Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Ajándékot készítek neked.

A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.

pink-lingerie

Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt.
Letolom a bugyimat is. A hűvös levegőtől libabőrös lesz a puncim.
Jobb lábamat az ágyam előtti zsámolyra emelem, és lehúzom a harisnyámat. Aztán ugyanígy teszek a másik lábammal és harisnyámmal is.
Meztelenül állok a tükör elé. Megfordulok, és a vállam fölött megnézem a tükörben a kerek, sima fenekemet. Hosszú, sötét hajam a vállamig ér.

A fürdőszobába megyek és megindítom a zuhanyt. Amíg elindul a meleg víz, feltűzöm a hajam, aztán belépek a zuhany alá. A forró víz végigcsorog a hátamon és a fenekemen, aztán a vállamon és mellemen, a hasamon és a lábaim között. Megfordulok; a sugár a mellemre érkezik, amibe belebizseregnek a bimbóim.
Megint megfordulok és leveszem a tusfürdőt. Egy kicsit közvetlenül a mellemre nyomok belőle, és miközben szétkenem, azt képzelem, hogy a te spermád. Alaposan bedolgozom, egészen a bimbóimig. Összeszorítom a melleimet, elképzelem, hogy te markolod őket hátulról. Majdhogynem érzem a kőkemény farkad a csípőmön.
Nyomok még egy kis tusfürdőt a tenyerembe, és a lábaim közé nyúlok. Egy kissé hideg, de aztán a forró puncim hamar felmelegíti. Szétkenem, simogatom az ajkacskáimat, körözök a csiklómon, aztán két ujjal magamba nyúlok.
Hátranyúlok és megmosom a fenekem, az egyik szappanos ujjamat mélyen betolom. Bárcsak te lennél a helyében!

Előveszem a borotvahabot és a tenyerembe nyomok belőle egy kicsit. Jobb lábamat felteszem a márványszékre, és bőségesen behabosítom a puncimat. Két napja borotváltam, de te ezt akarod, úgyhogy meg is kapod. Előveszek egy vadonatúj borotvát és óvatosan végighúzom hűvös acélfejét a csiklóm és az ajkacskáim körül. Kellemes érzés, és igyekszem jó munkát végezni neked.
Amikor végeztem, az ujjbegyeimmel ellenőrzöm mindenhol, hogy jól sikerült-e. Jobb lenne, ha te ellenőriznéd a nyelveddel, de most nem vagy itt. Ütemesen dörzsölgetem a csiklómat, a másik kezemmel pedig ujjazom magam. A forró víz végigcsorog a testemen. Máris érzem, hogy közeledik az orgazmus, úgyhogy abbahagyom. Amikor majd el fogok élvezni, az érted lesz majd, nem értem.

Elzárom a zuhanyt, és a kezemmel letörlöm a melleim, a fenekem és a lábaimat. Kilépek és magam köré csavarok egy hatalmas pamuttörölközőt. Elképzelem, hogy te szárítasz meg, és kezem megint a lábaim közé csúszik, és érzem a nedvességet, amivel egy törölköző sem veheti fel a harcot.

Miután megszáradtam, meztelenül megyek ki a nappaliba az íróasztalhoz. Leengedem a hajam, mert tudom, hogy így szereted.
Felemelem a csomagod, és kinyitom. Egy pendrive esik ki belőle. Bedugom a laptopba. Belövöm a webkamerát, és elindítom a felvételt közvetlenül a pendrive-ra. A kamera az asztal elején áll, közvetlenül a puncimat veszi, ahogy előtte állok. A két asztali lámpát úgy igazítom, hogy a lehető legjobb fénnyel készíthessem neked a felvételt.
Hátralépek, előveszem a bélelt borítékot, és kiveszem belőle a bugyit, amit küldtél. Egy vörös selyemtanga. A kamera elé térdelek, hogy jól látszódjanak a melleim. Az e-mailedben azt írtad, megcsókoltad a bugyi szárát, úgyhogy azt a részt a mellbimbómhoz dörzsölöm, amitől a bimbóim szépen felkeményednek.
Felállok és megfordulok. Lábaimat a bugyiba dugom, de mielőtt felhúznám, behajolok és széthúzom a popsim, hogy láthasd a szűk kis segglyukam. Tudom, hogy ez tetszeni fog.
Visszafordulok. A selyembugyi jól áll rajtam. Közelebb lépek a kamerához, hogy te is lásd. Az ajkacskáim jól kivehetőek a finom anyagon keresztül.

A kamera elé húzom a nagy bőr karosszéket és hátradőlök benne. Az asztalra emelem a lábam, és szétterpesztem a kamera két oldalára. A távirányítót a szék karfájára szigszalagoztam, úgyhogy most rá tudok közelíteni a puncimra.
Simogatni kezdem magam a selymen keresztül, benyomom az anyagot az ajkacskáim közé. Máris láthatóvá válik rajta egy nedves folt, amire jobban ráközelítek neked. Benyúlok a bugyi alá, így közvetlenül simogathatom a puncimat. Egyre nedvesebb vagyok, szerencsére a bugyi szépen itatja fel. Ajkacskáimat a bugyika két oldalára igazítom, és összeérintem őket.

Felemelem a fenekem és leveszem a bugyit. Rádobom a hasamra, és széthúzom előtted a puncimat. Két mutatóujjamat betolom és feltárom neked a mélyét. Nem megy könnyen, mert elég szűk vagyok, de szeretném, ha mélyen belémlátnál, és elképzelnéd bennem azt a nagy farkadat.
Két kézzel feszítem meg a bugyit, és fel-le húzogatom a selyemanyagot a puncimon, hadd itassa át még jobban a nedvem. Csodálatos érzés, bárcsak a nyelved lenne ott!
Elkezdem betolni a bugyit a puncimba. Lassan, apránként, és közben másik kezemmel a csiklómat simogatom. Lágyan felnyögök a gyönyörtől, remélem, hallatszik majd a felvételen. Nemsokára már csak egy kis vörös hurok lóg ki a puncimból.
Összeszorítom az ajkacskáimat, és finoman megfeszítem a hurkot, de nem annyira, hogy kihúzzam. Körözök a csiklómon, és közben kihúzok a bugyiból egy centit. Jobb lenne, ha te húznád ki a fogaiddal, ugye?

Távolítok a kamerával, hogy a teljes testemet láthasd. Összenyomom és kiemelem a melleim, majd lehajolok és fogaim közé csippentem az egyik mellbimbómat. Finoman ráharapok. Szeretem, ha harapdálják a bimbóimat – megtennéd, ugye?
Végigsimítok a combjaimon, és visszatérek a puncimhoz. Megdolgozom az ajkacskáimat, végigsimítgatom a vörös selyemanyaggal. Komoly munkába kezdek a csiklómon. Középső ujjam a kedvenc ritmusomban köröz a tetején. Általában ilyenkor pár ujjam odabenn mozogna, de most a bugyi tölti ki a puncimat.
Megint közelítek, láthatod, hogy lüktetnek az ajkacskáim. Igaz, hogy az anyag sok nedvet felitat, de így is csillog rajtam egy kicsi, annyira fel vagyok izgulva a gondolattól, hogy mit művelsz majd a bugyival, amikor visszakapod. Gyorsabban és keményebben dörzsölöm magam, és máris érzem az orgazmus közeledtét. Gyorsan távolítok a kamerával; azt akarom, hogy a teljes testemet és az arcomat is lásd, amikor elélvezek.

Szorosan behunyom a szemem, zihálni kezdek. A melleim hullámzanak, miközben egyre gyorsabban és keményebben simogatom magam, a kezem már csak egy homályos foltként mozog a laptop képernyőjén. Megrántom a bugyit, a selyemanyag kicsúszik a puncimból, és ettől el is élvezek. Eláraszt a gyönyör, csillagokat látok, és felkiáltok. Arcom a mellemhez szorul, az egész testem összerándul. Térdeim összecsattannak, egyik kezem a lábaim közé szorul, a másikkal a mellemre rántom a nedves bugyit.

Lassan magamhoz térek, kinyitom a szemem, és nagy levegőket veszek. Elengedem a mellemet. A bugyit visszanyomom a lábaim közé, hogy felitasson neked minden cseppet. Aztán az arcomhoz emelem, és beszívom saját izgalmam édes illatát. Hamarosan te is ezt fogod tenni vele.

Egy zárható zacskóba teszem a bugyit. A nedveimtől most sokkal sötétebb árnyalatú, mint ahogy megérkezett. Kinyomom a kis csomagból a levegőt, lezárom, és egy bélelt borítékba teszem. Puszit dobok a kamerának, aztán ráhajolok. Mielőtt még leállítanám, még láthatod a mellbimbómat. Amikor a kis fény kialszik, kiveszem a pendrive-ot, beteszem a borítékba, és az egészet lezárom.

Egy órán belül átadom a csomagot a futárszolgálatnak, úgyhogy holnap délelőtt már nálad lesz a puncimtól nedves vörös selyembugyi. Rászoríthatod az arcodra, rácsavarhatod a farkadra.

Jó szórakozást!


fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses.Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
Se-szó-se-beszéd

Se szó, se beszéd

Se szó, se beszéd Meglátlak. Nem szólok SEMMIT… Neked megyek. Lesmárollak, de úgy isten igazából eszméletlenül szexin, és szenvedélyesen. Már attól felizgulsz. Kezembe veszem a farkad, határozottan. Erősen, de úgy, hogy ne fájjon. A farkad már most akkora, hogy attól félsz, mindjárt felrobbansz. A bal kezemmel odalent játszom, de még nem veszem elő, még nem. Közben jobb kezemmel a felsőtested simítom végig. Erősen tapadok a mellkasodhoz. Lassan a mutatóujjamat végighúzom a mellkasodtól a hasadig aztán egy hirtelen...
A telefonom csörgése ébresztett - Szex Blog Történetek

A telefonom csörgése ébresztett

Barbi tudta ezt, de határozottan elkerekedett a szeme, amikor a mondatom befejezésével szinte egy időben bokámig toltam a nadrágom, és egy laza mozdulattal kiléptem belőle. Levettem a felsőm is, mire a szoba ajtóig értem. Ott volt egy szék általában arra pakolom a ruháimat.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük