Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nudi kemping szex

Feleségemmel tengerparti nudista kempingbe mentünk pihenni. A faházunk alig 150 méterre volt a tengertől. Katicám korábban szép V fazonra borotválta a punciját, de most a kedvemért teljesen csupasz puncival jött.

Nagyon sokan megnézték a szép dombocskáját, de szerencsémre nagyon sok nő hasonlóan csupaszra borotváltan napozott. Többen voltak, akik még a csiklójukat is le szerették volna barnítani, ezért nem kimondottan összezárt lábbal napoztak. Tetszett ám a látvány! Katicám is hagyott némi helyet a combjai között. Azt már indulás előtt elhatároztuk, hogy szeretkezni fogunk a tengerparton. Már első este kimentünk fürdeni. Megálltunk a víz szélénél és elkezdtünk csókolózni. Katicám hamar nedves lett és az én dákóm is peckesen meredezett, amikor észrevettük, hogy tőlünk alig húsz méterre egy fiatal pár fekszik a homokon, a fiú épp akkor hatolt be a lányba. Sose láttunk korábban mást szeretkezni. Katicám teljesen lucskos lett és a dákóm akkora volt, mint még soha. Néztük, mit csinálnak. Közben Kati előredőlt, fenekét felém nyomta, de közben nézte a párt. Én egy másodperc alatt benne voltam. Dugtunk és közben néztük hogy ők hogy csinálják. Egy idő után a pár is észrevett minket, tetszett nekik, hogy nézzük és közben mi is dugunk. Hamarabb fejezték be, felültek a homokon és néztek minket. Katicám nem bírta visszatertani magát, nagy nyögések között elélvezett, én meg teletöltöttem forró puncikáját. Utána egy jót fürödtünk. A párral nem tudtunk megismerkedni, eltűntek. De nem keseredtünk el, ez volt még csak az első napunk.


Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni.Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég...
Séta helyett szex - Szex Blog

Séta helyett szex

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad. 

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük