Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Amikor azt hitted már mindent hallottál

– Nincs. Másnap kitakarítottuk az emeltet is. Fel sem öltöztünk, pucéran mászkáltunk mindenhol, még az udvaron is. Végül is soha nem voltunk szégyenlősek, de azelőtt nem mutatkoztunk meztelenül a másik előtt. Legalább egy bugyi mindig volt rajtunk. Ez elmúlt. Aztán Betti kitalálta, hogy este menjünk el bulizni.
– Csütörtökön?
– Itt nyáron minden éjjel hétvége van drágám! Emlékszel, emiatt fel is hívtalak?
– Igen. Rémlik. Nagyon rendes kislány vagy, hogy engedélyt kértél, mintha bármi jogom is lenne megtiltani, hogy elmenj. – egy csókot nyomtam a homlokára és viccesen hozzáfűztem: – De éjfélre itthon voltatok remélem! – ő komolyan válaszolt:
– Igen itthon, csak nem…, csak nem kettesben. – egy pillanatra megállt és felnézett. Várta mit reagálok, de én csak kérdően bámultam rá, így kénytelen volt folytatni.
– Szépen felöltöztünk. Én felvettem azt a bikinit, amit ma Bettin láttál, plusz kölcsönadott egy fehér miniszoknyát. Olyan lezserebb fajtát tudod. Ő pedig magára öltötte az a fekete mini ruhámat, aminek a háta teljesen nyitott és elől fűzős. Sem bugyit, sem melltartót nem húzott. Azt mondta, hogy ma éjjel én leszek az angyal, Ő pedig a kisördög. Elég szexisek voltunk azt hiszem. – Ő nevetett, én nem.
– Inkább, mint két kis ribanc! – böktem oda kissé sértődötten.
– Na, ne légy gonosz! – kérte ki magának és oldalba bökött. – A diszkóban nagyon nagy buli volt és remek hangulat. Rengetegen voltak aznap éjjel. Jó volt a zene is, piáltunk, becsíptünk, szóval jól mulattunk. Végig táncoltunk, főleg egymással. Így utólag visszaemlékezve nagyon forró műsort csinálhattunk, mert egy idő után egyre többen jöttek oda bepróbálkozni, de ne aggódj jó kislány voltam. – próbált nyugtatni, mert látta, hogy féltékenységem kezd úrrá lenni rajtam.
– Aztán, Betti eltűnt egy kis időre. Azt mondta szív egy kis friss levegőt. Egy sráccal jött vissza, táncolni. Robi, vagy Zoli, már nem is emlékszem pontosan a nevére. Helyes srác volt és jólöltözött. Kb. olyan magas, de legalább tíz kilóval könnyebb. Olyan jó szálkás teste volt, viszont látszott, hogy inkább a szoliban, mint a napon barnult le. Majdnem felfalták egymást úgy smároltak. A srác annyira begerjedt, hogy szerintem ott helyben képes lett volna megdugni Bettit.
– Csak nem lett így, gondolom inkább kicsit félre vonultak?
– Rosszul gondolod, ugyanis megjelent a srác barátnője.
– Uhhhh, ez súlyos! És nagy botrányt csapott?
– Nem! Éppen ellenkezőleg. A csaj szerintem, nem lehetett több negyvenöt kilónál. Még nálam is alacsonyabb volt. Sportos, karcsú, hosszú szőke hajú, kék szemű, még női szemmel is vonzó, üde jelenség. Testéhez képest kissé nagy, de szép, gömbölyded szilikonos cicikkel, lapos izmos hassal és kemény formás fenékkel. Látszott rajta is, meg a srácon is, hogy sok időt fordítanak a testükre.
– Inkább azt mond, hogy mit történt! – kezdtem izgatott lenni.
– Jaj, de türelmetlen lettél. Szóval nem csinált botrányt. Úgy tűnt, hogy egy picit sem lepték meg a látottak. Sőt. Csatlakozott a táncukhoz ő is. Ketten közre fogták a srácot, úgy vonaglottak együtt. Aztán lesmárolta a pasiját, utána meg Bettit. Ekkor húztam félre és kérdeztem meg mi a fenét művel. Csak vigyorgott. Oda húzta Őket, és bemutatta. A csajt Kingának hívták. Ő 25 -, a srác Zoli, 30 éves és – itt kis hatásszünetet tartott – 2 éve házasok. A város másik végében van egy szalonjuk. Szépségápolás, műköröm, fodrászat, szoli, meg kondi terem… hétköznap.
– Hétköznap? – húztam fel a szemöldököm -. És hétvégén?
– Swinger klub. Ők is azok, swingerek.
– Ohh! – adtam hangot meglepettségemnek. – Folytasd!
– Tulajdonképpen aranyosak voltak. Meghívtak minket egy italra. Ekkor dobta fel Betti az ötletet, hogy jöjjenek velünk haza.
– Minek?
– Szerinted? – nem volt több kérdésem, csak hallgattam tovább Katit, bár nem voltam benne teljesen biztos, hogy hallani akarom, ami ez után jöhet.
– Én közöltem Bettivel, hogy nekem nincs kedvem semmi ilyesmihez – szögezte le azonnal a szemembe nézve -, inkább lefekszem fent. Ők meg csináljanak, amit csak akarnak, de Kinga arra kért, hogy maradjak. Ha nem akarok beszállni, nyugodtan üljek le és nézzem.
Nem tudom miért, talán a vodka-narancs hatása miatt – amit Betti a kezembe nyomott, – de engedtem neki. Leültem az ággyal szemben tudod abba baromi kényelmes fotelba és figyeltem.
Kezdetben a srác is mellettem ült a másik fotelban. Együtt bámultuk, ahogy a felesége és Betti levetkőztetik egymást. Csókolóztak, simogatták, puszilgatták ujjazták, kinyalták egymást. Kezdtem bizseregni. A pia hatására a gátlásaim nekem is elillantak. A sráci is egyre erősebben markolászta a farkát mellettem. Aztán nem bírta tovább csak nézni őket. Felállt, megszabadult a ruháitól és a két lány közé feküdt. Oszi – kezét a térdemre tette -, akár egy pornófilmben. Nem bírtam ki, én is magamhoz nyúltam. Először csak óvatosan, nem akartam, hogy feltűnjön nekik, de aztán már nem érdekelt ki és mit lát. Néztem őket, élvezkedtem és tudod – egy pillanatra elhallgatott, majd szégyenkezve befejezte a mondatot, – nagyon jól volt.
– Én kicsi „romlott” szerelmem! – suttogtam egy gyengéd csók kíséretében, amit a homlokára leheltem.
– Várj, még mindig nincs vége. Ugyanis egy idő után Betti és Zoli egymással lettek elfoglalva. Kinga pedig odajött hozzám. Elém térdelt és simogatni kezdte a combjaimat. Be voltam indulva, a vodka-narancs… és… ez a csaj, annyira szexi és vonzó volt. Belenézett a szemembe aztán megcsókolt.
– Hűha! – kissé féltékeny lettem, de rájöttem, hogy inkább izgatott a gondolata, hogy a menyasszonyom egy másik nővel csinálta. Na és milyen volt?
– Még most is libabőrös leszek, ha rá gondolok. Soha nem fogom elfelejteni.
– Szóval most jó volt, vagy rossz?
– Nagyon jó! – motyogta lesütött szemekkel -. Visszacsókoltam és onnantól fogva nem én irányítottam a történteket. Nem akarom túlságosan részletezni, de volt minden, amit csak el tudsz képzelni két nő között.
– Pedig részletezhetnéd! – próbáltam viccelni, de nem volt őszinte a mosolyom nekem sem.
– Gimiben volt egy nagyon jó barátnőm a Gigi, tudod. Vele sokat foglalkoztunk a témával, de egyikünkben sem volt annyi bátorság, hogy a csókolózásnál messzebbre merészkedjünk. Most viszont… – egy pillanatra elhallgatott, így én fejeztem be helyette a mondatot.
– Most viszont volt, aki tovább vigye a dolgokat.
– Igen. – rám nézett – Nem tudom szavakba önteni milyen volt, de egészen más érzés, mint Veled. Nem jobb, nem rosszabb…, csak egyszerűen más.
– Élvezted?
– Elmondani sem tudom mennyire. Csak hogy, kis idő múlva Bettiéknek is feltűnt a kis külön akciónk. Az én kis húgom ekkor lepett meg mindenkit ismételten. Elővarázsolt egy fekete felcsatolható műpéniszt a fiókból, amit hamar magára is erősített. Hallod, fogalmam sem volt arról, hogy az mikor és hogy került oda.
– De Kingának nagyon tetszett, igazán élvezte, ahogy hugi elkezdte dugni vele. Aztán Betti azt javasolta, hogy én csatoljam fel. Ellenkeztem, de mindhárman jó ötletnek találták, hát megtettem. Azt hiszem ez volt az a pont, amikor a húgom teljesen és végérvényesen megrontott engem. – szemeit ismét lesütötte. Nem mert rám nézni úgy folytatta.
Kinga elém térdel négykézláb, és én bedugtam neki. Semmit sem éreztem eleinte, de a mozgástól, meg attól, hogy az a kis bőrszíj ingerelni kezdte a csiklóm, teljesen beindultam, ami a látvánnyal együtt elég volt egy újabb orgazmushoz. Kinga után aztán,… Kinga után – elcsukott a hangja – …utána, Zolit kellett megdugnom.
– Hogy mi van? – kerekedett el a szemem.
– Jól hallottad! Kinga és Betti franciázni kezdett. Betti felül volt. Aztán Zoli mögé térdelt a fenekébe hatolt, én meg Zoliéba. Fura póz volt, de megoldottuk.
– Jézusom! – teljesen letaglózott, amit Kati mondott és dühös lettem. Gyanakodva tettem fel neki a kérdést: – De ugye, Téged Zoli…?
– Nem! Esküszöm, hogy egy ujjal sem ért hozzám…, csak én hozzá. – ismét rövid csend következett.
Látszott Katin, hogy még nem heverte ki lelkileg a történteket. Olyan volt, mint aki feloldozásra vár. – Nem akarom tovább mesélni, így is bőven eleget hallottál. – felült, háttal nekem. Nem fordult meg, de így is éreztem rajta a félelmet. – Romlott, mocskos szex volt, de nem tudom azt mondani, hogy nem élveztem, mert hazudnék. Viszont nem vagyok rá büszke ezt tudnod kell. Még annak ellenére sem, hogy egészen más lettem. Sokkal nyitottabb…, amint az már Te is észrevehetted.
– Szeretlek! – suttogtam felé, és megcirógattam a hátát, majd szorosan átöleltem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Beküldött történet

Hárman megerőszakoltak

Számba lévő manusz se bírja sokáig halottam, ahogy sóhajtozik, elkezdem, gyorsabban csinálni legyen már vége a rémálomnak majd farka lüktetett majd belém lőtte undorító keserű-magját azonnal elkapót a hányinger éreztem nem bírom vissza tartani.

Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

69 – előnyök és hátrányok

69 - előnyök és hátrányok A 69-es felállás megítélése - vagyis, amikor férfi és nő egymás lába között orálozik - változatos képet fest. Van, aki rajong érte, van, aki unja és akad olyan is, aki az orgazmusról marad le, mert nem tud párhuzamosan élvezni és kényeztetni. Akárhogy is alakul a póz népszerűsége, rutinos hatvankilencezők szerint az, aki megfogadja az alábbi tippeket, örökre repertoárján tartja majd a felállást. Lassan a testtel! A póz kivetelezésénél fontos, hogy ne vágjuk egyből...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük