Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A nők legkedveltebb szexuális fantáziái

A nők is fantáziálnak, nem csak a pasik gondolnak állandóan a szexre.

Hölgyeim, semmi ok az aggodalomra, a szexuális fantáziálgatás normális. Most kiderül, milyen légyottra vágynunk leginkább. A férfiak fantáziavilágára és annak kielégítésére egész iparág épült. Miközben a nők kissé háttérbe szorulnak ezen a téren is, pedig a gyengébbik nem is erős képzelőerővel bír, ha álmaik ágyjelenetét kell elképzelniük.

Sztárral egy ágyban

A leggyakoribb fantáziakép a nők többségénél, hogy egy hírességgel hempereghessenek. Ez azért teljesen érthető. Ki ne érezné magát istennőnek, ha Brad Pitt-tel vagy George Clooney-val hancúrozhatná át az éjszakát? Persze Johnny Depp-et sem sokan tessékelnék ki a hálószobájukból, hacsak nem azért, hogy a ház egy másik pontján essenek egymásnak. Mindez nem azt jelenti, hogy elégedetlenek a jelenlegi szexuális életükkel vagy partnerükkel, csupán kíváncsiak, és nem utasítanának el új tapasztalatokat sem.

Hárman párban

Az ötös lista ezüstérmese a plusz egy fős együttlét. Az, hogy a párod szexuálisan vonzódik hozzád egy dolog. Viszont ahhoz már tudni kell valamit, hogy egyszerre két vas melegedjen a tüzeden! Elég eljátszani a gondolattal, hogy az a helyes pasi a közértből és a kedvesed egyszerre kényeztet éjszaka, és máris dögösnek fogod érezni magad!

Latex és korbács

Domina szerepben, bőrszerkóban vadmacskát alakítani igencsak közkedvelt erotikus álomkép a nők számára. Vagyis, ha eddig nem tekintett az úrnőjének a pasid, egyszerűen csak rá kell nevelni néhány korbácsütéssel, ki az úr az ágyban. Ez a fantázia annak ellenére, hogy tabunak számít, könnyen megvalósítható, ha a párod is nyitott az új izgalmakra.

Szex két nő között

Ha a fantáziádban egy másik nőről rángatod le a bugyit, attól még nem kell kételkedned a szexuális hovatartozásodban. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy csodálod a női testet és vonzódsz a gondolathoz, hogy a magadon tett felfedezéseket bevetve a saját nemednek okozz gyönyört.

A te embered

Meglepőnek tűnhet, de a nők java gyakran képzel el vad és fűtött légyottokat a saját párjával. Ilyenkor eljátszanak a gondolattal, milyen forró éjszakákat töltöttek már együtt, vagy visszaröpítve magukat, újraélik a nászutas huncutkodásokat. Ezekből az erotikus élményekből pillanatok alatt őrült fantáziálgatásba kezdenek, hol és mit tudnának még kezdeni a pasijukkal.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Margit is szereti ha finom - Szex Blog

Margit is szereti ha finom

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen. Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként. – Hát ez tényleg isteni finom.

Tánc - Szex Blog

Tánc

Lassan mozdulsz bennem, ahogy egyre jobban megfeszülsz… forró nyelvem körbesimogat, az ajkaim körbeölelnek vágyakozón… Hú, ezt nem lehet kibírni…. Finom, mennyei érzés… Huh…. érzed, hogy biztonságban vagy, és egyre jobban átadod magad. Már itt sem vagy… valahol súlytalanul lebegsz ég és föld között… Majd lassan felemelkedem, tenyerem még érzi tovább feszülő férfiasságodat…

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük