Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Orgazmusjavítás házilag

Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember.

elojatek

Kötelező előjáték

Az orgazmus elérése mára sok hálószobában szinte sportággá fejlődött, az egekig magasztalt – és talán soha meg sem tapasztalt – érzés minden áron való hajszolása már az elején derékba töri a meghitt pillanatot, a végső eksztázis pedig hiába várat magára. Az ember persze legyen sikerorientált, de ami a szexet illeti, ne a végső durranás lebegjen lelki szemek előtt, hanem az egymásba olvadás és a folyamatos élvezetben való feloldódás. Sok időt kell szánni az előjátékra, a másik testének felmelegítésére és kényeztetésére. Egy nőnek átlagosan húsz percre van szüksége ahhoz, hogy teste eljusson abba az izgalmi állapotba, amikor szinte minden lehetséges. Előfordul, hogy már az előjáték során átél egy orgazmust, vagy közvetlenül a behatolás közben vagy után, ami nagyban valószínűsíti, hogy a későbbiekben is sikerrel jár.

Csiklómegálló

Az előjáték kihagyása mellett óriási mulasztás a csikló mellőzése is. A nők nagyobbik százaléka csak a csikló stimulálásával tud eljutni a csúcsra, illetve csak klitorális orgazmust tud átélni, ami nem baj. Általános csiklóizgató technika nem létezik, ugyanis mint tudjuk, ahány nő, annyi igény. Van, aki a direkt és erős masszírozást szereti, míg más a csikló körüli finom körkörös mozdulatok híve. Ezért elengedhetetlen az, hogy a nők önkielégítés során kialakítsák maguknak azt a technikát, amivel a későbbiekben a férfi is csodákat tud elérni. A nőkre hárul a feladat, hogy megtanítsák partnerüket a helyes érintésre. Magától nem tudja kitalálni, de ha megmutatják neki, és szex közben olyan helyzeteket keresünk, amikor a csikló izgatására is lehetőség van, örömmel veti majd be újonnan szerzett tudását.

Édes koncentráció

Természetesen az ember nem mindig tudja összeszedni vagy éppen kikapcsolni gondolatait, és nem mindig tudunk teljes mértékben a szexre koncentrálni. Elég egy elpuskázott délutáni tárgyalás, egy korgó gyomor, az óra ketyegése vagy egy feldolgozatlan aktahalmaz rémképe, és máris bottal üthetjük az orgazmus nyomát. Fél sikernek számít azonban, ha valaki idejében felismeri a problémát, és elkezdi tudatosan a szexre irányítani a gondolatait. Szakértők azt javasolják, hogy a csapongó fél képzelje el, amint partnere kemény tagja a testében mozog, vagy épp ő mozog a forró nedvességben, figyelje meg a nemi szervek súrlódást, gyönyörködjön a másik kéjtorzított arcában, és igyekezzen minden egyes gondolatot az aktus apró momentumaira irányítani. A mély ki-be légzés is hozzásegít az ellazuláshoz és az eksztázis növeléséhez.

Telehólyag

Banális, ám mégis komoly akadályt gördíthet az orgazmus elé a telt hólyag. Persze ha a helyzet úgy hozza, hogy nincs idő gondolkodni, és már javában a másik nyakát szívja az ember, meglehetősen illúzióromboló lenne gyorsan kiszaladni a mellékhelyiségbe. De ha tehetjük, szex előtt iktassuk ki ezt az aprócska, de nagyon is zavaró elemet. A G-pont izgatásakor is felléphet vizelési inger, de ez a húgyhólyag és a G-pont közelségéből adódik. A vizelési kényszer, amennyiben a hólyag tényleg üres , idővel elmúlik, és átveszi a helyét az élvezet.

Akrobaták, stop!

Ha két test egy szexuális aktusban találkozik, idővel megtalálják azt az ütemet, ami megadja a tökéletes összhangot. Ez a ritmus könnyen megtörhet azonban, ha valaki mániákusan pózt cserél, és különféle akrobatamutatványokat produkál, hogy lenyűgözze partnerét. Pedig sokszor a jól bevált helyzetben kell kivárni a gyönyört, megvárni, amíg az adott testhelyzet előnyei átjárják a testet, és nem azonnal odébb csomagolni a lányt. Nem is beszélve arról, hogy sokan csak egy bizonyos pózban tudnak elmenni. Hiába szeretne valaki lepedőakrobata lenni és olyan pozitúrákat bemutatni, amitől leesik a másik álla, az erőltetett próbálkozás nem vezet sehová, főleg nem orgazmushoz.

Higgy és önkielégíts!

Az orgazmusképtelenség sok esetben az ember önbizalmára vezethető vissza. Megannyi sikertelen próbálkozás, az önvád, a kényszerű akarás, a szemrehányás vagy a súlyos elvárások egyértelműen olyan állapotot generálnak, amiben az ember már nem hisz a jó szexben és nem bízik saját szexuális teljesítő- és élvezőképességében. Ezek a gondolatok automatikussá válnak, a test betéve megtanulja őket, és garantált lesz a szexuális kudarc. Fontos, hogy az ember megtanulja újraértékelni, tisztelni a saját testét, de mindenekelőtt, hogy megtanulja kielégíteni azt. Ha valaki nem tud örömet szerezni önmagának, akkor vajmi kevés az esély arra, hogy a partnernek sikerülni fog.

Hurráoptimizmus

Ha minden egyes szexuális aktusnak úgy indulsz neki, hogy „nyilvánvalóan orgazmusom lesz”, s ezzel egy pozitív hozzáállást erősítesz magadban, egyesek szerint nagyon sokat javíthatsz az esélyeiden. Nem összetévesztendő ez azonban az orgazmus görcsös akarásával. Ha kerek perec eldöntöd, márpedig élvezni fogsz, könnyen lezárhatsz egy belső vívódást, ami a biztosan nem fog sikerülni – de nagyon akarom spirálba ránthat. Persze lehet, hogy nem pont azt kapod, amire vártál, de ezzel a hozzáállással legalább nem viszed tovább ezt az élményt a következő aktusra, hanem újból vidáman és orgazmuskészen állsz neki a szexnek.

Szabadulj meg a gátlásoktól!

Ha nehezen engeded el a fantáziád, és úgy érzed, tabuk igenis léteznek, próbálj meg változtatni a gondolkodásodon. Ha megszabadulsz szorongásaidtól, olyan felszabadító élményt élhetsz át, ami, ha nem is azonnal a multiorgazmusos szex közepébe repít, de garantáltan megemeli az átélt örömök intenziátását és minőségét.

Éljen a monogámia!

Tapasztalatok szerint a tartós párkapcsolatban élő nők jóval gyakrabban élnek át orgazmust, mint az alkalmi kapcsolatokban elveszett lelkek. A válasz persze nyilvánvaló, egymás testének és a másik vágyainak ismerete garantált út az élvezéshez. Hogyan is tudná egy éppen összekerült pár, hogy mi az, amit a másik szeret, hogyan izgatja magát, ha egyedül van, hogy kéne hozzáérni, hogy kéne megcsókolni, átölelni, és mindez még mindig nem hozza magával azt az érzelmi pluszt, ami a női orgazmus egyik fő kulcsa.

Ne diszkriminálj!

A lehető legfontosabb, hogy ne állíts fel sorrendet az orgazmusokat illetően. Nincs alacsonyabb vagy magasabb szintű orgazmus, hol így alakul, hol úgy. Lehet, hogy csak egyfélét éltél át eddig, de azt is ezerféleképpen lehet megélni. És minél többet és többet kapsz ebből, annál nagyobb kedved lesz a szexhez, és annál valószínűbb, hogy idővel egyre több mindent kipróbálsz, miközben közben rátalálsz más típusú orgazmusokra is. A lényeg, hogy élvezz!

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

Miki-móka a játszótéren - Szex Blog

Miki-móka a játszótéren

Ezután végre belémhatol. Erősen. Mélyre. Tövig. Majd újra, újra, és újra. Aztán hirtelen kiveszi a farkát belőlem, és leveszi rólam a combfixet. Még nem tudom, mi a terve, de lassan összeáll a kép. A hasamra fordít, a hinta, ahol az előbb leszoptam, még mindig lengedezik. Hirtelen megfogja a jobb csuklómat, és a hintához kötözi a combfixemmel, majd ugyanígy tesz a bal kezemmel is. És akkor hátulról hatol belém. Ez nagyon jó, nagyon jól csinálja.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük