Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Tánc

Talán, nem a Te stílusod, de én imádom ezt a lüktető ritmust…. nem csak hallgatni, hanem táncolni rá… amikor megszólal bárhol, magától reagál a testem, ha akarom, ha nem..Nem értem, hogy van ez…. de így van…

Már tekeredik is a csípőm…. és mozdul a vállam…. mikor a nagy képernyőn a zene erre vált…. Te a kanapén ülsz, talán olvasgatsz, vagy csak úgy néha szólunk egymáshoz valamit…. Én a képernyő előtt állok…. de azért, mivel hiányzik belőlem az exhibicionizmus, inkább a konyha felé veszem az irányt… az oszlop takarásában vagyok…. Oh, nem bírom ki. A térdem hajlik, a csípőm egyre nagyobb köröket rajzol… Mellkasom emelkedik, és süllyed a csípőm által írt vonalat követve…. Még mindig azt hiszem, hogy nem figyelsz… biztos morogsz magadban: „..- Ezt a szar zenét!..- na jó, de Ő szeret táncolni, majd befogom a fülem….”
– Tényleg, hol van? – Nem látsz még mindig. Picit kikukucskálsz a szemüveg felett, épp csak mozdul oldalra kicsit a fejed, és már látod, hogy háttal állok, és mozdulok időnként…. alig…. inkább még csak belül táncolok…. Annyira magával ragad a zene lüktetése, hogy már nem fogom tudni abbahagyni…. Főleg, hogy felmégy az emeletre, miután odaléptél hozzám hátulról, a kezed előre csúszik a hasamra, kicsit lefelé a nadrágom dereka alá és magadhoz húzol…. belecsókolsz a nyakamba, a fenekem az ágyékodhoz simul, amikor a csípőm tekeredik, megsimogatlak hátra nyúlva… Érezlek is… és hallom a sóhajodat…. De fel kell menned…. Nem baj, legalább még jobban el tudom magam engedni….

Már vágyom Rád, ez még inkább feltüzel engem… Te is érzed, hogy pár fokkal melegebb lett….
– Nem, most el kell intéznem ezt a levelet….- gondolod, és felfelé lépkedsz a lépcsőkön…
– Ha menni kell, hát menni kell… engedlek, de a szememmel kísérlek, és azt képzelem, hogy már a bugyimban jár a kezed..a másik a melleimet simogatja és hallom még a suttogásod a fülemben….- Így maradj, mindjárt itt vagyok….
A testem megfeszül, végig simítom az oldalam, és a csípőm ringását követem a kezemmel……. már becsukom a szemem, csuklóm már hosszú fehér selyemsálként tekeregnek a magasban valahol a fejem felett, majd a vállammal egy magasságban, miközben már az egész testem hullámzik a zene ritmusára…. amikor a lépcső tetején visszanézel…
Uh… nna…. sietnem kell…. gyorsan…. hol az a levél… eh… inkább visszamegyek hozzá…. most kell! Most karom érezni a teste forróságát!..Most vágyik Rám!..Nem! Előbb a munka…. a párbeszéd gyors tőmondatokban zajlik benned…. de hát csak pár perc az egész…
Én tovább táncolok úgy, ahogy itthon is szoktam, szabadon, amikor senki nem figyel, senki nem zavar…. azt csinálok magammal, amit csak akarok…. Kívánlak, és várom, mikor térsz vissza….
Lazítok a nadrágom övén kicsit, hogy érezzem, ahogy a csípőcsontomon elmozdul rajtam a merev szövet, mintha simogatni akarna…. Izgat…. minden mozdulat..ahogy a mellemhez nyomódik a melltartó, a mellbimbómat masszírozza finoman, amikor a combom terpeszben lassan szétnyílik, kezeim követik belső vonalát egészen a térdemig………huh….. imádom!! Nem is veszem észre, hogy már a lépcső alján ülsz, és figyelsz engem…. észrevétlenül telepedsz át a kanapéra…. Lassan sétál felfelé a pólóm alsó széle a hasamon…. meleg van, már nem is kell….
Amikor félredobom és hátrafordulok egy pillanatra egy fordulás közben, akkor veszem észre, hogy mögöttem ülsz csillogó szemmel és vársz rám… A következő mozdulatban a csípőmet már nyomják lefelé a kezeim… nyílik a térdem, és lassan mint egy vágyakozó puma elindulok feléd………látod, ahogy a lapockámon megfeszülnek a hátizmok, csípőm ringatózva közelít feléd négykézláb haladva…. Huh…. mennyire kívánlak…. a puma még rejtőzködve figyel a bokrok alján, néha megáll … izmai megkeményednek, minden érzéke kiélesedve….. idegszálai pattanásig feszülnek….. lassan cserkészi be a prédát, aki nem is olyan gyanútlan…. Mire eléd érek, és a térdeid között vagyok, lehajolsz hozzám, felemeled az állam és megcsókolsz…. érzem, hogy nagyon kívánsz..zihál a mellkasod. Már az öledbe is ültetnél…. de neeeem…. még nem lehet…… Visszaereszkedem a térdemre, a kezem lassan elindul felfelé a lábfejeden. finoman… zokni már nincs……. és a leeresztett nadrágot is lesegítem lassan rólad. Néha rád nézek, hogy a pillantásunk találkozzon…. szinte átfúrsz tüzes tekinteteddel….. minden porcikád beszél hozzám…… az érintésemet akarja… Kezem visszatér a bokához, és lassan halad simítva Téged egyre feljebb…….. Már most mozdul a csípőd…. nem is veszed észre…. csak érzed a bizsergést az ágyékodban…. Megcsókolom a térded belső felét, egyiket is…. másikat is.. .közben még tekeredik a csípőm a zenére…. az bennem szól tovább. De már valami más muzsika, a szeretkezés hangjait hallom magamban zengeni … vállaim két oldalt a combodhoz érnek, az arcom megsimogatja meredező férfiasságodat…… Érzem a finom selymes bőrt rajta…… Az ajkam épp csak érint Téged alulról felfelé…. puhán, lehelet finoman…. Már a nyakam nyújtózik végig rajtad… Majd jelzed, mikor vagy kész az ajkaim közé engedni magad, talán most, talán legközelebb, mindegy…. Kezed finom érintése a vállamon, ahogy a melltartó pántot két oldalra leengeded lassan épp elég jelzés, hogy vágyódsz nagyon belém………Jajj… nem, mégsem…… gondolod, amikor az ajkaim nedvességét megérzed lüktető magasságod csúcsán… Oh… nem…. ezt nem bírom ki… ezt éreznem kell!!! Mondja egy hang belül, és már nem is ellenkezel, csak engeded finoman a csípődet belém…. Atyaég! Behunyod a szemed, és a tested mély sóhajával megadod magad…. Végre!
Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón…. Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés…. Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy…. valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között……. Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat….
Felemelsz, felültetsz magad mellé, és letérdelsz elém. Lassan, miközben a szád forrón csókol…
– Oh… mit akarsz csinálni???!! – kérdik szemeim tágra nyílva, fénylőn szemedtől…….. Lassan nyitod szét remegő térdeimet, miközben egyik kezed a nyakamtól lefelé haladva a melleim között a hasam alá ér….. Már gombolod a nadrágomat, és végigcsúsztatva a combomon egészen lefelé lesegíted rólam lassan..Ez is simogat és izgat nagyon. Főleg, hogy látom az arcodat, ahogy szemed végigkíséri mozdulataidat…. Lejjebb csúszom a kanapén, Csípőm a levegőben reszket érted…. és beleborzongok, amikor a szád az ágyékomra tapad….. Nyelved finoman nyitja szét a forró virágszirmokat, pont úgy, ahogy először csókoltad a szám…….. érzed, hogy nagyon vágyom Rád… csípőm lassan köröz a nyelved ritmusában, ami forró duzzadó csiklómat most megtalálta,és lassan masszírozni kezdi…. Kezed lassan simogat, néha megmarkolja csípőmet, és a szádra húzol…. Oh….. ez isteni…. ujjaid lassan közelítenek a kapu felé, ahová már Te is vágyódsz…. Még köröznek várakozón, csak lassan…. néha benéznek a nyitott bejáraton…. azon a kapun, ahová belépni mindennél édesebb… Látod, ahogy eltűnik a tér és az idő számomra, látod, ahogy a hasam és minden izmom megfeszül, mint az íj húrja, majd a következő pillanatban hevesen összerándul a testem…. Már messze járok…. Megfogom finoman az arcodat, most már túl sok…. nagyon érzékeny lettem…. és akkor nyitott combjaim között megérezlek, amint lassan hatolsz belém…… Csípődet érzem a combjaim belsején….. még, még jobban akarnak…… Csak állsz bennem mozdulatlanul…. Amikor kinyitom a szemem és körbenézek, látok két párnát …. a térded alá adom… Most már nem engedem el a tekintetedet…. Látni akarlak, látni az arcod, látni, hogyan nézel rám… Ugye neked is nagyon jó? Még mozdulatlanul állsz bennem, és érzed a lüktetésemet. Érzed, ahogy lassan mozdul a csípőm, beljebb hívlak magamba. Egészen belülre ameddig csak lehet… Jól esik a meghívás….. alig vártad már, hogy ezt érezd… ilyen otthonosan valakiben…. A kereső megpihen, és csak hagyja történni a dolgokat maguktól..Csípőd mozdul, az enyém követi, reagál, kérdez, és válaszol…. Egészen a közös révülésig, ahol a szem már nem tud nyitva maradni…. Karjaim fehér hattyúkkén szállnak egyre magasabbra, majd leomlanak megadón előtted….. Tiéd vagyok egészen már….. Szívesen érezném forróságodat magamban, ahogy elégetsz belül tüzeddel…. de amikor megérzed, az én forrón rád ömlő nedvességemet, a hasamat égeted inkább… Most egyelőre még vigyázol Rám… A tenyeremben érzem hogy a forró láva a hasamra ömlik lüketőn, fejedet hátravetve engeded szétáradni magadban ezt az édes kéjt…. és lüktet mindened egészen a gerinced mélyéről indulva….. Amikor alábbhagy a lüktetésed,finoman a hasam bőrébe masszírozod a lágy fehérséget, amivel elárasztottad testemet…. Aztán a szőnyegre ereszkedünk egymás karjaiba hullva…… finom csókok, lágy simogatások váltakoznak a felszakadó mély könnyű sóhajokkal…. Most már szunnyadhat a test, pihenhet a szem, az izmok ellazulhatnak..

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. - Szex blog Történetek

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában.

Ági és Klári kalandjai a fürdőszobában. Egy iskolai három napos kiránduláson történt,  4-6 ágyas szobákban voltunk elszállásolva. Valahogy későn értem be a busztól és a szobák elosztásánál már nem jutott nekem hely, így az idegenvezetőnkkel kerültem együtt egy szobába. Először kicsit idegenkedtem tőle, de amikor láttam a szobát, már örültem a szerencsémnek. A mi szobánkban volt egyedül tévé, és volt külön zuhanyzó, míg a többieknek a folyosó végén lévő zuhanyzóban WC-be kellett kimenniük. Beköltöztem a szobába, még egyedül...

A rózsa illata

A rózsa illata Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze. - Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki. - Drágám!...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük