Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nem ciki az önkielégítés

Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése. 

Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy épp elutazott.

Számos eszköz segítségünkre lehet az önkielégítéshez, a leggyakrabban használatosak azonban az ujjak és a vibrátorok. Noha egyetértenek a maszturbálás hasznosságával, a vibrátorok használatát azonban nem nézik jó szemmel a szakértők. Számos problémát okozhatnak.

Például érzéketlenné tehetnek a hagyományos nemi kapcsolatra. A genitális zóna idegvégződései hozzászokhatnak a vibrálással elért stimulációhoz, amire egy férfi nem képes.
Tanulmányok regimentjében bizonyították be, hogy a maszturbáló nők szexuális élete jobb, egészségesebbek, házasságuk, párkapcsolataik sikeresebbek, és jóval tudatosabban élik meg nemiségüket.

Nem ciki az önkielégítés

 

Lássuk az egészségügyi előnyeit

Megelőzi a húgyúti fertőzéseket: azok a nők, akik rendszeresen maszturbálnak, sokkal védettebbek a húgyúti és a méhnyak környéki fertőzésekkel szemben. Amikor orgazmusod van, kinyílik a méhszáj, ami lehetővé teszi a jótékony baktériumok behatolását. A kielégülés során termelt hüvelynedvek pedig a fertőző mikroorganizmusok eltávolítását segítik elő. A méhszáj és a méhszalagok rugalmasabbakká válnak.

Erősíti a szívet és megelőzi a cukorbetegséget: az önkielégítést végző, és ki is elégülő nők szíve sokkal jobban funkcionál. Kevésbé esélyesek a cukorbetegségre, mivel megemelkedik az inzulinszintjük. A szívbetegségek megelőzését a megemelkedett pulzusszámuk, szapora lélegzetvételük biztosítja. A logika fordítva is működik: azoknak a nőknek, akik képtelenek elmenni, vagy kórosan csökkent a libidójuk, mielőtt szexuálpszichológushoz fordulnak, ki kell vizsgáltatniuk magukat, hogy nincs-e diabéteszük, és a szívükkel minden rendben van-e.

Természetesen az álmatlanság ellen: egy fáradt nap után egy kiadós maszturbálás elűzi a stresszt, és hozzájárul a pihentető alváshoz. A szexuális aktivitás növeli a szervezet dopamin, azaz jutalomhormon-szintjét. A nyugalomérzethez az endorfin és oxytocin hormonok kiválasztódása is hozzásegít.

 

Feldobja a lelked: minden maszturbáló tudja, hogy az önkielégítés hatására a depresszió pillanatok alatt elszáll. Az igalmi állapot növeli a dopamin és az adrenalin szintjét, aminek a hatására rózsaszínűbbnek látod a világot.

Nem ciki az önkielégítés

Legyőzi a stresszt: a szex a szervezet létszükséglete. Hiányában hormonális elváltozások, stressz, elégedetlenség lépnek fel. Az egyedül végzett szexuális tevékenység is eltávolítja a stresszt, mely számos betegség okozója.

Javítja a szexuális életet: a szexuális kielégületlenség a párkapcsolatok egyre gyakoribb megrontója. Próbáld meg a partnered előtt művelni, ezzel őt is felajzod, és a közös együttlétetek is érdekesebbé válik.
Fájdalomcsillapító: a fejfájás már nem lehet ürügy a szexuális aktus elmaradására, az orgazmus ugyanis csillapítja a fájdalmat.

 

Önbizalmat ad: amennyiben fizikailag és érzelmileg kielégült vagy, sokkal jobban hiszel magadban, a képességeidben és a testi erődben.

Nem utolsó sorban széppé tesz: az orgazmus hatására megnövekszik a vérnyomás, a pulzusszám, kitágulnak a vérerek, izzadunk, és összehúzódnak, majd ellazulnak az izmaink, tehát erőteljes méregtelenítő hatása van. Az izgalom hatására megnövekednek a mellek, majd újból összehúzódnak, ettől rugalmasabbakká válnak, és később ereszkednek meg.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte - Szex Blog

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte

A parkban vertem ki a faszom neki és ő élvezte Ez a történet a parkban már régen volt, akkoriban 30 éves körül voltam, a pontos évszámra már nem emlékszem. Elég sok időt töltöttem otthon, mert a munkám ezt lehetővé tette, és így volt időm a neten bogarászni, és persze csajokat is keresgélni. Akkoriban volt valamilyen oldal, ahol lehetett ismerkedni, és ahol elég sok bevállalós csaj is megfordult. Egy ilyen alkalommal rám írt egy nő, hogy tetszem neki....
Welcome Drink 2

Welcome drink / 2. fejezet

Tikk-takk tikk-takk. Már csupán 3 nap, és újabb 2 hetet kell kibekkelni szex nélkül. Akkor hát addig kell kihasználni…nem? Üres próbaterem, a kulcs a zsebében… És hogy mire vágyik? Rendelés: egy tanga, amit letéphet rólam, egy neccharisnya, amit szétszaggathat, egy szoknya, ami csak úgy magától felcsúszik, VÖRÖS RÚZS, ami nyomot hagy… Megérkezek. Már a látványától beindulok. Ledobom a földre a táskámat, D letámad. A falnak szorít, és hevesen megmarkolja a melleimet. Aztán az asztalnak dönt. Erős, nagyon...
A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük