Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Majdnem lehánytam a nőt, aki a farkam szopta

Beával ma randink van, ám ez most rendhagyó, mert nem ő jön hozzém, hanem én megyek fel hozzá. Az ajtó előtt állok, és kopogok, de nem jön válasz, ezért megismétlem. A második kopogásra sem történik semmi, ezért megfogom a kilincset és lenyomom. Nyitva van az ajtó, és én belépek. Most már hallok hangokat is, ezért beljebb megyek, amikor meglátom a csajt, aki a nappaliban a kanapén ül, és egy kibaszott nagy dildóval döngeti a pináját. Nahát, micsoda meglepetés. A terv az volt, hogy dugunk egy jót, de úgy tűnik nem bírta kivárni az érkezésemet.

Ahogy nézem őt, – ő meg engem, – láthatóan nagyon élvezi a helyzetet, mert elélvez előttem. Leülök vele szemben a fotelba, és nem csak nézem, hanem a farkam előveszem, és az ő ütemében hozzálátok hogy kiverjem, Aztán újra és újra elélvet, a dildó meg úgy cuppog benne, mint valami dugattyú, úgy tűnik nem bírja abba hagyni.

Az sokadik orgazmus után, mintha kimerült volna az elem, elterül a kanapén, a dildó kicsúszik belőle, ami egy hangos csattanással a padlóra esik. A csaj egy kicsit még liheg, aztán felpattan elviharzik a fürdő felé, miközben odaveti nekem.
– Szia, mindjárt jövök.
– Jó, mondom neki válaszként, de ezt már nem hallja.

Néhány perccel később kijön a fürdőből, és letérdel előttem, mintha csak folytatna egy félbemaradt mozdulatsort, a szájába veszi a farkam, és hozzálát a szopáshoz. Egy ideig cuppog, csámcsog rajta, de én már dugni akarok, mert felizgatott a látvány, ahogy a pináját döngette.
– Állj meg, meg akarom dugni a pinádat.
Azt még tudni kell erről a nőről, hogy a szopás nem az erőssége, sőt mondhatom nyugodtan hogy tök béna hozzá. Hiába a sok gyakorlás, nem képes tanulni és fejlődni ezen a téren.

Ő leáll, csak néz rám, majd megmozdul, és feltérdel a kanapéra, felém tolva a seggét. Én közben levetkőzök, majd odalépek mögé, és betolom a farkam a lucskos pinájába. Nem tévedtem, annyira kitágította azzal a bazi nagy dildóval, hogy szinte csak lötyögök benne, ezért úgy döntök hogy a másik lyukát baszom meg, amit szintén szeret. Amikor a farkam kicsusszan belőle, átirányítom az ánuszába, és betolom neki. Azt gyanítom, hogy ezt a lyukat is kitágította, mert meglepően könnyen csusszantam bele.

– Ez az bébi kúrd meg a seggem. – mondja nekem a csaj kissé hörgő hangon.
– Ezt szereted mi? – kérdezek vissza.
– Igen, szeretem, baszd szét a seggem.
Ilyen felkérésnek nem tudok ellenállni, így hát nem is váratom meg őt, baszom ahogy csak tudom. Ez a menet nem túl hosszú, hisz ő már túl van néhány orgazmuson, én meg már alig vártam hogy benne lehessek. Amikor a csaj már a sokadik élvezeten van túl, és amikor érzékeli, hogy én is mindjárt készen vagyok, akkor megtörténik…

A nő előre mozdul, szinte cuppan, ahogy kicsusszan a farkam belőle. Ő hirtelen megfordul, majd rábukik a farkamra, hogy kiszopja. Talán jó lehetett volna, ha nem csapja meg az orrom a szag. Amikor lenézek rá, azt látom, hogy a farkam végig tök szaros, és ahogy szopja, a szája is körben fénylik a kakitól. Elfog a hányinger, a szag és a látvány beindítja a folyamatot.
Ő előttem térdel szaros szájjal, és mintha észre sem venné, hogy mi van.
– Nem jó neked? – kérdezi tőlem bambán.

Ám én válasz helyett felpattanok, és irány a fürdő. Beállok a zuhanyzóba és forró vízzel lemosom magam, miközben még mindig a hányás kerülget. Amikor a farkam és a gyomrom is megnyugszik valamelyest, kilépek a fürdőből, és a ruhám felé indulok. Felöltözök.
– Mi az? Már menni akarsz?
– Igen. Tudod, ez egy kicsit felkavaró volt számomra, kell egy kis friss levegő.

Az feltűnt hogy a szája már nem szaros, talán valamivel letörölte, de a szag…
– Szia, majd hívlak. – mondom neki, miközben kilépek az ajtón, és miközben ő csak bámul utánam.

Mint később kiderült, hogy a csaj valamivel lövi magát, ami megmagyarázza a sok furcsa dolgot vele kapcsolatban.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Meztelenül olvasok a parkban egy padon - Szex Blog

Meztelenül olvasok a parkban egy padon

Meztelenül olvasok a parkban egy padon Kaptam egy jó könyvet, amit épp most olvasok a parkban, meztelenül egy padon ülve . Figyelmeztettek, hogy nagyon pajzán, de én nem bánom szeretem az ilyet. A történet nagyon jó, nem olyan sekélyes, mint a hasonló írásokban azt megszoktam. A cselekményes és ezzel együtt a szereplők nem fogják vissza magukat. Szóval élvezetes. A nap süt, kellemes az idő, bár még nincs olyan meleg, a nyár még odébb van, de a friss...
Szex reggelire nagyon egészséges - Szex Blog történetek

Szex reggeli

A sperma pompás aromája remekül illik a füstölt sajt jellegzetes ízéhez. Ott fogyasszuk el, guggolva, hadd lássa a férfi, hogy milyen huncut mosollyal harapjuk a zsíros kenyérszeletet, és hogy nyúlik nyelvünkön az olvadt sajt és a fehér sperma.

A szomszéd lány - Sex Blog

A szomszéd lány

Nika azonnal megmarkolta és a szájába vette. Nagy szenvedéllyel kezdett szopni, és közben a szemembe nézett. Nagyon élveztem, a szívem ezerrel kalapált, végül már semmi mást nem akartam , csak megdugni ezt a gyönyörű istennőt, aki kényeztet, és olyan élvezetet okozni neki, amekkorát csak képes vagyok.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük