Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
férfi erogén zonák

A férfi erogén zónái

A férfi erogén zónái Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen - főleg kamaszkorban - az éjszakai spontán...
A Doktor néni vette el a szüzességem - Szex Blog történetek

A Doktor néni vette el a szüzességem

A Doktor néni vette el a szüzességem Egy érdekes történtet szeretnék elmesélni, ahogy a Doktor néni elvette a szüzességem. 6 éve történt, 15 éves voltam, testnevelési középiskolába vettek fel, ezért júniusban a ballagás után el kellett mennem a helyi kórházba sportorvosi vizsgálatra. Ez a vizsgálat szinte mindenre kiterjedt, az utolsó vizsgálatra a nemi beteg gondozóba kellett menni, ami egy másik épületben volt. Mivel a névsor végére kerültem, ezért mire odaértem a nemi betegre, az orvos éppen...
Tömegben buszon - Szex Blog Történetek

Tömegben buszon

Eszméletlen jó érzés volt, ahogy a rázkódások miatt masszírozta a dákómat. Persze rá is tett még egy lapáttal, de abszolút nem feltűnően. Hozzám nyomogatta a fenekét. Már nagyon a végemet jártam, gondoltam egyet és átkaroltam a derekát , benyúltam a lenge blúza alá, hogy érezzem a hasa melegét, magamhoz húztam és beleélveztem a nadrágomba.

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében Évente jelennek meg statisztikai kimutatások arról, hogy mely korosztály melyik témát kedveli a legjobban. Meglepő lett az eredmény. A statisztika szerint a férfiak 17%-át érdeklik az autók és technikai információk, 23%-át politika és gazdasági hírek vonzzák, a maradék 60 %-ot pedig egyértelműen a szex érdekli. A nők érdeklődési köre ennél egyértelműbb, a család, a gasztronómia és otthon témákat a nők 48%-a keresi fel rendszeresen, a pletykákra mindössze 8%-a...
Izgalmak a tömött vonaton - Szex Blog Történetek mindenkinek

Izgalmak a tömött vonaton

Ahogyan nyalom melleimet, elkezdett hörögni és már-már fájt, ahogyan magára húzott s közben erősen és gyorsan dörzsölte a csiklómat így másodpercekkel utána, követve őt hangosan nyögve én is elélveztem.

Welcome drink / 1. Fejezet

Kedd… D tegnap szállt le a géppel. 1 hónap telt el az utolsó találkozásunk óta. 1 hónapja csak az írás, a chat-szex az, ami miatt visszaszámolgattuk a napokat. Tudtuk, hogy ha újra találkozunk, nagyot fog szólni… jó ég, azok a beszélgetések, fantáziálások… Írt. Itthon. Találkozzunk MINÉL HAMARABB!!!! Bár átjönne - gondoltam. Este, kinn a szabadban, ahol senki nem jár már. Mert persze a lakás tabu. Már izgatottan vártam, leírtam neki, mire vágyom: “Azt akarom, hogy nekinyomj...
Hárman az ágyban - Szex Blog

Hárman az ágyban

Egy pillanattal később, a kedvesem felült, majd egy gyors mozdulat után velem szemben a könyökére támaszkodva, nyalogatta a farkamról az ő saját édes nedvet, és közben a csillogóan mosolygó szemével engem nézett. Ezután ketten két oldalról nyaldosták végig, időnként az egyikük szájában tűnt el, mint a testvérek, akik megosztoznak a legjobb falatokon, néha pedig a zacsimat nyalogatták körbe, persze ezt is megosztva egymás közt.

Leszbi élmény a barátnömmel

Leszbi élmény a barátnömmel

Leszbi élmény a barátnőmmel Venni akartam egy nadrágot, ezért betértem egy Plázába Pesten. Hosszan nézelődtem egy hangulatos kis butikban, már több ruhát is kinéztem magamnak, tornyosultak a csinosabbnál csinosabb nadrágok a kosaramban, ideje volt próbafülke után nézni. Egy volt csak, nyilván nem nagy forgalom lehet itt, de pont volt bent valaki. Megálltam hát a fülke függönye előtt, vártam a soromra. Az árakon gondolkodtam, hogy vajon kettő vagy három darab belefér e most a keretbe. Újítani szeretnék...
A szomszéd lány - Sex Blog

A szomszéd lány

Nika azonnal megmarkolta és a szájába vette. Nagy szenvedéllyel kezdett szopni, és közben a szemembe nézett. Nagyon élveztem, a szívem ezerrel kalapált, végül már semmi mást nem akartam , csak megdugni ezt a gyönyörű istennőt, aki kényeztet, és olyan élvezetet okozni neki, amekkorát csak képes vagyok.

Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

Gang Bang orgia a nudista parkban - Szex Blog Történetek

Gang Bang orgia a nudista parkban

– Na most nyald ki a pinámat nagyfiú. Mondja nekem, majd hátradől, hogy a feje az asztal másik szélén lelóg.
Én rádőlök, és nyalni kezdem. Közben ujjazom a pináját, ami elég könnyen megy, lazán eltűnik benne előbb három, majd négy ujjam is, majd az egész kézfejem. amig a csiklót nyalom, addig az öklömmel baszom a pináját. Könnyedén jár ki és be.
Teszek egy próbát, és az ánuszába tolom az egyik ujjam, majd sorban a többit is. Könnyedén megy.

A kedvesem barátnője

Mivel csak ketten voltunk, a kedves ledobta magáról a fürdőrucit, és megkért hogy kenjem be a testét a napolajjal, aminek persze nem tudtam ellenállni. Jó alaposan beolajoztam a testét, minden hajlatot, minden dombocskát, amit persze Ő is nagyon élvezett, ám én le sem tudtam volna tagadni, hisz állt a farkam mint a cövek.

A szomszéddal maszturbáltam

A szomszéddal maszturbáltam

A szomszéddal maszturbáltam a kertben. Néztem ahogy a pasi simogatja magát, és én úgyan abban az ütemben simogattam a puncimat.Így maszturbáltunk együtt, egymástól többszáz méterre, egymás számára tök idegenül, de élveztem.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%