Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Négyen a szaunában.

Téli hónapokban, két három hetente eljárunk férjemmel szaunázni. Teljesen kicserélődik az ember testileg-lelkileg. Próbálunk hétköznap menni, mert akkor kevesen vannak, még nagyobb a nyugalom. A szaunarészleg naturista, szól a személyzet, ha fürdőruhában ülsz fel a padra.

Azon a decemberi estén is megkaptuk a kis lepedőnket, kerestünk egy pihenőfülkét, és ahogy szoktuk, beültünk az infrába. Háromszor félórát töltünk ott mindig, közte a merülőmedence és a jeges zuhany. Férjem vett rá az egészre, én sokáig ellenkeztem, miután világéletemben rendkívül zavart a meztelenség, még strandra sem jártam, míg meg nem ismerkedtünk. Mai eszemmel tudom már, hogy ez a fajta gátlásosság kicsit természetellenes, de hát ilyen voltam. Most már így, jóval túl a negyvenen, csak mosolyogni tudok korábbi önmagamon, kikoptak az ilyenfajta fóbiáim. Párom rendkívül türelmesen, lépésről lépésre, évek alatt „nevelte ki” belőlem ezeket a dolgokat, köszönettel tartozom neki.

Zuhany után aztán mindig elterülünk a nyugágyon húsz percre, végül hazaindulás előtt beülünk a gőzkabinba. Aznap is így volt, szerencsére üres volt a kabin, leterítettük a lepedőinket a jó meleg kőpadra, és élveztük a sejtelmes, párás félhomályt, és a csendet. Úgy negyedórája lehettünk benn, amikor korunkbeli pár jött be, halkan köszöntek, és leültek a szemközti padra. Hozzánk hasonlóan, átlagos testalkatúak voltak mindketten, nem borotválta magát egyikük sem. Kölcsönösen végig mértük egymást futólag, semlegesen, hiszen egy háromszor három méteres helyiségben nem lehet elkerülni, hogy a másikra pillantsunk.

A pasi aztán kicsit lejjebb csúszott a padon, és kicsit elfordítva, lehunyt szemmel, hátrahajtotta a fejét a meleg falnak. Ezt tettem én is, mígnem néhány perc múlva párom a térdével alig észrevehetően meglökött. Ránéztem, és a szemével mutatta, hogy hova nézzek. Szemben velem a pali farka enyhén merevedésnek indult. Néha egy pillanatra lejjebb ereszkedett, majd ismét elindult felfelé. Régóta járunk már ide, de soha semmiféle erotikusnak nevezhető esemény nem történt még velünk. Lehet, hogy ezért, de roppant módon zavarba jöttem. Már-már a számon volt, hogy menjünk, amikor a nő is észrevette, mi történik, és egy szelíd mosollyal előbb rám nézett, majd férjemre és csak a szájáról olvastuk le, hogy „Bocsi…”
Férjem visszamosolygott rá, amolyan „Semmi baj…” stílusban, ezért én is próbáltam valami hasonlót. Hát nem igazán sikerült…
Ekkor a pasi farka már majdnem teljesen merev volt, szépen kirajzolódtak rajta az erek is.

Váratlanul ért a dolog. Nagyon fura érzés volt: zavarba jöttem, de ugyanakkor izgatott is. Teljesen tanácstalan voltam, mentem is volna, meg nem is…
Ekkor a nő felállt, belemerítette a kanalat a vizesdézsába, rám nézett, és kedvesen megkérdezte, hogy szabad-e…
– Persze, nyugodtan. – préseltem ki halkan magamból.
Jó alaposan fellocsolta a követ, még nagyobb lett a gőz, még sejtelmesebb lett a látvány, de tulajdonképpen jólesett. Aztán visszaült, elhelyezkedett, ránézett a párja merev farkára, majd rám, és valami olyasmi volt a szemében, hogy – Bocs, de ez van…-
Azt hiszem ekkor billentem át, ekkor kezdett egyértelműen izgatni a helyzet. Összenéztünk Párommal, majd lenéztem az ölébe, és láttam, hogy az ő farka sincs már nyugalmi állapotban. A csaj szemben ezt nyilván látta, de olyan közömbös arckifejezéssel ült, hogy azóta sem értem. A pasi farka ekkor már teljesen állt, néha megfeszült egy kicsit, és azon gondolkodtam, hogy vajon mi járhat a fejében. Talán én, aki ott ül tőle két méterre, teljesen meztelenül, vagy valami más? Továbbra is hátradöntött fejjel, csukott szemmel, kicsit lecsúszva ült, és láthatólag teljesen lekötötte a saját belső világa, illetve ami éppen ott történik.

Azon vettem észre magam, hogy erőnek erejével sem tudok máshova nézni, csak az akkor már folyamatosan lüktető farkára. Éreztem, ahogy kezdek benedvesedni, és akaratlanul ugyan, de kicsit szétnyitottam az addig összezárt térdeimet. (Párom szerint ekkor már terpeszben ültem…) Aztán azon kezdtem gondolkodni, hogy mi is lesz ebből, de nagyon hamar választ kaptam… Soha nem fogom elfelejteni!

Hirtelen teljesen megfeszült a teste, váratlanul rám nézett, előbb a szemembe, aztán a cicimre, végül a lábaim közé! Akaratlanul összezártam a térdemet, aztán éppolyan akaratlanul széttártam. Eszméletlenül izgató volt. Ránéztem a Páromra, ő nem nézett rám de láttam, hogy neki is áll rendesen a farka, és nem tudja levenni a szemét egy másik férfiről! Aztán jött egy brutális magömlés! Továbbra sem nyúlt magához a kezével, csupán először a végén kibuggyant az anyag, majd talán kétszer, vagy háromszor lövellt is, miközben a farka összevissza csapkolódott, telefröcskölve a hasát, combját, de még a nyakára is jutott!
És mindvégig a puncimat nézte. Izgató volt, nagyon izgató!
Ha nem velem történik ez az egész, nem hiszem el senkinek, az biztos.

Aztán elernyedt a teste, újból hátradőlt, lehunyta a szemét, de közben hihetetlenül gyorsan vette a levegőt. A csaj várt kb. fél percet, majd kihúzta a feneke alól a lepedőt, és nagyon gyengéden letörölgette a pasi testét, aki eközben meg sem mozdult. Aztán anélkül, hogy ránk néztek volna, felálltak, köszöntek halkan, és kimentek. Mielőtt azonban becsukták volna maguk mögött a kabin ajtaját, a csaj visszalépett, rám nézett, és kedvesen annyit mondott: – Nagyon köszönjük…
Egy szót sem tudtam válaszolni, csak nyeltem egy nagyot. Aztán ültünk csak ott hitetlenkedve, és néztünk egymásra tanácstalanul.

Hazafelé a kocsiban egyetértettünk abban, hogy nekik nyilván nem ez volt az első ilyen esetük, mert nagyon összeszokott párosnak tűntek, így utólag. A szexuális életük pedig maga lehet a Kánaán! Aztán abban is egyetértettünk hamar, hogy tennünk kell egy próbát nekünk is, na persze csak kettesben. Hazaérve a zuhany alatt jó alaposan lecsutakoltuk egymást, ahogy ilyenkor szoktuk, kisütöttem a délben bepanírozott csirkecombot, megterítettem, még gyertyát is tettem az asztalra…
Férjem közben felment a netre (őt is megfogta a dolog), és nagyon hamar, „Hands free” címszó alatt talált hasonló „mutatványokat”, nem is egyet.

Kikiabált, hogy – Gyere be! – és amíg néztem a videókat, megint éreztem, hogy kezdek felizgulni!
A csirke hajszál híján megégett. Alig vártam, hogy megvacsorázzunk, és bevonuljunk a hálószobába.
– Na akkor most hogyan legyünk? – kérdezte a Párom.
Én sem tudtam hogyan legyünk, ezért hanyatt feküdtem, felhúztam a térdemet széttett lábbal. Erre fel az én Drágám kiment…
Mire síkideg lettem volna a döbbenettől, szerencsére megjelent, egy székkel a kezében, leült az ágy végébe, és tüntetőleg, vigyorogva hátra tette a kezeit a szék mögé.
– Izé, hát akkor showtime, vagy valami ilyesmi… – mondta. Ezen aztán mindkettőnknek röhögni kellett, de rendeztük a sorainkat, és egyre inkább a délutáni erotikus hangulat jött elő bennünk.
Megint széttettem a lábaim, jó alaposan, és lassan benyálaztam a kisajkaimat, mert Párom mániákusan imádja őket.
Most már, ennyi idősen én is megbékéltem velük, holott például strandra is azért nem jártam többek között, mert meg voltam győződve róla, hogy mindenki az én duzzadó bikinialsómat nézi… Zavart.

Aztán kicsit simogattam őket, és hogy még inkább felizgassam, szépen mindkettőt kinyújtottam amennyire csak lehetett. Ez nálam kb hét-nyolc centit jelent, és leginkább ezzel tudom begerjeszteni az én Drágámat.

Lett is hatás!
Megmozdult a farka, és szépen lassan, több lépcsőben, kb két perc alatt teljesen merev lett! Megpusziltam egymás után mindkét mellbimbómat, ami nálam nem könnyű, majd három ujjal szépen lassan felnyúltam magamnak.
Ugyanúgy kezdett lüktetni Párom farka, mint délután az ismeretlené! Hirtelen hatalmába kerített, hogy pokolba a mutatványokkal, faszt akarok érezni magamban! Intettem, hogy gyere…
Jött, és olyan keményen kefélt, hogy szinte már fájt a szeméremcsontom, mégis kegyetlenül jó volt. Utólag bevallottam neki, hogy közben többször is belém villant az idegen pasi magömlése, mire azt mondta, vigyorogva, hogy hajrá, hajrá…
Aztán váratlanul kihúzta belőlem, fölém térdelt, és hátra hajtotta a fejét. A farka egyre gyorsabb ütemben lüktetett a cicim felett, egyre gyorsabban és hosszabban vette a levegőt, és akkor már tudtam, hogy élvezni fog. A kezeit hátra kulcsolta, megfeszült, és elindult belőle az anyag.
Ugyanazt láttam, mint délután, csak most harminc centi távolságból! Hihetetlen volt! Összefröcskölte a hasamat, mellemet, a párnát, mindent…!
Majd szó szerint rám roskadt, és alig kapott levegőt. Annyit tudott kinyögni lihegve, hogy „ez brutális…”.

Én is így gondoltam, akkora élmény volt, hogy azóta sem tudok napirendre térni felette.
Kb. fél percig pihegett rajtam, majd felkönyökölt, és legnagyobb meglepetésemre a nyelvével elkezdte összegyűjteni rólam, amit odafröcskölt, és mire felocsúdtam volna, már a számom volt a szája.

Én nem igazán szeretem a számban a gecit, nem is az íze, sokkal inkább az állaga miatt. Nem tudom miért van ez így, de így van. Most viszont, olyannyira izgató volt ez a vad smárolás így, hogy egy pillanatra én is úgy éreztem, hogy orgazmusom lesz. Lett is, de azért, mert a Drágám lenyúlt a lábaim közé, és az egyik kedvencemet vetette be.
Elkezdte masszírozni a gátamat, egyik ujjával kicsit a popsimban, másikkal a puncimban. Élveztem! Több hullámban, többször, összetapadt, geciben úszó szájjal!

Voltunk azóta is szaunázni, a gőzkabint sem hagytuk ki, de ismeretlen ismerőseinkkel nem találkoztunk azóta sem. Mégis hálásak lehetünk nekik, mert olyan vizekre eveztünk a szexben általuk, amiről korábban nem is hallottunk…


Hűtsük le magunka egy kicsit - Szex Blog

Hűtsük le magunka egy kicsit – Ruhynga X.

Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég. – Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott. A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát.

Szexuális zavarok

Szexuális zavarok

Szexuális zavarok A szexualitás életünk egyik meghatározó és nagyon összetett területe. Nemcsak az utódnemzést szolgálja, hanem intimitást élhetünk meg általa, szeretetet és örömöt, de számos norma, társadalmi elvárás, sőt, médiahatás is kapcsolódik hozzá. A szexualitással kapcsolatos problémák rendkívül gyakoriak. A szexuális viselkedéssel kapcsolatos zavarok a szexuális aktus négy szakaszához köthetők: A szex a vágyakozással kezdődik. Az intim kapcsolatok iránti érdeklődés, erotikus fantáziák, vágyódás érzése jellemez. A vágyakozással kapcsolatos zavarok, a szexuális érdeklődés csökkenését, avagy teljes hiányát jelentik. Szélsőséges formában averzív...

Szexélményem 2 pasival 3. rész

Szexélményem 2 pasival 3. rész A víz lassan töltötte meg a kádat. Finom érzés volt ahogy emelkedő szintje érintette a bőrömet. Alex behunyt szemmel, hátrahajtott fejjel lustán simogatta a hajamat, a másik keze pedig a hasamon nyugodott. Ati is ernyedten dőlt a kád széléhez, és félig lehunyt szemmel minket figyelt. Enyhén szétterpesztett lábai között pont az ágyékára láttam. Milyen ártalmatlannak tűnt így ellazult állapotban. Elmosolyodott látva mit nézek, és egy kicsit jobban széttárta a lábait.- Ha...
Első randi és huncut ismerkedés a bárban - Szex Blog

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá. Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom.

női erogén zónák

A nő erogén zónái

A nő legfontosabb „erogén zónája” a férfi szeretetteljes közeledése és szexuális kívánalma. A célratörő és direkt erogén zónák ingerlése inkább taszítólag hat a nőre, minthogy kedvét lelné benne.Nem szabad elfelejtenünk, hogy a lány gyerek „nemtelenül” tanulja az anyjától a szeretettel járó viselkedés formákat. Ezzel szemben a fiú és az anya között szexuális státusz különbség van. A kis fiú már csecsemő korában szexuálisan is pozitív reakcióval éli át az anya szerető gondoskodását. A testi érintésre merevedéssel...
A meztelenkedő - Szex Blog Történetek

A meztelenkedő

A meztelenkedő Tegnap figyeltem fel rá, csak úgy, véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjá éledő aszfaltdzsungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen női test. A függönyök elhúzva, két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel, s alá járkált a helyiségben. A nő tett-vett, rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide-oda. Odaragadtam az ablak elé, nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat. Kíváncsian figyeltem, mi következik.Semmi. Néha kiment a...
Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük