A szex jót tesz a nőknek

Duci Mánia Club

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

A szex jót tesz a nőknek

A hír, amire a férfiak nagy része várt, megérkezett: a szex ugyanis javítja a nők közérzetét.

Legalábbis ezt állítják azok a New York-i kutatók, akik 293 nő részvételével tesztelték elméletük igazát. A kutatók abból a feltevésből indultak ki, hogy a spermában olyan kémiai anyagok (többek között szerotonin, melatonin, kortizol) találhatók, melyekről egyenként köztudott, hogy hangulatjavító hatásuk van: épp ezért a kutatók megvizsgálták, hogy ezek az anyagok összevegyítve is képesek-e javítani a kedélyállapotot.

A 293 önkéntes résztvevő az egyik New York-i campusról érkezett, nekik az volt a feladatok a tesztnél, hogy válaszoljanak a kutatók által feltett, a szexuális életüket célzó kérdésekre. Elsősorban azokat a nőket vizsgálták, akik védekezés nélkül éltek nemi életet: a testükben ugyanis még ott vannak a szóban forgó kémiai anyagok, és kifejtik jótékony hatásukat.

A legszembetűnőbb különbség az óvszert használó és nem használó nők között az volt, hogy az utóbbiak sokkal kevesebb depresszióra utaló tünetet mutattak, mint rendszeresen védekező társaik, emellett a többség magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb és általában elégedettebb volt az életével is

 

orális-szex javitja-a-nők hangulatát

Eddig 407 alkalommal olvasták ezt a történetet.
Ha tetszett, oszdd meg a barátaiddal is!

  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?