Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szexrandi a kertem végében a szomszéd nővel

A kertem végében van néhány szalmabála, amit azért vettem meg, mert tervem van vele. Nem sok, alig egy tucatnyi, de mivel nem akartam, hogy szem előtt legyen, a telek hátsó végében raktam le egy kupacba.
Ez így is volt egy ideig, ám egy napon észrevettem, hogy a bálák szét vannak túrva. Elképzelni sem tudtam, hogy ki vagy mi csinálta, de azért összepakoltam, a végén egy fóliával is letakartam az egészet, hogy ne ázzon el.

Néhány nappal később megismétlődött a dolog, aztán többé-kevésbé rendszeressé is vált. Napközben nem vagyok otthon, a városban dolgozom egy biztonságtechnikai cégnél, ám egyszer úgy alakult, hogy a kocsiban maradt néhány IP kamera, ami nem lett felszerelve, mert a megrendelő elszámolta magát.
Na, gondoltam, most legalább megtudom, ki túrja szét a báláimat. A ház oldalára felszereltem egyet, ami pont a szalmabálákra irányul.

Másnap, amikor hazaértem, ismét a megszokott helyzet fogadott. Nem is foglalkoztam vele tovább, bementem a házba, és beindítottam a gépemet. Bingó. A rendszer rögzített négy fájlban mindent, ami történt. Elindítottam az elsőt.

Mivel ez mozgásérzékelővel működik, mindjárt az első filmen meglátom Marit, a szomszéd nőt, amint átmászik a kerítésen. Nem nagy kerítés, szinte csak átlép rajta és már bent is van a telkemen. Mari előbb körülnéz, elsétál a házig, benéz az ablakon, majd visszamegy a szalmákhoz, és az egyik felsőt lerángatja a kupacról, majd leül rá, és mintha várna valamire.

Egy kicsivel később leveszi magáról a ruháját, amin viszont én csodálkozok el, nem is kicsit. Abban a zsákban, amit ő ruha gyanánt visel szinte mindig, olyan formás test rejtőzik, amit ritkán látni. Szóval Mari kényelembe helyezi magát, majd hátradől, és a szétrakott lábai között matat a kezeivel. Masztizik. Kár, hogy nem a kamerával szemben van, mert így nem sokat látok belőle, de azért felizgat a dolog.

Meglepő, hogy így látom őt, mert férje is van, akiről… Nocsak! Amíg ő maszturbál, a kerítésnél megjelenik még egy alak, akit szintén felismerek. Józsi az, aki két házzal lejjebb lakik, és aki szintén családos ember, két gyerekkel. Józsi is átmászik a kerítésen, majd odamegy Marihoz, aki mintha már várta volna őt.
Józsi nem sokat teketóriázik, megáll előtte, letolja a nadrágját, majd a nő lábait megfogva magához húzza. Minden bevezető nélkül benyomja Mariba a faszát, és baszni kezdi. Semmi erotika vagy előjáték, csak a baszás.

Az aktus nem tart sokáig, mert Józsi két perc alatt elélvez. A faszát kirántja a pinából, majd kiveri a nőre. Ezután felhúzza a nadrágot, majd, mint aki jól végezte dolgát, a kerítésen át távozik.

Mari megint elterül a szalmán, majd letörölgeti magáról a gecit, aztán folytatja a maszturbálást, mert a két perc szerintem neki nem volt elég, hogy elélvezzen. Addig simogatja magát, amíg végül elélvez, de nem hagyja abba, meg sem áll egészen addig, amíg három orgazmusa nem lesz.

A másik három videón nincs semmi, csak egy macska, ami szintén beugrik a kerítésen, két gyerek, akik a réten játszanak kicsit távolabb, és egy madár, ami elszáll a kamera előtt. Felszerelve hagytam a kamerát, hogy lássam, mi történik. Ahogy azt gondoltam, néhány naponként megjelent a párocska egy gyors szexre, bár Mari szempontjából nem igazán az, mert Józsitól ő sosem élvezett el. Mindig csak hétköznapon jöttek össze, hétvégén soha.

Egy nap úgy alakultak a dolgaim, hogy nem kellett mennem dolgozni, nem volt megrendelés, ami nyáron előfordul. Ezen a napon otthon vagyok, és csak pihenek, amikor eszembe jut a kamera által megfigyelt szalma. Bekapcsolom a gépet, és ránézek. Mari megint ott ül a bálán egy szál semmiben, és csak vár. A felvétel szerint már vagy negyedórája, de Józsi még sehol sincs. Talán valami dolga akadt, és nem tud eljönni.

Én csak nézem a nőt, mert szép. Ezelőtt sosem láttam más ruhában, mint amit visel, ami mindenét eltakarja. Olyan, mint egy zsák, amiben krumpli van, de lehet akár alma is, vagy bármi más. Mari esetében a bármi más, az formás mellek, kerek fenék, és minden olyan, amitől egy nő szépnek mondható.
Mari még egy ideig vár, majd elkezdi egyedül a játékot. Ledobja a ruháját, majd elhelyezkedik, és megint masztizni kezd. Amíg őt nézem, a farkam feláll, ahogy eddig is, mert be kell ismernem, hogy felizgat a látvány. A kezem önkéntelenül is a farkamra csusszan, és rámarkol. Ahogy nézem őt, én is maszturbálok vele. Aztán jön egy gondolat. Elteszem a farkam, és kimegyek hozzá.

Ahogy közelítek felé, egyből észrevesz. Abbahagyja, amit csinál, majd a ruháját maga elé tartva, ijedten néz rám.
– Szia. – köszönök rá, miközben megállok előtte.
– Szia. – mondja ő is. – Ne haragudj!
– Miért haragudnék?
– Mert… rajtakaptál.
– Nem gond. Láttam én már nőt maszturbálni.
– Szóval mindent láttál?
– Mindent még nem, de…
– Ugye nem mondod el neki?
– Kinek és mit?
– A férjemnek.
– Ugyan, én nem is szoktam vele szóba állni.
– Biztos? Ha akarod, akkor…
– Mit?
– Szóval, ha nem mondod el neki, akkor én veled is…
– Mire gondolsz? – kérdezem tőle, mintha nem tudnám.
– Ha… Ha nem mondod el neki, akkor én leszoplak.
– Ugyan, erre semmi szükség.
– Nem akarod?
– Nem erről van szó.
Mari most maga mellé hajítja a ruhát, amivel eddig eltakarta magát, és csábító mosollyal néz rám. Kinyújtja felém a kezét, és megmarkolja a nadrágom szélét.
– Én szeretném.
– Mit is szeretnél?
– Hogy… hogy… szóval azt.
Mari hozzálát, hogy kioldja a nadrágomat, majd előveszi a farkam, ami már jócskán áll.
– Látom, te is akarod.
Mari előrehajol, majd a farkam végét a szájába veszi, hogy aztán óvatos nyelvcsapásokkal még jobban felizgasson.

Élvezem a helyzetet, és hagyom magam, de aztán eszembe jut a kamera, ami most is működik és mindent vesz, ezért igyekszem úgy helyezkedni, hogy az a legjobb képet mutassa. A helyezkedés eredményeként Mari azt gondolja, hogy tényleg meg akarom őt dugni, ezért ő is addig mocorog, amíg az álló farkam egyszerűen belecsusszan.
– Ez az, így nagyon jó. – mondja nekem, miközben rámozog a farkamra.
Ha már így alakult, akkor miért ne. Lendületesen kúrom a punciját, aminek hatására Mari elélvez. Még liheg, amikor eltol magától, majd hasra fordul, feltárva felém a hátsóját.
– Most hátulról is basszál meg!

Odalépek hozzá, majd becsúsztatom neki a farkam, hogy megismételjük az előző menetet. Úgy tűnik, így egy kicsit tovább tart nála a dolog, vagy csak mert ez már a második lenne. Ahogy baszom őt hátulról, a szemem sarkában mozgást érzékelek, és amikor odanézek meglátom Józsit. Nem csinál semmit, csak néz. Talán most jön rá, hogy a nőt, akit eddig ő kúrogatott, most más bassza. Így járnak a későn jövők.

Én tovább baszom Marit, amikor eltol magától, hogy a farkam is kicsusszan belőle.
– Most a segglyukamat is! Basszál meg jó alaposan!
Ahogy a kezével széthúzza a fenekét, odaillesztem a farkam a lyukhoz, mire ő rámozdul, és simán bemegy neki az egész tövig.
– Ez az, basszál erősen!
Teszem amit mond, ám közben megint Józsira nézek, aki már nem csak áll, hanem a nadrágjából kiálló farkát masszírozza.

Amíg Mari seggét baszom, ő csak jajgat és vinnyog, mintha fájna neki, ám ennek ellenére mégis elélvez. Érzem a farkamon, ahogy lüktet a belseje, majd lassan elernyed. Eközben Józsi is a csúcsra ér, nemes egyszerűséggel telefröcsköli a kertemet gecivel, majd dolga végeztével elteszi a farkát, és távozik. Pont időben, mert Mari most megfordul, és ráveti magát a farkamra, hogy szopja. Ügyes a nő, így hamar a szájába élvezek.

Miután én kész vagyok, ő még mindig ott ül előttem, és a száját törölgeti.
– Így már jó? – kérdezi tőlem.
– Persze, hogy jó.
– Akkor nem árulsz el a férjemnek ugye?
– Nem is akartam ilyet tenni.
– Tényleg? Akkor most feleslegesen hagytam magam megdugni?
– Szerinted felesleges volt?
– Nem. Én nagyon élveztem. Máskor is megismételhetnénk.
– És mi lesz Józsival?
– Róla honnan tudsz?
– Tudod, beszélnek ezt-azt a faluban.
– Ó, baszki!
Azt persze nem mondhatom el neki, hogy már hetek óta filmre veszem a romantikát nélkülöző randikat.
– Nyugi, tőlem nem fogja senki megtudni.
– Köszönöm. Most mennem kell.

Mari belebújik a ruhájába, majd ahogy jött, távozik, a kerítésen át. Én még maradok egy kicsit, visszapakolom a bálákat, amik már meglehetősen le vannak strapálva, majd a végén a fóliát is ráterítem. Dolgom végeztével, kellemesen kifáradva bemegyek a házba, majd becsukom magam után az ajtót, amikor megszólal a csengő.

Kinézek a kapu felé, ahol ott ácsorog Mari férje, Feri és Józsi. Kisétálok hozzájuk, majd üdvözlöm őket.
– Jó napot. – mondja Feri komor ábrázattal. – Úgy tudom itt van nálad Mari.
– Már miért lenne itt? – kérdezek vissza, mire Feri Józsira néz.
– Azt mondták nekem.
– Akkor bizony rosszul mondták, mert nincs itt nálam.
– De igen, láttalak titeket, amint a kert végében basztatok.
– Tényleg? – nézek rá Józsira. – Én is láttam sok dolgot a kertem végében, gyertek be, és elmesélem, hogy miket.

Amíg ezt kimondom, Józsira kacsintok, aki mintha tudná, hogy rajtakaptam őket, inkább visszavonul.
– Most nem érek rá – mondja zavartan. – Nekem most dolgom van.
Józsi sarkon fordul, és elsétál az utca vége felé.
– Igaz, amit Józsi mondott? – kérdezi tőlem Feri.
– Már hogy lenne igaz? Te hiszel ennek a lókötőnek?
– Nem, de… Olyan hihetően mondta, hogy bedőltem neki.
– Akkor jó, ha megtudok valamit, akkor ígérem neked fogok szólni elsőként. De most dolgom van. Szia Feri.

Bemegyek a házba, és bekapcsolom a videót, kíváncsi vagyok rá, mit rögzített a kamera. Amikor beindul a rendszer, megjelenik a monitoron a kertem hátsó fele, ahol épp sétálok Mari felé. Magam alá húzom a székemet, amikor kopognak. Megáll a mozdulatom, majd megyek az ajtó felé, és kinyitom. Mondhatnám, hogy meglepetés, de valahogy sejtettem, hogy Mari lesz az.
– Szia. – köszönök rá ismét.
– Szia. – mondja lesütött szemmel, és csak áll előttem.
– Mi az? – kérdezem őt, mire rám emeli a tekintetét.
– Láttam beszéltél vele.
– A férjeddel? Igen.
– Elmondtad neki?
– Én nem, de gyanítom, hogy Józsi igen, mert együtt jöttek.
– Baszki.
– Ne aggódj, én fedeztelek, nem mondtam semmit, sőt inkább azt hazudtam, hogy nem is voltál itt, nem is láttalak. Így most majd Józsi magyarázkodhat azért, amit esetleg elmondott a férjednek.
– Rendes vagy. Bejöhetek?
Mivel a videó még most is megy, nem látom jó ötletnek, hogy bejöjjön, mert nem tudom miként reagálna rá, hogy felvettem az egészet.
– Most nem alkalmas, tudod… épp takarítok.
– Akkor majd én segítek neked – mondja Mari, majd besétál mellettem.
Mit tehetnék, becsukom az ajtót és megyek utána. A nappaliban érem utol, ahol Mari áll a tévé előtt, és nézi, ahogy épp a farkam szopja.
– Te felvetted?
– Igen.
– Miért?
– Mert már egy ideje szét van baszva a szalma, és meg akartam tudni, hogy miért.
– Ez tök izgi.
– A szalma?
– Nem, dehogy. Hanem a videó. Még nem láttam magam így, és ez most baromi izgató.
– Tényleg?
Mari nem válaszol, csak leül a tévé elé a kanapéra. Egy ideig csak nézi, majd rám néz.
– Neked is tetszik?
– Még nem volt alkalmam megnézni.
– Azt is felvetted, amikor Józsi megbaszott?
– Igen.
– Megnézhetem?
– Persze. – mondom neki, majd leülök mellé, és a távirányítóval kikeresem a kérdéses videót, majd elindítom.
Amikor már megy a videó, Mari csak nézi, mintha még sosem látott volna filmet. A szemei tágra nyitva, úgy bámulja, mint egy gyerek, a csilingelő karácsonyi vasutat. Mit tagadjam, nekem is izgató a dolog, a farkam megint meredezik.
– Ez tényleg felizgat. – mondja ismét.
– Miért?
– Nem tudom. Jó nézni, ahogy a számba veszek egy faszt, és addig szopom, amíg…
Mari elhallgat, majd a ruháját a derekára húzza, és a lábai közé nyúl, aztán a puncitól nedves kezét az orrom elé tartja.
– Látod?
Naná, hogy látom! Már nyúlnék érte, hogy lenyaljam az ujjáról, de megelőz, és a saját szájába dugja az ujjakat, és addig szopogatja, amíg el nem tűnik róla.
– Jól van, elég volt Józsiból, inkább nézzük a másikat.
– Melyikre gondolsz?
– A tiédre. Te jobb pasi vagy, mint Józsi, inkább téged néznélek.
Ez hatott. Ismét elindítom a mai felvételt, ha tetszik neki, akkor nézzük azt. Hátradőlök, amikor Mari is ezt teszi, majd még jobban felhúzza a ruháját, és simogatni kezdi magát. Ez meghozza a kedvem, hogy én is kielégítsem magam, ezért kiveszem a farkam a nadrágból, hogy én is együtt maszturbáljak vele.
A különbség csupán annyi, hogy amíg ő a tévét bámulja, én őt nézem, bár néha vet rám egy pillantást.
– Tetszik? – kérdezi tőlem.
– Nagyon – válaszolok neki elcsukló hangon.
Ő erre még nagyobb tempóban simogatja magát, majd megáll, és csak néz engem, ahogy a farkam húzgálom. Feláll, elém lép, és rám ül, így egy pillanattal később már tövig benne van a farkam, ő meg lovagol rajtam.
– Igenn… így… sokkal… jobb… nézd… most…élvezel… a… számba…
Ezt úgy mondja végig, hogy közben fel s le jár rajtam, miközben egyre mélyebben liheg, és az utolsó szónál el is élvez. Amikor az orgazmus rátör, szinte rám préseli magát, és remeg, mint a nyárfalevél. Amikor lecsillapodik egy kissé, ismét visszaül mellém.
– Láttad? – mutat a képernyőre.
– Arra gondolsz, amikor kiszoptad, és a szádba fröcskölt a geci?
– Igen arra. Nem is tudtam, hogy ez ennyire jól mutat videón.
– Én még nem vagyok kész – mondom neki. – Ha akarod megint megteheted.
– Naná – mondja nekem vigyorogva, majd elém kuporodik a szőnyegre, és rábukik a farkamra.
Mari ügyesen tud szopni, ritka az olyan nő, aki ennyire ösztönösen csinálja jól. A lelkesedése és a technikája révén hamar a csúcsra érek, már csak a kezével veri a farkam, a tátott szája meg várja, hogy megtöltsem.
Az első csepp egyenesen a torkába megy, majd a többi is követi, ám van, amikor mellémegy, akkor az orrán vagy az arcán landol. Az utolsó cseppeket már csak kiszopja, hogy a végén tisztára nyalva elengedje a farkam.
– Megint fincsi volt. Neked is jó volt ugye?
– A legjobb, amit valaha éreztem. Ügyes vagy.
– Köszi. De most már mennem kell, nehogy az a barom megint keresni kezdjen. Szia.

Mire az utolsó szót is kimondja, már a ruha is rajta van. Aztán odalép a szoba ablakához, kinéz jobbra, balra, majd egy macska ügyességével kiugrik rajta. Mire én is odaérek, már csak a saját kertjük végénél látom a ruháját meglebbenni.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

Az ügyintéző - Szex Blog

Az ügyintéző

Frank hanyatt dőlt az ágyon, Evelin pedig föléje térdelt és kezével a szeméremajkai közé igazította a férfi péniszét, majd lassan leengedve a fenekét, magába fogadta a forrón lüktető férfit. Alig akarta elhinni, de már ettől majdnem orgazmusa volt. Alig bírta visszatartani. Pedig még kérdezni akart valamit, mielőtt teljesen elvesznek a hormonok tengerében.

A Pride szó jelentése: büszkeség - Szex Blog Hírek

A Pride szó jelentése: büszkeség

A Pride szó jelentése: büszkeség. Ebben az értelemben büszke vagy arra, hogy mersz más lenni. Ám ez nem az aminek látszik. Ez tudatlanság, és információ hiány. Ha egy férfi, aki biológiailag is férfi, úgy viselkedik mint egy idióta szőke nő, arra nincs oka hogy büszke legyen. Sokkal inkább nevetséges.  Ez csak a viselkedésre vonatkozik, de elmondjuk hogy mi van ennek a hátterében Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával. Az...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük