Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A vízvezeték-szerelő és a háziasszony

– Igen hölgyem, reggel nyolcra ott leszek. Viszhall.
Már megint egy munka, de hát ebből élünk, nincs válogatás, meg kell mindent csinálni, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek.
A megbeszélt idő előtt ott állok az ajtóban, és megnyomom a csengő gombját. Nem történik semmi. Csak várok, hogy hátha, de inkább megnyomom még egyszer, most már hosszabban, mire bentről meghallom a tompa női hangot.
– Megyek már.

Még vagy egy percig ácsorgok az ajtó előtt, mire az kinyílik. A feltáruló látvány azonban megéri a várakozást. A nő, aki előttem áll, olyan kócos, mintha egy boszorka lenne, a szőke hosszú haja úgy veszi körül a nyúzott arcát, mint egy madárijesztő. Ahogy a tekintetem lejjebb vándorol rajta, megdobban a szívem. A nő, mintha csak most kelt volna ki az ágyból, csak egy rövid és meglehetősen átlátszó valamit visel, ami alatt persze nincs semmi.

Vagyis van, és én szorgalmasan bámulom a vékony anyag alatt megbújó melleit. Egy kicsit mintha félre lenne rajta csúszva, ezért az egyik majdnem ki is buggyan a kivágásban, ami engem egy cseppet sem zavar. Ja és persze mezítláb van.
A nő rám emeli a réveteg tekintetét, majd megszólal.
– Kit keres?
– Azt hiszem, hogy önt keresem.
– Ez mit is jelent pontosan?
– Én vagyok a vízvezeték-szerelő, és azért jöttem, hogy…
– Miért nem ezzel kezdte?

A nő félreáll az ajtóból, majd a kezével int, hogy mehetek. Próbálok eligazodni, és mielőbb megtalálni a konyhát, ahol a kérdéses aprítót kell beszerelnem. Amikor belépek, olyan rendetlenség fogad, hogy alig tudok szóhoz jutni. Ebben a pillanatban áll meg a nő mögöttem, hogy magyarázkodjon.
– Bocsi, de tegnap este egy kis baráti összejövetelt tartottunk, és még nem volt időm rendet tenni.
– Semmi baj, van időm megvárni – mondom neki, hogy vegye a lapot, mert nem szeretnék a padlón belefeküdni abba a tortamaradékba, ami a konyha közepén éktelenkedik.
– Máris rendbe szedem a konyhát – mondja fáradt hangon, majd hozzá is lát.
A szerteszét hagyott eszközöket belepakolja a mosogatóba, letörli az asztalt, majd a ronggyal, ami épp a kezében van, a tortaszelet maradványait is feltörli a padlóról. Aztán csak áll, nézi ami a kezében van, majd körbepillant, és a szemetesbe dobja a ronggyal együtt.
A nő a konyha közepén áll, és rám mosolyog.
– Így jó lesz? Vagy…
– Igen, így már jó – mondom neki engedékenyen, miközben visszamosolygok rá.
– Remek. Kér egy kávét?
– Igen, elfogadom.

A nő megint hátat fordít, hogy a konyhapult előtt állva, elkészítse a kávét. Remek alakja van, formás segge, ami majdnem hogy kilátszik a pöttöm ruha alól, bár ha őszinte akarok lenni, akkor inkább olyan, mintha meztelen lenne egy kis fátyol alatt.
Amikor a kávét bekészíti, és a főző szuszogni kezd, megint felém fordul, és a pulthoz támaszkodik.
– Mindjárt készen van.

Így is lett. A kávét kitölti két bögrébe, majd az egyiket a kezembe nyomja. Az illata remek, és amikor belekortyolok, szétárad bennem a finom aroma is, amit élvezettel szürcsölgetek tovább. Miután megittuk, a bögrék is belekerülnek a mosogatóba, majd hozzálátok a tényleges munkának.

Kipakolom a táskából azokat a szerszámokat, amire szükségem lehet, majd a mosogató alatti szekrényt nyitom ki. Basszus, tele van zsúfolva mindenféle szarral. Van itt légyirtótól kezdve, virágcserepeken át festékig minden. Megfogom az első festékesdobozt, és kiteszem a szekrény elé. Aztán a következőt is, amikor a nő megint ott terem mellettem.
– Ezt el is felejtettem, majd én megcsinálom.

Amíg ezt kimondja, már ott térdel mellettem, és szinte félrelök, ezért inkább félrehúzódok, hogy odaengedjem.
A nő ott térdel a szekrény előtt, és szorgalmasan pakolja ki a lomokat, én meg csak nézem őt. Nem hiszem, hogy nincs tisztában azzal, hogy szinte meztelen, és ebben a pózban a segge csupaszon mered felém. A hátsófele észbontóan kerek és formás, ám amikor előrehajol, kicsit megnyílik, és így kivillan puncija rózsaszín húsa is. Baromi izgalmas.
Amikor végez, feláll előttem.
– Remélem így már megfelel.
– Teljes mértékben, köszönöm.
– Remek, én addig elmegyek, és rendbe szedem magam egy kicsit.
– Rendben – mondom neki egy félmosollyal, majd hátat fordítok neki, és elkezdem a régi szerelvényeket kibontani.
Ekkor jut eszembe, hogy a mosogatóból is ki kell szedni a lefolyót, ám az tele van. Ki kell onnan pakolni, hogy hozzáférjek. Visszateszem a már lebontott csövet és meghúzom rajta a hollandi csavart, hogy lefolyjon a víz, ha esetleg még van benne. Nem szeretném, ha mindaz, ami most itt van, a nyakamba folyna.

Eközben a nő is visszatér, de most már másik ruha van rajta. Ez olyan, mint az előző, csak kevésbé átlátszó, ám ezt a rövidsége kompenzálja.
– Segíthetek valamit? – kérdezi tőlem, miközben behajol hozzám a szekrény alá.
– Igen, ki kell üríteni a mosogatót.
– Oké, máris csinálom.

A nő átlép rajtam, majd megáll fölöttem, és megnyitja a vizet. A kipakolás helyett, inkább nekilát elmosni az edényeket, miközben én csak tátom a számat a látványtól. A nő úgy áll fölöttem terpeszben, hogy közben most sincs rajta bugyi. A puncija simára borotválva néz le rám, én meg vissza, miközben bevillan, hogy ilyet már láttam. Pornóoldalakon vannak ilyen videók, amiben a háziasszony ilyen pózban kíséri figyelemmel a szerelőt, aki épp a mosogató alatt fekszik, és aki épp csodálja a szemei előtt terpeszben álló nőt.
– Már kész is van – mondja a hang fölöttem. – Most mit csináljak?
– Most semmit – mondom neki, amit a nő szó szerint értelmez, hiszen tényleg nem csinál semmit, csak áll. – Így jó.
A csaj egy ideig még ott áll, majd lép egyet hátra, és benéz hozzám. Nem szól, nem tesz semmit, csak néz engem, ahogy a csöveket elkezdem kibontani. Amit kiszedek, azt előretolom felé, ő meg átveszi, és leteszi a konyha kövére. Amikor már mindent kiszedtem, amit lehetett előrehajolok, mire az arcom szinte az ő arcához ér.
– Már kész is van?
– Dehogy. Segítsen felállni! – mondom neki, majd felé nyújtom a kezem.

Amikor megfogja, mintha áramütés érne. Kellemesen meleg, és száraz a bőre, ám erős a szorítása, amivel maga felé húz, így már ott állok vele szemben. Megfordulok, és a mosogatóból is kiszerelem a lefolyót, hogy az újat be tudjam építeni, ami alig egy perc csupán. Mire visszafordulok, a nő már a széken ül, és nézi, ahogy dolgozok.

Beillesztem a fő darabot, majd a csavarokkal rögzítem. A következő darab, ami beépítésre vár, már ott van mellettem, csak érte kell nyúlni, hogy a helyére tegyem. Amikor felnézek, megint csak a nőt látom magam előtt, amint a széken ül, az egyik lába fent van a lábtartón, miközben a kezével a punciját simogatja. Mi a szösz. A pillantásom kicsit hosszabbra sikerül, mint azt terveztem, ám mivel ő is engem néz, elmosolyodik.

Elszakítom róla a tekintetem, majd újra a mosogató alá fekszem, hogy beszereljem a… Basszus, ez most nekem csinálja a műsort? Megint felpillantok, és azt látom, amit az előbb is. Masztizik. Igyekszem a munkára figyelni, ám a farkam úgy meredezik, hogy az összes figyelmem ráirányul. Egyre keményebben áll, már alig fér el a nadrágomban, de tartom magam, és folytatom a munkámat.
Amikor végre helyére kerül, jöhet a következő darab. Kinyújtom a kezem, és tapogatózok, de valahogy nem találom. Amikor felnézek, a csaj épp akkor áll fel a székről, majd segítőkészen odalép hozzám, kezébe veszi a darabot, amit kerestem.
– Ez jön most? – kérdezi tőlem csillogó szemekkel.
– Igen. Köszönöm.

A nő még közelebb jön hozzám, majd fölém guggol. Amint a kezét nyújtja felém, amiben az alkatrész van, kissé leereszkedik. Nem nagyon, csak pont annyira, hogy a nadrágomban meredező farkamhoz ér a puncijával. Egy érintés csupán, de érzem benne a forróságot, és hogy mennyire nedves.

Miután átveszem tőle a kérdéses alkatrészt, megint felnézek rá. Ő továbbra is rajtam guggol, és mintha a csupasz puncijával simogatná a farkam, csak mosolyog rám, én meg visszamosolygok.
Eddig azt hittem, hogy ilyen csak azért van a filmekben, mert megrendezték. Ez is pont olyan, hiszen ez a nő rendezi most az én filmemet.
A nő most a guggolás helyett letérdel a combom mellett, így most már nem csak érinti a farkam, hanem szinte rám ül, és nyilvánvalóan hozzám dörzsöli magát. Mozdulni sem merek, mert úgy érzem, mindjárt elsülök. Ezt mintha ő is megérezné, felemelkedik, és hátrafelé araszol.

Na végre, legalább be tudom fejezni a munkát. Tévedtem.
A nő most már a bokámon ül, és a nadrágom övét csatolja ki. Lemerevedek teljesen. Aztán a gombokkal folytatja, majd miután a sliccem nyitva, megmarkolja a farkam, és kiveszi a nadrágból. Átszellemülten nézi, miközben a fimon kezeivel simogatja, majd előrehajol és a szájába veszi a makkomat, és élvezettel szopni kezd.
– Na de… – ellenkeznék, de nem engedi.

A számra teszi a kezét, amin megérzem azt a mással össze nem téveszthető illatot. Annyi időm van csak, mielőtt elvenné a kezét, hogy kinyújtom a nyelvem és a még most is nedves kezét végignyalom.
A nő abbahagyja a szopást, majd felegyenesedik, és feláll. Na, gondoltam ennyi volt, de nem. Megfordul, majd visszatolat felém, hogy újra rám ereszkedjen. Meglovagol, ám alig mozdul rajtam néhányat, amikor csengetnek. Felemelkedik, majd egy szó nélkül otthagy.
Nem tudom ki lehet a vendége, de jobbnak látom, ha elteszem a farkam, mielőtt gond lenne belőle. Folytatom a munkát, már nem sok van hátra, amikor belép a konyhába egy férfi és egy nő.
– Nem is mondtad Edit, hogy nem vagy egyedül.
– Ő csak a vízvezeték-szerelő, és nagyon ügyes.
Ezt az ügyes szót olyan hangsúllyal és nyomatékkal mondja, amire a másik reagál is.
– Tényleg? No és mennyire?
– Nagyon.

Edit maga előtt tolja a vendégeit, kicsivel később már csak a beszűrődő hangokat hallom. Már majdnem készen vagyok a munkával, amikor megjelenik a konyhában a másik nő, aki leguggol mellettem, és csak néz, majd meg is szólal.
– Nekem is van egy ilyen konyhamalacom, csak nem találtam hozzá szakembert, aki megcsinálná. Lehetséges, hogy volna rám egy kis ideje?
Amíg beszél, meghúzom az utolsó csavart is, majd ránézek. Pontosabban a lábai közé, hiszen úgy helyezkedik, hogy mindenképpen meglássam, hogy nincs rajta bugyi. Mivel idővel nem állok túl jól, sok a megrendelés, így hagyom magam, hogy a nedves punci befolyásolja a válaszomat.
– Nem is tudom, talán…a jövő héten belefér.
– Nem lehetne még ezen a héten?
– Nem. Minden napom be van táblázva.
– Nekem jó lenne este is – mondja a csaj, miközben a nadrágomon matat, majd egy pillanattal később már a farkam markolja.
– Nem is tudom, este már fáradt vagyok, jobb lenne egy korai időpont.
A csaj válasz helyett inkább letérdel, majd a szájába veszi a farkam és szó nélkül szopni kezd. Jézusom, de még hogy tud szopni. Már majdnem ott tartok, hogy a szájába élvezek, amikor Edit visszatér, és megáll előttünk.
– Na de Manyi, erről nem volt szó – mondja csípőre tett kézzel.
Erre Manyi felemelkedik, majd feláll, és így szól.
– Csak megbeszéltük, hogy ma este nekem is beszereli a micsodáját. …vagyis a konyhamalacot. Igaz?
Mivel a kérdés egyértelműen nekem szól, csak bólintok.
– Amúgy a férjed már menne, csak rád vár.
– Ja igen, ma éjszakás.
Ahogy ezt kimondja, rám kacsint.
– Majd legközelebb dumcsizunk – mondja Edit, miközben kikíséri a vendégét, ám alig egy perc múlva megint itt van a konyhában.
– Én készen vagyok – mondom neki, de ő rá se hederít a mosogatóra.
Edit leveszi magról a ruháját, ami eddig is csak alig takart belőle valamit, majd hozzám lép, és magához húz. Az egyik karját a nyakam köré tekeri, a másikkal meg a nadrágomon matat.
– Remélem még van annyi időd, hogy befejezzük, amit elkezdtünk.
– Annyi talán még van – mondom válaszként, majd a félig kioldott nadrágomat a bokámra tolom, aztán kilépek belőle. Edit már szinte liheg, amikor megfordítom őt, és az asztalra nyomom. Micsoda segge van! A farkam már készen áll az akcióra, így csak odaillesztem a nyílásához, és benyomom neki tövig. Edit csak nyikkan egyet amikor hozzálátok, hogy alaposan megkeféljem, utána már csak nyög és morog, majd meglepően hamar el is élvez.
– Várj – mondja, miközben eltol magától. – most a seggemet is bazd meg jó alaposan.

Edit kissé lejjebb ereszkedik, majd a kezeivel széthúzza a farpofáit, amitől az ánusza szinte kinyílik. Úgy tűnik nem én leszek benne az első. Ismét odaillesztem a farkam, ám mielőtt még benyomhatnám neki, egy lendülettel hátranyomja a seggét, és ő maga nyársalja fel magát a farkamra. Keményen odateszem magam, hogy alaposan megkúrjam, de ő megint megelőz, és sikítva élvez el rajtam. Érzem, ahogy a záróizma ütemesen pumpálja a farkam, amitől megint csak majdnem élvezek el.

Edit megint eltol magától, majd ő is megfordul, hogy letérdeljen. A farkam a szájába véve szopja, miközben a kezével is veri a ritmust. Mielőtt elélveznék, még szív egy nagyot a makkomra, aztán kiengedi a szájából, és csak kézzel veri tovább ám közben tátott szájjal várja, hogy elélvezzek.

Amikor az első csepp elszáll, ami az orra hegyén landol, nevetni kezd, majd a kezével úgy irányt, hogy a legtöbb a szájába menjen, majd az arcára, a hajára, de a legvégén már csak a melleire veri ki a farkam.
Miután kész vagyok, ő még élvezettel nyalogatja a szája szélét, az arcáról is felszedi az ott csordogáló cseppeket, majd a kezével szétkeni az összes többit a mellein.

Amikor végez, feláll előttem, és megcsókol.
– Mennyivel tartozom? – kérdezi még mindig vidáman.
Miután megmondom neki az összeget, kimegy a konyhából, én meg összeszedem a szerszámaimat. Amikor visszatér, már a széken ülök, ő meg megáll előttem, és a kezembe nyomja a pénzt. Megszámolom, ahogy mindig is teszem, de a végeredmény nem stimmel.
– Ez több, mint amennyiben megállapodtunk.
– Tudom. Tekintsd úgy, hogy elégedett vagyok a munkáddal.
– Oh, köszönöm.
– Megcsinálod Manyinak is?
– Persze. A munka az munka.
– Adhatok némi jótanácsot?
– Persze, az mindig jól jön.
– Manyival van egy kis gond, ugyanis csak a csiklóján tud elélvezni. Hiába kúrod meg a nagy faszoddal, azzal nem mész semmire. Ha azt akarod, hogy ő is elélvezzen, akkor nyald a pöckét, vagy dugás közben simogasd.
– Köszönöm a jótanácsot.
– Ugyan, nincs mit.
– De mondd csak, te honnan tudod ezt róla?
– Ez legyen az én titkom.
– Hát jó. Örültem, hogy megismertelek, de most mennem kell.
– Én is örültem neked. Ha szükségem lesz rád akkor hívlak majd.
– Rendben. Szia Edit.
Edit még mindig meztelenül kísér el az ajtóig, majd ad még egy puszit az arcomra, és csak annyit mond:
– Viszontlátásra.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

egyedul-vagy

Hogyan élvezd a szex blogot

Hogyan élvezd a szex blogot A legfontosabb, hogy köszönd meg annak, aki ide elvezetett téged. Ha nincs ilyen személy mert magadtól találtál ránk, akkor jutalmazd meg magad, ahogy szeretnéd, és persze minket is, azzal, hogy lájkolod az oldalunkat, és a neked tetsző írásokat is. Azokat az írásokat, ami neked a legjobban tetszik, kitüntetheted azzal, hogy lájkolod, és hozzáfűzöd a megjegyzéseidet, véleményt, észrevételt, ezzel segítve másokat, hogy könnyebben megtalálják, ami számukra a legizgatóbb. A hozzászóláshoz csak egy regisztrációra van...
Közös maszti a kolleganőmmel az irodában - Szex Blog

Közös maszti a kolléganőmmel az irodában

Most nincs rajta a blúza, de még a melltartója sem, így most a teljes figyelmem a melleire összpontosul, amik csodásak, ám ez még nem minden. A szoknyája a derekára van felhajtva, ami alatt most még bugyi sincs. Ám ott van az egyik keze, ami a punciját simogatja, és ami időnként eltűnik benne. A másik keze a melleit simogatja, markolja, néha megcsípve a bimbókat is. Én csak nézem őt, ás ámulok rajta, egyben a látvány is magával ragad. A farkam a nadrágom mélyén ismét ágaskodni kezd.
– Tetszik? – kérdezi Szonja elcsukló hangon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük