Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hármasban

Mindig a férfiak vonzottak, sosem gondoltam a nőkre úgy, mint szex partnerre. Megismerkedtem egy lánnyal – aki az óta is a legjobb barátnőm – és akkor valami megváltozott bennem. Nevezzük Beának. Ő nem titkoltan a lányokkal is flörtölt és bár nem mondta, biztos voltam benne hogy szex élménye is volt már. Továbbra is szexuális téren a pasik vonzottak, de más szemmel kezdtem nézni a csajokra, főleg Őrá.  Csodaszép arc, hamvas bőr, ébenfekete hosszú haj, csinos sportos testalkat. Edzőteremben ismerkedtünk meg.

Ha megláttam egy csini lányt, méregetni kezdtem és berangsoroltam az általam elképzelt dobogón. A 10-es Beus volt. Bár volt barátom és élveztem is a szexet vele, ha Beával találkoztam mindig nedves lett a puncim és legszívesebben azonnal letepertem volna.

Történt, hogy összevesztünk a pasimmal és sírva hívtam fel Beust hogy kipanaszkodjam magam. Mondta, hogy szaladjak át, mégiscsak jobb személyesen átbeszélni. Átmentem.

Pezsgőztünk, közben kipanaszoltam magam és Ő, mint jó barátnő mindenben igazat adott.

Kicsit megnyugodtam, beszélgettünk, iszogattunk, nevetgéltünk. Egy óvatlan pillanatban a nagy nevetés közepette magára borította a pohárból a pezsgőt. Ugye nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt ezért lekapta magáról, és a fürdőbe ment, hogy kiöblítse.

Ahogy megláttam a mellét hihetetlen érzés kapott el, éreztem, hogy nedvesedik a puncim rendesen. Nem bírtam magammal, utána mentem. Ahogy mögé léptem láttam, hogy belenéz a tükörbe. Tekintetünk találkozott és mindkettőnk kacéron mosolygott. Hátulról finoman cirógatni kezdtem a formás cicijeit, közben lágyan csókolgattam a nyakát és a fülcimpáját.

Felém fordult és vad csókolózásba kezdtünk, és simogattuk egymás popsiját, punciját.

Kézen fogott és bementünk a hálószobába. Az ágyra fektetett, lekapta rólam a ruhát, rám feküdt és folytattuk a csókolózást, bal kezével a puncimat simogatta. Totál kész voltam.

Mire feleszméltem már rajta sem volt semmi és megfordult, hogy én is kényeztessem a nyelvemmel a punciját. Erotikusan fazonra nyírt, gyönyörű puncit láttam magam előtt. Megcsókolgattam, kezemmel kissé széthúztam és körkörösen nyalni kezdtem. Néha az ujjamat is bedugtam neki, ahogyan Ő is tette velem. Csodás érzések kerítettek hatalmukba.

Csodás érzések kerítettek hatalmukba.

Tudat alatt éreztem, hogy ezután férfira nem lesz szükségem.

Ahogy egymás sunáját kényeztettük, egyszer csak erőteljesebb behatolást éreztem a puncimban. Nem volt kérdés, egy vibrátort kapott elő valahonnan láthatatlanul és nem a kisebb fajtából. Leszállt rólam és elém ült. Nem tudtam mit szeretne, csak amikor megláttam a kezében a vibrátort. Tévedtem, nem az volt. Egy aránylag hosszú, mindkét végén pénisz kinézetű műfasz volt. Most már tudom a rendes nevét.

Dildó.

Egy dolog érdekelt már csak, hogy ezzel a csoda játékszerrel megkeféljük egymást úgy, hogy lábra se tudjunk állni utána. Belém hatolt a játékszerrel majd Ő is belecsusszant. Kezdetben lassú mozgással járattuk a testünket a „barátunkon”, majd egyre hevesebben hullámzott a testünk, de a ritmusra odafigyeltünk. Éreztem, hogy néha-néha összerándul, ebből tudtam, hogy nagyon élvezi Ő is. Nem vagyok a sikongatós fajta, most is inkább apró nyögdécselések hagyták el a számat, Beus viszont nem tartott egy hangot sem magában. Hangosan, szinte minden mozdulatot sikítással kísért. Az aktus alatt végig egymás combjába kapaszkodtunk.

Éreztem hamarosan itt a katarzis és jött is megállíthatatlanul. Ha nem is pont egyszerre de pár másodperces különbséggel élveztünk el. Remegett az egész testem, az övé is. Rövid ideig még mozogtunk a játékszeren, aztán kihúzta magából, belőlem is. Mellém feküdt és felém fordította azt a végét, amelyik az ő puncijában volt. Szépen megízleltük egymás puncinedvét, közben végig mosolyogtunk egymásra. Szorosan magához ölelt és reggelig szunyókáltunk.

forrás: szexbolt.eu

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
simogattuk egymás popsiját, punciját

Hármasban

Hármasban Mindig a férfiak vonzottak, sosem gondoltam a nőkre úgy, mint szex partnerre. Megismerkedtem egy lánnyal - aki az óta is a legjobb barátnőm - és akkor valami megváltozott bennem. Nevezzük Beának. Ő nem titkoltan a lányokkal is flörtölt és bár nem mondta, biztos voltam benne hogy szex élménye is volt már. Továbbra is szexuális téren a pasik vonzottak, de más szemmel kezdtem nézni a csajokra, főleg Őrá.  Csodaszép arc, hamvas bőr, ébenfekete hosszú haj, csinos...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük