Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A testvéri szeretet újra gondolva

– Hű-ha! Brávó! Ez nem volt semmi gyerekek! –  felnézve Bettit láttam, ahogy ott állt mögöttünk. Valószínűleg elég régóta ahhoz, hogy lássa, mit műveltünk. Elismerő szavai olyan természetesnek hangzottak, mint mikor az anya dicséri gyermekét. A zavar egy jelét sem mutatta, csak letette a kis asztalra a teli kancsót és a gyöngyöző sörös dobozt. Annyira meglepett, mindkettőnket, hogy egy pillanatra lefagytunk. Eltelt egy-kép másodperc, míg visszatértünk a valóságba.

Ez nálam azzal kezdődött, hogy a kezem, kivettem Kati combjai közül. Puncijának édes akácmézre emlékeztető illatát és nedveit még ott éreztem az ujjaimon. Meg sem próbáltam elrejteni nem is lett volna értelme. Pillanatnyi zavarunk hamar szertefoszlott. Kati megigazgatta bugyiját, majd kényelembe helyezte magát a nyugágyon.

– Mióta állsz itt hugi? – kérdezte Bettit, miközben Ő kérés nélkül jégkockákat dobott bele, majd újra töltötte nővére poharát.
– Elég ideje ahhoz, hogy jól lássak mindent! Nem vagytok semmik. Huncut mosolya, amit nővéréhez intézett, miközben befejezte a töltést és átnyújtotta neki a poharat, szeretettel és elismeréssel volt teli. – Ez a csaj tényleg büszke arra, amit itt látott a testvérétől – gondoltam magamban.
– Kérdezhetek valamit? – szólított meg, miközben felém nyújtotta a sörrel teli dobozt. Valószínűleg beállt egy pillanatra a kerti tus alá, hogy lehűtse magát, mert szőkésbarna haja vizes tincsekkel volt tele. Bőrén is vízcseppek csillogtak, mellbimbói keményen meredeztek, mintha fázna. Aprócska bikinije – ami a nedvesség hatására teljesen áttetszővé változott – rásimult puncijára – és most olyan volt, mintha egy érett barackot néznék. Látni engedte a kis vágást a szeméremajkak között, és hogy nővéréhez hasonlóan Betti is a „brazil-fazon” híve.  Többek közt ezért is vagyok nagy rajongója a hófehér fürdőruhának.
– Kérdezz bártan! – mondtam neki, közben elvettem a sört és igyekeztem leplezni, hogy már megint bámulom. A farkam még kőkemény volt az imént átéltek miatt, és ez a látvány sem lohasztotta le a kedvem egy cseppet sem. Azon igyekezetem, hogy Betti ne vegye észre felajzottságom, ideges fészkelődésbe ment át.
– Oszi nyugi! Nem kell rejtegetni, láttam már ilyet! – mondta és ráhasalt a másik nyugágyra. – Miért mondta Kati neked, hogy „perverz állat” vagy?

Összenéztünk Katival. Mivel látta rajtam, hogy hirtelen nem tudok mit kezdeni ezzel a kérdéssel, végül Ő válaszolt, olyan hangsúllyal, minta az időjárásról, vagy valami hasonlóról csevegnének.
– Miért Te mit mondanál a pasira, aki képes lenne megdugni a saját húgod?

Majdnem félrenyeltem. S bár nagyon meleg volt, mégis éreztem, ahogy elönt a forróság, és hogy ha képes lennék, akkor elbújnék egy fűszál alá is, csak hogy a következő perceket elkerüljem. Már láttam is Betti kezét, ahogy arcom irányában elindít egy – rossz esetben két – pofont, aztán kiabálás, és a szégyen, meg hogy majd jó ideig nem fogunk egymással, nem hogy ölelkezni, de még beszélni sem.

Ez futott át az agyamon mikor bárgyú vigyorral ránéztem. Ö kortyolt egyet a hideg vodka-narancsból a rózsaszínű szívószálon keresztül aztán rám pillantott.
– Tényleg „perverz állat” vagy – majd Katival együtt nevetni kezdtek.  –, de én így is szeretlek. Poharát maga mellé tette a földre felült a nyugágyon és a napolajért nyúlt. – Nővérkém, Te aztán kifogtad! – búgta. Hangjából a jókedv és az elégedettség sugárzott.

Talán az a fajta laza életfelfogás, ami az egész családjukat – kivéve persze apósomat – jellemezte és talán az elfogyasztott alkohol miatt, de az egész olyan egyszerűnek, spontánnak és természetesnek hangzott. Nem bántam egy kicsit sem, hogy így van. Megnyugodtam, hogy hugi – bár külsőleg ugyan sokat – de belsőleg semmit sem változott.

Kati a hátam cirógatta én pedig, a felhúzott lábainak dőlve a hasát. Együtt néztük, ahogy Betti lassú mozdulatokkal beolajozza hosszú lábait. Majd a hasát, aztán a melleit.
– Tudod Oszi, ha nem a nővérem pasija lennél, még hagynám is, hogy megdugj. Amiket Kati rólad mesélt eddig, meg amit láttam az előbb, – egy pillanatra elhallgatott, ekkor nézett csak fel ránk – adhatnál egy-két jó tanácsot Petinek.

Katira néztem kérdőn, de nem szóltam semmit. Ő csak szerényen és ártatlanul megvonta a vállát, majd küldött egy puszit.
– Beszarás! – elmélkedtem magamban. Ennek a két nőnek, két percen belül, kétszer sikerült olyan zavarba hoznia, hogy nem tudtam megszólalni sem. Aztán ennyi telt tőlem. – Ha megjön, majd beszélek a fejével. – elhallgattam és zavartan ráhúztam a doboz sörre.
– Köszönöm szépen, aranyos vagy! – jött a válasz. – Ha megkérlek, beolajozod a hátam? – kérdezte, ahogy kezeit a magasba emelve nyújtózott egyet.
Három! – mondtam magamban. Harmadszor hoz zavarba. Kezdetem tényleg hülyén érezni magam. Katira néztem, valamiféle megerősítést, vagy engedélyfélét várva tőle. Ő csak bólintott egyet miközben édesen mosolygott.

Betti, lábait kétoldalt lerakva a földre ült a nyugágyon. Én meg mögé helyezkedtem hasonló pózban. Kati jobbra, szemben feküdt velünk, és szívószálon keresztül itta a hűs nedűt.

Az olajos tégelyt jól átmelegítette a nap, a kezem sem volt hideg így először nem is értettem miért lett Betti libabőrös, amikor megérintettem és szétkentem a vállain az olajat. Fejét előre hajtotta, haját összefogta tarkóján, majd kissé előrébb dőlt. Lassan kenegettem szét a meleg folyadékot, ügyelve, hogy minden négyzetcentiméternyi bőrére jusson rendesen. Midig alapos munkát végzek. Amikor az oldalán húztam végig a tenyerem, ujjaim vége hozzáértek a melleihez. Újra láttam, hogy a kis pihés szőrszálak felállnak a hátán és a karján. Megremegett kicsit az aprócska test.

Ez a csaj be van indulva! – tudatosult bennem, ami nyilván kiült az arcomra is, mert Katira pillantva azt láttam, hogy a fejét csóválva mosolyog. Szájáról leolvastam, amint azt suttogja:
– Peeerveeeerz!
Nem igaz, hogy ez a nő belelát a fejembe. – gondoltam magamban és csak a fejem csóváltam én is ártatlanul, jelezve, hogy én nem tehetek semmiről.

A két ágy elég közel volt egymáshoz, hogy Kati felülve megfoghassa Betti karját, és magához húzza. Súgott valamit a fülébe, ami a két lányból cinkos kuncogást váltott ki.
– Most meg mi van? – kérdeztem, mert tényleg érdekelt, min mulatnak, főleg, hogy azt azért egyből megértettem, rólam tutira van szó benne.
– Fogd be Oszi! Te csak csináld! – utasított kedvesen Betti.

Kati újra hanyatt dőlt az ágyon ball lábát felhúzta, majd kissé terpeszben helyezte el. Letette a poharat az ágy mellé. Miközben engem nézett jobb keze lassan lecsúszott a hasán majd megállapodott a szeméremdombon. Ujjaival köröket kezdett rajzolni csiklójára a bugyiján keretül. Ball kezével pedig melleit kezdte simogatni.

Értetlenül és csodálattal néztem. Ez a gyengém. Kati is tudta. hogy nem létezik számomra annál szebb, és izgatóbb látvány, mint mikor egy gyönyörű nő magához nyúl. Szerencsémre Ő az a fajta nő, aki szereti kényeztetni magát akkor is, ha van valakije. Szóval olyan, mint én! Attól, ha nézem közben, pedig csak még izgatottabb lesz. Nem is mindig elégíti ki az így átélt gyönyör, emiatt sokszor ezt csupán előjátéknak tudjuk be.

Azt viszont nem értem, most miért játszik magával. Itt a húga előtt? Csak nem azt akarja, hogy itt másszak rá? Bettinek ennyire tetszik, ha kukkolhat? – a gondolatok csak úgy cikáztak a fejemben és annyira lefoglaltak, hogy először fel sem tűnt, hogy Betti teljesen nekem dőlt. Az térített magamhoz, mikor érzetem, hogy hátra nyúl és megmarkolja meredező farkam.

Mintha valami lila köd borította volna be az egész udvart, olyannak láttam mindent. Nagyon jól esett az érintése teljesen magával ragadott. Másik szabad kezével felnyúlt átkarolta a nyakam hátulról és a tarkómnál megfogva magához húzott. Csókja idegen volt. Egészen más, mint Katié. Lassú, kimért, de annál kéjesebb csók volt. Szájában, még éreztem a vodka-narancs édes ízét. Nyelvével körbe masszírozta az enyémet. Nagyon értette a dolgát, nem tagadom.

Mikor elhúzódott tőlem Katira néztem. Nem értettem mi történik. Arra számítottam, hogy nagyon megharagszik és itt ér véget a kellemesnek induló hosszú hétvégénk. Ehelyett azonban tovább simogatta magát. Mélyen a szembe nézett. Buja vággyal teli volt a tekintete. Olyan, amilyennek csak a legmámorosabb éjszakáinkkor látom.

Kezére pillantottam. Bugyijába csúsztatta, és az apró kis ruhadarab sem takarhatta el a pillanatot, amikor a gyönyörnedvektől csillogó, halvány rózsaszín szeméremajkak közé, becsúsztatta középső ujját. Alig hallható halk nyögés hagyta el a kissé nyitott száját. Másik kezével melleit cirógatta.
– Perverz vagy, de szeretlek! – suttogta felém, majd fejét hátra vetetve becsukta szemeit és újra felnyögött. A második vékony kis ujja csatlakozott az elsőhöz, hogy fokozza gyönyörét. Most már hallottuk Betti is és én is.
– Hát nem gyönyörű? – kérdezte, miközben megfogta kezeimet, előre húzta, majd melleire tette őket. Irányította a mozgásom, Akkor, és úgy markoltam, simogattam a csodás halmokat, ahogy Ő akarta. Kemények és ruganyosak voltak. Hiába, még csak 18 éves ez a lány.
– Meseszép! – suttogtam elcsukló hangon. Aztán, már nem tudtam mit mondani. Hagytam magam sodródni az eseményekkel. Elfogadtam, hogy itt nem én irányítom a dolgok menetét, és kíváncsian vártam hová fajul mindez. Betti bal tenyeremet a mellére tette, de már hagyott némi mozgásteret nekem is.

Felnyúlt és a tarkómat simogatta, közben a fülembe sóhajtozott. Másik kezem a csuklómnál fogva kezdte lefelé tolni. A szétnyitott combok között egyenesen a puncijára tette. Megszorította, így az én tenyerem is összébb szorult.

Még így bugyin keresztül is éreztem a puha ajkak forróságát. Akár csak véradáskor azt a kis gumilabdát, gyengéden pumpálni kezdtem. Betti felsóhajtott. Kicsit keményebben markoltam bele a mellébe. Kíváncsi voltam mennyi közös van még ebben a két lányban, mert Kati szereti, ha kemény vagyok vele. Betti is – erre jutottam!

A sóhajból nyögés lett. Másik kezemmel a bugyijába nyúltam. Most már érezni akartam a punciját rendesen. Eláztatta a tenyerem a nedvesség, ami ott fogadott. Nem lepődtem meg. Két ujjammal azonnal belé hatoltam. Szinte magába szívta őket, úgy merültek el a forró barlangban.  Nem maradt kétségem afelől, hogy esetleg még szűz lett volna.
– Ahhhhhh igeeeeeen! – szakad fel Bettiből. Megfogta azt a kezem, amelyikkel a puncijában voltam. Mozgatni kezdte.
A saját kezemmel dugja magát! – tetszett a gondolat. Katira pillantottam. Elképesztő volt. Önfeledten kényeztette magát, de nem sietett. Minket nézett. A kezemet, azt, amelyikkel a húgát ujjaztam. Aztán találkozott a tekintetünk. Újra az a kéjes, huncut mosoly volt az arcán.

Betti megfogta mindkét kezem és maga mellé tette őket. Aztán felállt, előre hajolt és megtámaszkodott a háttámlán. Háta gyönyörű homorú ívben hajlott be, kidomborítva és arcom elé dugva formás popsiját. Hátra nézett majd ball kezével félrehúzta tangájának vékony csíkját, ami a két félgömb közé volt csúszva.

Nem kellett mondania semmit, tudtam mit akar. Megmarkoltam a fenekét kissé széthúzva a dombokat, belenyaltam a forró puncijába. Édes volt akár Katié. Az illata, mint a vanília fagyié. Nagyon izgató volt. Főleg, mivel most az is kiderült számomra, hogy Betti még a nővérénél is hangosabb sex közben. Élvezettel nyaltam végig csiklójától egészen a popsi lyukáig. Teljesen csupasz volt nedves, forró és makulátlanul tiszta. Nem tartott egy percig sem, hogy az első orgazmust átélje. Aztán szinte rá egyből egy újabb következett. Remegni kezdett a lába.
– Le kell ülnöm! – lihegett nevetve. Rám mosolygott miközben megfordult és helyet foglalt velem szemben. – Tényleg isteni a nyelved, Kati jól mondta. Szemei most acélkéken csillogtak, és ugyanaz a kislányos huncutság ragyogott bennük, akárcsak a nővéréjében.
– A farka is az! – nyögte kéjesen Kati. Bugyiját már teljesen félre hajtva. Gyönyörű csupasz punciját fedetlenül hagyva. Gátlások nélkül simogatta magát. Ujjait hol a duzzadt csiklóján mozgatta körbe-körebe, hol magába csúsztatta.
– Gyerünk édes, vedd elő. Hadd nézzük! – láttam rajta, hogy komolyan gondolja, nem csak mondja. Teljesen extázisban volt. Imádom mikor ilyen. Újra és újra belé szeretek.

Általában elég kitartó vagyok, már ami a szexet illeti. Nem az a fél perces típus, aki eldurran, aztán órákig fel sem áll neki. Katival 2 óra a rekordunk úgy, hogy egyszer sem élvezek el. Ez a 10 perc, azonban, amit ennek a két nőnek a társaságában eltöltöttem kicsit túltöltötte a szenzoraimat.

Vannak olyan ingerek, amik magukkal ragadják az embert, és nem képes úrrá lenni a testén akár mit is tesz, vagy gondol. Betti hátra dőlt a nyugágyon és ő is csatlakozott a nővéréhez. Felhúzta, majd szétnyitotta lábait. Aztán simogatni kezdte magát. Úgy érzetem, ha csak hozzá érek a farkamhoz végem, de nem volt választási lehetőségem.
– Ez már tényleg sok! – sziszegtem. Magamban egyszerre átkozva és adva hálát sorsnak ezért a délutánért. Szedd már össze magad! – mondtam magamnak.

Ez a néhány tized másodpercnyi gondolkodás elég volt ahhoz, hogy a holt ponton átjussak. Sikerült vissza tartanom az orgazmusom. Felálltam tehát a két ágy elé, letoltam a nadrágom, kiléptem belőle és a földre hajítottam.

Mint kisgyermek a kedvenc játékát, olyan áhítattal nézte a két lány keményre duzzadt férfiasságomat. A bőr kissé hátra volt csúszva a makkon. Az élőváladéktól csillogott és csúszós volt. A végén a kis résnél pedig egy aprócska ondócsepp díszelgett. Ennyinek sikerült csak eljutnia idáig. Ezt örömmel vettem tudomásul. Megmarkoltam és lassan mozgatni kezdtem a kezem. Gyönyörködtem a két masztizó lányban, ők pedig bennem.

Életem legizgatóbb pillanatát Betti szakította félbe, mikor hirtelen abbahagyott mindent és nővéréhez hajolt. Belesúgott valamit a fülébe, amire Kati újabb kacér pillantást vetett rám, majd ő is suttogott valamit Bettinek. Megálltam, mert láttam Betti arcán a meglepetést. Újabb sustorgás, következett. Kezdtem zavarba jönni, mert nyílván való volt, hogy ezek ismét rólam beszélnek.
– Most mi van? – kérdeztem rekedt, elcsukló hangon, mert a szám már teljesen kiszáradt.
– Csiiiit! – intett le Kati. Egy pillanatra abba hagyta puncija kényeztetését. – Mindjárt megtudod! Csukd be a szemed, tedd hátra a kezed és kulcsold össze! Akármi is történik így kell maradnod. Nem mozdulhatsz meg, és a szemed is tarts csukva! Értetted? – mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
– Rendben! – válaszoltam megadóan. Újabb játékának következő felvonásához érkeztünk. Izgatottan hunytam le hát a szemem és kíváncsian vártam, mit tervezett gyönyörűm, ellenem.

Amint azt sejtettem, miután becsuktam a szemem egyikük azon nyomban felkelt az ágyról. Éreztem közeledését és azt, ahogy letérdel előttem. Aztán a puha kecses ujjakat, ahogy körbe ölelik kemény férfiasságom. Élveztem, ahogy lassú mozgásokkal egyre hátrébb és hátrébb húzza a bőrt. A meleg nyári szellőt, ahogy kibukkanó makkomon a lehűtötte váladékok. Aztán a meleg nyelvecskét, majd a forró szájat, ahogy lassan bekapta. Felsóhajtottam. Frenetikus érzés volt.

A farkam nem hatalmas. Átlagos a mérete. Kati mégis inkább csak dicsérni szokta, mintsem panaszkodna rá, mivel mindenhová kényelmesen befér.

Szopni kezdett. Lassan, egyre jobban a szájába engedve szerszámom. Ekkor nyilallt belém a felismerés, hogy ez nem a megszokott érzés. Kinyitottam a szemem, Kati egyenesen bele nézett. Alsó ajkába harapott miközben élvezettel csúsztatta be ujjait újra meg újra, forró puncija mélyére, az engem orálisan kényeztető húgában gyönyörködve.
– Mondtaaaaaaaaahmm, hogy nem nyithatod kihhh! – nyögte halkan.

Betti előttem térdelt. Egyik kezével a lába között munkálkodott, másikkal a farkamat irányította a szájában. Olyan kéjes élvezettel cumizott, hogy majdnem azonnal elélveztem a látványtól. Megérezhette, hogy nézem, mert abba hagyta és kivett a szájából, majd rám tekintett.
– Remélem nem bánod? – kérdezte és gyengéden a makkomba harapott. – Ha akarsz, élvezz a számba nyugodtan, csak szólj előtte! – elmosolyodott és nem is mondott többet.

Újra szopni kezdett, hevesen és vadul. Szinte kiszívta belőlem a forró magvaimat. Egészen mélyen a szájába engedett. Masszírozta a heréim. Nem bírtam ez sokáig. Néhány pillanat volt az egész. Kati hangját halottam valahonnan távolról. Ezt a hangot már ismertem, éppen elélvezett.

Betti hajába túrtam. Megmarkoltam. Nem tudtam megítélni nem húzom-e túl erősen a haját, csak azt érzetem, hogy ettől még szenvedélyesebben kényeztet.
– Jövööööööööhhhhhhk! – nyögtem. Végem volt. – Ahhhhhhhhhhh! – egy hosszú, hangos, artikulálatlan hörgés hagyta el a szám. Betti ajkai a farkamra tapadtak. Szívása olyan erőteljes volt, amit eddig még soha nem éreztem azelőtt.

Az átélt izgalmak és a visszatartott magömlés hatására nem elhanyagolható mennyiségű sperma szabadult el és ömlött Betti forró ajakai közé. Egy cseppje sem ment félre. Erőteljes szívása nem hagyott alább egy pillanatra sem. Remegtem és úgy érzetem, soha nem ér véget az ütemes kilövellésem közbeni óriási orgazmusom. Az erőm elhagyott. Lábaim szinte képtelenek voltak megtartani.
– Ahhh! Elééééééééghhhhh! – gyengéden megpróbáltam eltolni fejét. Nem hagyta. Kínos lassúsággal húzta ki kissé ernyedt szerszámomat a szájából. Gondosan leszopogatva minden maradék cseppet.
– Még soha nem volt orgazmusom attól, hogy a számban élveztek el. – mondta fátyolos hangon, miközben a poharáért nyúlva, megtörölte száját, majd nagyot kortyolt az italából.
– Csodás volt, köszönöm. – búgta oda az átélt orgazmus után pihegő nővérének, közben gyengéden arcon csókolta. Vízszintes helyzetbe állította nyugágyat, aztán elnyújtózott rajta hason fekve kezeit pedig összefonta a feje alatt.

*

Kati is úgy tett mintha az imént semmi sem történt volna. Hanyatt feküdt, kezeit maga mellé fektette, és szemeit becsukva élvezte a nyári napsugarakat. Tudomást sem vett rólam, ahogy dermedten álltam előtte. Egyre lassuló ütemben emelkedő mellkasa emlékeztetett csupán az elmúlt buja percekre. Az udvar végénél lévő tujafenyők ágai között csivitelve kergetőző madarak hangján kívül, csak a szívem vad kalapálását hallottam a fülemben visszhangozni. Kínos némaság telepedett ránk. A lila köd felszállt és a vad izgalom hevét felváltotta az értetlenség.

Próbáltam szólni, de semmi értelmes nem jutott eszembe. Lehetne mondani bármi értelmeset is ezek után? Fél órával ezelőtt az autóban ülve idefelé a legvadabb álmaiban sem gondoltam arra, hogy nemsokára Kati rég nem látott húga fogja kezelésbe venni a farkam úgy a nővére szeme láttára, hogy az nemhogy nem akad ki ezen és tekeri ki a nyakam azonnal, hanem annyira felizgatja a látvány, hogy magához nyúl közben.

Mivel képtelen voltam mindezt feldolgozni és úgy tűnt, jelenlétem jelen állás szerint szükségtelen, kézbe vettem a mellettem heverő sortomat és a ház felé indultam. Talán egy újabb doboz hideg sör majd segít tisztán látni. Amit Betti hozott az úgyis felmelegedett már a napon, nem volt időm meginni.

Nem vettem még fel a sortom, meztelenül lehuppantam a bőr kanapéra. Nagy ötlet volt részemről. Az izzadt bőröm azonnal hozzá tapadt. Lehet hogy szép az ilyen bútor, de csak ruhában szabad rá ülni. Zavart, hogy így húzódik a bőröm minden mozdulatnál, kénytelen voltam hát felkelni és leteríteni azzal a barna pléddel, amit a kartámlán találtam. Ez jelentősen javított a komfortérzetemen.

Az foglalkoztatott leginkább, hogy Katinak mi járhat most a fejében? Na és persze, hogy mi járhatott előtte? Spontán történt meg ez az egész, vagy ez a két gyönyörű kis szuka előre kitervelt mindent. Csőbe húztak? Kati tesztelte így a hűségem, és most hogy már tudja, mit várhat tőlem, lefújja az esküvőt és vége lesz a kapcsolatunknak? Vagy tényleg ilyen romlott lenne és élvezte ezt az egészet? Úgy tűnt, igen. Nem hiszem, hogy képes lenne megjátszani ennyire magát, csillogó szemekkel, élvezettel nézni végig, ahogy a vőlegénye farkát a saját kishúga cumizza és színlelni az orgazmust, ha nem tetszett volna neki?

Ha így van, akkor egészen új oldalát ismertem meg, amit eddig még nem mutatott. Ha nem, akkor nemsokára úgyis kiderül hányadán állunk. Na és akkor, még ott van ez a Peti gyerek is?
– Beszarás! – mondtam ki hangosan – majd kiittam a doboz felét.

Előző részhez kattints ide!Folytatás itt!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük