Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hárman megerőszakoltak

Szörnyű gyerekkorom volt. Apám egy alkoholista volt. Anyukám egy gyenge nő. Apám mindennap bokszszáknak használta. Nyári szünet után úgy 9 éves lehetem. Apám még a szokásosnál is részegebben jót haza. Ordibált anyukámmal, hogy hol van még pia. Anyum azt válaszolta, hogy nincs megittad az összesét. Apám dühébe felment a lépcsőn pénzt kereset, mert ami nála volt az elitta. Én lent voltam szobába csak a szekrények pufogását hallottam, ami megszokott volt nálunk sajnos. Apám rá kiált, anyámra hol van pénz te ku…. ???

Szobám plafonja beremeg apám dühös lépteitől. Egy tompa, de hangos puffanás hallok rögtön utána anyám sikolyát. Kimegyek a szobából és apámat látom, kiterülve leeset lépcsőről és szörnyethalt. Apám halála nem hatott meg. Szégyellem, de bevallom örültem neki. Apám halála anyukámat se törte meg. Rá egy év múlva jót egy új apuka jelölt. Hát őse volt jobb, mint édesapám. Anyum szakított vele majd jött az újabb szörnyű kapcsolat majd megint egy másik. 13 éves koromba elegem lett úgy határoztam megszökök otthonról. Kentem magamnak 2 szendvicset loptam egy kis pénzt anyum pénztálcájából majd vasút felé vettem az irányt.

Pénztáros merre akarsz menni kérdezte?
Kis gondolkozás után

– Budapestre. Válaszoltam.
– Nem vagy még túl fiatal?
– Nem. Válaszoltam és nyújtottam kezem a jegyért.

Budapesten leszálltam vonatról és neki indultam városnak. Beesteledet kezdtem fázni nem vittem magammal kabátot a gyomrom korgót az éhségtől és csak mentem és mentem kiértem városból már az út kise volt világítva. Mintha tudtam volna, hogy merre megyek úgy mentem előre. Távolból láttam, hogy egy autó közeledik hüvelykujjammal jeleztem az autónak. Egy régi piros poros tragacs megállt majd egy mély hang szolt ki.

– Mit csinálsz ilyen sötétbe egyedül?
– Félőhanggal válaszoltam eltévedtem.
– A mély hang ismét szólt elvigyünk?
– Az jó lenne válaszoltam derűsen.

Gyere! Gyere!  Amint beültem a tragacsba rögtön megköszöntem a segítőmnek a segítséget. A megmentőm arcát nem láttam, mert hátulra ültetekbe középre. Mellettem 2 nagydarab fickó ült munkásruhájuk összefestékezve. De az arcuk sem volt megnyerőbb dús gondozatlan szakáll elöl hiányzó fogak és egy erőteljes izzadságszag.

– Hová vigyünk téged te lány? Kérdezte a sofőr.
– Budára válaszoltam.
– És hogy hogy egyedül vagy kint a sötétbe???
– Naivitásomat jól mutatja a válaszom. elszöktem otthonról.
– És tudja valaki, hogy itt vagy?
– Nem válaszoltam.
– Hogy hívnak ??
– Zsófi válaszoltam.

Majd a mellettem baloldali fickó megfogta a combom. Másik alak hajam kezdte el simogatni. Nagyon szép szőke hajad van Zsófi. Sofőr így szolt szép kislány vagy. Ki akarok szállni ordítottam. Nem mész sehová szolt, a combomat egyre hevesebben simogató pacák. Karesz mennyünk raktárhoz szolt mogorván és rám nézet és azt mondta:
szép combod van fogadni, merek , hogy csinos kis feneked van .

Kezét erőteljesen nyomta fenekem alá és szorongatta . Na milyen az segg kérdezte a sofőr .Jó kemény válaszolta elégedetten .A tag aki eddig a ponting félénken csak a hajam simogatta elengedte hajam majd rám nézet és így szolt.  Milyenek azok cicik? Majd a keze pulóveremen át melleimet simogatta. Sofőr hangosan ordítót ne simogasd, mutasd meg milyenek szedd le a ruhát róla.

Karomat gyorsan összefontam ne, hogy levegyék rólam a ruhákat. De kéz, ami eddig fenekemet fogdosta kicsúszott alólam majd a csokromra markolt. Másik tag elkezdte lehúzni cipzárt pulóveremen. A pasi, amelyik szorította a csuklom. Felkiáltót, na, had lássam azokat a ciciket .Majd másik tag rögtön lekapta pólót .Már csak melltartó volt rajtam, de nem kellet sok a csuklómat szorító ipse kicsatolta és levette a melltartót. Visszapillantó tükröt igazgatta, hogy jobban rám lásson. Á azok szép kis kislány cicik imádom mondta sofőr. Korábban a csuklómat fogó férfi rátette kezét mellemre kis hegyes kemény cicik. Engem sírás kerülgetett, közbe azt mondogattam ki akarok szállni, ki akarok szállni. De ez kicsit se  hatotta meg. Az autó megállt  reménykedve kérdeztem.

– Kaszálhatok? Elengedtek?
– Ugyan kislány most jön a jó része.

Két fickó kiráncigál az autóból. Egy régi rossz épületet látok és fejembe átvillan ez a raktár ide hoztak. Sofőr kinyitja a fém ajtót és felkapcsolja a villanyt. Most látom öt először ellentétbe a 2 fickóval ő nagyon jó képű magas kisportolt 3 napos borostával szökés-barna haj kék szem nem is értem  ez fickó ,hogy képes erre.

Két fickó még mindig fogja a karom sofőr oda jön hozzám lehajol egy kicsit .Gyönyörű vagy Zsófi majd egy enyhe csókot nyom a számra. Beleremegek végig libabőrös lettem és érzem puncim is reagál, mert elkezd tüzesen lüktetni. Végig simítja a hátam melleim meztelenek majd mind két mellbimbóra nyom egy egy csókot. Zsófi kell az a nadrág neked ? Vegyes érzéseim vannak, az egyik felől, nagyon bejön, a srác másik felől, viszont fiatal vagyok és nem saját akaratból történik velem. Korom lévén már érdekelnek fiuk már volt barátom is de maximum az csók volt. A szex viszont   kíváncsivá tett de nem vágytam rá még .  Nem válaszolok a kérdésére.

Ismét megszólal inkább ne kelljen két fickó csak kuncog azon kívül ,hogy szorítják a karom nem tesznek semmit. Lehúzza rólam a nadrágot .Na lássuk azt a puncit majd bugyimra teszi a kezét elkezdek egy jobban benedvesedni pedig a tudatom küzd ellene . Megfogja a bugyim szélét és elkezdi lassan lehúzni amikor már teljesen lehozta a bugyit   .Zsófi milyen szép szőke a szőr a puncidon. Hátra megy két lépést és csak nézi a puncim. Közben én szemét nézem, mint a tenger olyan kék és látom szemébe vágyát az elszánságot, a tüzet. Az egyik haverja elkezdi simogatni egyik kezével a fenekem másik pasi meg mellem hűvös teremben érzem a bőrömön a kezük melegét . A sofőr közelembe lép majd letérdepel elém a bokámtól kezdve egyre feljebb és feljebb csókolgatni kezdet lassú cuppanós csókok voltak. Csókok irány egyértelmű volt a két fickó, ahogy karom tartotta inkább volt előny most, mint hátrány, mert lábaimból egyre jobban ment ki az erő. Csókjai elérték a csiklóm, ahogy oda ért belepuszilt és kidugta a nyelvét, ahogy a nyelve elérte csiklóm az valami fantasztikus érzéssel töltőt el  .Puncim teljesen benedvesedett, a tudatom ellenkezett, de a puncim mást akart.

Akkor még nem tudtam, de most már tudom akkor elélveztem .Miután látta ,hogy nincs is annyira ellenemre dolog megfogót és feltett az asztalra mi az asztalon volt egy mozdulattal lesöpörte. Megcsókolta a szám majd a nyelvét bedugta számba ösztönösen viszonoztam csókot .Majd leszállt az asztalról és elkezdet vetkőzni .Először a pólóját vette le enyhén szőrös mellkasa volt viszont szép mellizmokkal hasa kockás. Lehúzta nadrágját majd rögtön követe az alsónadrágja. Akkor először láttam életembe egy férfi nemi szervet testközelből.

Nem volt olyan nagy mint a képzeletembe de külleme tetszett egyesen az erek gyengéden kirajzoltak . Négykézláb felmászót az asztalra és folyamatosan nézet a szemembe mi közbe én a merev cerkáját figyeltem ahogy közeledik  egyre közelebb ért majd megfogta csípőm két kezel és lassan belém hatolt eleinte fájt de meg kell hagyni ahhoz képest hogy megerőszakolt gyengéd volt .A hogy a fájdalmamat egyre jobban az élvezet váltotta fel ö annál jobban gyorsított a tempón majd egyre jobban kapkodót levegőért hangosan nyögőt nem tudtam mi baja. Hirtelen kikapta belőlem a cerkáját és rántót rajta párat majd meleg fehér ondóját a hasamra  lőtte. Lihegve lemászót az asztalról. Pfú ez remek volt Zsófi. Srácok ti jöttök!!! Na itt meghűlt vér is bennem csak kiabálni tudtam .Neeeeeeee.Neeeeeee.Neeeeeee

2 Fickó ledobta a ruháit majd az egyik felmászót az asztalra és bevágta a hímtagját belém majd szét szakadtam   hatalmas dorongját ,undorodtam  tőle becsuktam szemem és hangos sírás közepette vártam hogy vége legyen. A másik tag akivel eddig szerencsére  még nem volt dolgom gyengéd pofozkodással adta tudtomra hogy van még teendőm  is  kinyitom a szemem és az arcom előtt van a szerszáma. Kapd be a faszom szépen szolt hozzám. Én összeszorítottam szám és csak az nyögtem ki Üűmhm üűhmm nem.

Erre kaptam egy pofont kislány minél előbb kezded, el annál előbb végzel .Végül kinyitottam a szám és erő teljesen belenyomta a számba. Kezd el szopni!!! Nem akarom kiáltottam. Csináld! Ordítót. Neki álltam nem tudtam mit kell tenni előre hátra mozogtam a fejem .Jó van kis lány jól csinálod. Biztatót. Puncimba lévő ember egyre hangosabban vette a levegőt majd egyet ordított és kivette belőlem a dorongját majd földre élvezet. Számba lévő manusz se bírja sokáig halottam, ahogy sóhajtozik, elkezdem, gyorsabban csinálni legyen már vége a rémálomnak majd farka lüktetett majd belém lőtte undorító keserű-magját azonnal elkapott a hányinger éreztem nem bírom vissza tartani. Rám förmed, nyeld le!! És ennél pontnál már nem bírtam visszatartani elhánytam magam.

Sofőr fogta vödröt és felmosót és felmosta a hányást.
Az egyik goromba fickó szolt Zsófi van hol aludjál?
Nincs mondtam remegő hanggal.
Itt van egy ágy az emeleten itt egy kis pénz. Menny haza nem való még nagy világ neked .
Felöltöztek és elmentek. Csapnál megmosakodtam és közbe bőgtem. Reggel begyalogoltam Vasútállomásra és haza mentem.


Véletlenül a szomszéd férfit szoptam - Szex Blog Történetek

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam

Véletlenül a szomszéd férfit szoptam Véletlenül nem szoktam szopni, de pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradícionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.Ilyen volt a Mikulás ünnepség, amire meghívtuk a két szomszéd házaspárt is – akiknek...
napozás

Évezzük a napozást

széthúzom a feneked, és az arcom belefúrom a punci-popsiba, és nyalni kezdem. Előbb az egyiket majd a másikat felváltva, ám mivel nem rég élveztél egy hatalmasat, a puncidból a fincsi nedűt alaposan kinyalom, mindeközben az egyik ujjam a fenekedben merül el, és így duplán izgatom a tested.

Gang Bang orgia a nudista parkban - Szex Blog Történetek

Gang Bang orgia a nudista parkban

– Na most nyald ki a pinámat nagyfiú. Mondja nekem, majd hátradől, hogy a feje az asztal másik szélén lelóg.
Én rádőlök, és nyalni kezdem. Közben ujjazom a pináját, ami elég könnyen megy, lazán eltűnik benne előbb három, majd négy ujjam is, majd az egész kézfejem. amig a csiklót nyalom, addig az öklömmel baszom a pináját. Könnyedén jár ki és be.
Teszek egy próbát, és az ánuszába tolom az egyik ujjam, majd sorban a többit is. Könnyedén megy.

A szomszédasszony és a férje - Szex Blog Történetek

A szomszédasszony és a férje

Egyszer csak Éva is kijött, mögém állt, hátulról hozzám simult és megfogta a melleimet és közben a fülembe súgta: egy remek ötletem van, hogyan tudunk téged sok-sok élvezetben részesíteni. Az a gondolata támadt, hogy reggelente menjek át hozzájuk, és férje mindkettőnket boldoggá tud tenni. Este megbeszéli a férjével és reggel már szeretkezhetünk is hármasban.

Az én kezem az ő bugyijában, ő pedig a farkam masszírozta, és csak remegtünk a vágytól. Éjjel a deák téren basztunk egy padon - Szex Blog

Éjjel a deák téren basztunk egy padon

Éjjel a deák téren basztunk egy padon Ez is egy régi és maradandó emlék, hisz izgalmas volt, és... kezdjük az elején. Egy céges buli volt, de arra már nem emlékszem hogy milyen alkalomból, ám arra igen, hogy volt pia bőven, és lányok is. Egy cég, ahol a nők aránya 90% körül mozog lehet következtetni, hogy vannak olyan esetek, amikor a vágyak valósággá válnak.Volt egy kolléganőm, akivel jól elvoltunk egymás mellett, sokat beszélgettünk, és mondhatni hogy baráti...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük