy fel kell állnod és követni kell engem. Kettő lépünk, és máris az ágynál vagyunk, én mügéd állok és Te félig hason fekve elnyúlsz rajta, majd feltérdelsz, hogy lehúzhassam a fenekedről a maradék ruhadarabot, mire feltárulkozik előttem a nedvesen csorgó puncid. én letérdelek mögötted és nyalni kezdelek, finoman erőteljesen és alaposan, nem kihagyva egyetlen millimétert sem. Közben a lánc végét folyamatosan húzgálom, de csak éppen annyira, hogy a mellbimbókat lazán meghúzgálja, és így szinte ütemet adva a nyalásoknak. Ahogy közeledsz a csúcshoz, ezt az ütemet átvéve, szinte rádöngölöd a puncidat az arcomra, és ez az, amitől aztán hamar elélvezel, miközben én egyre mélyebben nyallak, és Te pedig egyre erősebben tapadsz az arcomra. Az első hamar jön, aztán néhány másodperc múlva jön a következő is, aztán már számolatlanul egybefüggő orgazmussá válunk, ahogy lassan haladunk az elernyedés felé.

Eztán teljesen elnyújtózol az ágyon, én kiszabadítom a kezed, majd a hátadra fordulsz és megszabadítalak a csipeszektől is. A bimbóid a szorítástól egy kicsit ellaposodtak és kipirultak, de egy kis simogatás, nyalogatás hamar helyrehozza a dolgot, és a végén újra szép kerek bimbócskákat szopok belőlük.

Fekszünk egymás mellett, kielégülten, csak nézzük egymást, és csak ennyit mondok:
– Szeretlek!

Mire a történet megírásának a végére értem, újra ugyanazt éreztem, mint amikor ez megtörtént, és a farkam is úgy állt, amint akkor. Amikor visszaolvastam hogy az esetleges hibákat kijavítsam, már a farkamat szorította a kezem, és mire a végére értem az olvasásnak, újra elélveztem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Titkok – Ruhynga VI - Szex Blog

Titkok – Ruhynga VI

Alig vártam, hogy este legyen és végre ágyba kerüljünk de aztán, már zuhany alatt megtettem. Azt hittem már alszik, de ez a kis mocsok végig nézte az ajtóban állva. Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy észre sem vettem. Csak amikor elzártam a vizet. Gondolhatod milyen zavarban voltam. Erre ő csak annyit mondott, hogy „Ez nagyon szexi volt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük