Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Balatoni nyár szopással

Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.

átlátszó-fehér-bikini

Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet, és amikor magához húzott, éreztem a hasamon a keményen álló farkát. Először meglepődtem, de aztán izgatott, már magamtól dörgölőztem hozzá, láttam, hogy nagyon felizgatja.

Aztán kimentünk a partra, de még akkor is látszott a nadrágján, hogy mi a helyzet. Hanyatt feküdtem a pléden, Zoli pedig leült mellém. Csukva volt a szemem, de tudtam, hogy a testemet nézi, gondoltam főleg a puncimat, mert az ugye teljesen átlátszott a bikinimen.
Rátette a kezét a combomra, és finoman simogatni kezdte. Jólesett, mindig kicsit közelebb ment a puncimhoz. Megmozdítottam a kezem, hogy én is megsimítsam a lábát, de oldalra volt fordulva, és a kezemet pont a farkához érintettem. Kemény volt, elkaptam a kezem, de aztán újra odanyúltam, csak egy ujjal érintettem meg a végét a fürdőnadrágon keresztül. De otthagytam az ujjam, és lassan mozgattam egy kicsit. Ez nagyon megtette a hatását, gyors növekedés történt és közben sóhajtozott.

Akkor ő is megérintette a puncimat a bikinin keresztül, és finoman simogatni kezdte. Nagyon jó volt, éreztem, hogy nedvesedem. Nem volt feltűnő, de azért aggódtam, nehogy valaki meglássa a strandon, mit is csinálunk. Nem voltak sokan. Mondtam, hogy menjünk el jégkrémezni, azt mondta, menjek majd jön utánam. Gondolom kellett kis idő, amíg lehűlt. Nem tudtam mit akarok csinálni, de valamit mindenképpen akartam, nagyon felizgatott. A fagyisnál utolért, sétáltunk vissza a jégkrémmel, amikor disznó megjegyzéseket tett, hogy hogy nyalom.
Amikor elfogyott a jégkrém, visszafelé indultunk és megkérdezte, hogy bemegyek-e vele egy öltözőkabinba? Ott öltöztem át, tudtam hogy a zuhanyzók mellett voltak, és ott napközben kevesen jártak. Bólintottam, hogy igen. Bementünk a folyosóra, üres volt, így mindketten bementünk az egyik fülkébe. Elég nagy volt és belülről bezárható.

Átölelt és elkezdtünk csókolózni, simogatta a hátam, aztán rátette a kezét a mellemre, és lassan simogatta. Megint éreztem, hogy a farkát a puncimhoz nyomja. Folyamatosan csókolóztunk és simogattuk egymást, lenyúltam és rátettem a kezem a nadrágjára, és újra simogattam neki. Ő is simizte a puncimat megint, majd félretolta a bikinim, és már közvetlenül a puncimra tette az ujját. Én is benyúltam a nadrágjába és megfogtam, forró volt és nagy. Marokra fogtam, és fel-le mozgattam a kezem. Közben megtalálta a csiklómat, és ott körözött az ujjával, éreztem, hogy fejembe tódul a vér, forróság öntött el és kb. 1 perc múlva csendben elélveztem.

Eltoltam a kezét, csókolóztunk újra. Aztán megfogta a kezem és újra a farkára tette. Kicsit letoltam a fürdőnaciját, és így az egész szerszáma szabadon volt. Megint simogatni kezdtem, verni kezdtem újra, hátra kellett lépnem, mert olyan mereven állt előre. Aztán azt súgta, csináljam a számmal, én is pont erre gondoltam.
Lejjebb csúsztam, puszilgattam a hasát, leültem az öltöző padjára, Ő előttem állt és a hatalmas szerszáma pont az arcom előtt volt. Bal kézzel marokra fogva lassan vertem neki, közben közelről jól megfigyelhettem a nagy makkot, nagyon izgató volt ilyen közelről látni. Aztán rászántam magam és szép lassan a számba vettem. Jó volt, jó izé volt, és nagyon sima volt.

Ki be csúsztattam a számban, közben a nyelvemmel simogattam a végét. Nem akartam, hogy számba élvezzen, nem tudtam mi lesz. Élveztem, hogy szopom a farkát és ez neki örömet okoz. Néha abbahagytam és a kezemmel vertem. Aztán éreztem, hogy még keményebb lett a makkja, és a hangjából hallottam, hogy mindjárt elér a csúcsra. Kivettem a számból és a kezemmel gyorsan, erősen vertem, azt mondta, hogy jön, közben néztem a dorongját és majdnem újra elélveztem, amikor láttam, hogy kilőtte az első adagot. A nyakamat találta el, majd miközben folyamatosan vertem tovább, kb. 2 másodpercenként újabb adagokat spriccelt a nyakamra és a mellemre, egymás után úgy hatszor-hétszer.

Egészen addig vertem, amíg az utolsó csepp is ki nem jött. Nagyon tetszett, ahogy elélvezett. Még egyszer a számba vettem és lenyaltam a maradék ondót. Sós izé volt, csak egy kevés volt, így lenyeltem, de nagy része a mellemen volt, 6 vastag csíkban a nyakamtól a hasamig, a felsőmre is jutott. Zoli felhúzta a nadrágját és kész is volt, de én nem tudtam, mit csináljak a mellemmel. Nem volt papírzsebkendőnk és más sem
, amivel letörölhettem volna. És messziről látszott volna, ha így kimegyek. Aztán mégiscsak úgy kellett átmennem a szomszédos zuhanyzóba, de szerencsére nem találkoztam senkivel. Zoli visszament a helyünkre. Lemosakodtam és én is visszamentem.

Ezután még egy hétig nyaraltunk együtt és jó néhányszor csináltunk hasonlót.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Kerékpáros nyaralás - Szex Blog

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük