Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Majdnem lehánytam a nőt, aki a farkam szopta

Beával ma randink van, ám ez most rendhagyó, mert nem ő jön hozzém, hanem én megyek fel hozzá. Az ajtó előtt állok, és kopogok, de nem jön válasz, ezért megismétlem. A második kopogásra sem történik semmi, ezért megfogom a kilincset és lenyomom. Nyitva van az ajtó, és én belépek. Most már hallok hangokat is, ezért beljebb megyek, amikor meglátom a csajt, aki a nappaliban a kanapén ül, és egy kibaszott nagy dildóval döngeti a pináját. Nahát, micsoda meglepetés. A terv az volt, hogy dugunk egy jót, de úgy tűnik nem bírta kivárni az érkezésemet.

Ahogy nézem őt, – ő meg engem, – láthatóan nagyon élvezi a helyzetet, mert elélvez előttem. Leülök vele szemben a fotelba, és nem csak nézem, hanem a farkam előveszem, és az ő ütemében hozzálátok hogy kiverjem, Aztán újra és újra elélvet, a dildó meg úgy cuppog benne, mint valami dugattyú, úgy tűnik nem bírja abba hagyni.

Az sokadik orgazmus után, mintha kimerült volna az elem, elterül a kanapén, a dildó kicsúszik belőle, ami egy hangos csattanással a padlóra esik. A csaj egy kicsit még liheg, aztán felpattan elviharzik a fürdő felé, miközben odaveti nekem.
– Szia, mindjárt jövök.
– Jó, mondom neki válaszként, de ezt már nem hallja.

Néhány perccel később kijön a fürdőből, és letérdel előttem, mintha csak folytatna egy félbemaradt mozdulatsort, a szájába veszi a farkam, és hozzálát a szopáshoz. Egy ideig cuppog, csámcsog rajta, de én már dugni akarok, mert felizgatott a látvány, ahogy a pináját döngette.
– Állj meg, meg akarom dugni a pinádat.
Azt még tudni kell erről a nőről, hogy a szopás nem az erőssége, sőt mondhatom nyugodtan hogy tök béna hozzá. Hiába a sok gyakorlás, nem képes tanulni és fejlődni ezen a téren.

Ő leáll, csak néz rám, majd megmozdul, és feltérdel a kanapéra, felém tolva a seggét. Én közben levetkőzök, majd odalépek mögé, és betolom a farkam a lucskos pinájába. Nem tévedtem, annyira kitágította azzal a bazi nagy dildóval, hogy szinte csak lötyögök benne, ezért úgy döntök hogy a másik lyukát baszom meg, amit szintén szeret. Amikor a farkam kicsusszan belőle, átirányítom az ánuszába, és betolom neki. Azt gyanítom, hogy ezt a lyukat is kitágította, mert meglepően könnyen csusszantam bele.

– Ez az bébi kúrd meg a seggem. – mondja nekem a csaj kissé hörgő hangon.
– Ezt szereted mi? – kérdezek vissza.
– Igen, szeretem, baszd szét a seggem.
Ilyen felkérésnek nem tudok ellenállni, így hát nem is váratom meg őt, baszom ahogy csak tudom. Ez a menet nem túl hosszú, hisz ő már túl van néhány orgazmuson, én meg már alig vártam hogy benne lehessek. Amikor a csaj már a sokadik élvezeten van túl, és amikor érzékeli, hogy én is mindjárt készen vagyok, akkor megtörténik…

A nő előre mozdul, szinte cuppan, ahogy kicsusszan a farkam belőle. Ő hirtelen megfordul, majd rábukik a farkamra, hogy kiszopja. Talán jó lehetett volna, ha nem csapja meg az orrom a szag. Amikor lenézek rá, azt látom, hogy a farkam végig tök szaros, és ahogy szopja, a szája is körben fénylik a kakitól. Elfog a hányinger, a szag és a látvány beindítja a folyamatot.
Ő előttem térdel szaros szájjal, és mintha észre sem venné, hogy mi van.
– Nem jó neked? – kérdezi tőlem bambán.

Ám én válasz helyett felpattanok, és irány a fürdő. Beállok a zuhanyzóba és forró vízzel lemosom magam, miközben még mindig a hányás kerülget. Amikor a farkam és a gyomrom is megnyugszik valamelyest, kilépek a fürdőből, és a ruhám felé indulok. Felöltözök.
– Mi az? Már menni akarsz?
– Igen. Tudod, ez egy kicsit felkavaró volt számomra, kell egy kis friss levegő.

Az feltűnt hogy a szája már nem szaros, talán valamivel letörölte, de a szag…
– Szia, majd hívlak. – mondom neki, miközben kilépek az ajtón, és miközben ő csak bámul utánam.

Mint később kiderült, hogy a csaj valamivel lövi magát, ami megmagyarázza a sok furcsa dolgot vele kapcsolatban.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Rejtélyes nő a vonaton - Szex Blog

Rejtélyes nő a vonaton

A nő kis mozdulatokkal az ujjbegyével ütögette a csiklóját, aztán félrehúzta a bugyiját, és a kisajkai között megnedvesített ujjával dörzsölgetni kezdte. A simára borotvált nagyajkak csillogtak a szétkenődött nedvességtől, a csikló környéke vörösen duzzadt

egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet. Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük