Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nem ciki az önkielégítés

Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése. 

Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy épp elutazott.

Számos eszköz segítségünkre lehet az önkielégítéshez, a leggyakrabban használatosak azonban az ujjak és a vibrátorok. Noha egyetértenek a maszturbálás hasznosságával, a vibrátorok használatát azonban nem nézik jó szemmel a szakértők. Számos problémát okozhatnak.

Például érzéketlenné tehetnek a hagyományos nemi kapcsolatra. A genitális zóna idegvégződései hozzászokhatnak a vibrálással elért stimulációhoz, amire egy férfi nem képes.
Tanulmányok regimentjében bizonyították be, hogy a maszturbáló nők szexuális élete jobb, egészségesebbek, házasságuk, párkapcsolataik sikeresebbek, és jóval tudatosabban élik meg nemiségüket.

Nem ciki az önkielégítés

 

Lássuk az egészségügyi előnyeit

Megelőzi a húgyúti fertőzéseket: azok a nők, akik rendszeresen maszturbálnak, sokkal védettebbek a húgyúti és a méhnyak környéki fertőzésekkel szemben. Amikor orgazmusod van, kinyílik a méhszáj, ami lehetővé teszi a jótékony baktériumok behatolását. A kielégülés során termelt hüvelynedvek pedig a fertőző mikroorganizmusok eltávolítását segítik elő. A méhszáj és a méhszalagok rugalmasabbakká válnak.

Erősíti a szívet és megelőzi a cukorbetegséget: az önkielégítést végző, és ki is elégülő nők szíve sokkal jobban funkcionál. Kevésbé esélyesek a cukorbetegségre, mivel megemelkedik az inzulinszintjük. A szívbetegségek megelőzését a megemelkedett pulzusszámuk, szapora lélegzetvételük biztosítja. A logika fordítva is működik: azoknak a nőknek, akik képtelenek elmenni, vagy kórosan csökkent a libidójuk, mielőtt szexuálpszichológushoz fordulnak, ki kell vizsgáltatniuk magukat, hogy nincs-e diabéteszük, és a szívükkel minden rendben van-e.

Természetesen az álmatlanság ellen: egy fáradt nap után egy kiadós maszturbálás elűzi a stresszt, és hozzájárul a pihentető alváshoz. A szexuális aktivitás növeli a szervezet dopamin, azaz jutalomhormon-szintjét. A nyugalomérzethez az endorfin és oxytocin hormonok kiválasztódása is hozzásegít.

 

Feldobja a lelked: minden maszturbáló tudja, hogy az önkielégítés hatására a depresszió pillanatok alatt elszáll. Az igalmi állapot növeli a dopamin és az adrenalin szintjét, aminek a hatására rózsaszínűbbnek látod a világot.

Nem ciki az önkielégítés

Legyőzi a stresszt: a szex a szervezet létszükséglete. Hiányában hormonális elváltozások, stressz, elégedetlenség lépnek fel. Az egyedül végzett szexuális tevékenység is eltávolítja a stresszt, mely számos betegség okozója.

Javítja a szexuális életet: a szexuális kielégületlenség a párkapcsolatok egyre gyakoribb megrontója. Próbáld meg a partnered előtt művelni, ezzel őt is felajzod, és a közös együttlétetek is érdekesebbé válik.
Fájdalomcsillapító: a fejfájás már nem lehet ürügy a szexuális aktus elmaradására, az orgazmus ugyanis csillapítja a fájdalmat.

 

Önbizalmat ad: amennyiben fizikailag és érzelmileg kielégült vagy, sokkal jobban hiszel magadban, a képességeidben és a testi erődben.

Nem utolsó sorban széppé tesz: az orgazmus hatására megnövekszik a vérnyomás, a pulzusszám, kitágulnak a vérerek, izzadunk, és összehúzódnak, majd ellazulnak az izmaink, tehát erőteljes méregtelenítő hatása van. Az izgalom hatására megnövekednek a mellek, majd újból összehúzódnak, ettől rugalmasabbakká válnak, és később ereszkednek meg.


A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

leszbi-csók

Egy forró este Katival

Egy forró este Katival Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar.Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló...
pc-izom

PC – az elfelejtett örömizom

PC - az elfelejtett örömizom Számos fiatal anya számára ismerős a szülés után fellépő kellemetlen jelenség: hirtelen lehajlás, vagy egy jóízű nevetés után néhány csepp vizelet ürül a nadrágba. A legtöbben szégyellnek a problémával orvoshoz fordulni, melyért egy elgyengült izomcsoport, a Pubococcygeus a felelős.A NAGYMAMA ELLENŐRIZTE Az amerikai Dr. Arnold Kegel elsők között foglalkozott a jelenséggel. Mivel az alhasi szervek, közöttük a méh, húgyhólyag, hüvely felfüggesztéséhez a Pubococcygeus ( a továbbiakban PC ) izomzat hozzájárul, ezen a...
Családi nudista kalandjaim az autóban - Szex Blog

Családi nudista kalandjaim az autóban

Szóval a farkam becsusszant Ildinek, aki egyből pozíciót váltott, hogy még véletlenül se forduljon elő mégegyszer egy ilyen baleset. Próbálta magát tartani, de valahogy ez nem jött össze, mert a farkam még mindig egyenesen állt. A nagy igyekezet ellenére, a következő zöttyenőnél, megint belecsúszott, ám most már ügyesebben tartotta magát, ezért nem az egész ment bele, csak a hegye. Ami meglepett, hogy most nem igazán tartotta vissza magát, sőt, mintha élvezte is volna a dolgot. Így zötykölődtünk tovább, amikor Ildi egyszercsak átölel, magához szorít, majd az arcát a nyakamhoz szorítva a fülembe súgja. – Baszki, elélveztem.

fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses.Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
A prosti és a két ügyfél - Szex Blog

A prosti és a két ügyfél

Liza előredőlt, kidugta a nyelvét, és a fehér cseppecskék már jöttek is John dákójából. Közvetlenül a szájába kapta, lecsúsztak a torkán, alig tudta megízlelni őket. És az anyag csak jött. A nő összegyűjtötte, aztán hagyta, hogy lefolyjon a mellére és a hasára. Egy párszor megveregette a makkot, hogy minden kijöjjön belőle. Aztán ezt a dákót is szopogatta egy kicsit, hogy megérezze, milyen az, amikor közvetlenül a forrásból jönnek a cseppek. John felnyögött, és mind kirázta.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük