Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Dogging. Te tudod, mi az?

Dogging. Te tudod, mit jelent ez? Kérdezi tőlem a barátnőm, miközben a tévé előtt döglünk, és épp belekortyolok a sörömbe. Ettől persze ami a számban van, az egy pillanat alatt az előttünk lévő kisasztalra, száll át, minek következtében heveny köhögés vesz rajtam erőt. Amikor végre kapok levegőt, ránézek Melcsire, aki megszeppenten néz vissza rám.
– Jól vagy? – kérdezi ijedten.
– Mindjárt jobban is leszek. – válaszolok neki, némi hörgést legyűrve.
Melinda egy ideig csak ül mellettem, figyeli, hogy megmaradok-e, aztán amikor úgy látja hogy már nincs vész, ismét felteszi a kérdést.
– Te tudod, mit jelent a dogging?
– Igen, tudom. Kutyasétáltatást. – mondom neki, hátha beveszi, és ezzel le van tudva a dolog.
– Neeeem. Egészen mást jelent. Tegnap olvastam róla, és nekem ez tökre tetszik, szívesen kipróbálnám.
– Mégis mit jelent ez szerinted?
– Ez a szex egyik formája, amikor emberek olyan helyen szexelek, ahol más is láthatja őket, és még be is szállnak a játékba.
– Tényleg ezt jelenti. Hol olvastál róla?
– A neten. valami oldalon, ahol azt állítják erről, hogy ez az legújabb szexdivat.
– Szóval arra akarsz engem rávenni, hogy mások előtt szexeljünk?
– Miért? Az olyan nagy baj?
– Hát, nem is tudom, én elég bizalmatlan vagyok idegenekkel, és ez…
– Nem baj. Kimegyünk a kocsival valami jó helyre, és ott a kocsiban megdughatsz, még ki sem kell szállni.
– Te bolond vagy. – mondom neki, majd hogy rövidre zárjam a csevejt, felállok, és otthagyom őt a tévé előtt, én meg leülök a gépemhez játszani.

Játék közben eszembe jut, amit Melcsi mondott. Rákeresek a neten, hátha van több infó is róla, mert az az igazság, hogy bármennyire is butuska a csaj, és szeretném minden kívánságát teljesíteni. Meg különben is imádom őt.

Azt írja a netes hír, amit Melcsi is elmondott. nagyjából ennyi. Keresgélek még egy kicsit, mire egy sor pornó oldalt kapok találatként. Na lássuk. Megnyitom az elsőt, amiben egy pár ül a kocsiban, egy erdő széli parkolóban. A nő szinte mindent közszemlére tesz magából, miközben maszturbál. Elképzelem Melindát, ahogy ül mellettem a kocsiban, és kis pinácskáját simogatja. Aztán a film forog tovább, amikor a nő oldalán a kocsi mellett, megjelenik egy manus, aki a faszát tolja be az ablakon, amit a nő a kezével izgat. Aztán a következő jelenetben, már nyitva van a kocsi ajtaja, a padi ott áll, a nő meg az idegen faszát szopja. Én nem tudom elképzelni, hogy Melinda egy idegen faszát a szájába venné.

Megnéztem még néhány ilyen videót, amitől a farkam felállt. Nocsak, lehet hogy nekem is izgató ez a dolog? Egyre lapozgatom a videókat, egyiket a másik után, amikor már határozottan feláll a faszom. Épp megnyitom a következő filmet, amikor Melinda a hátamhoz simul, és a fülembe harapva megkérdezi.
– Ugye milyen izgi?
– Nem is tudom. – mondom neki olyan hangsúllyal, ami arra is utalhat, hogy nem tetszik nekem.
Melcsi eközben megmarkolj a farkam, és megint csak a fülem harapdálva súgja bele.
– Ha nem is izgi neked, akkor nem is akarod hogy leszopjalak, ugye?

Válasz helyett felállok a székről, felé fordulok, így jelezve neki, hogy készen állok a szopásra.

***

A következő néhány napban többször is előkerült ez a téma, beszélgettünk róla, latolgattuk a lehetőségeket, és mindannyiszor felizgultam én is. Bevallom, eddig ha csak a gyanúja is felmerült annak, hogy a csajomhoz bárki hozzányúlhat, kivert az ideg, és alig bírtam lenyugodni. Most viszont, ha arra gondolok, hogy kipróbáljuk a dogging-ot, akkor feláll a faszom, és tök izgatott leszek tőle, de ez nem olyan, mint amikor ideges vagyok.

– Melcsi, gyere csak ide mellém. – mondom neki, és a kért helyre mutatok magam mellett a kanappén.
Melinda szinte futva jön, és egy nagy lendülettel lehuppan mellém, majd elkezdi a farkam kiszabadítani a nadrágból.
– Várj még, előbb beszéljünk meg valamit.
– Jól van, miről akarsz beszélni.
– Mit szólnál ahhoz, ha kipróbálnánk ezt a dogging-ot?
– Ja de jó, mikor?
– Azt nem tudom, és azt sem, hogy hol van ilyen hely.
– Ezt bárhol lehet csinálni.
– Bárhol? És mi van ha valaki feljelent és bevisznek a sittre?
– Hát azt nem tudom.
– Na látod. Keressünk valami infót, hogy hol lehet, hol nem, és ha találunk valami okosságot akkor a hétvégén kipróbáljuk. Benne vagy?
– Naná, hogy benne. Most már leszophatlak?
– Persze Drágám. Gyere csak ide és szopjál, ennek sosem tudok ellenállni.

***

Másnap, szombat lévén kikocsikáztunk a városhatárhoz, ahol a főút mellett van egy pihenőhely, ahol vannak asztalok padok, és még vécé is. Az előzetek kutatások alapján, ez egy olyan hely, ahogy a dogging imádók össze szoktak jönni. Amikor megérkezünk és leállítom a kocsit, az egész terület tök üres, se autó se ember ameddig ellátok.
– Biztos hogy ez az a hely? – kérdezem Melindától, de ő már sokkal előrébb jár.
Melinda fátyolos szemekkel néz rám, miközben a szoknyája felhúzva a hasára, és a kezei  a puncimban matatnak. Én csak mosolygok rá, mert imádom nézni őt, ahogy maszturbál, persze ezt ő is tudja, ezért sosem vacillál, amikor egy kis élvezethez van kedve. Amíg őt nézem, engem is elfog a vágy, ám most még a kíváncsiság hajt.

Nézelődök előre, hátra, nem tudni hogy honnan fog érkezni valaki, ezért csak várunk. Kiszállok a kocsiból, elsétálok fel, majd le, de sehol senki. Rágyújtok, és amig szívom a cigit, ott állok a kocsi mellett, és nézem Melcsit, ahogy izgatja magát. Amikor eldobom a csikket, odalépek az ablakához, majd előveszem a farkam, és bedugom hozzá az ablakon. Ő egyből reagál. Felül majd odahajol hozzám, és a szájába veszi a farkam. Annyira finoman tud szopni, hogy attól igen hamar el tudok élvezni. De most nem akarok, kíváncsi vagyok arra, hogy mi lesz ebből.

Én a kocsi mellett állok a tetőre könyökölve, miközben Melinda, az édes kis nyelvével a makkomat izgatja, amikor tőlem jobbra, egy köhintést hallok meg. A hang irányába fordulok, és amit látok, attól egy kissé ideges leszek, ám ezzel együtt az izgalom is úrrá lesz rajtam. Egy pasi áll közvetlenül mellettem, aki nézi, ahogy Melcsi szopja a faszom, miközben a hatalmas faszát lengeti, és maszturbál.
– Jól tud szopni a csaj? – kérdezi tőlem, de én képtelen vagyok válaszolni, na meg nem is tudom mit mondjak erre, inkább csak bólintok egyet, ami jelenthet bármit.

Eközben Melinda is észreveszi az idegent, amint őt nézi, és ettől még gyorsabb iramban dörzsöli a punciját, aminek egyenes következménye, hogy egy pillanat alatt elélvez. Ezután elengedi a farkam, majd jelzi, hogy üljek mellé. Így is teszek, ám eközben szemmel tartom az idegent is, nehogy olyan dolgot tegyen, amit nem szeretnék. Amikor beülök Melcsi mellé, ő felém fordul, feltérdfel az ülésen, majd az ölembe hajol és tovább folytatja a szopást.

Eközben az idegen egészen az ablakhoz lép, és a szemem láttára simogatni kezdi a csajom seggét. Azt gondoltam volna hogy ettől kiveri az agyam a biztosítékot, de tévedtem. Ez még izgalmasabb, mint gondoltam. Melinda is begerjed ettől, a simogatástól, mert megint nyűszít, és egy újabb orgazmus tör fel belőle. Miután elélvezett, megáll, és megfordul. Szemben az idegennel, majd megmarkolj a annak a faszát, és irgalmatlan tempóban hozzálát, hogy kiverje. A művelet olyan sikeres, hogy a csávó, egy hosszú ordítás kíséretében elélvez, és ezzel együtt Melcsit elárasztja a sok gecije. Na erre nem voltam felkészülve. Kiszállok a kocsiból, majd megkerülöm azt és az idegen kezdem lökdösni, hogy most már távozzon. Megkapta amit akart, úgyhogy tűnjön el. A pasi kissé meglepődik ezen a kirohanáson, de lemegy, a farkát is csak menet közben rakja el.

Visszasétálok a vezetőoldalra, és beülök a kocsiba. Melcsi ragyog, szinte szárnyal, ám én egy kissé le vagyok lombozódva. Megrendített az a tény, hogy egy idegen pasi, az én kevesem arcára élvezett, és tele verte gecivel. Ettől teljesen ki vagyok akadva, még hozzányúlni sincs gisztusom.

Melinda még most is az arcát törölgeti, miközben egyfolytában csacsog, ám én képtelen vagyok arra figyelni, hogy mit mond. Amikor észreveszi rajta, a búskomorságot, akkor megáll a kezében a törlőkendő, és kérdőn néz rám.
– Mi a baj?
– Hagyjuk, majd túlteszem magam rajta.
– Ne már, léci mondd el mi bánt.
– Tényleg tudni akarod?
– Hát persze.
– Akkor elmondom. Egy idegen pasi összegecizett téged, az arcodra verte a faszát, és…
– Ez bánt?
– Igen ez. -mondom neki immár kissé ingerültebben.
– De hát az nem baj, mert hoztam higikendőt, és már le is töröltem az egészet.
– De akkor is. Összegecizett.
– Na gyere ide hozzám, hadd vigasztaljalak meg.
– Ne most nem akarom hogy leszopj.
– De hát miért nem? Pedig én annyira élveztem az egészet.
– Élvezted hogy leszophatsz egy idegen faszt?
– Igen.
– Élvezted, hogy ráverte a faszát az arcodra?
– Igen. Baj?
– Baj. Amikor erről beszéltünk, csak arról volt szó, hogy mi szexelünk, amig mások néznek minket. Arról szó sem volt, hogy leszopod az első faszit aki erre téved.
– De hát erről is olvastunk, ez is benne volt a dologban.
– Nem. erről szó sem volt.
– Jó akkor mi legyen? Kidobsz az út szélére?
– Dehogy.
– Akkor elzavarsz? ha hazaértünk összepakolok és eltűnök az életedből.
– Nem így gondoltam.
– Hát hogy? Most már hozzám se akarsz nyúlni, akkor minek vagyok itt veled?
– Nem már, ne kezdjük ezt megint.
– Persze hogy ne. Amikor a te faszod szoptam, az jó volt mi? De ha másét, akkor az baj?
– Látod? kimondtad hogy mi a probléma.

Ekkor megáll mellettünk egy piros autó, amiben egy fiatal pár ül, egy bombázó nő, és egy jóképű fickó. A vezető letekeri az ablakot, és átszól nekünk.
– Ti is?
Melcsi egyből rávágja hogy:
– Igen, mi is.

Erre a másik kocsi beáll mellén a parkolóba, majd mindketten ki9szállnak a kocsiból és a pihenő padjához sétálnak, majd leülnek egymás mellé, és várnak.
– Gyere menjünk oda, hozzájuk.
– Minek? Hogy megint kiverje rád egy pasi?
– Jaj, ne izélj már. – Mondja Melinda, majd kiszáll a kocsiból, és odalépdel hozzájuk.

Beszélgetni kezdenek, de nem hallom, hogy miről. Még sértődött vagyok, mert a csajom hagyta, hogy egy idegen…
Mi a fene? A jövevények nő tagja, ahogy ül a padon, Melcsi seggét simogatja, miközben csevegnek valamiről. Most már kíváncsi vagyok hogy miről van szó, ezért én is kiszállok, és odamegyek hozzájuk.
– Nyaltál már puncit szépségem? – kérdezi az idegen nő Melindától.
– Még nem, de szeretném azt is kipróbálni.
– Akkor tedd ide a kezed. – mondja neki, miközben a csuklóját megmarkolva, oda húzza magához, és a széttárt lába közé teszi a kezét. – Érzed milyen nedves?
– Igen, és forró is.
– Akkor most nyald le az ujjaidat.

Melcsi gondolkodás nélkül a szájába veszi az ujjait, és átszellemülten nyalogatni kezdi.
– Ez fincsi.
– Ugye? Akkor most akarsz nyalni engem vagy nem?
– Igen. – Mondja megint Melcsi vigyorogva, mire a másik csaj felül az asztal szélére, és szétrajka a lábait,
– Ülj ide elém a padra, és nyald ki a puncimat. – utasítja őt.

Melcsi Leül, a mutatott helyre, és oda hajol a csaj puncijához, majd belenyal. Aztán egy pillanattal később, amikor rájön, hogy az milyen finom, egyre intenzívebben nyalja a csaj lyukát, amikor a pasi rám néz, és így szól hozzám:
– Jól csinálja a kicsike.

Valóban jól csinálja. Oly annyira, hogy a farkam megint áll, mint a cövek. Oda lépek Melcsi mellé, hogy jobban lássam mi történik. A haját hátra fogom, így jól látom, ahogy a nő csiklóját nyalogatja a hegyes kis nyelvével, amikor a pasi megint hozzám szól.
– Te is beszállhatsz ám. – mondja nekem, amihez egy kacsintás is jár.

Felmérem a helyzetet, és azon tűnődök, hogy mire gondolhatott, amikor a csaj, sűrű lihegések közepette hanyatt dől az asztaon, és csak élvezi hogy a csajom ép a szájával kielégíti őt. Az asztalon fekvő nő, elkapja az ingemet, majd maga felé húz, egészen addig, amig az asztalról lelógó arcához érek. Ekkor mindkét kezével felém nyúl és elkezdi kibontani a nadrágomat, majd lehúzza a sliccemet, és előkapja a farkam, ami már keményen áll. A két kezével maga felé húz, mire a farkam eltűnik a szájában.

Amig ő a faszomat szopja, én Melindát bámulom, mert egyszerűen felizgat, ahogy nyalja a puncit. A csaj kitartóan szopja a farkam, ám én nem is figyelek rá, csak Melindát bámulom. Ekkor a csaj, akinek a száját baszom, elélvez. Hangosan sikongatva, miközben az asztalon dobálja magát. Szerencsére a farkam más nincs a szájában.

Ekkor a pasi, aki eddig csak ott ült és nézte hogy mit csinálunk, megint megszólal.
– Most cseréljetek.
– Hogy gondolod? – kérdezi Melcsi, kíváncsisággal a szemében.
– Én mondjam meg nektek? – kérdezi a fickó, majd folytatja is, amit elkezdett. – Ülj a csajom szájára, hogy nyalhasson, a pasid meg addig megkúrja a pináját.
– Ez jó. – mondja Melinda, majd feláll a padról, fellép az asztalra, majd a csaj szája fölé guggol, és lassan ráereszkedik.
Eközben én is megkerülöm az asztalt, majd ahol eddig Melcsi ült, odaállok a nő lába közé, és a farkam hegyét odaillesztem a bejárathoz. Eszembe jut, hogy már régóta együtt vagyunk Melindával, de még soha nem csaltam meg őt, soha nem nyúltam más nőhöz, de még csak nem is gondoltam erre. Most egy kis bűntudatom van ez miatt, már attól is, hogy a farka csak hozzáért a nő pinájához. Aztán felemelem a fejem, és látom, hogy Melcsi élvezettel mozgatja a kis seggét a nő száján, szinte szájba bassza őt.

Ez volt az a pillanat, amikor a kétségeimet sutba dobom, majd belevágom a farkam a nőbe, amitől ő felsikkant. Ahogy nézem Melcsit, ahogy baszom az idegen nőt, szinte az az érzésem, hogy ez nem is a másik nőről szól, ne arról, hogy Melcsi punciját nyalja, hogy a faszom tövig benne van. Ez arról szól, hogy megbízunk egymásban, még egy ilyen kényes szituációban is. Pontosan tudjuk egymásról, hogy nem keresünk mást, mi egy pár vagyunk, és együtt teszünk meg minden olyan dolgot, ami számunkra élvezetes. Ez a feltétlen bizalom.

Amikor ez tudatosul bennem, akkor már nincs bennem semmilyen gát, úgy baszom meg az idegen nőt, mintha csak Melinda lenne.

Melcsi tényleg élvezi a dolgot, ahogy mozog a nő száján, ahogy annak a nyelve lefetyeli a csiklóját, ahogy szopja a csüngő szeméremajakait, Melinda egyszer csak elélvez. Visít, és remeg, rázkódik az egész teste, ahogy a punciját szinte rátapasztja a nő arcára. Ettől aztán a nő is elélvez, érzem, amikor összehúzódik, és ahogy elernyed a pinája. A gyönyör engem is elér, készülök rá, hogy a megfelelő pillanatban kihúzzam belőle a farkam, amikor a pasi, megint rám szól.
– Ne hogy kivedd. Durrants bele egészen nyugodtan. Ő úgy szereti.

Ám legyen. Nem veszem ki belőle, hanem beleengedem a nőbe az összes gecimet, ami túlfolyik, és csöpög le az asztal alá. Amikor én kész vagyok, hátra lépek, miközben Melcsi is felegyenesedik, majd lelép az asztalról mellettem. Már épp menne tovább, amikor elkapom a karját, magam felé fordítom, és megcsókolom őt. Ő viszonozza, és szinte egybe forrunk, ám valami megszakítja a pillanat örömét.

A pasi, aki eddig csak néző volt, aki semmi aktivitást nem mutatott, most feláll, odaül a padra, ahol nemrég még Melinda ült, majd odahajol a csajhoz, és vad nyalásba kezd. Kinyalja belőle a gecimet. Ez nekem már sok. Melindát kézen fogva elindulok a kocsi felé, beülünk és indítok.

Húsz perccel később, már otthon vagyunk. Amikor belépünk az ajtón, egymásnak esünk, és hajnalig szeretjük egymást.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII - Szex Blog

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII

Kinga elém térdel négykézláb, és én bedugtam neki. Semmit sem éreztem eleinte, de a mozgástól, meg attól, hogy az a kis bőrszíj ingerelni kezdte a csiklóm, teljesen beindultam, ami a látvánnyal együtt elég volt egy újabb orgazmushoz. Kinga után aztán,… Kinga után – elcsukott a hangja – …utána, Zolit kellett megdugnom. – Hogy mi van? – kerekedett el a szemem. – Jól hallottad! Kinga és Betti franciázni kezdett. Betti felül volt. Aztán Zoli mögé térdelt a fenekébe hatolt, én meg Zoliéba. Fura póz volt, de megoldottuk.

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében Évente jelennek meg statisztikai kimutatások arról, hogy mely korosztály melyik témát kedveli a legjobban. Meglepő lett az eredmény. A statisztika szerint a férfiak 17%-át érdeklik az autók és technikai információk, 23%-át politika és gazdasági hírek vonzzák, a maradék 60 %-ot pedig egyértelműen a szex érdekli. A nők érdeklődési köre ennél egyértelműbb, a család, a gasztronómia és otthon témákat a nők 48%-a keresi fel rendszeresen, a pletykákra mindössze 8%-a...
  • +1
  • -0
  • 1
1 X
Tetszik
100% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük